ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید لپتاپ در حد 2.200 و مناسب برای نرم افزار VMWARE

mahmood-sh
08-03-2012, 04:21
سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
دوستان من خیلی از فوروم ها رو دید زدم ولی از اونجایی که معمولا تاپیک مربوط به لپتاپ ها به مارکهای مختلف یا موارد کاربری مختلف دسته بندی شده , نتونستم مدل مورد نظرم رو پیدا کنم . ممنون میشم لطف کنید منو راهنمایی کنید .
من تا 2200000 میتونم هزینه کنم و از لپتاپ موارد زیر واسم خیلی مهمه :

- Cpu : core I 7
- Screen : At least 15 inch ,LED ,HD (خیلی مهم)
- در صورت تغییر زاویه دید افقی در حد 30 درجه , تصویر بهم نریزد .
- Ram :at least 4 GB
- زیاد سنگین نباشه (خیلی مهم)
- فن سر و صدای کمی داشته باشه (خیلی مهم)
- سریع داغ نکنه زیاد داغ نکنه (خیلی مهم)
- Touchpad حساس وخوبی داشته باشه و دکمه هاش صدای بلندی نده
- باتریش در حالت بازی کردن تا 5 ساعت جواب بده
- تا حدی به ضربه مقاوم باشه
- من در سال نهایتش 2 تا game بزنم البته در حد call of duty . میدونم لپ تاپ واسه بازی کردن مناسب نیست اما میخوام با پایین آوردن کیفیت بازی در حد LOW بتونم بازی کنم . با توجه به این مطلب میخوام که لپ تاپم کارت گرافیکش مناسب باشه .
- من با نرم افزارهایی مثل VMware زیاد کار میکنم . میخوام که لپ تاپم کم نیاره .

در ضمن شما صلاح میدونید که خریدم رو بذارم واسه بعد عید یا قبل عید ؟
از کجا بخرم بهتره ؟ پارسیان یا پایتخت ؟
با چه ضمانت نامه ای ؟

دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید , من الان دارم با سیستمی کار میکنم که مال 7 سال پیشه و دیگه با زغال سنگ هم به زور کار میکنه و کارم بدجوری لنگه !!! :41::41::2:

mahmood-sh
08-03-2012, 23:11
بابا دمتون گرم !!! یکی نست جواب منو بده ؟

Mr.Mazmamfi
08-03-2012, 23:33
- باتریش در حالت بازی کردن تا 5 ساعت جواب بده

سلام
عمرا چنین مدلی پیدا کنی .

در ضمن شما صلاح میدونید که خریدم رو بذارم واسه بعد عید یا قبل عید ؟
اینو هیشکی نمیتونه پیش بینی کنه ، شاید مدل های جدید بیاد ولی با قیمت های بالاتر .
ولی اگر الان مدل مناسبی پیدا میکنید و نیاز دارید بخرید .

از کجا بخرم بهتره ؟ پارسیان یا پایتخت ؟
پایتخت تنوع بیشتری داره ولی قیمت هاش نسبت به بازار های دیگه بالاتره .

دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید , من الان دارم با سیستمی کار میکنم که مال 7 سال پیشه و دیگه با زغال سنگ هم به زور کار میکنه و کارم بدجوری لنگه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین به این سوالها جواب بده تا بتونیم بهتر راهنماییت کنیم .

1 - چه مقدار ازپولت نقده ؟

2 - منطورت از سبک چیه ؟ مثلا وزن ایده آل در نظر شما چیست ؟

3 - نیاز اصلیتون Vmware هست ؟ نیاز های دقیقترتونو بیان کنید .

موفق باشید.

3rdoor
09-03-2012, 14:17
دوست عزیز شما با این چیزی که از باتری می خوای باید لپتاپی بگیری که باتری 8 سلولی داشته باشه . که من یک مدل سامسونگ و ایسوس رو میشناسم که مشخصات دیگشون خیلی با چیزی که می خوای فرق داره پس این که هیچی
این مدل ها رو ببین (اگر جواب سوال های mr mazmamfi رو بدی می تونی پیشنهاد های بهتری بگیری)
asus k53 SD core i7 8 DDR3 750 HDD Nvidia GeForce GT 610M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
samsung 700Z5A-s02 core i7 6DDR3 750HDD 8 cell battery

mahmood-sh
09-03-2012, 21:19
سلام

1 - چه مقدار ازپولت نقده ؟

2 - منطورت از سبک چیه ؟ مثلا وزن ایده آل در نظر شما چیست ؟

3 - نیاز اصلیتون Vmware هست ؟ نیاز های دقیقترتونو بیان کنید .

.

سلام , مرسی از جواب

1. 2.200 تومن نقد دارم .

2. زیر 3 کیلو . مثلا 2.8 کیلو خوبه . من واسه کارم لازم دارم که لپ تاپ رو با خودم زیاد جابجا کنم .

3. من با نرم افزار Vmware زیاد سر و کار دارم و باید شبیه سازی کنم . در آینده هم با vmware سروری سروکار خواهم داشت که باید سیستمم قوی باشه . (حداقل core i7 باشه)
به لحاظ تفریح , فیلم زیاد میبینم . قدیما بازی خور بودم ولی الان دیگه زندگی اجازه نمیده . در حد 2 تا بازی باحال در سال بازی میکنم تا از قافله زیاد عقب نباشم .

قبول دارم که در مورد باتری توقعم زیاد بود .
در مورد صفحه نمایش و اینکه زاویه دید افقی خوبی داشته باشه واسم مهمه .
شنیدم بعضی ها لپ تاپ گرفته بودن و وقتی باهاش کارهای سبک هم انجام میدادن سریع داغ میکرد , میخوام اینطوری نباشه . . .

ترجیحا از بین مارکهای زیر باشه : Lenovo - sony - asus - HP

مرسی از شما

mahmood-sh
09-03-2012, 21:46
دوست عزیز شما با این چیزی که از باتری می خوای باید لپتاپی بگیری که باتری 8 سلولی داشته باشه . که من یک مدل سامسونگ و ایسوس رو میشناسم که مشخصات دیگشون خیلی با چیزی که می خوای فرق داره پس این که هیچی
این مدل ها رو ببین (اگر جواب سوال های mr mazmamfi رو بدی می تونی پیشنهاد های بهتری بگیری)
asus k53 SD core i7 8 DDR3 750 HDD Nvidia GeForce GT 610M DDR5 2048 MB UpTo 4096 MB
samsung 700Z5A-s02 core i7 6DDR3 750HDD 8 cell battery

مرسی دمت گرم .

Mr.Mazmamfi
09-03-2012, 23:26
سلام , مرسی از جواب

1. 2.200 تومن نقد دارم .

2. زیر 3 کیلو . مثلا 2.8 کیلو خوبه . من واسه کارم لازم دارم که لپ تاپ رو با خودم زیاد جابجا کنم .

3. من با نرم افزار Vmware زیاد سر و کار دارم و باید شبیه سازی کنم . در آینده هم با vmware سروری سروکار خواهم داشت که باید سیستمم قوی باشه . (حداقل core i7 باشه)
به لحاظ تفریح , فیلم زیاد میبینم . قدیما بازی خور بودم ولی الان دیگه زندگی اجازه نمیده . در حد 2 تا بازی باحال در سال بازی میکنم تا از قافله زیاد عقب نباشم .

قبول دارم که در مورد باتری توقعم زیاد بود .
در مورد صفحه نمایش و اینکه زاویه دید افقی خوبی داشته باشه واسم مهمه .
شنیدم بعضی ها لپ تاپ گرفته بودن و وقتی باهاش کارهای سبک هم انجام میدادن سریع داغ میکرد , میخوام اینطوری نباشه . . .

ترجیحا از بین مارکهای زیر باشه : Lenovo - sony - asus - HP

مرسی از شما

خب الان حله دیگه .

مدل هایی که میتونی برداری ایناس :

از برند ایسوس مدل های N53 SV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و N53 SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و N55 SF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست .

از برند HP مدل 6180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 6190 .

از برند لنوو هم Y570 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) .

سونی هم بعید میدونم core i7 بتونی بخری . باز بچه هایی که ماهر ترن پیشنهاد بدن .

رو اسم مدل ها کلیک کن ، ریویو هاشونو گذاشتم .

و حالا پیشنهاد من :
N53 SV رو بخر چون صفحه نمایش FHD داره و گرافیک GT 540 داره (برای شما کافیه چون به بازی کردن در حالت Low هم راضی هستی و این در صورتیه که 540 بازی های روزو در حالت High میکشه ، پس گرافیک قوی تر از 540 (یعنی 550 و 6770 و 555 ) خرج الکیه ))
امتحانشو پس داده و کیفیت خوبی داره و گارانتی معتبر داره و ظاهر زیبا و از سریه مولتی مدیا ی ایسوس و . . .

با کانفیگ زیر بخر :
core i7 / 8 ram / hard 750 / GT 540 2G / FHD ذکر کنی که FHD میخوایی .
موفق باشید .

mahmood-sh
10-03-2012, 02:32
خب الان حله دیگه .

مدل هایی که میتونی برداری ایناس :

از برند ایسوس مدل های N53 SV ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Asus-N53SV-Notebook.43709.0.html) و N53 SN ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FReview-Asus-N53SN-X5MSN-Notebook.52431.0.html) و N55 SF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FNotebooks%2FMultimedia_Entertainment%2FN55SF%2F) هست .

از برند HP مدل 6180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و 6190 .

از برند لنوو هم Y570 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] net%2FLenovo-IdeaPad-Y570-086225U-Laptop-Review.66717.0.html) .

سونی هم بعید میدونم core i7 بتونی بخری . باز بچه هایی که ماهر ترن پیشنهاد بدن .

.

آقا دمت گرم ,

فقط متوجه نشدم چرا بعید میدونی sony core i7 بتونم بگیرم ؟ یعنی قیمتش از 2.200 بالاتره ?