PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کار نکردن هات کی های وایو پس از نصب ویندوز 7

pooyan.saj
08-03-2012, 10:42
سلام لطفا در دو مورد زیر من رو راهنمایی کنید:
اول اینکه بعد از پاک کردن ویستا و نصب سون هات کی های لپ تاپم (منظور دکمه های آبی رنگی که باید کلید با کلید فانکشن همزمان بزنم مثل دکمه های کم و زیاد کردن نور صفحه یا کلید هایبرنیت) کار نمیکنند البته فقط دکمه موت کار میکنه چطوری باید درستش کنم
دوم چه کار باید بکنم که دکمه های مالتی مدیای لپ تاپ برای پلیرهای دیگه مثلا کا ام پلیر هم مثل مدیا پلیر کار بکنند الان وقتی کا ام پلیرم مینی مایز باشه این دکمه ها (مثلا برای رفتن به ترک بعد یا پاز و پلی کردن آهنگ) کار نمیکنند اما برای مدیا پلیر در حالت مینی مایز هم کار می کنند

mahyarSAMSUNG
08-03-2012, 18:21
منم همین مشکل رو دارم ولی خیلی حاد تر .... برای امکانات موسم مثل روتیت کردن یا زوم کردن عکس اسکرول کردن صفحه و .... یو اس بی ورژن 3 به علاوه دکمه های فانکشن . وایرلس .بلوتوث .حتی توی پاور آپشن که میرم هیچ گزینه ای برای کم کردن نور صفحه نمیبینم ... من با ترکیب fn با اف کی ها تاچ پد رو قطع میکردم یا مثلا نور بک گراند رو خاموش میکردم ولی الان هیچ کدوم کار نمیکنه ... حتی لپ تاپم رو که درشو میبستم اسلیپ میشد و با باز کردنش 2 3 ثانیه ای میومد بالا ولی الان تا بیاد بالا خیلی طول میکشه . واقعا اگه کسی میتونه کمک کنه

Arash4484
08-03-2012, 19:12
اول اینکه بعد از پاک کردن ویستا و نصب سون هات کی های لپ تاپم (منظور دکمه های آبی رنگی که باید کلید با کلید فانکشن همزمان بزنم مثل دکمه های کم و زیاد کردن نور صفحه یا کلید هایبرنیت) کار نمیکنند البته فقط دکمه موت کار میکنه چطوری باید درستش کنم

منم همین مشکل رو دارم ولی خیلی حاد تر .... برای امکانات موسم مثل روتیت کردن یا زوم کردن عکس اسکرول کردن صفحه و .... یو اس بی ورژن 3 به علاوه دکمه های فانکشن . وایرلس .بلوتوث .حتی توی پاور آپشن که میرم هیچ گزینه ای برای کم کردن نور صفحه نمیبینم ... من با ترکیب fn با اف کی ها تاچ پد رو قطع میکردم یا مثلا نور بک گراند رو خاموش میکردم ولی الان هیچ کدوم کار نمیکنه ... حتی لپ تاپم رو که درشو میبستم اسلیپ میشد و با باز کردنش 2 3 ثانیه ای میومد بالا ولی الان تا بیاد بالا خیلی طول میکشه . واقعا اگه کسی میتونه کمک کنه
سلام
شما باید درایورهای لپ تاپتون رو برای بخش های که کار نمیکنه دانلود کنید.
اگر نمیتونید لینک درایورها رو پیدا کنید مدل لپ‏تاپ رو بگید .

دوم چه کار باید بکنم که دکمه های مالتی مدیای لپ تاپ برای پلیرهای دیگه مثلا کا ام پلیر هم مثل مدیا پلیر کار بکنند الان وقتی کا ام پلیرم مینی مایز باشه این دکمه ها (مثلا برای رفتن به ترک بعد یا پاز و پلی کردن آهنگ) کار نمیکنند اما برای مدیا پلیر در حالت مینی مایز هم کار می کنند

این کلیدها بخوبی در برنامه های مثل JetAudio و WinAmp و.. کار میکنند. اما در بعضی برنامه به تنظیم نیاز دارند.
در KMP کلید F2 رو بزنید و برید به گزینه عمومی ، سپس زیر گروه کلیدها/کنترل عمومی ، وارد تب همیشگی بشید . اول تیک فعال کردن.... روبزنید.
سپس گزینه دلخواه رو اتخاب کنید (مثل پخش برای دکمه پلی / یا بعدی و قبلی برای دکمه های نکست و پرویوس) بعد روی هر کدوم رو کلیک کنید و دکمه های مولتی مدیا مربوطه رو فشار بدید.
در اکثر مدلها اگر کانفلکتی رخ نده مشکل برطرف میشه.

pooyan.saj
08-03-2012, 19:58
مدل لپ تاپ من
VAIO fw139e

Arash4484
08-03-2012, 20:37
مدل لپ تاپ من
VAIO fw139e

این درایور کلیدهای تابعی در مدل VGN-FW139E برای ویندوز سون 32 بیتیه، اگر مدلتون بطور دقیق این نیست و یا ویندوزتون چیز دیگه است، اینو نصب نکنید و نوع رو مشخص کنید:

دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahyarSAMSUNG
09-03-2012, 12:34
برای من هم پیدا میشه ؟ SAMSUNG RF511 من فقط مشکلم دکمه های هات کی نیست حتی امکانات موس و چیزهایی که توی پست قبلیم گفتم هم از بین رفته و میخوام توی ویندوز جدید بیان ..

pooyan.saj
09-03-2012, 12:41
درایوری رو که گذاشتید رو نصب کردم مدل ویندوز و لپ تاپم هم دقیقا همونه اما بازم دکمه های تابعی کار نمیکنند
در مورد کا ام پلیر هم کارایی رو که گفته بودید کردم ولی وقتی مثلا دکمه پلی/پاز رو از روی لپ تاپ میزنم تا به عنوان کلید پخش تعریف و ثبت بشه به جای اون حرف Q ثبت میشه

Arash4484
09-03-2012, 16:03
برای من هم پیدا میشه ؟ SAMSUNG RF511 من فقط مشکلم دکمه های هات کی نیست حتی امکانات موس و چیزهایی که توی پست قبلیم گفتم هم از بین رفته و میخوام توی ویندوز جدید بیان ..
بله، این کل درایورهای(بلوتوث-تاچ‏پد-چیپ-USB3و....) مربوط به مدل شماست: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدلتون رو دقیق چک کنید. به نوع سیستم عامل هم دقت کنید.

درایوری رو که گذاشتید رو نصب کردم مدل ویندوز و لپ تاپم هم دقیقا همونه اما بازم دکمه های تابعی کار نمیکنند

اگر اون برنامه بتنهایی جواب نداده،شما هم باید درایور های دیگر مربوط به لپتاپتونرو نصب کنید،این کل درایورهاتونه . که باید مرتبطها با این موضوع رو نصب کنید(مثل برنامه VAIO® Original Function Settings-درایور چیپست اصلی مادربرد و..)بطور کلی نصب کل این درایورها برای عملکرد صحیح ضروری هم هست..برنامه ها میشه گفت اختیاریه
در پنل اول ویندوز رو عوض کنید، پیش فرض روی ویستاست. چندبیتی بودن رو هم لحاظ کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/downloadTab

ضمن اینکه یک مدل از لپتاپ شما با یک حرف در ادامه باعنوان VGNFW139E/Hهست. که مدل متفاوتیه. به پشت لپتاپتون نگاه کنید و مطمئن بشید که مدل VGN-FW139E هستید یا VGN-FW139E/H. در اونصورت درایورهاتون فرق میکنه.

در مورد کا ام پلیر هم کارایی رو که گفته بودید کردم ولی وقتی مثلا دکمه پلی/پاز رو از روی لپ تاپ میزنم تا به عنوان کلید پخش تعریف و ثبت بشه به جای اون حرف Q ثبت میشه
همونطور که گفتم گاهی تداخل میکنه و حتمی نیست حل بشه...اگر اون جواب نداد این روش رو برید در بیشتر مدلها کار میکنه:
رایت کلیک روی پنجره KM / تنظیمات / گزینه ای تحت عنوان : پنجره Winamp / گزینه Preferences
سپس Global Hotkeys رو انتخاب کنید. تیک enabled رو اگر نخورده بزنید، ..چک کنید ببینید درست شد یا نه.
اگر نشد به همونجا برید و اینبار بترتیب روی گزینه های که کلید مولتی مدیاشون رو دارید درون کادر Action کلیک کنید (مثل Play-Stop-Nextو...) و در باکس Hotkey کلید معادل روی کیبورد مورد نظر رو بزنید و گزینه Add رو فشار بدید، سپس پنجره روببندید . اگر با ارروری مواجه شدید موردی نداره و مجدد چک کنید ببینید حل شده یا خیر.

pooyan.saj
09-03-2012, 17:26
ضمن اینکه یک مدل از لپتاپ شما با یک حرف در ادامه باعنوان VGNFW139E/Hهست. که مدل متفاوتیه. به پشت لپتاپتون نگاه کنید و مطمئن بشید که مدل VGN-FW139E هستید یا VGN-FW139E/H. در اونصورت درایورهاتون فرق میکنه.

اتفاقا مدل دقیق لپتاپ من VGNFW139E/H هستش البته زیر ال سی دی لپ تاپ عبارت VGNFW139E حک شده واسه همین من فکر میکردم اون H/ آخرش نباید چیز مهمی باشه ولی پشت لپ تاپ و روی کارتنش زده VGNFW139E/H حالا من خیلی کنجکاو شدم که بدونم اون H/ آخرش واسه چیه؟!
در ضمن توی سایت ساپورت وایو همون مدل VGNFW139E/H رو سرچ کردم و دارایور مادربورد رو دانلود و نصب کردم ولی بازم افاقه نکرد! البته با اینکه همبشه حواسم هست و درایور مربوط به سون رو دانلود میکنم ولی بازم بعد از نصب ویندوز پیام میده که این نرم افزاری که نصب کردید با سون هماهنگ نیست و حتی گاهی میگه این درایور مربوط به ویستا هست!!! یا ویندوز قاط داره یا سایت سونی:31:

Arash4484
09-03-2012, 17:45
اتفاقا مدل دقیق لپتاپ من VGNFW139E/H هستش البته زیر ال سی دی لپ تاپ عبارت VGNFW139E حک شده واسه همین من فکر میکردم اون H/ آخرش نباید چیز مهمی باشه ولی پشت لپ تاپ و روی کارتنش زده VGNFW139E/H حالا من خیلی کنجکاو شدم که بدونم اون H/ آخرش واسه چیه؟!
در ضمن توی سایت ساپورت وایو همون مدل VGNFW139E/H رو سرچ کردم و دارایور مادربورد رو دانلود و نصب کردم ولی بازم افاقه نکرد! البته با اینکه همبشه حواسم هست و درایور مربوط به سون رو دانلود میکنم ولی بازم بعد از نصب ویندوز پیام میده که این نرم افزاری که نصب کردید با سون هماهنگ نیست و حتی گاهی میگه این درایور مربوط به ویستا هست!!! یا ویندوز قاط داره یا سایت سونی:31:

این رو هم لحاظ کردید که ویندوزون بیتی32 است یا 64 بیتی؟

اگر نکردید این آدرس رو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در آدرس بار کپی کنید و انتر بزنید. سپس نگاه کنید در system type تایپ چه نوشته .

pooyan.saj
09-03-2012, 18:51
این رو هم لحاظ کردید که ویندوزون بیتی32 است یا 64 بیتی؟
سیستمم 32 بیتیه

Arash4484
09-03-2012, 19:40
سیستمم 32 بیتیه

پس در این آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/downloadTab
باید باکس Select an Operating System به شکل زیر باشد و همونطور که با فلش دوم مشخص کردم، بعد از انتخاب صحیح نوع ویندوز، در توضیحات بیشتربرنامه ها نیز عنوان ویندوز مشخص و اضافه می‏شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر به این صورت انتخاب کرده اید نباید مشکلی باشد، و گرنه باید در جایی اشتباه کرده باشید.
ضمنن روی برنامه‏ها و درایورهای که دانلود میکنید رایت‏کلیک کرده و با گزینه Run as admin اجرا و نصبشان کنید.

mestafa
25-05-2012, 15:01
با سلام
من asus N55SF دارم

وقتی ویندوز رو آپدیت کردم بعد از چند روز دگمه های صدا از کار افتادن

یعنی با کیبورد نه میتونم صدا کم کنم نه بالا ببرم نه موتینگ کنم

ریکاوری هم کردم اول درست میشه بعد دیگه باز کار نمیکنه
فایل KB991033 که باعث خرابی ویندوز میشه رو هم پاک کردم اما درست نشد

لطفا کمکم کنید
ممنون

masoud.0311
28-12-2012, 01:45
سلام
در مورد km وقتی برنامه رو minimize میکنی دیگه دکمه ها کار نمیکنه ؟؟؟؟

masoud.0311
28-12-2012, 01:48
آقا آرش من sony vaio f13ufx دارم
وقتی ویندوز عوض کردم درایورهای هات کی(fn) رو واسه دانلود پیدا نکردم
ممنون میشم کمکم کنی !
ویندوزم 7
64 بیتی

mehranpak
04-01-2013, 14:12
با توجه به اسم تاپیک خواهشا درایور هات کی و کلیدهایی که مربوط به کلید fn میباشد رو بیزحمت برا دانلود بزارین . من حتی نمیدونم اسم این درایور چی هست که برم از سایت ساپورت سونی اونو دانلود کنم . حداقل اسمشو اینجا بزارین که بتونم برم اون درایورو دان کنم
ممنون
مدل لپتاپم:
VPC F23 CGX

nimamir
21-01-2013, 21:05
laptope manam in moshkelo dare cikar khunam

deramnesari
24-02-2013, 08:12
آقا دستتون درد نکنه من توی PC دانلود کردم ببرم نصب کنم ببینم ایشالاه که حل بشود

MHEBRAHIMI
25-04-2013, 07:37
آرش جان سلام لپ تاپ من مدل VGN-SR 490JAB می باشد 32 بیتی با ویندوز 7 .کلید FN برای کم یا زیاد کردن صدا کار می کند ولی برای اتصال لپتاپ به تلویریون کلید FN+F7 کار نمی کند و اصلا صوت و تصویر ندارد . لطفا راهنمایی کنید.

MHEBRAHIMI
27-04-2013, 11:52
آرش جان سلام لپ تاپ من مدل VGN-SR 490JAB می باشد 32 بیتی با ویندوز 7 .کلید FN برای کم یا زیاد کردن صدا کار می کند ولی برای اتصال لپتاپ به تلویریون کلید FN+F7 کار نمی کند و اصلا صوت و تصویر ندارد . لطفا راهنمایی کنید.
آیا کسی ما را لایق جواب دادن به مسئله فوق نمی بیند؟

khelane
27-04-2013, 21:01
آیا کسی ما را لایق جواب دادن به مسئله فوق نمی بیند؟

سلام
اگه کسی بلد باشه حتما کمکتون میکنه مطمئن باش
شما برو تو سایت لب تاب و درایور کی ها رو دانلود کن و نصب کن و بعدا شما گرافیکتون رو هم اپ کن ببین بازم این مشکل رو داری
بهتر بود تایپیک جدید میزدی

kiuq
28-04-2013, 02:42
دوست عزیز بحث بلد بودن یا لیاقت و اینا نیست . .
یه سری قوانین هست که باید بهش احترام گذاشت . .
همیشه اول نظم . .
شما یه تاپیک بزن جدید سوالت رو بپرس من خودم جوابت رو میدم:n06:
این تاپیک قدیمه و بسته میشه
مرسی:n16: