ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مباحث پیرامون تلویزیون های 2012 سامسونگ

صفحه ها : 1 [2] 3

hassssan
24-02-2013, 19:56
می تونم بپرسم اسمارتش چه مشکلی پیدا کرده؟
اگر آپدیت برای مدل تلویزیون نباشه خودش قبول نمی کنه تا جایی که اطلاع دارم
مدل mای که گذاشتید بروزتره 1032 ولی از سایت استرالیاست؟! شما آخرین ورژن m را نصب کردید؟ مشکل هنوز پابرجاست.
من از ایران یا سنگاپور دانلود کردم ولی از استرالیا نه البته چک کردم برای 7500 (درواقع 7770) ورژناشون یکی هست.

حدس می زدم از سایت استرالیا لینک بگذارید. باید خدمتتون بگم که فرم ویر های سایت استرالیا برای مدل های اروپایی هست نه آسیایی. اگر موس رو روی دکمه علامت سوال قسمت Description ببیرید می بینید که برای مدل های UE هست.
در ثانی اگر بر فرض من به اشتباه ورژن قدیمی تر فرم ویر رو دادم و شما فکر می کنید باید فرم ویر استرالیا رو نصب کنید که ورژنش بالاتر هم هست با مسئولیت خودتون این کارو بکنید ولی بدونید نام فایلی که تو سایت مالزی هست T-MST10PDAAC.exe بوده که اگر این نسخه به تلویزیون شما نمی خورد اصلا تلویزیون قبول نمی کرد ولی چیزی که تو سایت استرالیا هست T-MST10PDEUC_1032.0.exe هست که مخصوص مدل هایی هست که با UE شروع میشن نه UA. بازم میگم اگر فکر می کنید ورژن اروپایی مشکلتان را حل می کند از آن استفاده کنید و اگر زبان فارسی تلویزیون از بین رفت من مسئولیتی قبول نمی کنم.

دوستان عزیز انگار حق با شماست ورژن M رو دانلود کردم اما برای آپ شناسایی نکرد ....

با آپدیت از لینک smhsh121 عزیز آپشن فیتنس حذف شد یه آپشن سوشال تی وی اضافه شد در ضمن موقعی که به آپشن کیدز میخوام وارد شم یه پیغام عجیب میده مبنی بر اینکه آپدیت باید بشه و پاور آف کن و روشن کن تا انجام بشه دیروز خود هاب هم ارور میداد اما امروز آپ شد و دیگه ارور نمیده ...
یه سوال چون مشکل پیکسل سوخته دارم به شرکت زنگ زدم کارشناس شرکت دیشب اومد بررسی کرد و قراره فردا نتیجه بررسی شو بهم اطلاع بدن دوستان میتونم ورژن قبلی که کارخونه روش قرار داده بود رو برگردونم تا اگه تلوزیون بردن شرکت به آپ گیر ندن و گارانتیش باطل نکنن ؟
یه سوال دیگه چه جوری میشه هاب رو ریست کرد؟
مرسی از توجهات دوستان ...

amin_g_p
24-02-2013, 20:32
دوستان عزیز انگار حق با شماست ورژن M رو دانلود کردم اما برای آپ شناسایی نکرد ....

با آپدیت از لینک smhsh121 عزیز آپشن فیتنس حذف شد یه آپشن سوشال تی وی اضافه شد در ضمن موقعی که به آپشن کیدز میخوام وارد شم یه پیغام عجیب میده مبنی بر اینکه آپدیت باید بشه و پاور آف کن و روشن کن تا انجام بشه دیروز خود هاب هم ارور میداد اما امروز آپ شد و دیگه ارور نمیده ...
یه سوال چون مشکل پیکسل سوخته دارم به شرکت زنگ زدم کارشناس شرکت دیشب اومد بررسی کرد و قراره فردا نتیجه بررسی شو بهم اطلاع بدن دوستان میتونم ورژن قبلی که کارخونه روش قرار داده بود رو برگردونم تا اگه تلوزیون بردن شرکت به آپ گیر ندن و گارانتیش باطل نکنن ؟

در مورد دانگرید نمی دونم. برای من از 4 تا گزینه بزرگ هاب 3تاش پریده فقط سامسونگ اپس هست همون روز اول که به اینترنت وصل شد خود به خود حذف شد. به آپ گیر نمی دن چون وصل بشه به اینترنت خودش آپ می کنه نصابی که اومد خونمون خودش اولین کار توی هاب آپ می خواست بکنه که من با فلش وصل کردم گفتم با این آپ کن سریعتره :دی

smhsh121
24-02-2013, 21:32

1. آپدیت اسمارت هاب ربطی به آپدیت تی وی نداره. اگر هم فرم ویر رو آپ نمی کردید، دیر یا زود اسمارت هاب خودشو آپدیت می کرد و اون موارد تغییر می کرد. کما اینکه الان یه ماهه اسمارت هاب من آپدیت شده و کی بورد فارسی نمی دونم چرا از توش حذف شده در صورتی که فرم ویر جدید برای مدل من نیومده که نصب کرده باشم.
2. داون گرید امکان پذیر نیست یا لااقل کار ما نیست.
3. آپدیت نرم افزاری گارانتی رو باطل نمی کنه.
4. برای ریست اسمارت هاب در منوی تنظیمات، تنظیم مجدد را انتخاب کرده و رمز 0000 را وارد کنید. اسمارت هاب میشه مثل روز اول.

hassssan
24-02-2013, 22:26
از دوستان عزیز بابت پاسخگویی سپاس ...

حقیقتش بنده از خریدم به شدت پشیمونم اگه میدونستم تا این حد مدلهای جدید بی کیفیت هستن به هیچ وجه تلوزیون قبلیم از دست نمیدادم با این حال که ال سی دی بود ....

قبل از این سه تا پنل اچ دی سونی داشتم از S200 تا EX500 و برای تنوع سراغ سامسونگ رفتم متاسفانه با وجود زرق و برق نرم افزاری و قابلیتهای زیاد مدلهای جدید کیفیت سخت افزاریشون خیلی افت کرده و بدتر از اون پاسخگویی شرکت گارانتی به شدت بچه گول زنک شده ....

موقعی خرید کلی تو فروشگاه تعریف و تمجید الکی میکنن و خودشون برند برتر معرفی میکنن اما بعد از خرید رفتارشون عوض میشه کسی که اومد نصب کنه میگفت شرکت گفته خیلی از موارد به مشتری نگیم از قبیل آپگرید نرم افزاری رو ...

وقتی زنگ زدم مشکل پیکسل مطرح کردم تا شب کارشناسشون فرستادن که نشون بدن خیلی مشتری مدارن اما یارو وقتی اومد جوری برخورد کرد که انگار خدای تلوزیونه و طرف مقابل هیچی حالیش نیست حتی اجازه توضیح دادن هم به بنده نمیداد ....

به نظر من دستگاه اکبند مشکلات دیگه ای غیر از پیکسل سوخته از قبیل کم و زیاد شدن نور صفحه به طور غیر طبیعی در بعضی مواقع و کندی عملکرد و پاسخ دهی به ریموت و بعضا فریم فریم پخش شدن تصویر شبکه های داخلی داره که کارشناس محترم همه رو کاملا طبیعی خوند و زیر بار نرفت و اگه میشد میخواست پیکسل سوخته رو هم ماست مالی کنه ...حال آدم بد میشه وقتی این برخوردا رو میبینه ....

امروزم زنگ زدم به شرکت میگه تا فردا باید منتظر بمونید تا بررسی کنیم که فکر میکنم جواب فرداشون هم ماست مالی کردنی بیش نباشه

به نظر شما چیکار باید بکنم ممکنه به مرور پیکسلها بیشتر بشه؟

smhsh121
24-02-2013, 23:00

حقیقتش بنده از خریدم به شدت پشیمونم اگه میدونستم تا این حد مدلهای جدید بی کیفیت هستن به هیچ وجه تلوزیون قبلیم از دست نمیدادم با این حال که ال سی دی بود ....

قبل از این سه تا پنل اچ دی سونی داشتم از S200 تا EX500 و برای تنوع سراغ سامسونگ رفتم متاسفانه با وجود زرق و برق نرم افزاری و قابلیتهای زیاد مدلهای جدید کیفیت سخت افزاریشون خیلی افت کرده و بدتر از اون پاسخگویی شرکت گارانتی به شدت بچه گول زنک شده ....

موقعی خرید کلی تو فروشگاه تعریف و تمجید الکی میکنن و خودشون برند برتر معرفی میکنن اما بعد از خرید رفتارشون عوض میشه کسی که اومد نصب کنه میگفت شرکت گفته خیلی از موارد به مشتری نگیم از قبیل آپگرید نرم افزاری رو ...

وقتی زنگ زدم مشکل پیکسل مطرح کردم تا شب کارشناسشون فرستادن که نشون بدن خیلی مشتری مدارن اما یارو وقتی اومد جوری برخورد کرد که انگار خدای تلوزیونه و طرف مقابل هیچی حالیش نیست حتی اجازه توضیح دادن هم به بنده نمیداد ....

به نظر من دستگاه اکبند مشکلات دیگه ای غیر از پیکسل سوخته از قبیل کم و زیاد شدن نور صفحه به طور غیر طبیعی در بعضی مواقع و کندی عملکرد و پاسخ دهی به ریموت و بعضا فریم فریم پخش شدن تصویر شبکه های داخلی داره که کارشناس محترم همه رو کاملا طبیعی خوند و زیر بار نرفت و اگه میشد میخواست پیکسل سوخته رو هم ماست مالی کنه ...حال آدم بد میشه وقتی این برخوردا رو میبینه ....

امروزم زنگ زدم به شرکت میگه تا فردا باید منتظر بمونید تا بررسی کنیم که فکر میکنم جواب فرداشون هم ماست مالی کردنی بیش نباشه

و به همین دلالیلی که گفتید من پارسال که می خواستم تلویزیون بگیرم از خیر گارانتی گذشتم و از بانه خریدم تا حالا هم که پشیمون نشدم.

Soroush-S
24-02-2013, 23:02

من ال ای دی 23 صنام گرفته بودم یدونه پیکسل سوخته داشت. با خدمات تماس گرفتم گفت میتونی بری نمایندگی تا دستگاه واست تعویض کنن ولی دنبالش نکردم. همینکه ارزش واسم قائل شدن بخاطر یدونه پیکسل واسم ارزشمند بود. حالا بعضیها بازم بگن خدمات داخلی از خارجی ضعیفتره:n05:

mishkaa
25-02-2013, 00:00
و به همین دلالیلی که گفتید من پارسال که می خواستم تلویزیون بگیرم از خیر گارانتی گذشتم و از بانه خریدم تا حالا هم که پشیمون نشدم.

شما سامسونگ از بانه خریدین یا سونی ؟
الان که دلار گرون شده هم می ارزه که ادم بره از اونجا بخره ؟

با این حرف های دوستان من به شک افتادم که چی بخرم ،(میخواستم EH5560بگیرم)
قبلا LG داشتم، اصلا خوب نبود ,نمی دونم دوباره برم LGبگیرم یا نه
بودجه ای بیشتر از دو تومن نمیخوام صرف کنم

smhsh121
25-02-2013, 00:27
من ال ای دی 23 صنام گرفته بودم یدونه پیکسل سوخته داشت. با خدمات تماس گرفتم گفت میتونی بری نمایندگی تا دستگاه واست تعویض کنن ولی دنبالش نکردم. همینکه ارزش واسم قائل شدن بخاطر یدونه پیکسل واسم ارزشمند بود. حالا بعضیها بازم بگن خدمات داخلی از خارجی ضعیفتره:n05:
البته من خودم با سام سرویس کار نکردم ولی معمولا ازشون تعریف نمیشه ولی با گلدیران تجربه گارانتی رو دارم و کارشون درسته.

شما سامسونگ از بانه خریدین یا سونی ؟
الان که دلار گرون شده هم می ارزه که ادم بره از اونجا بخره ؟

با این حرف های دوستان من به شک افتادم که چی بخرم ،(میخواستم EH5560بگیرم)
قبلا LG داشتم، اصلا خوب نبود ,نمی دونم دوباره برم LGبگیرم یا نه
بودجه ای بیشتر از دو تومن نمیخوام صرف کنم

من سامسونگ گرفتم. والا الان انقدر قیمت ها ساعتی عوض میشه اصلا تو باغ قیمت ها نیستم ولی اون موقعی که خریدم حساب کردم 30 درصد زیر قیمت نمایندگی در اومد (البته با همون هدیه ها و گارانتی یک ساله) ولی الان فکر کنم برای سایز های بالای 46 صرف داشته باشه.
درضمن اینجا صحبت در مورد بانه غیر قانونیه بهتره تو تاپیک در این مورد صحبت نشه.

mishkaa
25-02-2013, 00:47
البته من خودم با سام سرویس کار نکردم ولی معمولا ازشون تعریف نمیشه ولی با گلدیران تجربه گارانتی رو دارم و کارشون درسته.

من سامسونگ گرفتم. والا الان انقدر قیمت ها ساعتی عوض میشه اصلا تو باغ قیمت ها نیستم ولی اون موقعی که خریدم حساب کردم 30 درصد زیر قیمت نمایندگی در اومد (البته با همون هدیه ها و گارانتی یک ساله) ولی الان فکر کنم برای سایز های بالای 46 صرف داشته باشه.
درضمن اینجا صحبت در مورد بانه غیر قانونیه بهتره تو تاپیک در این مورد صحبت نشه.

الان سامسونگ EH5560 نمایندگی حدود 2200000 هست و ES5960 حدود 2550000
به نظر شما LED SAMSUNGبهتره یا LG ؟

smhsh121
25-02-2013, 01:32
الان سامسونگ EH5560 نمایندگی حدود 2200000 هست و ES5960 حدود 2550000
به نظر شما LED SAMSUNGبهتره یا LG ؟

تو این مدل ها که سه بعدی نیستند مسلما سامسونگ بهتره.

mishkaa
25-02-2013, 01:53
تو این مدل ها که سه بعدی نیستند مسلما سامسونگ بهتره.

ممنونم از شما
یعنی درمقایسه با همطراز اینها در LG ،سامسونگ بهتره ؟

و این موضوع پیکسل سوخته را چطوری میشه متوجه شد ؟

ممنون

smhsh121
25-02-2013, 10:32
ممنونم از شما
یعنی درمقایسه با همطراز اینها در LG ،سامسونگ بهتره ؟

و این موضوع پیکسل سوخته را چطوری میشه متوجه شد ؟

ممنون

معادل این مدل ها LS57000 ال جی هست. حالا شما هم در مغازه یه تست بکن.
چند تا عکس JPG در رنگ های مختلف با ابعاد 1920 در 1080 درست کن و موقعی که نصاب اومد خونتون با فلش رو تلویزیون نمایششون بده تا اگر پیکسلی سوخته مشخص بشه.

sunicorn
25-02-2013, 16:43
من زنگ زدم بخش VIP سامسونگ گفتن که تو ورژن (1016) برای مدل 6960 کیبرد فارسی حذف شده.
گفتن که قبلش باید با شرکت هماهنگ میکردین برای آپدیت کردن که ما بهتون بگیم این مسئله رو.
بعدش گفتن باید صبر کنید تا ورژن بعد که بیاد.

hesam 63
25-02-2013, 21:37
مشکل افت فریم رو تو مسابقات فوتبال با چه تنظیماتی می شه حل کرد ...
البته من سوالم رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی برام جای تعجبه که فوتبال های شبکه سه در بعضی وقت ها افت فریم داره ولی فوتبال شبکه ورزش با بالاترین کیفیت پخش می شه. ربطی به سورس شبکه ها داره ؟ البته تو شبکه سه بازی های داخلی به اون شکل، مشکل محسوسی نداره و بیشتر تو بازی های خارجی اذیت می کنه.

sunicorn
25-02-2013, 22:00
اصولا شبکه ورزش چون بیشتر دیجیتال پخش میشه افت کیفیت نداره.
بازی های حارجی هم چون از شبکه های دیگه میگیرن به این شکله

smhsh121
25-02-2013, 22:29
مشکل افت فریم رو تو مسابقات فوتبال با چه تنظیماتی می شه حل کرد ...
البته من سوالم رو تو یه تاپیک دیگه هم پرسیدم ولی برام جای تعجبه که فوتبال های شبکه سه در بعضی وقت ها افت فریم داره ولی فوتبال شبکه ورزش با بالاترین کیفیت پخش می شه. ربطی به سورس شبکه ها داره ؟ البته تو شبکه سه بازی های داخلی به اون شکل، مشکل محسوسی نداره و بیشتر تو بازی های خارجی اذیت می کنه.

رو شبکه 3 آنالوگ تست کن ببین اگر مشکلی نبود ایراد از سورس دیجیتاله.

Hamed_forum
25-02-2013, 23:16
من 32 مدل 5560 گرفتم میخواستم بدونم امکان ضبط کانالهای سیما با استفاده از فلش هست مثل کاری که ست اپ باکسها میکنند؟
تو منوهاش گردش میکردم زده بود فقط در چند که گفته بود سه بعدی ندارد مثل 5960
میخواستم بدونم یعنی سه بعدی رو میشه با این دید عینک بگیریم؟

mor723
26-02-2013, 00:09
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه تی وی سامی ال ای دی اسمارت 3 دی خریدم با این شماره سریال : UE46C8700
چندتا سوال داشتم
1- معادل سریالش تو سایت چیه؟
2- all sher آن چطور کار میکنه تا کنون نتونستم هیچگونه ارتباط رسانه ای با آن برقرار کنم.
3- آیا wifi داره وچگونه کار میکنه ADSL دارم وبرای ورود به اینترنت از کابل رابط شبکه استفاده میکنم هنوز نتونستم وایرلس وارد اینتر نت بشم
4- فرمتهای پخش فیلمش چیه و چرا زیرنویس فارسی اون از کلمات جدا از هم و چپ به راست می باشد ؟
با کمال تشکر از دوستان و اساتید محترم

nersias
26-02-2013, 02:39
دوستان میشه نظر بدین سری 7 با سری 6 تفاوت کیفیت تصویری داره یا نه؟ دنبال چیزی فراتر از اون چیزی که تو کاتالوگ یا مغازه هاس هستم (مثلا میدونم هرتز بالاتر یا micro dimming داره اما تو مغازه ها تفاوتی تو منو ها ندیدم)
سری 7 با 8 چطور؟ این برام مهمتره چون امکانات ارتباطی تقریبا برابر دارند
مرسی

parham511
26-02-2013, 03:58
دوستان میشه نظر بدین سری 7 با سری 6 تفاوت کیفیت تصویری داره یا نه؟ دنبال چیزی فراتر از اون چیزی که تو کاتالوگ یا مغازه هاس هستم (مثلا میدونم هرتز بالاتر یا micro dimming داره اما تو مغازه ها تفاوتی تو منو ها ندیدم)
مرسی

تصویر سری 6 با سری 7 خیلی فرق داره و کنتراست سری 7 خیلی بالاتره، سری 8 هم local dimming (تاریکی موضعی) هوشمندانه تر از سری 7 داره و انطباق بالاتر و طراحی زیباتر.

به نظر من تو سایز 46 صرف با سری 8 سامسونگه، و تو سایز 55 صرف با سری 7.

hobor971
26-02-2013, 08:07
مرسی

سری 7 رو من خردم یک ماه قبل و الان پشیمونم چرا 8880 نخریدم . البته اونروز هم قصد خرید 8880 داشتم ولی توی بازار نبود .
7770 که من خریدم 46 اینچه و کیفیت تصویرش خیلی عالی. ولی تنها مشکلی که داره نشت نور تو تصاویر سیاهه که من اصلا خوشم نمیاد.
اگه می خوای 46 اینچ بخری و مشکل هزینه نداری برو 8880 بگیر . اگه سطح پولت محدوده برو سمت 6980 یا 6960

smhsh121
26-02-2013, 10:39
با سلام خدمت دوستان
من یک دستگاه تی وی سامی ال ای دی اسمارت 3 دی خریدم با این شماره سریال : UE46C8700
چندتا سوال داشتم
2- all sher آن چطور کار میکنه تا کنون نتونستم هیچگونه ارتباط رسانه ای با آن برقرار کنم.
3- آیا wifi داره وچگونه کار میکنه ADSL دارم وبرای ورود به اینترنت از کابل رابط شبکه استفاده میکنم هنوز نتونستم وایرلس وارد اینتر نت بشم
4- فرمتهای پخش فیلمش چیه و چرا زیرنویس فارسی اون از کلمات جدا از هم و چپ به راست می باشد ؟

دوست عزیز این تلوزیون شما مدل سال 2010 هست. عجیبه که چطور تا الان فروش نرفته بوده و دوم اینکه چون اولش UE داره مال کشورهای اروپایی هست.

matinpour
27-02-2013, 19:30
با سلام خدمت دوستان
چندتا سوال داشتم

دوست عزیز
1- معادل ندارد خودش اصلی و در سایت سوئد با زبان آلمانی
2- دکمه اسمارت را روی کنترول بزنید واز صفحه اسمارت هاب ← AllShare Play فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاهUSB،Mass Storage Class (MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید
3- برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی ، دستگاه را به درگاهUSB در تلویزیون بزنید.
4- اگر می خواهید ازHDDUSB استفاده کنید، توصیه می کنیم از USB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد.
5- برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتر DLNA سازگار باAllShare را به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش قرار دارد، DLNA محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با باید شبکه بی سیم داشته باشید
6- صفحه AllShare Play موسیقی، عکس یا فیلم ظاهر می شود. اگر دستگاهUSB پوشه دارد، تلویزیون لیستی از پوشه ها را نشان می دهد. یک پوشه را پررنگ کرده و سپس انتخاب نمایید. اگر دستگاه USB پوشه ندارد، تلویزیون فایل ها یا تصاویر بندانگشتی را نشان خواهد داد.
7- یک فایل را برای مشاهده یا پخش پررنگ کرده و سپس انتخاب کنید. برای انتخاب نوع محتوا یا نوع دستگاه متفاوت، دکمهRETURNR را مکرراً فشار دهید تا صفحه اصلی AllShare Play ظاهر شود.
8- قطع کردن دستگاه USB استفاده از دکمه SOURCEs را فشاردهید. دستگاه USB مورد نظر را انتخاب کرده و سپس TOOLST دکمهرا فشار دهید. منوی دستگاه ظاهر می شود.لطفأ USB را به طور بی خطر خارج کنید را انتخاب و سپس منتظر شوید تا دستگاه USB انتخاب شده قطع شود. مي توانيد دستگاه USB را از تلويزيون جدا كنيد.
9- WLAN یابیسم دارد که با Wirles lan Adaptor برای تلویزیون سامسونگ هست می توانید به روتر یا همان مودم وایرلستان وصل بشید
10- طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
11- شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
12- روش اول
13- اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
14- روش دوم
15- برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
16- file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

اینم سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_g_p
01-03-2013, 02:20
دیدم آپدیت جدید برای 7770 یعنی 7500 اومده ولی توی سایت ایران صفحه دانلود ارور می ده یعنی فعلا آپدیت نکنم؟ (من قبلا از سایت ایران 55es7500 استفاده می کردم)

matinpour
02-03-2013, 14:37
دیدم آپدیت جدید برای 7770 یعنی 7500 اومده ولی توی سایت ایران صفحه دانلود ارور می ده یعنی فعلا آپدیت نکنم؟ (من قبلا از سایت ایران 55es7500 استفاده می کردم)

دوست عزیز
اول اینکه وقتی که می خواهی فریمور جدید آبدیت کنی اول مدل تلویزیون خودتان را درست رد یابی کنید مثلا ua55es7500R یا UA55ES7500M یاUN55ES7500F چون در ظاهر این مدلها باهم شبیه هستند ولی در باطن خیر چون برخی با برخی دیگر از لحاظ آپشن و کارایی با هم متفاوت هستند . و به همین منظور فریمور هایشان باهم متفاوت هستند. اینم سایتهای آنها برای مقایسه پس دقت کنید تا آسیب نبینید.

amin_g_p
02-03-2013, 15:02
دوست عزیز
اول اینکه وقتی که می خواهی فریمور جدید آبدیت کنی اول مدل تلویزیون خودتان را درست رد یابی کنید مثلا ua55es7500R یا UA55ES7500M یاUN55ES7500F چون در ظاهر این مدلها باهم شبیه هستند ولی در باطن خیر چون برخی با برخی دیگر از لحاظ آپشن و کارایی با هم متفاوت هستند . و به همین منظور فریمور هایشان باهم متفاوت هستند. اینم سایتهای آنها برای مقایسه پس دقت کنید تا آسیب نبینید.

ممنون فردای همون پست ریختم اگر مال خودش نباشه فکر نکنم قبول کنه 7500m را می ریزم که البته با R هم مقایسه کردم فرقی نداره از سایت های آسیایی. مدل امریکایی که کلا فرق می کنه (با خود تلویزیون هم که زده بودم گفت آپدیت اومده ولی از طریق خودش طول می کشه.)

saman50
02-03-2013, 15:31
این چیه و به درد چی میخوره؟

amin_g_p
02-03-2013, 15:54
این چیه و به درد چی میخوره؟

میزان مصرف انرژی را می گه سمت سبز led سمت قرمز هم که نوشته تلویزیون معمولی و هر چی صفحه تاریکتر مصرف کمتر

saman50
02-03-2013, 16:47
میزان مصرف انرژی را می گه سمت سبز led سمت قرمز هم که نوشته تلویزیون معمولی و هر چی صفحه تاریکتر مصرف کمتر
هر چی بره سمت راست مصرف کمتر میشه؟

پس چندان به درد نمیخوره؟

amin_g_p
02-03-2013, 17:14

پس چندان به درد نمیخوره؟

سمت چپ قرمزه که خوب نیست! منظورم این بود که هرچه نور پس زمینه کمتر باشه وتصویر مشکیش بیشتر باشه مصرف کمتر و درنتیجه درجه به سمت چپ میره خودتون می تونید امتحان کنید. به نظر من بیشتر جنبه نمایشی داره

smhsh121
02-03-2013, 18:29

پس چندان به درد نمیخوره؟

سمت راست تو منطقه قرمز که هیچ وقت نمیره. هرچی سمت چپ تر باشه یعنی نور پس زمینه کمتره و در نتیجه مصرف برق میاد پایین. وقتی سنسور هوشمند صرفه جویی انرژی رو روشن می کنید و چراغ ها خاموش می کنید، عقربه میاد پایین سمت چپ. الان فکر کنم شما تلویزیون رو رو مد پویا گذاشتید که مصرفش از همه بالاتره.

enigmaarchitect
02-03-2013, 21:43
با سلام
من یه U40D6960 دارم و با کابل اپتیکال (SPDIF) به اسپیکر 5.1 که دارم (LOGITECH Z5500) وصلش کردم تا صدای دالبی بگیرم. مشکلی که دارم اینه: وقتی یو اس بی بهش وصل میکنم و فایلهای HD با صدای دالبی یا DTS رو باز میکنم هیچ مشکلی نیست و صدای 5.1 به اسپیکر من انتقال پیدا میکنه. ولی وقتی که از طریق HDMI بهش ورودی میدم, با هر دستگاهی مثل دی وی دی, ایکس باکس, لپتاپ ... خروجی صداش به اسپیکر من همیشه استریو هستش و 5.1 نمیشه.
خیلی برام مهمه که صدای 5.1 بگیرم واسه همین رفتم اسپیکر خریدم.اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه که مشکل چیه.

javad1361839
03-03-2013, 15:09
چرا مدل 7750 و 6930 (هر دو "46) تو سایت سامسونگ ایران نیست!! ولی تو سایت سامسونگ سنتر هست؟؟

smhsh121
03-03-2013, 15:21
چرا مدل 7750 و 6930 (هر دو "46) تو سایت سامسونگ ایران نیست!! ولی تو سایت سامسونگ سنتر هست؟؟

اینا مدل های جدید هستند و تابستان که مدل های اصلی 2012 معرفی شدند از این دو مدل خبری نبود.

amin_g_p
03-03-2013, 15:29
با سلام
من یه U40D6960 دارم و با کابل اپتیکال (SPDIF) به اسپیکر 5.1 که دارم (LOGITECH Z5500) وصلش کردم تا صدای دالبی بگیرم. مشکلی که دارم اینه: وقتی یو اس بی بهش وصل میکنم و فایلهای HD با صدای دالبی یا DTS رو باز میکنم هیچ مشکلی نیست و صدای 5.1 به اسپیکر من انتقال پیدا میکنه. ولی وقتی که از طریق HDMI بهش ورودی میدم, با هر دستگاهی مثل دی وی دی, ایکس باکس, لپتاپ ... خروجی صداش به اسپیکر من همیشه استریو هستش و 5.1 نمیشه.
خیلی برام مهمه که صدای 5.1 بگیرم واسه همین رفتم اسپیکر خریدم.اگر کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه که مشکل چیه.

سلام

توی دفترچه نوشته شده (البته مال من یه سری دیگه هست ولی مشترکه) صدای خروجی s/pdif برای همه ی ورودی ها جز صدای خود تلویزیون (و allshare) استریو می باشد. (دلیلش هم این هست که ورودی hdmi تلویزیون صدای استریو می گیره پس استریو هم خروجی می ده.)
باید سایر وسایل از جمله لپ تاپ و ایکس باکس و ... را مستقیم با اپتیکال به اسپیکرتون وصل کنید. (برای لپ تاپ که تنظیمات صدا در ویندوز باید انجام بدید و برای ایکس باکس هم کابل مخصوص باید بگیرید و تنظیمات صدا توی داشبورد.)

javad1361839
03-03-2013, 17:34
اینا مدل های جدید هستند و تابستان که مدل های اصلی 2012 معرفی شدند از این دو مدل خبری نبود.

آخه تو سایت سام سرویس هم خبری از این دو مدل "46 نبود! یعنی بروز کردن سایت اینقدر سخته که زحمت اینکارو به خودشون نمیدن! واقعا که :n13:

---------------------------------

کولر گازی تو بازار تقلبیش هم هست .......... آیا برای تلویزیون ممکنه از این داستانها وجود داشته باشه؟؟

enigmaarchitect
03-03-2013, 18:50
سلام

توی دفترچه نوشته شده (البته مال من یه سری دیگه هست ولی مشترکه) صدای خروجی s/pdif برای همه ی ورودی ها جز صدای خود تلویزیون (و allshare) استریو می باشد. (دلیلش هم این هست که ورودی hdmi تلویزیون صدای استریو می گیره پس استریو هم خروجی می ده.)
باید سایر وسایل از جمله لپ تاپ و ایکس باکس و ... را مستقیم با اپتیکال به اسپیکرتون وصل کنید. (برای لپ تاپ که تنظیمات صدا در ویندوز باید انجام بدید و برای ایکس باکس هم کابل مخصوص باید بگیرید و تنظیمات صدا توی داشبورد.)

ممنون از راهنماییتون.

مشکل ایکس باکس رو حل کردم تبدیل اپتیکال براش گرفتم. ولی واسه لپتاپ که فقط خروجی hdmi داره نمیدونم چیکار کنم. میخوام موقع گیم با لپتاپ بتونم صدای 5.1 بگیرم. راهش چیه؟

یه سوال دیگه: این ضعف که به نظر من خیلی هم بزرگه مال همه تلویزیونهاست یا سامسونگ اینجوریه یا یه سری مدل خاص؟ میخوام ببینم اگه اینو بفروشم یکی دیگه بخرم مشکل حل میشه؟

کلا چه جوری میشه فهمید کدوم تلویزیونها توانایی دریافت صدای 5.1 از hdmi رو دارن؟

amin_g_p
03-03-2013, 20:40
ممنون از راهنماییتون.

مشکل ایکس باکس رو حل کردم تبدیل اپتیکال براش گرفتم. ولی واسه لپتاپ که فقط خروجی hdmi داره نمیدونم چیکار کنم. میخوام موقع گیم با لپتاپ بتونم صدای 5.1 بگیرم. راهش چیه؟

یه سوال دیگه: این ضعف که به نظر من خیلی هم بزرگه مال همه تلویزیونهاست یا سامسونگ اینجوریه یا یه سری مدل خاص؟ میخوام ببینم اگه اینو بفروشم یکی دیگه بخرم مشکل حل میشه؟

کلا چه جوری میشه فهمید کدوم تلویزیونها توانایی دریافت صدای 5.1 از hdmi رو دارن؟

اول یه سوال تبدیل اپتیکال ایکس باکس چند خریدید؟
برای لپ تاپ اگر خروجی s/pdif نداره من یه سری تبدیل دیدم که hdmi را به hdmi و اپتیکال تبدیل می کنه البته توی نت دیدم شاید اینجا هم پیدا بشه. من در مورد سامسونگ می دونم که اینجوری هست بقیه هم احتمالا همین جوری هستند اونایی که من می شناسم همشون استریو هستند و ورودی استریو دارند و این مورد را توی دفترچه قسمت خروجی اپتیکال تلویزیون می شه پی برد.

enigmaarchitect
03-03-2013, 21:57
اول یه سوال تبدیل اپتیکال ایکس باکس چند خریدید؟
برای لپ تاپ اگر خروجی s/pdif نداره من یه سری تبدیل دیدم که hdmi را به hdmi و اپتیکال تبدیل می کنه البته توی نت دیدم شاید اینجا هم پیدا بشه. من در مورد سامسونگ می دونم که اینجوری هست بقیه هم احتمالا همین جوری هستند اونایی که من می شناسم همشون استریو هستند و ورودی استریو دارند و این مورد را توی دفترچه قسمت خروجی اپتیکال تلویزیون می شه پی برد.

تبدیل رو از یکی از دوستام که داشت ایکس باکسش رو میفروخت برداشتم ، اون پارسال 20 تومن از توپخونه خریده بود.

اون تبدیل hdmi به اپتیکال رو کجا پیدا کردین؟ به چه اسمی باید سرچ کنم؟

ولی کلا اگه نشه خیلی ناراحت کنندست. من میخواستم دیگه مرتب پشت تلویزیون کابل قطع و وصل نکنم و چون دستگاه هم زیاد داشتم (ایکس باکس،پلی استیشن،دی وی دی،لپتاپ،رسیور اچ دی)میخواستم همشو با خیال راحت وصل کنم به تلویزیون و اونم هر وقت صدا 5.1 بود همونطوری انتقالش بده به اسپیکر. حتی حاظر بودم تلویزیون رو عوض کنم اگه مطمئن بودم اونی که جدید میخرم این امکان رو داره.

amin_g_p
03-03-2013, 22:22
تبدیل رو از یکی از دوستام که داشت ایکس باکسش رو میفروخت برداشتم ، اون پارسال 20 تومن از توپخونه خریده بود.

اون تبدیل hdmi به اپتیکال رو کجا پیدا کردین؟ به چه اسمی باید سرچ کنم؟

ولی کلا اگه نشه خیلی ناراحت کنندست. من میخواستم دیگه مرتب پشت تلویزیون کابل قطع و وصل نکنم و چون دستگاه هم زیاد داشتم (ایکس باکس،پلی استیشن،دی وی دی،لپتاپ،رسیور اچ دی)میخواستم همشو با خیال راحت وصل کنم به تلویزیون و اونم هر وقت صدا 5.1 بود همونطوری انتقالش بده به اسپیکر. حتی حاظر بودم تلویزیون رو عوض کنم اگه مطمئن بودم اونی که جدید میخرم این امکان رو داره.

یه چیزی تو این مایه ها:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا این ولی تکیش:

javad1361839
04-03-2013, 02:06
نمیدونین سامسونگ کی جشنواره خرید برای TV میذاره؟؟

Soroush-S
04-03-2013, 02:23
نمیدونین سامسونگ کی جشنواره خرید برای TV میذاره؟؟

جشنواره سامسونگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

javad1361839
04-03-2013, 04:29
تاریخ پستی که لینکشو گذاشتید برای یه ماه و نیم پیشه .......... آیا هنوز هم ادامه داره یا اینکه تموم شده؟؟

Arash1003
04-03-2013, 11:43
تاریخ پستی که لینکشو گذاشتید برای یه ماه و نیم پیشه .......... آیا هنوز هم ادامه داره یا اینکه تموم شده؟؟

میشه گفت که در عمل تموم شده، ولی در ظاهر هنوز هست!!! چون از 15 بهمن افزایش قیمت داشتن
اما.. الان یه اتفاق مضحک افتاده
قیمت های TV های سامسونگ در فروشگاههای مختلف متفاوته
باید کفش آهنی بپوشی و هر چه فروشگاه معتبر میشناسی که سامسونگ میاره، قیمت کنی
اکثر نمایندگی ها گرون تر از از فروشگاه های عادی قیمت میدن ولی هستند نمایندگی هایی هم که قیمت ارزون میدن
مثلا 46ES8880 را اکثر جاها که قیمت کنید به شما 5,720,000 قیمت میدن که همونطور که دوستمون در این پست
گفتن یه سینمای خانگی HT-E3550K هدیه اونه و اگه این هدیه را نخواهی 800,000 از اون قیمت اصلی کم میکنن (قیمت فروش جداگانه این سینمای خانگی 970,000 هست و جالب اینجاست که تموم فروشگاه هایی که من رفتم، هم اونایی که قیمت پایین دادن و هم اونایی که قیمت بالا دادن در اون عدد 800,000 اتفاق نظر داشتن)
من دیروز تقریبا 20 تا فروشگاه بزرگ رفتم و در اخر همین مدل 46ES8880 را با قیمت 5,200,000 پیدا کردم یعنی 520,000 تومن ارزون تر از فروشگاه های دیگه و اون را بدون سینمای خانگی خریدمش به 4,400,000 ، به نظر من که این مدل قیمت گذاری واقعا مسخره هست :n13:

amin_g_p
04-03-2013, 13:04
آپدیت آخر را که ریختم چندتا از فایل ها mkv را که قبلا باید لولشون را به پایینتر کانورت می کردم تا پخش کنه پخش کرد ولی هنوز یه سری را پخش نمی کنه.

smhsh121
04-03-2013, 13:21
آپدیت آخر را که ریختم چندتا از فایل ها mkv را که قبلا باید لولشون را به پایینتر کانورت می کردم تا پخش کنه پخش کرد ولی هنوز یه سری را پخش نمی کنه.

مثلا من تست کردم دقیقا 2 فایل هست که تمام مشخصات کانورتش یکسانه (مال اسکورپ) فقط یکی 1920x1080 هست و یکی 1920x800 هست. اولی رو نمی تونه بخونه ولی دومی رو می تونه بخونه. فکر کنم تو تصاویر فول اچ دی یه خورده کم میارن.

amin_g_p
04-03-2013, 13:28
مثلا من تست کردم دقیقا 2 فایل هست که تمام مشخصات کانوتش یکسانه (مال اسکورپ) فقط یکی 1920x1080 هست و یکی 1920x800 هست. اولی رو نمی تونه بخونه ولی دومی رو می تونه بخونه. فکر کنم تو تصاویر فول اچ دی یه خورده کم میارن.

بیشتر بحث level پروفایل ویدیو هست که قبلا تا 4.1 را پشتیبانی می کرد من الآن دو فایل 5.1 را باهاش پخش کردم ولی 2 تا فایل 5 را نتونست. که قبلا با demux کردن و h264info لولشون را به 4.1 تبدیل می کردم دوباره mux می کردم راحت پخش می کرد. البته یه سری موارد هم هست که اینفوی ویدیو با اصل ویدیو یکی نیست من این را توی فروم های خارجی خوندم.

smhsh121
04-03-2013, 13:39
بیشتر بحث level پروفایل ویدیو هست که قبلا تا 4.1 را پشتیبانی می کرد من الآن دو فایل 5.1 را باهاش پخش کردم ولی 2 تا فایل 5 را نتونست. که قبلا با demux کردن و h264info لولشون را به 4.1 تبدیل می کردم دوباره mux می کردم راحت پخش می کرد. البته یه سری موارد هم هست که اینفوی ویدیو با اصل ویدیو یکی نیست من این را توی فروم های خارجی خوندم.

نه این دو تا که من تست کردم مال یه انکودر بود. لول جفتشون 5.0 بود با 8 تا ریفریم فقط همونطور که گفتم اونی که عرضش 800 پیکسل بود رو تونست بخونه و اونی که 1080 (فول) بود رو نتونست. لول خیلی مهم نیست مهم ریفریم هست که تو حالت فول اچ دی بهتره 4 باشه.

Arash1003
04-03-2013, 13:43
دوستان قراره دو روز دیگه TV را بیاره نصب کنه ( 46ES88880 )
چند تا عکس FULL HD از رنگ های مختلف آماده کردم برای تست پیکسل
لطفا راهنمایی کنید چه تست های دیگه ای در موقع تحویل گرفتن انجام بدم
برای اتصال به اینترنت و یا آپدیت و اینها هم اگه تستی باید انجام بدم راهنمایی کنید
البه فقط منظورم کارهایی هست که باید در قبل از اون امضای تحویل گرفتن از نصاب انجام بدم ، برای بقیه چیزا بعدا مزاحمتون میشم

amin_g_p
04-03-2013, 14:54
نه این دو تا که من تست کردم مال یه انکودر بود. لول جفتشون 5.0 بود با 8 تا ریفریم فقط همونطور که گفتم اونی که عرضش 800 پیکسل بود رو تونست بخونه و اونی که 1080 (فول) بود رو نتونست. لول خیلی مهم نیست مهم ریفریم هست که تو حالت فول اچ دی بهتره 4 باشه.

هر کاری کردم یه فیلم 1080 از اسکورپ را کانورت کنم نشد این اسکورپ یه کاری می کنه که این پلیرها نمی تونن پخشش کنن :دی

یه مشکل دیگه الآن دومین باره که هرچی تو اسمارت دانلود و نصب کردم خود به خود پریده! انگار یکی ریستش کرده! (من اکانت سامسونگ نساختم علت که اون نیست؟)

javad1361839
04-03-2013, 18:13
آرش جان مبارک باشه
:n16:

46ES8880 رو از نمایندگی خریدی؟؟ بی زحمت آدرسش رو برام بفرست p.m ( البته اگه حضور ذهن داری) .............. 46ES7750 و 46ES6980 رو قیمتی ازش داری؟؟

smhsh121
04-03-2013, 22:30
دوستان قراره دو روز دیگه TV را بیاره نصب کنه ( 46ES88880 )
چند تا عکس FULL HD از رنگ های مختلف آماده کردم برای تست پیکسل
لطفا راهنمایی کنید چه تست های دیگه ای در موقع تحویل گرفتن انجام بدم
برای اتصال به اینترنت و یا آپدیت و اینها هم اگه تستی باید انجام بدم راهنمایی کنید
البه فقط منظورم کارهایی هست که باید در قبل از اون امضای تحویل گرفتن از نصاب انجام بدم ، برای بقیه چیزا بعدا مزاحمتون میشم

یه کلیپ فول اچ دی دو بعدی و یه سه بعدی هم رو فلشت باشه برای تست. برای اینترنت هم به نصاب بگو خودش باید برات بیاره.

هر کاری کردم یه فیلم 1080 از اسکورپ را کانورت کنم نشد این اسکورپ یه کاری می کنه که این پلیرها نمی تونن پخشش کنن :دی

یه مشکل دیگه الآن دومین باره که هرچی تو اسمارت دانلود و نصب کردم خود به خود پریده! انگار یکی ریستش کرده! (من اکانت سامسونگ نساختم علت که اون نیست؟)

اون اکانت برای ایران کاربردی نداره.
هر فیلمی خواستی دانلود کنی رزولوشنش 1920 در 1080 بود از اسکورپ بیخیالش شو از اینجا بگیر:

amin_g_p
04-03-2013, 22:43
یه کلیپ فول اچ دی دو بعدی و یه سه بعدی هم رو فلشت باشه برای تست. برای اینترنت هم به نصاب بگو خودش باید برات بیاره.

اون اکانت برای ایران کاربردی نداره.
هر فیلمی خواستی دانلود کنی رزولوشنش 1920 در 1080 بود از اسکورپ بیخیالش شو از اینجا بگیر:

ممنون شما هم این مشکل را داشتید منظورم پاک شدن همه اپ ها! (دوباره فیتنس و موویز و کیدز هم اضافه شدن ولی بعدش ...) خونده بودم با عوض کردن کشور tv می شه درسته؟ باید برم منوی سرویس؟

MicroSystem
04-03-2013, 22:57
دوستان 6950 دارم بعد از اومدن شبکه هاي سلامت و تماشا تعويض کانال ديجيتال خيلي کند شده. حدود 6 ثانيه طول ميکشه تا کانال عوض بشه براي شما هم اينطور هست؟

MicroSystem
04-03-2013, 22:58
راستي براي چندمين بار همه برنامه ها پاک شدند. اين سامسونگ ديوانه است. نميدونه ما اينترنتمون رو از سر راه نيورديم هي پاک ميکنه ميخواد از اول همه رو نصب کنه

MicroSystem
04-03-2013, 23:00

نه ربطي نداره من اکانت ساختم ولي دوباره همه پريدند هر چند وقت يکبار همه ميپرند

hobor971
04-03-2013, 23:58
دوستان 6950 دارم بعد از اومدن شبکه هاي سلامت و تماشا تعويض کانال ديجيتال خيلي کند شده. حدود 6 ثانيه طول ميکشه تا کانال عوض بشه براي شما هم اينطور هست؟

ربطی به تلوزیون نداره . مربوط به سیگنال کانال هست

hobor971
04-03-2013, 23:59
راستي براي چندمين بار همه برنامه ها پاک شدند. اين سامسونگ ديوانه است. نميدونه ما اينترنتمون رو از سر راه نيورديم هي پاک ميکنه ميخواد از اول همه رو نصب کنه

برنامه هات پاک نمی شن . اینو می تونی از میزان حجم مصرف شده حافظه بفهمی . باید با اکانتی که باهاش دانلود کردی وارد بشی.

amin_g_p
05-03-2013, 00:24
برنامه هات پاک نمی شن . اینو می تونی از میزان حجم مصرف شده حافظه بفهمی . باید با اکانتی که باهاش دانلود کردی وارد بشی.

آخه اکانتی نساختم من بعد اگر اینجوری باشه چطوری پاکشون کنیم!!!

hobor971
05-03-2013, 00:33
آخه اکانتی نساختم من بعد اگر اینجوری باشه چطوری پاکشون کنیم!!!

برای حذف باید بری به samsung app و نرم افزار مورد نظر رو پیدا کنی و انتخاب کنی و تو منوی سمت چپ حذف رو بزنی.
من هم یکبار اینجوری شد وقتی با اکانت خودم لاگین کردم همه برگشتند.

amin_g_p
05-03-2013, 00:44
برای حذف باید بری به samsung app و نرم افزار مورد نظر رو پیدا کنی و انتخاب کنی و تو منوی سمت چپ حذف رو بزنی.
من هم یکبار اینجوری شد وقتی با اکانت خودم لاگین کردم همه برگشتند.

من یکی از نرم افزارهای قبلی را رفتم دوباره دانلود کردم حذف نداشت! اکانت هم نساختم یه سرچ الآن زدم دیدم این مشکل سراسری (سرتاسر دنیا) هست هر از گاهی همه اپ ها می پره (توسط سرورهای سامسونگ) بعدش دوباره نصب می کنه وقتی اکانت داشته باشی. (بدون اطلاع قبلی و ...)
به قول دوستمون اینا نمی دونن اینجا اینترنت حجمی و سرعت پایینه دو دفعه که این اتفاق بیفته من دیگه اپ دانلود نمی کنم!

smhsh121
05-03-2013, 01:19
من سری D دارم و مشکلی با اپ ها نداشتم. تعویض کانال دیجیتال هم یه 2-ثانیه ای کند شده که احتمال میدم از صدا و سیما باشه. موقع تغییر کشور اسمارت هاب همه اپ ها پاک میشن و اپ های اون کشور نصب میشن.

hobor971
05-03-2013, 10:41
من یکی از نرم افزارهای قبلی را رفتم دوباره دانلود کردم حذف نداشت! اکانت هم نساختم یه سرچ الآن زدم دیدم این مشکل سراسری (سرتاسر دنیا) هست هر از گاهی همه اپ ها می پره (توسط سرورهای سامسونگ) بعدش دوباره نصب می کنه وقتی اکانت داشته باشی. (بدون اطلاع قبلی و ...)
به قول دوستمون اینا نمی دونن اینجا اینترنت حجمی و سرعت پایینه دو دفعه که این اتفاق بیفته من دیگه اپ دانلود نمی کنم!

والا با توجه به حجم اشغال شده بعید می دونم . شاید تو ورژنهای قبلی برنامه این مشکل بوده باشه . ولی من که تا حالا فقط یکبار بهش برخوردم و با لاگین کردن برگشتند . بعد از اینکه ورژن برنامه رو ارتقا دادم هم دیگه همچین مشکلی نداشتم . البته من زیاد از اسمارت هاب استفاده نمی کنم.

Arash1003
05-03-2013, 11:35
آرش جان مبارک باشه
:n16:

46ES8880 رو از نمایندگی خریدی؟؟ بی زحمت آدرسش رو برام بفرست p.m ( البته اگه حضور ذهن داری) .............. 46ES7750 و 46ES6980 رو قیمتی ازش داری؟؟

سلام
ممنون
بله از نمایندگی خریدم
جواد جان p.m کردم ولی در لیست پیام های ارسال شده نیست، اگه نرسید اطلاع بده دوباره بفرستم

Arash1003
05-03-2013, 11:46
[QUOTE=smhsh121;7517348]یه کلیپ فول اچ دی دو بعدی و یه سه بعدی هم رو فلشت باشه برای تست. برای اینترنت هم به نصاب بگو خودش باید برات بیاره.

جایی را میشناسید که بتونم اینها را دانلود کنم (ترجیحا اگه فیلم نباشه و همونطور که گفتید کلیپ باشه که حجمش کمتر بشه بهتره)

smhsh121
05-03-2013, 12:55
[QUOTE=smhsh121;7517348]یه کلیپ فول اچ دی دو بعدی و یه سه بعدی هم رو فلشت باشه برای تست. برای اینترنت هم به نصاب بگو خودش باید برات بیاره.

جایی را میشناسید که بتونم اینها را دانلود کنم (ترجیحا اگه فیلم نباشه و همونطور که گفتید کلیپ باشه که حجمش کمتر بشه بهتره)

از اینجا بگیر:

farhad_r
06-03-2013, 15:41
لطفا اگه کسی میدونه از کجا میشه فایل آپدیت 46es8880M رو دانلود کرد، لینکشو بزاره

smhsh121
06-03-2013, 16:43
لطفا اگه کسی میدونه از کجا میشه فایل آپدیت 46es8880M رو دانلود کرد، لینکشو بزاره

از سایت مالزی بگیر.

MicroSystem
06-03-2013, 21:28
ربطی به تلوزیون نداره . مربوط به سیگنال کانال هست
آخه کارت تي وي روي کامپيوتر که چک ميکنم مال اون کند نشده و حدود 3 ثانيه کانال عوض ميکنه

MicroSystem
06-03-2013, 21:29
اکانت از روز اول تا حالا تغيير نکرده و خودش هم اتوماتيک وارد ميشه

MicroSystem
06-03-2013, 21:31
يه مشکل ديگه دارم بطور متوسط هر يکماه يکبار پارتيشن هاردي که براي ضبط تلويزيون استفاده ميشه قاطي ميکنه و بايد فرمت بشه

matinpour
06-03-2013, 22:16

دوست عزیز

مدل نام گذاری ایران برای این مدل 46es8880M و خارجی آن UE46ES8000S است که می توانید از سایت آفریقای جنوبی و به زبان فرانسه ببینید. اینم آدرس سایت

pouya_99999
07-03-2013, 01:03
سلام دوستان

فرق سی پی یو های دو هسته ای و تک هسته ای چقدره ؟‌

farhad_r
07-03-2013, 07:28
از سایت مالزی بگیر.

لطفا لینکشو بگذارید

Arash1003
07-03-2013, 10:22
از سایت مالزی بگیر.

آیا این لینک درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

اخه در سایت مالزی دو مورد مشابه هست که یکی برای 46 و یکی برای 60 هست ولی ظاهرا فایل هاشون یکی هستند، چون اسم و حجمشون یکسانه
این هم اون یکی:

smhsh121
07-03-2013, 10:40
آیا این لینک درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

اخه در سایت مالزی دو مورد مشابه هست که یکی برای 46 و یکی برای 60 هست ولی ظاهرا فایل هاشون یکی هستند، چون اسم و حجمشون یکسانه
این هم اون یکی:

همون لینک اولیه درسته.

Arash1003
07-03-2013, 17:15
من از لینک اول firmware را گرفتم (UA46es8000R) ، ولی بر خلاف اونکه گفتید extract کنید، extract نکرده ریختم روی فلش ( اسم فایلش T-ECPUABC.exe بود) ، شاید هم خودش extract شده بوده
ظاهرا یه کارایی کرد که مجموع کاراش اینطور که گوشه بالا صفحه سمت راست نوشته بود، 20 تا بود
اما این آپدیت چیزی جز کمتر شدن آیکن ها (حذف یه سری از چیزها) در بر نداشت، تنها آیتمی که بطور محسوس اضافه شد اوقات شرعی بود، برام جالب بود که از سایت مالزی آپدیت کردم اوقات شرعی اضافه شد
حالا یه سوال دارم و اینه که قبلا این سری TV ها Angry Birds هم داشتند، آیا در آپدیت های جدید حذف شده و دیگه باید بی خیالش بشم

smhsh121
07-03-2013, 18:08
من از لینک اول firmware را گرفتم (UA46es8000R) ، ولی بر خلاف اونکه گفتید extract کنید، extract نکرده ریختم روی فلش ( اسم فایلش T-ECPUABC.exe بود) ، شاید هم خودش extract شده بوده
ظاهرا یه کارایی کرد که مجموع کاراش اینطور که گوشه بالا صفحه سمت راست نوشته بود، 20 تا بود
اما این آپدیت چیزی جز کمتر شدن آیکن ها (حذف یه سری از چیزها) در بر نداشت، تنها آیتمی که بطور محسوس اضافه شد اوقات شرعی بود، برام جالب بود که از سایت مالزی آپدیت کردم اوقات شرعی اضافه شد
حالا یه سوال دارم و اینه که قبلا این سری TV ها Angry Birds هم داشتند، آیا در آپدیت های جدید حذف شده و دیگه باید بی خیالش بشم

برنامه های اسمارت هاب ربطی به این نداره که آپدیت از سایت چه کشوری می گیرید چون آپدیت های همه مدل های آسیایی فرقی ندارند. مهم اینه که چه کشوری برای اسمارت هاب تعریف شده باشه.
در ضمن تا جایی که من می دونم و آپدیت کردم باید اول فایل exe رو اکسترکت کنید بعدش تو فلش بریزید. الان اگر می خواید مطمئن بشید که اصلا تلویزیون آپدیت شده یا نه از همون قسمت آپدیت از طریق USB ببینید ورژن آپدیت رو چند زده.
هر برنامه ای که از قسمت توصیه شده حذف شده رو می تونید از قسمت Samsung Apps جداگانه دانلود کنید.

Arash1003
08-03-2013, 18:14
شرمنده
من فکر میکنم که بدلیل آماتور بودن اشتباه فکر میکردم
وقت نوشتن پست بالا من من فکر کردم که لجظه اپدیت که فلش را وصل کردم TV پرسید به روز رسانی بکنم یا نه، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم و در اصل چون در همون حین اینترنت هم وصل بود اون پیغام را داده که از اینترنت آپدیت کنه و من هم OK کردم و اون شروع کرده از اینترنت آپدیت کنه
راستی وقتی فایل را extract میکنی میذاره اونو داخل دو تا فولدر ، از اون فولدر ها هم خارجش کنم یا نه؟
و اینکه برای آپدیت از طریق USB باید به منوی خاصی برم یا نه فقط فلش را بزنم به پورت کافیه و خودش میشناسه؟
اگه باید به منوی خاصی برم ، مسیرش را بهم بگید

amin_g_p
08-03-2013, 19:59
شرمنده
من فکر میکنم که بدلیل آماتور بودن اشتباه فکر میکردم
وقت نوشتن پست بالا من من فکر کردم که لجظه اپدیت که فلش را وصل کردم TV پرسید به روز رسانی بکنم یا نه، ولی الان فکر میکنم اشتباه کردم و در اصل چون در همون حین اینترنت هم وصل بود اون پیغام را داده که از اینترنت آپدیت کنه و من هم OK کردم و اون شروع کرده از اینترنت آپدیت کنه
راستی وقتی فایل را extract میکنی میذاره اونو داخل دو تا فولدر ، از اون فولدر ها هم خارجش کنم یا نه؟
و اینکه برای آپدیت از طریق USB باید به منوی خاصی برم یا نه فقط فلش را بزنم به پورت کافیه و خودش میشناسه؟
اگه باید به منوی خاصی برم ، مسیرش را بهم بگید

نه فقط کافی فایل exe را روی فلش بریزید و اجرا کنید سپس به تلویزیون وصل کنید از منوی پشتیبانی گزینه بروز رسانی سپس از طریق فلش را انتخاب کنید. سرچ می کنه سوال می کنه اکی می کنی آپدیت می کنه.

Arash1003
08-03-2013, 20:31
به همین روش که گفتید موفق شدم اپدیت کنم از ورژن 1016 به 1020 که از سایت مالزی گرفتم اپدیت کردم
ولی یه مورد که از قبل این آپدیت اتفاق افتاده بود اینه که گزینه samsung apps در smat hub حذف شده ،
با آپدیت smart hub از طریق اینترنت برمیگرده؟؟؟

sunicorn
08-03-2013, 21:17
قاعدتا ربطی ندارن به هم ولی با اپدیت هاب برمیگردن

smhsh121
09-03-2013, 00:10
به همین روش که گفتید موفق شدم اپدیت کنم از ورژن 1016 به 1020 که از سایت مالزی گرفتم اپدیت کردم
ولی یه مورد که از قبل این آپدیت اتفاق افتاده بود اینه که گزینه samsung apps در smat hub حذف شده ،
با آپدیت smart hub از طریق اینترنت برمیگرده؟؟؟

آره اسمارت هاب رو باید جدا آپ کنی و راهی نداره جز اینکه مستقیم از طریق تلویزیون این کارو بکنی. کافیه بری تو اسمارت هاب و یه مدت صبر کنی خودش برای آپدیت پیغام میده.

sunicorn
09-03-2013, 12:42
البته با ورود به حساب سامسونگتون سریع تر پیغام آپدیتش میاد:n16:

poonel
09-03-2013, 17:26

Arash1003
10-03-2013, 11:47
دویتان متشکرم راهنمایی کردید
با آپدیت اسمارت هاب samsun apps برگشت
چند تایی هم بازی و ... از همون طریق samung apps دانلود کردم
فقط یه گزینه kids هست که خودش از اول که TV را اوردن، نصب بود و کار نمیکنه و پیغام میده "بروز رسانی جدید یافت شد برای انجام بروز رسانی خاموش و روشن کنید" ولی بعد خاموش روشن هم کردن، بازم همون پیغام را میده

smhsh121
10-03-2013, 13:07
دویتان متشکرم راهنمایی کردید
با آپدیت اسمارت هاب samsun apps برگشت
چند تایی هم بازی و ... از همون طریق samung apps دانلود کردم
فقط یه گزینه kids هست که خودش از اول که TV را اوردن، نصب بود و کار نمیکنه و پیغام میده "بروز رسانی جدید یافت شد برای انجام بروز رسانی خاموش و روشن کنید" ولی بعد خاموش روشن هم کردن، بازم همون پیغام را میده

سامسونگ ایران غیر فعالش کرده. الان من مدل 2011 دارم وقتی Your Video رو باز می کنم همین پیغامو میده.

sunicorn
10-03-2013, 14:55
your video که واسه من کار میکرد. همه ی اپ هام پرید الان داره آپدیت میکنه تا برگرده.
دوستان نرم افزار Explore 3D رو کی باهاش کار کرده؟
خوبه؟
ارزش دانلود داره؟

smhsh121
10-03-2013, 17:15
your video که واسه من کار میکرد. همه ی اپ هام پرید الان داره آپدیت میکنه تا برگرده.
دوستان نرم افزار Explore 3D رو کی باهاش کار کرده؟
خوبه؟
ارزش دانلود داره؟

نمی دونم شاید رو مدل 2012 کار می کنه.
این برنامه که گفتی پهنای باند بالا می خواد تا بتونه ویدیو رو پخش کنه.

farhad_r
11-03-2013, 11:54
کسی از موس و کیبرد بلوتوث یا یو اس بی برای تلویزیون 8880 استفاده کرده. اگه جواب داده مدل و مارکشو بگید.

hesam 63
11-03-2013, 13:53
کسی از دوستان راه حلی غیر از استفاده از هارد برای ضبط تصاویر از تلویزیون های سامسونگ پیدا کرده ... من فلش 8 گیگ ندارم ولی ضبط نمی کنه!

matinpour
11-03-2013, 15:57
کسی از دوستان راه حلی غیر از استفاده از هارد برای ضبط تصاویر از تلویزیون های سامسونگ پیدا کرده ... من فلش 8 گیگ ندارم ولی ضبط نمی کنه!

دوست عزیز

عملکرد ضبط روی USB در تلویزیون LED SAMSUNG

دکمه اسمارت هاب----->ALLSHARE PLAY ------> ضبط تلویزیون

برای استفاده از عملکرد ضبط یا TIME SHIFT از USB که با مشخصات USB HDD با سرعت 5,400 دور در دقیقه استفاده کنید.
1-هنگامی که یک برنامه در حال پخش را ضبط میکنید کلید ضبط را با استفاده از کنترول از راه دور انتخاب کنید. پنجره POP UP نمایان می شود. دستگاه USB نمی تواند تا زمانیکه آزمایش عملکرد دستگاه را تمام نکرده ضبط کند

2- مدت را برای تنظیم زمان ضبط کردن انتخاب کرده و سپس قبول را انتخاب کنید.
لازم به ذکر است که فرمت ضبط شده فقط در خود تلویزیون قابل پخش است

Saeed7Star
12-03-2013, 11:25
سلام
من یه تلویزیون 7770 دارم از دیروز هر 5 دقیقه داره ریست میشه ، دیروز یه ریست نرم افزاریش کردم درست شد ولی امروز دوباره اون طوری شده ،به نظر شما چیکار کنم ؟

matinpour
12-03-2013, 12:30
سلام
من یه تلویزیون 7770 دارم از دیروز هر 5 دقیقه داره ریست میشه ، دیروز یه ریست نرم افزاریش کردم درست شد ولی امروز دوباره اون طوری شده ،به نظر شما چیکار کنم ؟

دوست عزیز

این مسیر را بروید ببینید که تایمر خواب یا دیگر زمانها چه خودکار چه راهکار صرفه جویی روشن نباشد

منو ------> سیستم-------> زمان واینکه آیا به تازگی فریمور آبدیت کردید؟ و اینکه بگویید از کی و چطور این مشگل بوجود آمد.

Saeed7Star
12-03-2013, 13:01
دوست عزیز

این مسیر را بروید ببینید که تایمر خواب یا دیگر زمانها چه خودکار چه راهکار صرفه جویی روشن نباشد

منو ------> سیستم-------> زمان واینکه آیا به تازگی فریمور آبدیت کردید؟ و اینکه بگویید از کی و چطور این مشگل بوجود آمد.
من دیروز یه بار ریستش کردم پس باید تنظیمات تایمر و ... ریست شده باشه .
تقریبا یه ماه پیش آپدیتش کردم . دیروز یه دفعه ریست شد و این قضیه ادامه دارد ...

amin_g_p
12-03-2013, 14:02
من دیروز یه بار ریستش کردم پس باید تنظیمات تایمر و ... ریست شده باشه .
تقریبا یه ماه پیش آپدیتش کردم . دیروز یه دفعه ریست شد و این قضیه ادامه دارد ...

بهترین کار اینه که با پشتیبانی سامسونگ تماس بگیرید. هنگام دیدن شبکه های تلویزیون دچار مشکل می شوید یا هنگام استفاده از hdmi یا allshare همین مشکل را دارید؟ برای من هم دیروز دوبار ریست شد وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفتم!

Saeed7Star
12-03-2013, 14:27
بهترین کار اینه که با پشتیبانی سامسونگ تماس بگیرید. هنگام دیدن شبکه های تلویزیون دچار مشکل می شوید یا هنگام استفاده از hdmi یا allshare همین مشکل را دارید؟ برای من هم دیروز دوبار ریست شد وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفتم!

به غیر از این ریست شدن مشکل دیگه نداره .

amin_g_p
12-03-2013, 14:30
به غیر از این ریست شدن مشکل دیگه نداره .

نه منظور من این بود این ریست همه جا اتفاق می افته مثلا هنگام تماشای فیلم از روی فلش هم اتفاق می افته یا فقط هنگام دیدن شبکه های تلویزیون؟
با پشتیبانی تماس گرفتید؟

Saeed7Star
12-03-2013, 14:32
نه منظور من این بود این ریست همه جا اتفاق می افته مثلا هنگام تماشای فیلم از روی فلش هم اتفاق می افته یا فقط هنگام دیدن شبکه های تلویزیون؟
با پشتیبانی تماس گرفتید؟
جاهای دیگرو تست نکردم فقط موقع دیدن کانال های تلویزیون اینو دیدم .
هنوز به پشتیبانی زنگ نزدم .

MicroSystem
13-03-2013, 19:48

وقتی توی guide شبکه های دیجیتال اینور اونور می رفت
دقيقا من هم همين مشکل رو دارم بخصوص روي شبکه 5

hamidrezaj
15-03-2013, 19:46
سلام دوستان
یه کلیپ سه بعدی دانلود کردم که شیرینی طرف تلویزیون پرتاب میشد وقتی اون چیز با تلویزیون فاصله داره از نظر سه بعدی خوبه ولی وقتی

به صفحه نزدیک میشه و یه جورایی از صفحه بیرون میزنه , تصویر انگار دوتا میشه و کنار تصویر یه هاله از همون شیء هم دیده میشه و مثلا

یه شیرینی تبدیل به دوتا میشه که اونیکی خیلی محو هست

دلیلش چیه؟ چون عمق و... هم تغییر میدم فایده نداره تلویزیون سری 6 سامسونگ هست و چرا موقع عوض کردن کانال یه کم طول

میکشه و مثل crt سریع عوض نمیشه؟

انشاءالله سربلند باشید

amin_g_p
15-03-2013, 22:27
سلام دوستان
یه کلیپ سه بعدی دانلود کردم که شیرینی طرف تلویزیون پرتاب میشد وقتی اون چیز با تلویزیون فاصله داره از نظر سه بعدی خوبه ولی وقتی

به صفحه نزدیک میشه و یه جورایی از صفحه بیرون میزنه , تصویر انگار دوتا میشه و کنار تصویر یه هاله از همون شیء هم دیده میشه و مثلا

یه شیرینی تبدیل به دوتا میشه که اونیکی خیلی محو هست

دلیلش چیه؟ چون عمق و... هم تغییر میدم فایده نداره تلویزیون سری 6 سامسونگ هست و چرا موقع عوض کردن کانال یه کم طول

میکشه و مثل crt سریع عوض نمیشه؟

انشاءالله سربلند باشید

سلام
دوتایی شدن یا کراس تاک (crosstalk) در تلویزیون های سه بعدی وجود داره و در یکی کم و در حد صفر و در مدل دیگر شاید بیشتر باشه معمولا در تصاویری که خیلی از تلویزیون خارج می شند به وجود میاد. (حتی در واقعیت هم این حالت وقتی یه جسم خیلی نزدیک به صورت باشه هم پیش میاد!)
طول کشیدن هنگام عوض کردن کانال هم به خاطر شبکه دیجیتال هست و این کندی وجود دارد
موفق باشید

ehsan5857
16-03-2013, 07:07
سلام
من به تازگی یه ES8880 خریدم که تا دیروز همه چی خوب بود ولی از دیروز یکدفعه وقتی دستگاه DVD و یا ر ی س ی و ر را از طریق AV1 یا AV2 به تلویزیون وصل میکنم روی حالت صدای سینمایی تلویزیون یک صدای نویز بوجود میاد که تنها وقتی این صدا قطع میشه که ببرمش روی حالت استاندارد ولی کانالهای دیجیتال تلویزیون ایران هیچ مشکلی از بابت صدا ندارند. و تازه روی دستگاههای فوق نیز تا دیروز خوب کار میکرد نمیدونم یکدفعه چه مشکلی پیش اومد لطفا راهنمایی بفرمایید.

matinpour
16-03-2013, 13:42
سلام
من به تازگی یه ES8880 خریدم که تا دیروز همه چی خوب بود ولی از دیروز یکدفعه وقتی دستگاه DVD و یا ر ی س ی و ر را از طریق AV1 یا AV2 به تلویزیون وصل میکنم روی حالت صدای سینمایی تلویزیون یک صدای نویز بوجود میاد که تنها وقتی این صدا قطع میشه که ببرمش روی حالت استاندارد ولی کانالهای دیجیتال تلویزیون ایران هیچ مشکلی از بابت صدا ندارند. و تازه روی دستگاههای فوق نیز تا دیروز خوب کار میکرد نمیدونم یکدفعه چه مشکلی پیش اومد لطفا راهنمایی بفرمایید.

دوست عزیز

حتما منوال تلویزیو نتان را مطالعه کنید
منو-----> پشتیبانی -----> e-manual

خروجی SPDIF
منو ← صدا ← خروجی SPDIF
)Sony Philips Digital InterFace( SPDIF برای ارائه صدای دیجیتال استفاده شده، اختلالی که به بلندگوها و دستگاه های دیجیتال گوناگون از قبیل دستگاه پخش دی وی دی وارد می شود را کاهش می دهد.
فرمت صدا ● ●
می توانید فرمت خروجی صدای دیجیتال را SPDIF انتخاب کنید. بستگی به منبع ورودی، ممکن است قالب خروجی صدای دیجیتال SPDIF موجود متفاوت باشد.

ehsan5857
16-03-2013, 14:03
سلام دوست گرامی
از اینکه پاسخ دادین متشکرم
نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه (منظورم صدای اضافی یا همون نویز از بلندگوهای تلویزیون بود چون من dvd معمولی دارم و سینمای خانگی ندارم) و فقط هنگام پخش از dvd و ر ی س ی و ر و تنها غیر از حالت استاندارد صدا این مشکل پیش میاد.

hamidrezaj
16-03-2013, 14:13
سلام
دوتایی شدن یا کراس تاک (crosstalk) در تلویزیون های سه بعدی وجود داره و در یکی کم و در حد صفر و در مدل دیگر شاید بیشتر باشه معمولا در تصاویری که خیلی از تلویزیون خارج می شند به وجود میاد. (حتی در واقعیت هم این حالت وقتی یه جسم خیلی نزدیک به صورت باشه هم پیش میاد!)
طول کشیدن هنگام عوض کردن کانال هم به خاطر شبکه دیجیتال هست و این کندی وجود دارد
موفق باشید

خیلی ممنون از شما , فقط سوال که دارم اینه فقط به این علت میتونه باشه؟ چون جایی خوندم
Crosstalk عمدتا چه زماني رخ مي دهد؟

Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
عينك هاي 3بعدي نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این طول کشیدن عوض کردن کانال توی تلویزیون های crt اتفاق نمیفته چرا توی led میشه
انشاءالله سربلند باشید

amin_g_p
16-03-2013, 16:58
خیلی ممنون از شما , فقط سوال که دارم اینه فقط به این علت میتونه باشه؟ چون جایی خوندم
Crosstalk عمدتا چه زماني رخ مي دهد؟

Crosstalk زماني رخ مي دهد كه كريستال مايع در LCD نمي تواند به سرعت از تيره به روشن تغيير يابد يا درخشش سلول هاي فسفر در پنل هاي پلاسما بيش از حد، طولاني شود.
عينك هاي 3بعدي نيز اگر به خوبي با تلويزيون همگام نشده باشند و يا انحراف زاويه در عملكرد آنها تاثير زيادي داشته باشد، ممكن است موجب ايجاد Crosstalk شوند.
منبع:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این طول کشیدن عوض کردن کانال توی تلویزیون های crt اتفاق نمیفته چرا توی led میشه
انشاءالله سربلند باشید

علتش می تونه اینا باشه و بدترین حالت زمانی اتفاق می افته که سفید و سیاه روی هم باشند (که از این حالت برای تست و ریویو تلویزون ها استفاده می کنند) من سری هفت دارم در بعضی از صحنه ها کراس تاک مشاهده می شه مثلا رنگ سفید روی آبی وقتی اختلاف (فاصله) دو تصویر از هم زیاد می شه.
موارد دیگر هم از جمله تنظیم رنگ و نور تصویر و نوع و کیفیت ویدیو هم بی تاثیر نیست.

شما در crt هم دیجیتال داشتید؟ چون این مکث در گیرنده های دیجیتال هم وجود داره. (البته با آنالوگ تست نکردم ببینم اختلاف سرعت چقدر است)

xpga
16-03-2013, 17:17
براي es8880 سام سرويس امكان update آفلاين و نصب برنامه به اين صورت وجود دارد ؟

اگر هست لينك دانلود بي زحمت

بعد از آپديت چه مزايايي داره ؟

sunicorn
16-03-2013, 18:10
هیچی فقط کیبرد فارسیتون حذف میشه:n28:

matinpour
16-03-2013, 19:36
براي es8880 سام سرويس امكان update آفلاين و نصب برنامه به اين صورت وجود دارد ؟

اگر هست لينك دانلود بي زحمت

بعد از آپديت چه مزايايي داره ؟

دوست عزیز
اگر نیازی به آبدیت ندارید سعی کنید اینکار را نکنید و گر نه از نمایندگیهای داخلی فایل فریمورتان را بگیرید چون نام گذاری ایران برای مدل شما es8880 و نام گذاری خارجی آن es8000 است و در سایت استرالیا ست پس به طب پس از نصب تغییراتی در تلویزیو نتان خواهید داشت از جمله کیبرد فارسی. و در قسمت جستجو مدل تلویزیون تان بر اساس اینچ را درست وارد کنید این آدرس سایت برای فریمور

واین طریقه نصب آفلاین

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

karbar200
17-03-2013, 18:22
سلام شما چرا برید از سایت استرلیا لینک دانلود فریمور رو بگیریئ

برید از سایت مالزی بگیرید همه زبان ها ا جمله فارسی را ساپورت می کند و کیبرد فارسی هم دارد و مشکلی هم نیست.

لینک دانلود برای فریمور تلویزیون ES8880 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

stifen
22-03-2013, 01:13
سلام دوستان
من نرم افزار هاي تلويزيون و انلاين از منو اپديت كردم الان ديگه تو وب نميتونم فارسي بزنم بايد چي كار كنم لطفا راهنمايي كنيد

smhsh121
22-03-2013, 10:24
سلام دوستان
من نرم افزار هاي تلويزيون و انلاين از منو اپديت كردم الان ديگه تو وب نميتونم فارسي بزنم بايد چي كار كنم لطفا راهنمايي كنيد

زنگ بزنید به سام سرویس و گزارش بدید تا تو آپدیت بعدی مشکل رو برطرف کنند.

parham2013
22-03-2013, 14:12
من خودم مغازه رفتم دیدم سری d6960خیلی تصویرش باes6960فرق داره تصویرd69602خیلی بهتره

hamidrezaj
22-03-2013, 20:31
سلام من تقریبا دو هفته هست که led گرفتم و پایین تلویزیون امروز دیدم تقریبا 10 پیکسل سوخته داره ولی نمیدونم از اول داشته یا بعدا

ایجاد شده , این رو به نمایندگی بگم عوض میکنه؟

parham511
22-03-2013, 21:37
سلام من تقریبا دو هفته هست که led گرفتم و پایین تلویزیون امروز دیدم تقریبا 10 پیکسل سوخته داره ولی نمیدونم از اول داشته یا بعدا

ایجاد شده , این رو به نمایندگی بگم عوض میکنه؟

زودتر بهشون اطلاع بدید ضرر که نداره
10 تا پیکسل راحت دیده میشه، بعیده از اول بوده باشه چون اگه باشه نصاب همون اول میفهمه و گزارش رد میکنه،
اما اینکه بوجود اومده باشه هم 2تا حالت داره
1)ضربه فیزیکی خورده باشه که جزو گارانتیشون نیست ممکنه قبول نکنن
2) اگه مشکل از خود TV باشه و ربطی به آسیب فیزیکی نداشته باشه و اینو تشخیص بدن هم تعویض TV یا تعویض پنل.

یه سوال پیکسلهای سوخته کنار هم بصورت خط یا بصورت دایره هستن یا از هم جدا هستن و با فاصله؟

hamidrezaj
22-03-2013, 22:56
زودتر بهشون اطلاع بدید ضرر که نداره
10 تا پیکسل راحت دیده میشه، بعیده از اول بوده باشه چون اگه باشه نصاب همون اول میفهمه و گزارش رد میکنه،
اما اینکه بوجود اومده باشه هم 2تا حالت داره
1)ضربه فیزیکی خورده باشه که جزو گارانتیشون نیست ممکنه قبول نکنن
2) اگه مشکل از خود TV باشه و ربطی به آسیب فیزیکی نداشته باشه و اینو تشخیص بدن هم تعویض TV یا تعویض پنل.

یه سوال پیکسلهای سوخته کنار هم بصورت خط یا بصورت دایره هستن یا از هم جدا هستن و با فاصله؟

ممنون بهش گفتم گفت بمونه بعد سیزدهم که بهتون بگم چکار کنید چون شرکت تعطیله ,حالا هم باید دوباره هزینه

حمل و نقل بدم ولی نصاب اصلا پول نگرفت و فقط با وانت که فرستادند پول وانتی رو دادم.

ضربه فیزیکی فکر نکنم باشه مگه اینکه کسی که با وانت میاورد باعث شده باشه ولی فکر کنم بعدا ایجاد شده ,

و پیکسل های سوخته کنار هم هستند درست پایینترین قسمت تلویزیون سمت چپ , تشکیل تقریبا نیم دایره نامنظم دادند

که توی صفحه سیاه ,سفید میشن و توی صفحه سفید , سیاه.

و یکی از شیشه های عینکها که خود نصاب اومده بود گفت مشکل داره و من بردم که

نمایندگی فروش فعلا از این مدل جدید نداشت و گفت خودشون هم تازه الان این مدل رو دیدند و

مدل قبلیش رو داشت که سنگینتر بود و گفت بعد عید سفارش میده میارن,

و مثل اینکه این عینکها تازه اومدن چون 20 گرم هستند

و خیلی سبک بودند و فقط باتری میخورن و شارژ نمیشن.

parham511
22-03-2013, 23:15
ممنون بهش گفتم گفت بمونه بعد سیزدهم که بهتون بگم چکار کنید چون شرکت تعطیله ,حالا هم باید دوباره هزینه

حمل و نقل بدم ولی نصاب اصلا پول نگرفت و فقط با وانت که فرستادند پول وانتی رو دادم.

ضربه فیزیکی فکر نکنم باشه مگه اینکه کسی که با وانت میاورد باعث شده باشه ولی فکر کنم بعدا ایجاد شده ,

و پیکسل های سوخته کنار هم هستند درست پایینترین قسمت تلویزیون سمت چپ , تشکیل تقریبا نیم دایره نامنظم دادند

که توی صفحه سیاه ,سفید میشن و توی صفحه سفید , سیاه.

و یکی از شیشه های عینکها که خود نصاب اومده بود گفت مشکل داره و من بردم که

نمایندگی فروش فعلا از این مدل جدید نداشت و گفت خودشون هم تازه الان این مدل رو دیدند و

مدل قبلیش رو داشت که سنگینتر بود و گفت بعد عید سفارش میده میارن,

و مثل اینکه این عینکها تازه اومدن چون 20 گرم هستند

و خیلی سبک بودند و فقط باتری میخورن و شارژ نمیشن.

طی حمل و نقل هم اگه آسیبی بخوره نصاب TV که بعد میاد میفهمه دیگه.
عینکای 2012 همشون همینطورین باطری شدن دیگه، جدید نیست،6-7 ماهی هست ازین عینکا اومده،

دعا کنید TV تونو عوض کنن3-4 میلیون ضرر نکنید، اون عینک فوقش 50 تومنه.

karbar200
23-03-2013, 11:41
بعید می دونم که خود تلویزیون را تعویض کنند به اعتمال زیاد پنل را عوض کنند

parham511
29-03-2013, 13:05
سامسونگ دوباره یه چیزی حدود 10-20 درصد TV هاشو گرون کرد، که این گرون کردن به شکل حذف هدایاش مثل سینما و بلوری، و در برخی مدلهایی که از قبل هدیه نداشتن هم افزایش قیمت اعمال شد.

تا الان سامسونگ از نظر قیمت به کیفیت اقتصادی ترین بازار بود از الان دوباره باید 2، 2تا 4 تا کنین واسه خرید چون دیگه شاید زیاد صرف نداشته باشه:n02:

sunicorn
30-03-2013, 00:17
بچه ها مث اینکه برای تلویزیون ES6960 آپدیت جدید اومده لطفا اگه کسی نصب کرده ببینه به هاب کیبرد فارسی اضافه شده یا نه؟
اگه کسی نصب نکره نصب کنه خبرشو بده .ممنون

karbar200
30-03-2013, 00:41
بچه ها مث اینکه برای تلویزیون ES6960 آپدیت جدید اومده لطفا اگه کسی نصب کرده ببینه به هاب کیبرد فارسی اضافه شده یا نه؟
اگه کسی نصب نکره نصب کنه خبرشو بده .ممنون

جای سوال داره برام شما چرا خودتون آپدیت نمی کنید و بعد به ما خبر بدبد؟

sunicorn
30-03-2013, 00:44
جوابش اینه که من سرعت اینترنت مناسبی ندارم.
اگه بخوام دانلود کنم باید برم کافی نت

karbar200
30-03-2013, 05:42
اوکی پس لطف کنید برید کافی نت همه چی اوکی هست

sunicorn
30-03-2013, 12:11
هاب کیبرد فارسی داره؟
شما تست کردید؟:n12:

sunicorn
30-03-2013, 23:56
داشتم فیلم میدیدم یهو صدا قطع شد یه پیام اومد رو تلویزیون. جستو جو که کردم دیدم اینو نوشته.
چیکر کنم ؟

Pause the video, wait 30 seconds for the audio to be un-muted, then skip over those portions where the professionally produced material is used and continue playing the rest of the video, or

amin_g_p
31-03-2013, 00:11
داشتم فیلم میدیدم یهو صدا قطع شد یه پیام اومد رو تلویزیون. جستو جو که کردم دیدم اینو نوشته.
چیکر کنم ؟

Pause the video, wait 30 seconds for the audio to be un-muted, then skip over those portions where the professionally produced material is used and continue playing the rest of the video, or

این ارور Cinavia هست درواقع فایل صدای اون فیلم محافظت شده و معمولا اینجور فیلم ها دوتا صدا دارند که یکیشون Cinavia Free هست و ازش می شه استفاده کرد.

sunicorn
31-03-2013, 02:06
درسته این پیامو از سایت cinavia دراوردم
ولی فایلی که من دارم دوتاصدا نداره تو منو یکی داره.
راه حلی نیست براش؟

MorR87
31-03-2013, 14:24
سلام
من به تازگی مدل 46E8880 خریدم ،مشکلی که دارم اینه که وقتی به اسمارت هاب وصل میشم و می خوام برم تو اینترنت پیغام میده که باید اسمارت هابت آپدیت بشه ، منم میذارم آپدیت بشه حدوداٌ یک ساعت ،بعدشم هیچ اتفاقی نمیفته،یعنی به طور کل نمیتونم ازش استفاده کنم ،کسی میتونه کمکم کنه ؟، ممنون

sunicorn
31-03-2013, 15:56
مبارک باشه !:n06:

اصولا سرورای اسمارت هاب ثباتی ندارن.
شما اگه چندبار امتحان کنید یبار بالاخره درست میشه. دقت کنید که اگه خراب باشه یه دفعه همرو رد میکنه میره نرو رم افزار اخریه
اگه درست اپدیت شه یکی یکی نصب میکنه.
اگه شب اپدیت کنید بهتره...

فقط اپدیت بروزر طول میکشه وگرنه باقی برنامه ها اگه سرعت مناسبی داشته باشید زیاد طول نمیکشه.

amin_g_p
05-04-2013, 21:45
دوستانی که سری es دارند (مخصوصا سری 7 و 8) یه تستی بکنند ببینند روی رنگ روشن مثل سفید در حالت سه بعدی این خط ها را می بینند (سه لاین افقی تیره تر)

برای تست می تونید از عکس زیر استفاده کنید (سفید 1080) بعد از باز کردن عکس سه بعدی را فعال کنید روی هر حالتی.

imaz
05-04-2013, 22:36
تایید میشه! سری 8. نرمال هست یا نه؟ اصلا چرا این جوریه؟!!!

amin_g_p
05-04-2013, 22:55
تایید میشه! سری 8. نرمال هست یا نه؟ اصلا چرا این جوریه؟!!!

من توی فروم avforums دیدم مثل اینکه شایع هست یکی بیشتر یکی کمتر (من هنوز با سام سرویس تماس نگرفتم ولی از پشتیبانی امریکا که پرسیدم گفت اگر روی همه سورس ها اینجوریه نیاز به سرویس داره!) کسی بلوری سه بعدی داره روی صحنه های سفید یا روشن مثل آبی کمرنگ آسمون تست کنه لطفا.

تپتپو
05-04-2013, 23:04
لطفا" چگونگی جابجایی کانالهای دیجیتال در سامسونگUA46ES8880 را برایم توضیح دهید متشکرم

sunicorn
05-04-2013, 23:06
دوستان شما هم مشکل کشیدگی تصویر دارین؟

amin_g_p
05-04-2013, 23:34
دوستان شما هم مشکل کشیدگی تصویر دارین؟

پ.ن: تایید میشه. سری 6 ES

کشیدگی تصویر برای شبکه های 4:3 به وجود میاد ولی من که عادت کردم می تونید غیرفعالش کنید البته کناره های تصویر سیاه می شه و نباید زیاد در این حالت استفاده بشه چون جاش می مونه(IR)

sunicorn
05-04-2013, 23:37
ولی من رو 16:9 کشیدگی دیدم.
نمیدونم منظورمو فهمیدید یا نه.
منظورم وقتیه که دوربین جا به جا میشه. ولی نه عادی تند. تصویر کشیده میشه:n27:

sunicorn
05-04-2013, 23:47
راستی دوستان من الان دقیقتر هم با عینک هم بدون عینک نگا کردم هیچگونه خطی رو صفحه تلویزیون من که سری 6 ES هس نمیاد.
احتمالا این یه مشکل رو سری 8 سامسونگه

matinpour
06-04-2013, 16:16
دوستان لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.

amin_g_p
06-04-2013, 16:22
ولی من رو 16:9 کشیدگی دیدم.
نمیدونم منظورمو فهمیدید یا نه.
منظورم وقتیه که دوربین جا به جا میشه. ولی نه عادی تند. تصویر کشیده میشه:n27:
تنظیمات مربوط به موشن را تغییر بدید من معمولا روی آف می ذارم بعضی ها هم پیشنهاد می دن روی همون استاندارد یا کلیر.

راستی دوستان من الان دقیقتر هم با عینک هم بدون عینک نگا کردم هیچگونه خطی رو صفحه تلویزیون من که سری 6 ES هس نمیاد.
احتمالا این یه مشکل رو سری 8 سامسونگه
سری 7 و 8 را می دونم هست من با سورس دیگه هم تست کردم هست روی سری 7(سه بعدی ایکس باکس که فریم پک بود و sbs هم نبود) :n03:

تپتپو
06-04-2013, 16:52
لطفا" چگونگی جابجایی کانالهای دیجیتال در سامسونگUA46ES8880 را برایم توضیح دهید متشکرم

matinpour
06-04-2013, 19:43

دوست عزیز

توضییح این مطلب زیاد است به این مسیر بروید
منو-----> پشتیبانی-------> e-manual بعد از مطالعه یاد میگیرید که چطور از سیستم تلویزیون تان بطور کاربردی استفاده کنید.

لطفا اطلاعات تلویزیون تان را در ایت تایپیک بگذارید.

pcgamer
08-04-2013, 06:50
اسمارت تی وی 6980 سامسونگ 2012 دارم و متاسفانه به اینترنت وصل می شه ولی هیچ چیزی رو باز نمی کنه .باید چیکار کنم

من اینترنت وایمکس دارم مراحل رو طی کردم ابتدا شبکه بی سیم رو از طریق تی وی پیدا کردم ش وصل شدم پسوردم رو وارد کردم و مرحله بعدی نشون داد که ب مودم و ب شبکه اینترنت وصل شده ولی تو قسمت منو روی هر بخشی ک کلیک می کنم واردش نمی شه .error update 003 می ده از طرفی تو قسمت تنظیمات شبکه مراحب طی می کنم می گه ب اینترنت وصله .
چیکار کنم ...
لابد کل منوهای سامسونگ رو فی ل تر کردن؟

hobor971
08-04-2013, 07:31
اسمارت تی وی 6980 سامسونگ 2012 دارم و متاسفانه به اینترنت وصل می شه ولی هیچ چیزی رو باز نمی کنه .باید چیکار کنم

من اینترنت وایمکس دارم مراحل رو طی کردم ابتدا شبکه بی سیم رو از طریق تی وی پیدا کردم ش وصل شدم پسوردم رو وارد کردم و مرحله بعدی نشون داد که ب مودم و ب شبکه اینترنت وصل شده ولی تو قسمت منو روی هر بخشی ک کلیک می کنم واردش نمی شه .error update 003 می ده از طرفی تو قسمت تنظیمات شبکه مراحب طی می کنم می گه ب اینترنت وصله .
چیکار کنم ...

نرم افزار تلوزیونتون رو بروز کردید ؟
از طریق ذیل برید ببینید آپدیتی نشون می ده یا نه و اینکه ورژن فعلی نرم افزارتون چنده ؟
منو.... پشتیبانی ..... بروزرسانی .... آنلاین
اگه تفاوت ورژن نرم افزارتون زیاد باشه مثلا نرم افزار فعلی 001012 باشه و نرم افزار بروز رسانی 001020 باید نرم افزارتون رو ارتقا بدید . راحت ترین کار هم دانلود از سایت مالزی و بعد انتقال از طریق یو اس بی هستش

matinpour
08-04-2013, 14:02

چیکار کنم ...
دوست عزیز

برای تست سعی کنید به وسیله کابل اول وصل بشیدو و از اینترنت استفاده کنید و بعد از طریق شبکه بی سیم استفاده کنید . در ضمن چون مطالب شبکه بسیار زیاد است پس برای ارتقا کاربردی تر از سیستمتان حتما منوال تلویزیو نتان را مطالعه کنید
منو----> پشتیبانی----> e- manual

دوست عزیز لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sunicorn
08-04-2013, 16:55
ببخشید من از کجا آپدیت برای تلویزیونم بگیرم که هاب کیبرد فارسی داشته باشه؟؟
از سایت مالزی گرفتم نداشت. !!!
دوستان از کدوم کشور میگیرن که داره؟
ES6960

matinpour
09-04-2013, 00:21
ببخشید من از کجا آپدیت برای تلویزیونم بگیرم که هاب کیبرد فارسی داشته باشه؟؟
از سایت مالزی گرفتم نداشت. !!!
دوستان از کدوم کشور میگیرن که داره؟
ES6960

دوست عزیز
این سایت نیورلند مدل نام گذاری ایران ES6960 و خارجی آن ES6600M

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دوست عزیز لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sunicorn
09-04-2013, 15:00
دوست عزیز من این فایلو دانلود و اکترکت کردم.
بعد که با USB یه TV وصلش کردم میگه هیچ فایلی برای بروزرسانی وجود نداره
علتش چیه؟

hamedheidary
10-04-2013, 08:55
از میان دوستان کسی هست که کار با all share play رو بلد باشه؟
بنده میخوام تصاویر و فایلهای ویدیوی داخل گوشی رو بصورت بیسیم از تی وی ببینم.مدل گوشی سامسونگ گلکسی نوت 2 و مدل تی وی سامسونگ
46es7770 .ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند.

xpga
10-04-2013, 08:57
دوست عزیز
اگر نیازی به آبدیت ندارید سعی کنید اینکار را نکنید و گر نه از نمایندگیهای داخلی فایل فریمورتان را بگیرید چون نام گذاری ایران برای مدل شما es8880 و نام گذاری خارجی آن es8000 است و در سایت استرالیا ست پس به طب پس از نصب تغییراتی در تلویزیو نتان خواهید داشت از جمله کیبرد فارسی. و در قسمت جستجو مدل تلویزیون تان بر اساس اینچ را درست وارد کنید این آدرس سایت برای فریمور

واین طریقه نصب آفلاین

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعل نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

با تشكر از دوستان آيا برنامه ها رو هم ميتوان به شكل آفلاين از جايي دانلود و نصب كرد ؟
و سوال دوم سيستم عامل 8880 چيه ؟

hadibahal
10-04-2013, 10:11
من برنامه 46ES8880 رو به 1020 آپدیت کردم
متاسفانه وجود یا عدم وجود کیبوردفارسی رو چک نکردم ولی عملکرد سیستم در تغییر صدا با حرکت دست و نیز تشخیص صدا خیلی بهتر شده و سرعت HUB smart هم زیاد شده
فایل رو هم ار سایت دانلود کردم فقط با بروزرسانی از خود تلویزیون چک کردم که آیا روژن انتخابی صحیح است یا نه که بعد از تایید از رو فلش نصب کردم

matinpour
10-04-2013, 10:46
با تشكر از دوستان آيا برنامه ها رو هم ميتوان به شكل آفلاين از جايي دانلود و نصب كرد ؟
و سوال دوم سيستم عامل 8880 چيه ؟

دوست عزیز
خیر شما برنامه ها را فقط می توانید از طریق اسمارت هاب دانلود و نصب کنید. وسیستم عامل تلویزیون سامسونگ لینوکس است.

لطفا اطلاعات تلویزیون خود را در این تایپیک بگذارید

hobor971
10-04-2013, 11:36
ارور آپدیت رو برای من هم می ده . فکر کنم نیاز به بروزرسانی نرم افزار اصلی داریم .

matinpour
10-04-2013, 12:40
ارور آپدیت رو برای من هم می ده . فکر کنم نیاز به بروزرسانی نرم افزار اصلی داریم .

لطفا اطلاعات تلویزیون خود را در این تایپیک بگذارید

pcgamer
11-04-2013, 06:48
نرم افزار تلوزیونتون رو بروز کردید ؟
از طریق ذیل برید ببینید آپدیتی نشون می ده یا نه و اینکه ورژن فعلی نرم افزارتون چنده ؟
منو.... پشتیبانی ..... بروزرسانی .... آنلاین
اگه تفاوت ورژن نرم افزارتون زیاد باشه مثلا نرم افزار فعلی 001012 باشه و نرم افزار بروز رسانی 001020 باید نرم افزارتون رو ارتقا بدید . راحت ترین کار هم دانلود از سایت مالزی و بعد انتقال از طریق یو اس بی هستش

لطفا 6980M ssamsung لینک دانلود بروز رسانیش رو بگید ک با یو اس بی بروز رسانی کنم با خود تی وی رو 2صفر درصد مونده..البته فکر کنم مدلش تو کشور های دیگه ی اسم دیگه باشه

matinpour
11-04-2013, 11:49
لطفا 6980M ssamsung لینک دانلود بروز رسانیش رو بگید ک با یو اس بی بروز رسانی کنم با خود تی وی رو 2صفر درصد مونده..البته فکر کنم مدلش تو کشور های دیگه ی اسم دیگه باشه

دوست عزیز
اینم مدل نام گذاری خارجی آن

دوست عزیز لطفا اطلاعات TV خود را در این تایپیک بگذارید.

Ramtin525
12-04-2013, 20:23
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم

اینجانب led سامسونگ es7770 دارم روز اول که خریدم ت(قریبا یکماه پیش با گارانتی) قسمت smart hub به راحتی به اینترنت وصل میشد و همچنین آپدیتش کردم اما الان چند روزی همش با پیغام ERROR_UPDATE_003 در قسمت smart hub مواجه شدم ضمنا بگم نرم افزار freamware رو از طریق اینترنت به روز کردم و الان 001020 هستش ضمنا چند بار قسمت smart hub رو ریست کردم و متاسفانه الان هم همه آیکون هم پاک شده میخواستم بدونم مشکل از اینترنت یعنی سایت سامسوسنگ فیلتر شده یا مشکل از سیستم لطفا منو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان

matinpour
12-04-2013, 21:04
با سلام خدمت دوستان و مدیران محترم

اینجانب led سامسونگ es7770 دارم روز اول که خریدم ت(قریبا یکماه پیش با گارانتی) قسمت smart hub به راحتی به اینترنت وصل میشد و همچنین آپدیتش کردم اما الان چند روزی همش با پیغام ERROR_UPDATE_003 در قسمت smart hub مواجه شدم ضمنا بگم نرم افزار freamware رو از طریق اینترنت به روز کردم و الان 001020 هستش ضمنا چند بار قسمت smart hub رو ریست کردم و متاسفانه الان هم همه آیکون هم پاک شده میخواستم بدونم مشکل از اینترنت یعنی سایت سامسوسنگ فیلتر شده یا مشکل از سیستم لطفا منو راهنمایی کنید
با سپاس فراوان

دوست عزیز

شما باید اسمار هاب تان را از نوع فعال کنید
برای شروع Smart Hub برای اولین بار، این مراحل را اجرا کنید:
1- دکمه اسمارت هاب را از روی کنترول فشار دهید
2- صفحه Smart Hub ظاهر می شود
3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
4- صفحه حریم شخصی سرویس Samsung ظاهر می شود. موافق را انتخاب کنید.
5- پیام به روزرسانی نشان داده می شود. قبول را انتخاب کنید.
6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
7- برای شروع برنامه، آن را با استفاده از کنترل از راه دور انتخاب کنید.
برای اطلا عات بیشتر به این مسیر بروید منو----> پشتیبانی ---> e-manual

sunicorn
12-04-2013, 21:26
UP.........

sunicorn
12-04-2013, 21:30
دوست عزیز(اقای متین پور) من این فایلو دانلود و اکترکت کردم.
علتش چیه؟

matinpour
12-04-2013, 21:39
دوست عزیز(اقای متین پور) من این فایلو دانلود و اکترکت کردم.
علتش چیه؟

دوست عزیز

اگر فایل فریمور تان را درست پیدا و دانلود و بعد بطور صحیح استخراج و هم نام کرده اید و تلویزیون شما فایل جدید را نمی شناسد به این علت است که فایل جدید شما از لحاظ فرمت و محتوا با فایل نسب شده در تلویزیون شما یکی باشد

sunicorn
12-04-2013, 21:52
والا همون فایلی که شما لینکشو گذاشتید دانلود کردم و درست هم اکترکت کردم مث آپدیت های پیشین.
ممکنه بخاطر این باشه که من جدید ترین آپدیت رو دارم رو تلویزیون؟

amin_g_p
12-04-2013, 23:01
والا همون فایلی که شما لینکشو گذاشتید دانلود کردم و درست هم اکترکت کردم مث آپدیت های پیشین.

از طریق خود تلویزیون آنلاین چک کن ببین می گه آپدیت اومده یا نه اگر اومده باید دنبال فایل درست باشی اگر نه هم که آخرین ورژن را داری

matinpour
13-04-2013, 10:13

دوست عزیز
بله ممکن و اینکه فایل آبدیت را زمانی استفاده می کنند که برای سیستم مشگلی پیش آمده باشد .تا به اصلاح آن بپردازند
لطفا اطلاعات تلویزیو ن خودتان را در این تایپیک بگذارید

xpga
13-04-2013, 10:17
با اين چه كنيم
با دوربين تمام زندگي رو برانداز ميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با آپديت هم انگار حل نميشه ؟
راهي به نظرتون ميرسه جز بستن دوربين ؟

"""""""""""""""""
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86_%D9%87%D8%A7%DB%8C_ %D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html
هکرها اعلام کردند که از یک مدل تلویزیون های هوشمند برای تماشای هر آنچه که در زندگی شما رخ می دهد استفاده کرده اند، این دسترسی با استفاده از دوربین و میکروفن های داخلی این تلویزیون ها فراهم شده است. ...

pcgamer
13-04-2013, 18:36
برای اپدیت من اینجوری موفق شدم
از تو قسمت پشتیبانی اپدیت رو زدم قبلا هم ضده بودم ولی چون روی صفر درصد می موند بیخیال شدم این سری 1 ساعت تی وی رو ب حال خودش ول کردم خیلی طول کشید با اینکه یک مگ دارم و سی پی یو تی وی 2 هسته ای هست حالا دیگه می تونم از نت تی وی استفاده کنم .قسمت kid بازیش رو تست کردم صفحاتش خیلی سنگین بود فعلا بیخیال شدم تا سر فرصت ببینم کلا چ امکاناتی داره .
ی موضوعی هم بونید اگه تی وی تون نیاز ب اپدیت نداشته باشه یا ب اخر ورژن اپدیت باشه اون قسمت اپیدت تو منو تی وی تون خاموش می شه.

sunicorn
13-04-2013, 19:34
الان فقط مشکل کیبرد فارسیه !

Ramtin525
14-04-2013, 17:11
دوست عزیز

شما باید اسمار هاب تان را از نوع فعال کنید
3- صفحه اعلامیه عمومی سلب مسئولیت ظاهر می شود موافق را انتخاب کنید. ممکن است چند ثانیه طول بکشد تا صفحه نمایان شود.
6- صفحه به روزشدن سرویس ظاهر شده و تعدادی از خدمات و کاربردها را نصب می کند. هنگامیکه تمام شد، بسته می شود صفحه Smart Hub. برنامه ها و سرویسهای دانلود شده را نشان می دهد. ممکن است قدری طول بکشد. ممکن است Smart Hub برای چند لحظه در حین فرایند نصب بسته شود. ممکن است تعدادی صفحات بعد از نصب نمایان شوند. می توانید آنها را ببندید یا بگذارید خودشان بسته شوند.
برای اطلا عات بیشتر به این مسیر بروید منو----> پشتیبانی ---> e-manual

با سلام و تشکر فراوان از اینکه به سوال من پاسخ میدید

دوست عزیز متاسفانه این چند روز هرکاری کردم متاسفانه موفق به بروز رسانی smart hub نشدم نمیدونم چرا اینطوری شده روز اول به راحتی آپدیت شد ولی الان متاسفانه نمیشه و الان هم با یه مشکل جدید روبرو شدم چند بار اولی گه آپدیت smart hub شروع شد آپدیتها از 19/1 و با انگری بردز شروع شد اما همینکه یه زمانی طول کشید یکدفعه به سرعت از زوی 19 application رد شد مجبور شدم توی منوی tools در محیط smart hub گزینه تنظیم مجدد بزنم اما جالب این که در قسمت میزان جزئیات حافظه میزانی از حافظه اشغال شد اما خبری از آیکون روی محیط smart hub نبود یعنی حتی با "تنظیم مجدد"هم انگاری اسمارت هاب ریست نشده از دوباره و حتی چند باره هم دستگاه روشن و خاموش کردم و جالب اینجا است که همین پیغام آپدیت میومد و موافق میزدم آپدیت بعدی یکی کمتر میشد از 18/1 و همینطوری مرتب تنظیم مجدد میزدم و نگاهی به جزئیات حافظه میکردم مرتب هم مقداری از حافظه اشغال میشد و سپس روش خاموش میکردم و پیغام آپدیت اسمارت آپ میامد و این وضع تا زمانی که از 16/1 وقتی دکمه اسمارت هاپ میزدم تا رسیدم به explorer 3d رسیدم که دستگاه روشن و خاموش شد و مجدد وارد محیط smart hub شدم اما دیگه از اون به بعد گزینه آپدیت smart hub نیومد که نیومد مرتب هم گزینه "تنظیم مجدد" میزدم و روشن و خاموش میکردم دستگاه اما دیگه گزینه آپدیت smart hub نیومد ضمنا میزان اشغال حافظه در بخش جزئیات حافظه از حدود 150 مگ به 170 مگ رسید و با هر با زدن گزینه تنظیم مجدد اسمارت هاب هم کم نمیشه و از آیکونهای که دانلود شده هم خبری نیست ضمنا اینترنت اینجانب وایکمس ایرانسل kb 512 و سرعت مناسب ضمنا بگم من همون روز اولی که دستگاه خریدم smart hub آپدیت کردم و حدود 45 دقیقه طول کشید و هیچ مشکلی نداشت اما چند روز پیش نمیدونم چی شد که smart ریست شد البته فکردم یه بار درخواست آپدیت اسمارت اوکی کرده باشم تا نسخه اش آپدیت بشه ویرایش smart hub هم 5.0-4.379 و ویراش خود دستگاه 1020 هستش

خواهشا اگه منوی مخفی و یا تعمیراتی برای ریست کردن حافظه هست به هم آموزشش بدبد ممنون میشم
باز هم از اینکه حوصله کردید و مطالب منو خوندید ممنونم

matinpour
14-04-2013, 22:35
با سلام و تشکر فراوان از اینکه به سوال من پاسخ میدید

دوست عزیز متاسفانه این چند روز هرکاری کردم متاسفانه موفق به بروز رسانی smart hub نشدم نمیدونم چرا اینطوری شده روز اول به راحتی آپدیت شد ولی الان متاسفانه نمیشه و الان هم با یه مشکل جدید روبرو شدم چند بار اولی گه آپدیت smart hub شروع شد آپدیتها از 19/1 و با انگری بردز شروع شد اما همینکه یه زمانی طول کشید یکدفعه به سرعت از زوی 19 application رد شد مجبور شدم توی منوی tools در محیط smart hub گزینه تنظیم مجدد بزنم اما جالب این که در قسمت میزان جزئیات حافظه میزانی از حافظه اشغال شد اما خبری از آیکون روی محیط smart hub نبود یعنی حتی با "تنظیم مجدد"هم انگاری اسمارت هاب ریست نشده از دوباره و حتی چند باره هم دستگاه روشن و خاموش کردم و جالب اینجا است که همین پیغام آپدیت میومد و موافق میزدم آپدیت بعدی یکی کمتر میشد از 18/1 و همینطوری مرتب تنظیم مجدد میزدم و نگاهی به جزئیات حافظه میکردم مرتب هم مقداری از حافظه اشغال میشد و سپس روش خاموش میکردم و پیغام آپدیت اسمارت آپ میامد و این وضع تا زمانی که از 16/1 وقتی دکمه اسمارت هاپ میزدم تا رسیدم به explorer 3d رسیدم که دستگاه روشن و خاموش شد و مجدد وارد محیط smart hub شدم اما دیگه از اون به بعد گزینه آپدیت smart hub نیومد که نیومد مرتب هم گزینه "تنظیم مجدد" میزدم و روشن و خاموش میکردم دستگاه اما دیگه گزینه آپدیت smart hub نیومد ضمنا میزان اشغال حافظه در بخش جزئیات حافظه از حدود 150 مگ به 170 مگ رسید و با هر با زدن گزینه تنظیم مجدد اسمارت هاب هم کم نمیشه و از آیکونهای که دانلود شده هم خبری نیست ضمنا اینترنت اینجانب وایکمس ایرانسل kb 512 و سرعت مناسب ضمنا بگم من همون روز اولی که دستگاه خریدم smart hub آپدیت کردم و حدود 45 دقیقه طول کشید و هیچ مشکلی نداشت اما چند روز پیش نمیدونم چی شد که smart ریست شد البته فکردم یه بار درخواست آپدیت اسمارت اوکی کرده باشم تا نسخه اش آپدیت بشه ویرایش smart hub هم 5.0-4.379 و ویراش خود دستگاه 1020 هستش

خواهشا اگه منوی مخفی و یا تعمیراتی برای ریست کردن حافظه هست به هم آموزشش بدبد ممنون میشم
باز هم از اینکه حوصله کردید و مطالب منو خوندید ممنونم

دوست عزیز
در قسمت اسمارت هاب وآپشن samsung apps وارد شده واز قسمت دانلود شده ها واردشده و روی گزینهای که دانلود شده کلیک کرده و آنها را انیستال کنید تا حافظه تلویزیون تان خالی شود
افزایش apps
اما دوست گرامی برای افرایش apps این دفعه نیازو به ورود به منو مخفی دارید خواهشا به دیگر تنظیمات کاری نداشته باشید فقط این منو :
باید وارد sub option بشوید بعد که وارد شده اید دوستان در پستهای قبلی نحو ورود ان را توضیح دادهاند بعد که واد شده اید گزینه ای به نام info link server type وجود دارد که بصورت پیش فرض روی operationg به معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه می شود دو گزینه دیگر وجود دراد به نام development به معنای توسعه و developming به معنای در حال توسعه . اگر گزینه اول باشد همون apps که دارید نمایش داده می شود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید apps شما زیاد می شود اگر گزینه در حال توسعه را انتخاب کنید apsss شمال خیلی خیلی زیاد می شود . انتخاب با شما خواهد بود کدام را انتخاب کنید . خواهشا به دیگر قستمها کاری نداشته باشید . امتحان کنید نتیجه را اعلام نمائید

و در آخر اگر مشگلتان حل نشد فریمورتان را آبدیت کنید

Ramtin525
15-04-2013, 12:57
با سلام مجدد و سپاسگزاری فراوان از پاسخ شما

اول شرمنده فراموش کردم که مدل تلویزیون بگم 46 اینچ 7770 می باشد مشکل که من همکنون دارم اینکه که هیچ آیکونی در بخش smart hub وجود ندارد در حالی که میزانی از حافظه اشغال شده است و زمانی که روی samsung apps اینتر میکنم و میخواهم وارد شوم با پیغام update error 003 روبرو میشم و وارد این بخش نمی شود ضمنا فریمور دستگاه هم به صورت آنلاین و از طریق اینترنت آپدیت کردم و کاملا به روز است ضمنا میخواستم بدونم فریمور smart hub هم قابل آپدیت هست البته به صورت آفلاین
در خصوص گزینه دوم به روی چشم اگه امتحان کردم بهتون اطلاع میدم

بازهم ممنونم

matinpour
15-04-2013, 14:28
با سلام مجدد و سپاسگزاری فراوان از پاسخ شما

اول شرمنده فراموش کردم که مدل تلویزیون بگم 46 اینچ 7770 می باشد مشکل که من همکنون دارم اینکه که هیچ آیکونی در بخش smart hub وجود ندارد در حالی که میزانی از حافظه اشغال شده است و زمانی که روی samsung apps اینتر میکنم و میخواهم وارد شوم با پیغام update error 003 روبرو میشم و وارد این بخش نمی شود ضمنا فریمور دستگاه هم به صورت آنلاین و از طریق اینترنت آپدیت کردم و کاملا به روز است ضمنا میخواستم بدونم فریمور smart hub هم قابل آپدیت هست البته به صورت آفلاین
در خصوص گزینه دوم به روی چشم اگه امتحان کردم بهتون اطلاع میدم

بازهم ممنونم

دوست عزیز
اسمارت هاب آبدیتی نیست مطالب زیر را مطالعه کنید

Smart Hub
منو ← پشتیبانی ← Smart Hub
با استفاده از Smart Hub می توانید فیلم، ویدئو و موسییقی را از اینترنت جریان دهید، به کاربردهای هزینه دار یا رایگان دسترسی پیدا کنید و آنها را در تلویزیون تماشا کنید. محتوای کاربرد شامل اخبار، اخبار ورزشی، پیش بینی هوا، قیمت سهام در بورس، نقشه، عکس و بازی می شود. می توانید با فشردن دکمه اسمارت روی کنترل از راه دور نیز این عملکرد را شروع کنید.
توجه
Samsung Electronics مسئولیت قانونی برای هرگونه اختلال در سرویس Smart Hub که توسط ارائه کننده خدمات به هر دلیلی ایجاد شده باشد را نمی پذیرد. خدمات کاربرد فقط به زبان انگلیسی ارائه شده و محتوای موجود ممکن است بستگی به منطقه شما متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس Smart Hub از وب سایت ارائه کننده خدمات مربوطه بازدید کنید. سرویس Smart Hub داده ها را از طریق اینترنت دانلود و پردازش کرده تا شما بتوانید از محتوای اینترنت بر روی صفحه تلویزیون بهره مند شوید. اگر اتصال اینترنت بی ثبات است، ممکن است که در سرویس تأخیر ایجاد شده یا قطع شود. علاوه بر این، ممکن است دستگاه پخش در رابطه با شرایط اینترنت به طور خودکار خاموش شود. در این صورت اتصال اینترنت را کنترل کرده و دوباره امتحان کنید. خدمات ارائه شده منوط به تغییرات توسط ارائه کننده سرویس Smart Hub بدون اطلاع قبلی می باشند. محتوای سرویس Smart Hub ممکن است بستگی به ویرایش سفت افزار یا (فریمور) دستگاه پخش متفاوت باشد. برای محتوای هزینه دار DivX با محافظت نسخه فقط می تواند از طریق یک ترکیب، یک جزء یا کابل HDMI پخش شود.

hobor971
15-04-2013, 16:30
دوست عزیز
اسمارت هاب آبدیتی نیست مطالب زیر را مطالعه کنید

Smart Hub
با استفاده از Smart Hub می توانید فیلم، ویدئو و موسییقی را از اینترنت جریان دهید، به کاربردهای هزینه دار یا رایگان دسترسی پیدا کنید و آنها را در تلویزیون تماشا کنید. محتوای کاربرد شامل اخبار، اخبار ورزشی، پیش بینی هوا، قیمت سهام در بورس، نقشه، عکس و بازی می شود. می توانید با فشردن دکمه اسمارت روی کنترل از راه دور نیز این عملکرد را شروع کنید.
توجه
Samsung Electronics مسئولیت قانونی برای هرگونه اختلال در سرویس Smart Hub که توسط ارائه کننده خدمات به هر دلیلی ایجاد شده باشد را نمی پذیرد. خدمات کاربرد فقط به زبان انگلیسی ارائه شده و محتوای موجود ممکن است بستگی به منطقه شما متفاوت باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سرویس Smart Hub از وب سایت ارائه کننده خدمات مربوطه بازدید کنید. سرویس Smart Hub داده ها را از طریق اینترنت دانلود و پردازش کرده تا شما بتوانید از محتوای اینترنت بر روی صفحه تلویزیون بهره مند شوید. اگر اتصال اینترنت بی ثبات است، ممکن است که در سرویس تأخیر ایجاد شده یا قطع شود. علاوه بر این، ممکن است دستگاه پخش در رابطه با شرایط اینترنت به طور خودکار خاموش شود. در این صورت اتصال اینترنت را کنترل کرده و دوباره امتحان کنید. خدمات ارائه شده منوط به تغییرات توسط ارائه کننده سرویس Smart Hub بدون اطلاع قبلی می باشند. محتوای سرویس Smart Hub ممکن است بستگی به ویرایش سفت افزار یا (فریمور) دستگاه پخش متفاوت باشد. برای محتوای هزینه دار DivX با محافظت نسخه فقط می تواند از طریق یک ترکیب، یک جزء یا کابل HDMI پخش شود.

این مطالب چه ربطی به مشکل دوستمون داشت ؟؟؟؟ شما بخشی از راهنمای تلوزیون رو کپی پیست کردین و روش استفاده از اسمارت هاب رو گفتین ؟ ایشون مشکل دیگه ای دارند و روش استفاده از اسمارت هاب رو می دونند .

matinpour
15-04-2013, 22:21
این مطالب چه ربطی به مشکل دوستمون داشت ؟؟؟؟ شما بخشی از راهنمای تلوزیون رو کپی پیست کردین و روش استفاده از اسمارت هاب رو گفتین ؟ ایشون مشکل دیگه ای دارند و روش استفاده از اسمارت هاب رو می دونند .

دوست عزیز

دقیقا ربط دارد بدین دلیل که اگر مطلب را خود شما هم مطالعه کنید مشگل را متوجه می شوید چون کامل توضییح داده شده است

hobor971
16-04-2013, 08:48
دوست عزیز

دقیقا ربط دارد بدین دلیل که اگر مطلب را خود شما هم مطالعه کنید مشگل را متوجه می شوید چون کامل توضییح داده شده است

دوست عزیزم می تونید بفرمایید کدوم قسمتش توضیح داده ؟ چون مطلبی که شما گذاشتید مربوط به راهنمای تلوزیونه و ربطی به این پیغام خطایی که الان اسمارت هاب می ده ( update error 003 ) نداره .

matinpour
16-04-2013, 09:53
دوست عزیزم می تونید بفرمایید کدوم قسمتش توضیح داده ؟ چون مطلبی که شما گذاشتید مربوط به راهنمای تلوزیونه و ربطی به این پیغام خطایی که الان اسمارت هاب می ده ( update error 003 ) نداره .

دوست عزیز

کل توضییحات مربوط به همان خطا می باشد مخصوصا قسمت قرمز رنگ

توجه

واینکه اغلب استفاده کننده ها از طریق مودم بیسیم دچار این مشگل می شوند چون سیستمهای اینترنت بیسیم در ایران گاهی دچار بی ثباتی می شوند.

hobor971
16-04-2013, 11:45
دوست عزیز

کل توضییحات مربوط به همان خطا می باشد مخصوصا قسمت قرمز رنگ

توجه

واینکه اغلب استفاده کننده ها از طریق مودم بیسیم دچار این مشگل می شوند چون سیستمهای اینترنت بیسیم در ایران گاهی دچار بی ثباتی می شوند.

اینکه کلیه دارندگان اسمارت تی وی سامسونگ دچار این مشکل شدند نشون می ده که ایراد ربطی به اینترنت نداره . به هر حال همه که از یمکک سرویس دهنده استفاده نمی کنند . این موضوع بر میگرده به نرم افزار اصلی تلوزیون . دیشب آپدیت شد و این مشکل برطرف شد . به راحتی کلیه نرم افزار ها رو اورد و استفاده شد .

bestmovie
16-04-2013, 18:57
درود بر دوستداران سامسونگ

تصمیم گرفتم مدل 6960 رو از یکی از آشناها خریداری کنم میخواستم قبل از خرید بدونم چجوری میشه میزان کارکرد تلویزیون رو فهمید ؟ قراره بزودی برم برای خرید ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

matinpour
16-04-2013, 19:02
اینکه کلیه دارندگان اسمارت تی وی سامسونگ دچار این مشکل شدند نشون می ده که ایراد ربطی به اینترنت نداره . به هر حال همه که از یمکک سرویس دهنده استفاده نمی کنند . این موضوع بر میگرده به نرم افزار اصلی تلوزیون . دیشب آپدیت شد و این مشکل برطرف شد . به راحتی کلیه نرم افزار ها رو اورد و استفاده شد .

دوست عزیز

مثل اینکه شما مطلب قرمز شده را نخواندید چون خودتان بدونه اینکه بدانید مطلب را با گفته خودتان تایید کردید چون دقیقا در آن مطلب قرمز شده پاسخ شما کنجانده شده است دقیق بخوانید.

matinpour
16-04-2013, 19:05
درود بر دوستداران سامسونگ

تصمیم گرفتم مدل 6960 رو از یکی از آشناها خریداری کنم میخواستم قبل از خرید بدونم چجوری میشه میزان کارکرد تلویزیون رو فهمید ؟ قراره بزودی برم برای خرید ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند

دوست عزیز
ساعت كاركرد
منوی مخفی که باز شد
به منوي control و زير منوي suboptions بريد روبروي گزينه panel display time ساعت كاركرد رو باید نوشته باشه
یا

کد:

Service Menu >> SVC >> Panel Display Time

Service Menu >> SVC >>SVC INFO>>OK

یک صفحه سفید نمایان می شود که در آن مشخصات تلویزیون تان ثبت شده که یکی از آنها ساعت کارکرد پنل تان است که بر حسب دقیقه ثبت شده است. که پس از رویت برای خروج دکمه منو از روی کنترول را بزنید و خارج شوید.

parham511
17-04-2013, 21:42
TV ما هم امروز متوجه شدم 2 پیکسل سوخته داره که توی رنگ سبز و رنگ سفید خاموش میشن و تعداد 6-7 پیکسل هم وجود داره که توی رنگ مشکی کامل خاموش نمیشن و مقداری رنگ سفید ازشون عبور میکنه.

اما از فاصله 50-0 سانتی متری دیده میشن

46ES6950

xpga
18-04-2013, 00:56
دوستان کسی در مورد موارد مهم ذکر شده اطلاعی نداره ؟

با اين چه كنيم ؟
با دوربين تمام زندگي رو برانداز ميكنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با آپديت هم انگار حل نميشه ؟
راهي به نظرتون ميرسه جز بستن دوربين ؟

"""""""""""""""""
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86_%D9%87%D8%A7%DB%8C_ %D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C.html
هکرها اعلام کردند که از یک مدل تلویزیون های هوشمند برای تماشای هر آنچه که در زندگی شما رخ می دهد استفاده کرده اند، این دسترسی با استفاده از دوربین و میکروفن های داخلی این تلویزیون ها فراهم شده است. ...

hobor971
18-04-2013, 07:21
دوستان کسی در مورد موارد مهم ذکر شده اطلاعی نداره ؟

می تونی با یه چسب سیاه جلوی دوربین رو بپوشونی. یا روش لاک سیاه بزنی.
اخه برادر من . اولا سیستم عامل تلوزیون بر مبنای لینوکسه و امنیت بالایی داره . دوما یه هکر اغلب اقدام به کاری می کنه که چیز باارزشی نصیبش بشه . حک(!) تلوزیون یه ایرانی چه سودی نصیبش می کنه؟ فکر کن. یارو بیاد تلوزیون روهک کنه بعد بشینه به یه فضای دو متری جلوش چشم بدوزه تا یه وقتی یکی بیاد از جلوش رد بشه. همچنین این نکته رو هم بگم که حک(!) کردن نیاز به ارسال بسته های اطلاعاتی به سیستم قربانی داره . طبیعتا نصب این بسته های اطلاعاتی روی تلوزیون با اون سیستم بسته خیلی کار هر کسی نیست . البته اگه نگیم نشدنیه . پس فکر نکن همسایه ات میاد ه نرم افزار دانلود می کنه و نصب می کنه رو کامپیوترش تا باهاش بتونه خونه همسایه اش رو ببینه .

** ببخشید مجبورم بنویسم حک . چون سیستم در غیراینصورت لغت رو حذف می کنه . یعنی حک کردن میشه -- کردن

franky512
18-04-2013, 10:29
سلام.میخواستم بدونم برای 46ES8880 راهی وجود داره که شبکه های اجتماعی رو باز کنه ؟؟ منظورم تو ایرانه.

matinpour
18-04-2013, 12:19
سلام.میخواستم بدونم برای 46ES8880 راهی وجود داره که شبکه های اجتماعی رو باز کنه ؟؟ منظورم تو ایرانه.

دوست عزیز
فقط از طریق اتصال به کامپیوتر ویا مودمهای خاصی که قابلیت نسب v-p-n را داشته باشند

xpga
19-04-2013, 09:37
دیده شدن حریم خصوصی برای شما اهمییت نداره ؟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئنی شما ؟ مطمئنی وقتی داری فیلم خانودگی خودتون رو به tv وصل کردید و دارید نگاه میکنید کسه دیگه ای هم داره میبینه مشکل نداری ؟ حالا همسایه از طریق وایرلس یا یکی از راه دور و از طریق اینترنتی که به tv وصله ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر و تو فیلمی که میبینی به راحتی ریموت شده و برای خراب شدن سامسونگ میتونن یه نرم افرار بنویسن که براحتی روی سیستم ویندوز شما نصب بشه و بتونن هر حرکتی رو بزنین نیازی به تخصص هم نیست ویه بچ فابل کارو حل میکنه

در ضمن من از متخصصین نظر خواستم نه ایده پرداز ها وگرنه پشت دوربین دریچه بسته شدن داره

می تونی با یه چسب سیاه جلوی دوربین رو بپوشونی. یا روش لاک سیاه بزنی.
اخه برادر من . اولا سیستم عامل تلوزیون بر مبنای لینوکسه و امنیت بالایی داره . دوما یه هکر اغلب اقدام به کاری می کنه که چیز باارزشی نصیبش بشه . حک(!) تلوزیون یه ایرانی چه سودی نصیبش می کنه؟ فکر کن. یارو بیاد تلوزیون روهک کنه بعد بشینه به یه فضای دو متری جلوش چشم بدوزه تا یه وقتی یکی بیاد از جلوش رد بشه. همچنین این نکته رو هم بگم که حک(!) کردن نیاز به ارسال بسته های اطلاعاتی به سیستم قربانی داره . طبیعتا نصب این بسته های اطلاعاتی روی تلوزیون با اون سیستم بسته خیلی کار هر کسی نیست . البته اگه نگیم نشدنیه . پس فکر نکن همسایه ات میاد ه نرم افزار دانلود می کنه و نصب می کنه رو کامپیوترش تا باهاش بتونه خونه همسایه اش رو ببینه .

** ببخشید مجبورم بنویسم حک . چون سیستم در غیراینصورت لغت رو حذف می کنه . یعنی حک کردن میشه -- کردن

amin_g_p
19-04-2013, 11:27
مطمئنی شما ؟ مطمئنی وقتی داری فیلم خانودگی خودتون رو به tv وصل کردید و دارید نگاه میکنید کسه دیگه ای هم داره میبینه مشکل نداری ؟ حالا همسایه از طریق وایرلس یا یکی از راه دور و از طریق اینترنتی که به tv وصله ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر و تو فیلمی که میبینی به راحتی ریموت شده و برای خراب شدن سامسونگ میتونن یه نرم افرار بنویسن که براحتی روی سیستم ویندوز شما نصب بشه و بتونن هر حرکتی رو بزنین نیازی به تخصص هم نیست ویه بچ فابل کارو حل میکنه

در ضمن من از متخصصین نظر خواستم نه ایده پرداز ها وگرنه پشت دوربین دریچه بسته شدن داره

این مورد که من ویدیوش را دیدم کنترل تلویزیون را بدست می گیره (به نظر روی مدل های 2011 هم بود؛ مطمئن نیستم) خوب اگر مثل این کاری کنه شما متوجه می شی چون انگار کنترل تلویزیون دستشه. (راجع به دوربین و میکروفون ویدیو ندیدم) مرحله اول اینکار هم نفوذ به شبکه داخلی شما هست یعنی اول باید آی پی تون را بدونند (یا اینکه سرور سامسونگ را حک کرده باشند) یا اینکه وارد شبکه بی سیمتون شده باشند.

به قول یکی از بچه های اینجا (اگه اشتباه نکنم) تقریبا همه وسایلی که به اینترنت وصل می شن قابلیت سو استفاده را دارند حتی بعضی ها نیاز به اینترنت ندارند مهمترینش هم موبایل و فعال کردن میکروفونش از راه دور!

hobor971
20-04-2013, 09:37

شما صحیح می فرمایید .

Setareh 2006
22-04-2013, 06:07
سلام دوستان
با توجه به بودجه ام تصمیم دارم همین امروز و فردا یک ES5550 سامسونگ 22 اینچ بگیرم . تو بازار یک گشتی زدم دیدم اکثرا یک قیمت ثابت میدن ولی یک فروشگاه رو پیدا کردم که زیر قیمت بقیه میداد . حالا تصمیم دارم برم از همیجا که نرخش مناسبتره و از بقیه ارزونتر میده بگیرم ولی یک کمی تردید دارم که نکنه مال اون کارکرده باشه یا اینکه ایراد خاصی داشته باشه .
لطفا بگین از کجا می تونم بفهمم کارکرده نیست و ایرادی نداره ؟
در ضمن این مدل که من میخوام بگیرم قد رو کوتاه نشون نمیده ؟
اگر لطف کنید سریع پاسخ بدین خیلی ممنونم میشم

hobor971
22-04-2013, 08:57
سلام دوستان
با توجه به بودجه ام تصمیم دارم همین امروز و فردا یک ES5550 سامسونگ 22 اینچ بگیرم . تو بازار یک گشتی زدم دیدم اکثرا یک قیمت ثابت میدن ولی یک فروشگاه رو پیدا کردم که زیر قیمت بقیه میداد . حالا تصمیم دارم برم از همیجا که نرخش مناسبتره و از بقیه ارزونتر میده بگیرم ولی یک کمی تردید دارم که نکنه مال اون کارکرده باشه یا اینکه ایراد خاصی داشته باشه .

اولا تاپیک مشاوره برای خرید اینجا نیست و سوالتون رو بهتر بود توی تاپیک مربوطه مطرح می کردید تا جواب بگیرید
تی وی که گفتید حدود 650 قیمت داره . ممکنه کسی ارزونتر هم بده . برای اطمینان با گارانتی بخرید . موقع خرید هم تی وی رو بررسی کنید . تاریخ تولید روی برگ گارانتی درج شده . بسته بندی سام سرویس حتما دو تا نوار پلاستیکی دو طرفش داره . از این نوارهایی که باهاش کارتن رو می بندند . موقع روشن شدن برای اولین بار تلوزیون بصورت اتوماتیک برنامه پیکربندی رو آغاز می کنه . که اگه قبلا استفاده شده باشه احتمالا یک سری کانال و اطلاعات باید روش باشه . مثلا وقتی برای اولین بار تی وی رو روشن می کنید وارد کانال تلوزیونی می شه بجای اینکه منوی تنظیمات رو شروع کنه .
منظورتون از اینکه قد رو کوتاه نشون می ده نمی فهمم. من تی وی 22 اینچ استفاده نکردم . اما می تونید همونجا با نمونه های 40 یا 46 مقایسه کنید .

matinpour
22-04-2013, 11:51
سلام دوستان

دوست عزیز
اگر گارانتی داشته باشد مشگلی نیست و در ضمن برای فابریک کردن راحت می توان با ریست فاکتوری و پلمپ کردن آن نشان بدهید که این محصول کار کرده نیست چون من با تلویزیون خودم که سری پنج 2012 هست امتحان کردم هم ساعت کارکردش صفر شد هم همه تنظیمات آن صفر شد.پس دقت کنید که تاریخ گارانتی آن از روز خرید باشد.

m_nazary2001
22-04-2013, 21:21
من تازه تلی رو گرفتم 8880 46 هست فریمور رو باید از کجا بگیرم مرسی

matinpour
22-04-2013, 22:50
من تازه تلی رو گرفتم 8880 46 هست فریمور رو باید از کجا بگیرم مرسی

دوست عزیز

اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد از فریمور استفاده نکنید. در سایت ایران فریمور شما موجود نیست ولی همنام خارجی آن این استUA46ES8000R و این سایت آن

Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Setareh 2006
23-04-2013, 02:37
اولا تاپیک مشاوره برای خرید اینجا نیست و سوالتون رو بهتر بود توی تاپیک مربوطه مطرح می کردید تا جواب بگیرید
تی وی که گفتید حدود 650 قیمت داره . ممکنه کسی ارزونتر هم بده . برای اطمینان با گارانتی بخرید . موقع خرید هم تی وی رو بررسی کنید . تاریخ تولید روی برگ گارانتی درج شده . بسته بندی سام سرویس حتما دو تا نوار پلاستیکی دو طرفش داره . از این نوارهایی که باهاش کارتن رو می بندند . موقع روشن شدن برای اولین بار تلوزیون بصورت اتوماتیک برنامه پیکربندی رو آغاز می کنه . که اگه قبلا استفاده شده باشه احتمالا یک سری کانال و اطلاعات باید روش باشه . مثلا وقتی برای اولین بار تی وی رو روشن می کنید وارد کانال تلوزیونی می شه بجای اینکه منوی تنظیمات رو شروع کنه .
منظورتون از اینکه قد رو کوتاه نشون می ده نمی فهمم. من تی وی 22 اینچ استفاده نکردم . اما می تونید همونجا با نمونه های 40 یا 46 مقایسه کنید .

دوست عزیز
اگر گارانتی داشته باشد مشگلی نیست و در ضمن برای فابریک کردن راحت می توان با ریست فاکتوری و پلمپ کردن آن نشان بدهید که این محصول کار کرده نیست چون من با تلویزیون خودم که سری پنج 2012 هست امتحان کردم هم ساعت کارکردش صفر شد هم همه تنظیمات آن صفر شد.پس دقت کنید که تاریخ گارانتی آن از روز خرید باشد.

دوستان ممنونم که سریع پاسخ دادین . :n16:

تو تاپیک مورد نظر شما یعنی مشاوره برای خرید هم سوال کردم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم . از اونجایی که فکر کردم این مدلی که قصد خریدش رو دارم از تولیدات 2012 هست برای همین اینجا هم سوال کردم .

تا اونجایی که یادم هست توی یکی از تاپیک ها ( متاسفانه الان درست خاطرم نیست کدوم تاپیک بود ) یکی از دوستان گفته بود 40 اینچ و 42 اینچ از این نظر که تصاویر رو قد کوتاه نشون میدن با هم تفاوت دارن . واسه همین فکر کردم شاید این در مورد 22 اینچ هم باشه .

برگ گارنتی روی خود جعبه است ؟ تاریخ گارانتی رو همون روز خرید مشتری روی برگ درج می کنن یا نه از قبل درج شده ؟

منظورتون از بررسی تلویزیون موقع خرید ، یعنی اینکه تلویزیون همونجا از بسته بندی خارج بشه ؟

در مورد نوار پلاستیکی ، تا جایی که یادمه بسته های مدل های مختلف تلویزیون تو فروشگاه هایی که سر زده بودم بدون نوار پلاستیکی بودن حالا شاید چون به این مورد توجهی نداشتم الان اشتباه کنم . ولی اگر بسته بندی تلویزیون نوار پلاستیکی نداشت یعنی گارانتی سام سرویس نیست و نخرمش ؟

توی اینترنت دیدم که قدرت بلندگوی این مدل رو 3 وات نوشته بود . آیا این ضعیفه ؟ چون تا اونجایی که پرس و جو کردم این مدل تلویزیون خروجی اسپیکر هم نداره تا با صدای قوی تری از تلویزیون استفاده بشه و فقط میشه از هدفون استفاده کرد .

m_nazary2001
23-04-2013, 07:32
دوست عزیز

اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد از فریمور استفاده نکنید. در سایت ایران فریمور شما موجود نیست ولی همنام خارجی آن این استUA46ES8000R و این سایت آن

Firmware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

وارد هاب نمیشه و exe_001 رو می گیره
هیچکودوم از محیط هاب کار نمی کنند به اینتر نت کانکته ولی گیر میده

hobor971
23-04-2013, 07:51
دوستان ممنونم که سریع پاسخ دادین . :n16:

تو تاپیک مورد نظر شما یعنی مشاوره برای خرید هم سوال کردم ولی متاسفانه هنوز پاسخی نگرفتم . از اونجایی که فکر کردم این مدلی که قصد خریدش رو دارم از تولیدات 2012 هست برای همین اینجا هم سوال کردم .

تا اونجایی که یادم هست توی یکی از تاپیک ها ( متاسفانه الان درست خاطرم نیست کدوم تاپیک بود ) یکی از دوستان گفته بود 40 اینچ و 42 اینچ از این نظر که تصاویر رو قد کوتاه نشون میدن با هم تفاوت دارن . واسه همین فکر کردم شاید این در مورد 22 اینچ هم باشه .

برگ گارنتی روی خود جعبه است ؟ تاریخ گارانتی رو همون روز خرید مشتری روی برگ درج می کنن یا نه از قبل درج شده ؟

منظورتون از بررسی تلویزیون موقع خرید ، یعنی اینکه تلویزیون همونجا از بسته بندی خارج بشه ؟

در مورد نوار پلاستیکی ، تا جایی که یادمه بسته های مدل های مختلف تلویزیون تو فروشگاه هایی که سر زده بودم بدون نوار پلاستیکی بودن حالا شاید چون به این مورد توجهی نداشتم الان اشتباه کنم . ولی اگر بسته بندی تلویزیون نوار پلاستیکی نداشت یعنی گارانتی سام سرویس نیست و نخرمش ؟

توی اینترنت دیدم که قدرت بلندگوی این مدل رو 3 وات نوشته بود . آیا این ضعیفه ؟ چون تا اونجایی که پرس و جو کردم این مدل تلویزیون خروجی اسپیکر هم نداره تا با صدای قوی تری از تلویزیون استفاده بشه و فقط میشه از هدفون استفاده کرد .

موقع خرید همونجا در حضور خودتون تلوزیون رو از جعبه خارج و تست کنید . روشن کنید . برگ گارانتی هم داخل جعبه تلوزیون هست . برای خود من تلوزیونی که ژانویه 2013 خریدم تولیدش برای سپتامبر 2012 ( 6 ماه قبل) بود. من هر چی جعبه آکبند سام سرویس دیدم دو تا نوار پلاستیکی دورش بوده بصورت عرضی. حالا ممکنه نداشته باشه . این بر اساس مشاهدات من بود . اکثرا قدرتش همین 3 وات هست و فکر کنم کفایت می کنه .

matinpour
23-04-2013, 09:25
وارد هاب نمیشه و exe_001 رو می گیره
هیچکودوم از محیط هاب کار نمی کنند به اینتر نت کانکته ولی گیر میده

دوست عزیز
آیا شما تنظیمات هاب را انجام دادهید ؟. بوسیله کابل یا وایر لس به اینترنت وصل شده اید!؟ آیا تلویزیون شما هنگام اتصال پیام بروز رسانی را می دهد.؟ جواب سوالهای مرا بدهید تا مشگل شما را چاره کنم.

m_nazary2001
23-04-2013, 09:35
دوست عزیز
آیا شما تنظیمات هاب را انجام دادهید ؟. بوسیله کابل یا وایر لس به اینترنت وصل شده اید!؟ آیا تلویزیون شما هنگام اتصال پیام بروز رسانی را می دهد.؟ جواب سوالهای مرا بدهید تا مشگل شما را چاره کنم.
نه- وایر لس- نه- راستی بهترین تنظیم تصویر از نظر رنگ و کنتراست . ... چیه؟

matinpour
23-04-2013, 09:48
نه- وایر لس- نه- راستی بهترین تنظیم تصویر از نظر رنگ و کنتراست . ... چیه؟

دوست عزیز

آیا تنظیمات شبکه را بدرستی انجام دادهید و برای تنظیمات رنگ و کنتراست به این تایپیک رفته و قسمت تعیین کنتراست را مطالعه کنید.

m_nazary2001
23-04-2013, 09:52
دوست عزیز

آیا تنظمات شبکه را بدرستی انجام دادهید
بله چون تو منوی دستگاه کانکنشن رو درست نشان می دهد و به کره زمین وصل هست

matinpour
23-04-2013, 10:06
بله چون تو منوی دستگاه کانکنشن رو درست نشان می دهد و به کره زمین وصل هست

دوست عزیز

تنظیمات هاب تان را انجام بدهید.

Smart Hub
توجه

m_nazary2001
23-04-2013, 16:49
اول با فلاش آپدیت کردم همه مشکلات حل شد مرسی
در مورد زیر نویس یکی توضیح می ده چطوری لود میشه چه فرمتی
مرسی

sunicorn
23-04-2013, 18:38
سامسونگ فقط زیرنویس srt همنام با فایل فیلم
ولی نباید اسم فیلم فارسی تایپ شده باشه:n07:

matinpour
23-04-2013, 20:46
اول با فلاش آپدیت کردم همه مشکلات حل شد مرسی
در مورد زیر نویس یکی توضیح می ده چطوری لود میشه چه فرمتی
مرسی

دوست عزیز

طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

Ramtin525
24-04-2013, 06:44
با سلام و صبح بخیر به همه دوستان

میخواستم بدونم سینمای خانگی روی کدوم پورت HDMI باشه بهتر TV 46-7770 و بعدش ----- روی کدوم یکی وضمنا میخواستم جهت آشنایی با انواع کابلهای HDMI لینکی بهم معرفی کنید انواع ورژن و قیمت هم باشه ممنون میشم
پورتهای HDMI که پشت تلویزیون دارم
HDMI IN 1 (DVI), HDMI IN 2 (ARC), HDMI IN 3 (MHL)

با سپاس فراون

matinpour
24-04-2013, 13:10
با سلام و صبح بخیر به همه دوستان

میخواستم بدونم سینمای خانگی روی کدوم پورت HDMI باشه بهتر TV 46-7770 و بعدش ----- روی کدوم یکی وضمنا میخواستم جهت آشنایی با انواع کابلهای HDMI لینکی بهم معرفی کنید انواع ورژن و قیمت هم باشه ممنون میشم
پورتهای HDMI که پشت تلویزیون دارم
HDMI IN 1 (DVI), HDMI IN 2 (ARC), HDMI IN 3 (MHL)

با سپاس فراون

دوست عزیز
وصل کردن به PC استفاده از کابل HDMI/DVI
وصل کردن به یک دستگاه AVاستفاده ازHDMIتا حداکثر1080p واستفاده ازComponentتا حداکثر1080p
استفاده از عملكرد MHLهنگامیکه تلویزیون را به دستگاه موبایلی وصل می نمایید که از عملکرد
Mobile High-Definition Link (MHL)پشتیبانی می کند، می توانید از فایل های فیلم، عکس وموسیقی بر روی تلویزیون بهره مند شوید.با استفاده از کابل اختصاصیMHLدرگاهUSBدستگاه موبایل و در(HDMI IN 3(MHLتلویزیونرا متصل کنید.
سینمای خانگی را با استفاده از کابلHDMIبه تلویزیونوصل کرده و سپس: برای شنیدن صدا از فقط بلندگوهای جلو، چپ و راست و ساب ووفر، کابل نوری دیجیتال را بیندرگاهOPTICALتلویزیون و ورودی صدای دیجیتال در سینمای خانگی وصل کنید.برای شنیدن صدای کانال5.1کابل هایHDMIرا به دستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیره+Anynetوصل کنید، سپس درگاهOPTICALدستگاه پخشDVDجعبه ماهواره و غیرهیعنی+Anynetدستگاه 1یا2 را مستقیماً به سینمایخانگی و نه تلویزیون وصل کنید.
استفاده از عملكرد ARC
برای LED سری 6200به بالا، تلویزیون PDP می توانید بدون اتصال به یک کابل نوری جداگانه، از طریق گیرنده ای که به کابل HDMI وصل شده به صدای تلویزیون گوش دهید. برای شنیدن صدا از طریق گیرنده با استفاده از عملکرد ،ARC به صفحه گیرنده بروید
سیستم ← Anynet+ (HDMI-CEC) ←گیرنده
سپس گیرنده را انتخاب کرده و روی روشن تنظیم کنید. برای استفاده از عملکرد ،ARC گیرنده ای که از ویژگی های ARC و HDMI-CEC پشِتیبانی می کند بایستی به درگاه (ARC) HDMI IN 2 متصل شده باشد. برای غیرفعال کردن عملکرد ARC گیرنده را خاموش کنید. اگر حتی تلویزیون سیگنال ARC را به طور پیوسته پخش می کند، از دریافت سیگنال توسط گیرنده جلوگیری خواهد شد.
در باره کابل

شک نداریم که بیشترین مشکل خریداران برای انتخاب یک کابل HDMI ، بحث قیمت کابل است !
کابل هایی با قیمت و مارکهای مختلفی در بازار وجود دارد . مثلا یک کابل 2 متری شاید از 5,000 تومان باشد تا 50,000 تومان .
کابل اچ دی ام آی از کنار هم قرار گرفتن تعداد بسیار زیادی سیم مسی تشکیل شده و دو طرف این رشته سیم های مسی ، به کانکتور ها یا همان فیش های HDMI وصل شده است .
تفاوت کلی کابل های موجود در بازار ، بیشتر بر روی نوع پوششی است که این رشته سیم های ریز مسی را در برگرفته و نوع کانکتور و اتصال دوسر کابل است .
بعضی از کابل های بی کیفیت ، انقدر پوشش ضعیفی دارند که نه تنها باعث جلوگیری از تاثیر نویز محیط بر روی انتقال صدا و تصویر نمی شوند بلکه ممکن است همان سیم های مسی ، بعد از مدتی باعث پارگی روکش کابل و یا قطعی سیم های مسی داخل کابل شوند.
از انعکاس نور می توانید به پستی و بلندی های موجود بر روی روکش پی ببرید و اینکه کاملا کابل های مسی درون آن ، بر روی روکش جا گذاشته اند .

البته برای پنهان کردن این مشکل نیز فکری شده است ! یک نوع پوشش پلاستیکی خشک و شکننده بر روی کابل ایجاد می کنند تا کیفیت بد کابل قابل رویت نباشد و البته نام "کابل زره دار" را بر روی آن گذاشته اند. اکثر کابل های زره دار ، زره آنها فقط برای پوشش عیب آنها ست . (کابل های مخابراتی مشمول این بند نمی شوند و اصلا واژه "زره دار" ابتدا برای کابل های مخابراتی استفاده شده است) .

زره موجود در روی کابل HDMI باعث می شود تا کابل محکم و ضخیم و سخت شود و نتوان آن را به راحتی خم و راست کرد تا کابل قطعی پیدا نکند و بدین وسیله شما متوجه کیفیت پائین کابل نمی شوید . اگر خواستید کابل زره دار تهیه کنید ، حتما کابلی را تهیه کنید که بتوانید آن را به راحتی خم و راست کنید و جنس روکش آن لطیف باشد .
مشکل دیگر ، اتصال کانکتورهای کابل است . ممکن است تمام رشته سیم ها به خوبی به کانکتور ها متصل نشده باشند و یا در اثر خشکی کابل ، این اتصال ها قطع شود و یا حتی شکل ظاهری کانکتور نیز مشکل داشته باشد و نتواند به راحتی با کانکتور HDMI تلویزیون ارتباط برقرار کند . در این صورت نمی توان از تمام پهنای باند کابل استفاده کرد و در نتیجه دانه هایی مانند برفک بر روی فیلم نمایش داده شود و فیلم های FULL HD یا 3 بعدی را که نیاز به استفاده از تمام پهنای باند کابل را دارند را یا نمی توان با آنها مشاهده کرد یا مدام تصویر قطع و وصل می شود .
فرق دیگر کابل ها هم در مارک آنها است .بعضی افراد دوست دارند که از هر چیزی ، مارک و برند معروفش را خریداری کنند . البته دقت باشته باشید که کالا با مارک تقلبی نیز در بازار بسیار زیاد است .

hobor971
25-04-2013, 07:45
دوستان از شما کسی تا بحال تی وی سامسونگ را به ورژن نرم افزار 001020 ارتقا داده ؟ مشکلی تو زیر نویسها و منوی فارسی نداشتین ؟

sunicorn
25-04-2013, 18:07
خیر مشکلی پیش نمیاد فقط کیبرد فارسی هاب ازبین میره:n26:

hadibahal
26-04-2013, 08:51
دوستان از شما کسی تا بحال تی وی سامسونگ را به ورژن نرم افزار 001020 ارتقا داده ؟ مشکلی تو زیر نویسها و منوی فارسی نداشتین ؟

سلام
من 46ES8880 رو به ورژن 1020 آپدیت کردم مشکلی با زیرنویس نداشتم و سرعت استفاده از دست برای افزایش صدا و غیره نیز خیلی بهتر شده
در کل سرعت TV و عماکردش بهبود داشته
البته من KEYBOARD رو چک نکردم

استشهد
28-04-2013, 13:05
کسی میدونه که برچسب کوچک آبی و قرمز رو از روی عینک سه بعدی باید کند یا نه؟(مدل تلویزیون ES6950 )

sunicorn
28-04-2013, 20:18
بله دوست عزیز اون پلاستیک اولیه عینکتونه حتما باید کنده شه:n04:

hobor971
29-04-2013, 07:39
کسی میدونه که برچسب کوچک آبی و قرمز رو از روی عینک سه بعدی باید کند یا نه؟(مدل تلویزیون ES6950 )

فقط برای محافظت شیشه کاربرد داره . یشنهاد می کنم فقط برچسب اون تعداد از عینکهایی را که استفاده داری جدا کن. اونهایی را هم که احیانا ازشون استفاده نمی کنی ، بدون باتری و برداشتن برچسب یه جای خشک و دمای معمولی نگهداری کن .

Abolfazl.A
29-04-2013, 14:14
دوستان کسی لینک اپدیت تلویزیون سامسونگ مدل 55ES8880M رو داره ؟
تو سایت خود سامسونگ که چیزی نبود .
البته باید بگم این مدل با UA شروع میشه ولی وقتی همراه با همین UA سرچ میکنم کلا چیزی پیدا نمیشه !
ورژن حال حاضر TV خیلی قدیمی هستش اونقدر که حتی بازی Angry Bird هم اجرا نمیشه و میگه باید TV اپدیت بشه .
با خود TV هم اپدیت نمیشه و کلا رو صفر درصد میمونه میخوام از طریق فلش اپدیت کنم .

اپدیت مربوط به مدل 46 تفاوتی با 55 نداره ؟

matinpour
29-04-2013, 14:28
دوستان کسی لینک اپدیت تلویزیون سامسونگ مدل 55ES8880M رو داره ؟
تو سایت خود سامسونگ که چیزی نبود .
البته باید بگم این مدل با UA شروع میشه ولی وقتی همراه با همین UA سرچ میکنم کلا چیزی پیدا نمیشه !
ورژن حال حاضر TV خیلی قدیمی هستش اونقدر که حتی بازی Angry Bird هم اجرا نمیشه و میگه باید TV اپدیت بشه .
با خود TV هم اپدیت نمیشه و کلا رو صفر درصد میمونه میخوام از طریق فلش اپدیت کنم .

اپدیت مربوط به مدل 46 تفاوتی با 55 نداره ؟

دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران برای این محصول ES8880M و نام گذاری اصلی ES8000M است و شما برای دریافت فریمور تان می توانید از سایت امارات دانلود کنید اینم نشانی سایت

آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.

استشهد
29-04-2013, 15:02
دوستان کسی نمیدونه نرم افزار all share رو از کجا میتونم برا گوشی اندروید بگیرم

hobor971
29-04-2013, 15:13

تو خود SAMSUNG APPS یا بازار می تونی سرچ و دانلود کنی

matinpour
29-04-2013, 15:22

دوست عزیز

ازاین سایت دانلود کنید

استشهد
29-04-2013, 18:14
اگه ممکنه درباره نحوه اتصال با wifi گوشی به سامسونگES6950 راهنمایی کنید

matinpour
29-04-2013, 19:15
اگه ممکنه درباره نحوه اتصال با wifi گوشی به سامسونگES6950 راهنمایی کنید

دوست عزیز

این مراحل را انجام دهید.
Wi-Fi Direct
منو ← شبکه ←Wi-Fi Direct
تلویزیون را برای اتصال به دستگاه های موبایل بی سیم تنظیم کنید. با استفاده از این عملکرد می توانید دستگاه های موبایل بی سیم را مستقیماً و بدون راتر به تلویزیون وصل کنید. برای استفاده از این عملکرد، دستگاه تلفن همراه شما باید توسط Wi-Fi Direct پشتیبانی شده باشد. برای LED سری4500- 5600 می توانید از این عملکرد هنگام اتصال Samsung Wireless LAN Adapter استفاده کنید. ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.
برای اتصال دستگاه موبایل به تلویزیون با استفاده از Wi-Fi Direct این مراحل را اجرا کنید: ،
. 1 دستگاه Wi-Fi Direct را روشن کرده و عملکرد . Wi-Fi Direct آنرا فعال کنید
. 2 به صفحه Wi-Fi Direct بروید . شبکه← Wi-Fi Direct تلویزیون شروع به جستجوی دستگاه ها کرده و سپس دستگاه ها را در صفحه Wi-Fi Direct نمایش می دهد.
. 3 دستگاه . Wi-Fi مورد نظر را انتخاب کنید
. 4 در دستگاه:Wi-Fi برای PBC :دکمه (WPS(PBC را روی دستگاه Wi-Fi در ظرف 2 دقیقه فشار دهید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی دستگاهی که در
صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید. – –برای کد: کد نشان داده شده را روی دستگاه وارد کنید. پاپ آپ در حال اتصال و سپس پاپ آپ وصل شد ظاهر می شود. هنگامیکه بسته می شود، بایستی
دستگاهی که در صفحه Wi-Fi Direct لیست شده را به عنوان وصل شده مشاهده کنید. اگر می خواهید دستگاه را قطع کنید، دستگاه Wi-Fi وصل شده را انتخاب کرده و سپس قطع اتصال را انتخاب کنید.
عملکرد Soft AP
منو ← شبکه ← عملکرد Soft AP
با استفاده از این عملکرد می توانید تلویزیون را به دستگاه های موبایل وصل کنید در صورتیکه دستگاه موبایل شما ازWi-Fi Direct پشتیبانی نمی کند. صفحه عملکرد Soft AP به شما امکان می دهد تا گزینش ها را برای اتصال دستگاه های. Wi-Fi تنظیم کنید

عملکرد: Soft AP عملکرد Soft AP را روشن یا خاموش می کند. هنگامیکه عملکرد Soft AP روی روشن تنظیم شده، دستگاه های موبایل نمی توانند اسم شبکه تلویزیون را در فهرست اتصال خود. Wi-Fi پیدا کنند

استشهد
03-05-2013, 09:19
من وقتی با مودم wifi وصل میشم کانکت میشه ولی هیچ استفاده ای نمیشه از اینترنت کرد.کسی میدونه چیکار باید کرد؟

matinpour
03-05-2013, 17:14
من وقتی با مودم wifi وصل میشم کانکت میشه ولی هیچ استفاده ای نمیشه از اینترنت کرد.کسی میدونه چیکار باید کرد؟

دوست عزیز
شما اگر منوال تان را مطالعه کنید .دیگر لازم نیست که دنبال جواب بگردید.
اتصال شبكه بی سیم
برای LED سری 5600- 4500 برای اتصال تلویزیون به شبکه بی سیم، به یک مسیرگردان )راتر( یا مودم بی سیم و یک Samsung Wireless LAN adapter نیاز دارید )WIS12ABGNX ، WIS09ABGNX(
که به درگاه. US B در تلویزیون وصل می کنید Samsung Wireless LAN adapter به طور جداگانه به فروش می رسد و توسط فروشندگان برگزیده، سایت های Ecommerce و. Samsungparts.com عرضه می شود)ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( می توانید از طریق مسیرگردان )راتر( یا مودم بی سیم استاندارد تلویزیون را به LAN ، متصل کنید. این تلویزیون از پروتکل های IEEE 802.11a/b/g و n
پشتیبانی می کند Samsung استفاده از. IEEE 802.11n را توصیه می کند هنگاميكه فیلمی را با استفاده از
IEEE g 802.11 یا a/b پخش می كنيد، ممكن است كه فیلم به طور روان پخش نشود.
برای LED سری4500-5600 آداپتور LAN بی سیم Samsung و کابل رابط USB به صورت جداگانه به
فروش می رسند و توسط فروشندگان برگزیده، سایت های Samsungparts.com و Ecommerce عرضه
می شوند. ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( برای LED سری4500-5600 قبل از اتصال Samsung Wireless LAN adapter سری بررسی کنید که تلویزیون روشن باشد. )ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( برای 4500 -5600 LED هنگامیکه از یک اتصال از طریق هاب USB یا از طریق کابل رابط USB به غیر از کابلی که ارائه شده استفاده شود، ممکن است Samsung Wireless LAN adapter شناسایی نشود. )ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.( برای استفاده از يك شبكه بی سيم، تلويزيون شما بايستی به راتر یا مودم بی سيم وصل شده باشد. اگر راتر یا مودم از DHCP پشتیبانی می كند، تلويزيون شما می تواند از DHCP ويا آدرس استاتيك IP برای اتصال به شبكه بی سيم استفاده كند. كانالی را در راتر یا مودم بی سیم انتخاب كنيد كه در حال حاضر از آن استفاده نمی شود. اگر در حال حاضر از کانال تنظیم شده برای راتر یا مودم بی سیم توسط دستگاه ديگری در نزديكی استفاده می شود، اين موضوع ممكن است موجب اختلال و قطع ارتباط شود. تلویزیون شما فقط از پروتکل های امنیت شبکه بی سیم زیر پشتیبانی می کند:
حالت اعتبارWPA2PSK ,WPAPSK ,WEP:
نوع رمزگذاری AES ,TKIP ,WEP :
اگر حالت Pure High-throughput (Greenfield)
802.11 n را انتخاب کنید و نوع رمزگذاری برای AP یا روتر بی سیم روی TKIP یا WEP تنظیم شود، تلویزیون Samsung در سازگاری با مشخصات جواز جدید Wi-Fi از این اتصال پشتیبانی نخواهد کرد. ،
اگر راتر یا مودم بی سیم شما از Wi-Fi Protected Setup(WPS پشتیبانی می كند، می توانيد از طريق
PBC پیکربندی دکمه فشاری PIN يا شماره شناسایی شخصی به شبكه وصل شويد WPS به طور خودکار SSID
و كليد WPA را در هردو حالت پيكربندی می كند. اگر مسیر گردان، مودم یا دستگاه تأیید نشده است، ممکن است به تلویزیون متصل نشوند. روش های اتصال: می توانید اتصال شبکه بی سیم را به چهار روش برقرار کنید.
استفاده ازتنظیمات خودکار )با عملکرد جستجوی شبکه خودکار(استفاده از تنظیمات دستی استفاده از WPS(PBC)
استفاده از Plug & Access
5600- سری 4500 LED توجه برای
ممکن است بستگی به کشور شما موجود نباشد.
هنگامیکه تلویزیون به Samsung Wireless LAN adapter متصل شده، ممکن است تصویر به نظر تحریف
شده بیاید یا بعضی کانال ها پارازیت داشته باشند. گر این مشکل پیش آمد، اتصال را با استفاده از روش های زیر
برقرار کرده یا با استفاده از کابل USB در محلی که تحت تأثیر اختلال رادیویی نیست،. Samsung Wireless LAN adapter را وصل کنید
روش: 1 اتصال Samsung Wireless LAN adapter با استفاده از آداپتور زاویه قائمه.USB
برای اتصال Samsung Wireless LAN adapter با استفاده از آداپتور زاویه قائمه USB مراحل زیر را دنبال کنید:
.1آداپتور زاویه قائمه USB را به Samsung. Wireless LAN adapter متصل کنید
. 2 انتهای دیگر آداپتور زاویه قائمه را به درگاهUSB متصل کنید.
روش: 2اتصال Samsung Wireless LAN adapter از طریق کابل رابط. برای اتصال Samsung Wireless LAN adapter با استفاده از کابل رابط، مراحل زیر را دنبال کنید:
. 1 کابل رابط را به درگاه USB متصل کنید.
. 2کابل رابط و Samsung Wireless LAN adapter را متصل کنید.
.3 Samsung Wireless LAN adapter را به پشت تلویزیون و نزدیک به بالای آن با استفاده از نوار چسب
دوطرفه متصل کنید.

استشهد
03-05-2013, 18:49
باز هم وصل نشد.البته با گوشی و لپ تاپ هم همین مشکلو وقتی به مودم wifi وصل میشم دارم.یه سوال دیگه اینکه
تو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟

matinpour
03-05-2013, 18:56
باز هم وصل نشد.البته با گوشی و لپ تاپ هم همین مشکلو وقتی به مودم wifi وصل میشم دارم.یه سوال دیگه اینکه
تو یکی از تاپیک ها خوندم که یکی گفته بود دو ماه اول LED رو حالت استاندارد بذار تا آب بندی بشه و کیفیتش بعد چند ماه پایین نیاد.همچین چیزی درسته؟

دوست عزیز

خیر قبلا به این سوال شما در یک تایپیک دیگر جواب دادم

استشهد
04-05-2013, 11:31
من فیلم Inception رو با کیفیت 720 به TV وصل کردم راحت پخش کرد.ولی کیفیت 1080 رو وقتی وصل کردم مینویسه فرمت در حال حاضر پشتیبانی نمیشود.فرمت هر دوتا MKV هست.در ضمن فیلم های دیگه با همین حجم (2.5GB) و با همین کیفیت رو راحت پخش میکنه با همین فقط مشکل داره.اگه ممکنه راهنمایی کنید مشکل از کجاست

smhsh121
04-05-2013, 12:30
هفته پیش آپدیت جدید برای تلویزیون اومد و نصبش کردم ولی کیبورد فارسی همچنان اضافه نشده بود ولی امروز که رفتم تو اسمارت هاب دیدم کیبورد فارسی اضافه شده که از قبلی هم قوی تره و می تونه کلمات رو حدس بزنه. فکر کنم اسمارت هاب هم باید آپدیت می شده تا تغییرات کیبورد فارسی اعمال بشه.

matinpour
04-05-2013, 13:56
هفته پیش آپدیت جدید برای تلویزیون اومد و نصبش کردم ولی کیبورد فارسی همچنان اضافه نشده بود ولی امروز که رفتم تو اسمارت هاب دیدم کیبورد فارسی اضافه شده که از قبلی هم قوی تره و می تونه کلمات رو حدس بزنه. فکر کنم اسمارت هاب هم باید آپدیت می شده تا تغییرات کیبورد فارسی اعمال بشه.

دوست عزیز
لطفا مدل تلویزیون تان را هم ذکر کنید . برای اطلاع عموم و در ضمن من با تلویزیونم همچین مشگلی ندارم .مدل تلویزیون من au40es5600

elendil
04-05-2013, 14:13
دوستان من ی عدد UA46ES7770 دارم لطف میکنید لینک آخرین فریمور موجود و سالم و قابل استفاده برای دانلود و آپدیت کردن رو بدید ؟ :دی

با سپاس فراوان

matinpour
04-05-2013, 14:54
دوستان من ی عدد UA46ES7770 دارم لطف میکنید لینک آخرین فریمور موجود و سالم و قابل استفاده برای دانلود و آپدیت کردن رو بدید ؟ :دی

با سپاس فراوان

دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua46es7770 و نام گذاری اصلی آن ua46es7500
جدیدترین فریمور این مدل
و فریمور دو ماه پیش

smhsh121
04-05-2013, 15:28
دوست عزیز
لطفا مدل تلویزیون تان را هم ذکر کنید . برای اطلاع عموم و در ضمن من با تلویزیونم همچین مشگلی ندارم .مدل تلویزیون من au40es5600

مدل من قدیمیه مال سال 2011 هست ولی کیبورد اسمارت هاب ربطی به مدل نداره. این موردو برای دوستانی گفتم که با آپدیت فرمویر کیبورد فارسیشون پریده بود.

farrokh_sh2004
08-05-2013, 19:50
سلام
سوال در مورد تلویزیون 7770 اسمارت 46 اینچ سامسونگ دارم
این بلوتوث تلویزیون چطور کار میکنه؟(کارایش چیه)
سینمای خانگی 3550 زیرنویس فارسی ساپورت میکنه یا نه؟

sunicorn
08-05-2013, 21:09
بلوتوث تلویزیون شما فقط برای اتصال عینک های 3D به تلویزیون هس.

راستش منم این مدل سینما رو دارم ولی تا حالا وقت نکردم از زیرنویس فارسیش استفاده کنم. حتما چک میکنم خبر میدم

farrokh_sh2004
08-05-2013, 22:20
بلوتوث تلویزیون شما فقط برای اتصال عینک های 3D به تلویزیون هس.

راستش منم این مدل سینما رو دارم ولی تا حالا وقت نکردم از زیرنویس فارسیش استفاده کنم. حتما چک میکنم خبر میدم
ولی با بلوتوث گوشی سرچ کنید . اسم بلوتوث را بهصورت بلندگو میاره.
میگم شاید بشه به عنوان باند از tv استفاده کرد
مرسی عزیز

sunicorn
08-05-2013, 22:43
بسنگی به گوشی شما داره بلوتوث تلویزیونتون رو چجوری نمایش بده.

گوشی من که به صورت بلوتوث کامپیوتر نمایش میده.

خیر همچین امکانی نیست.:n26:

matinpour
09-05-2013, 17:18
سلام
سوال در مورد تلویزیون 7770 اسمارت 46 اینچ سامسونگ دارم
این بلوتوث تلویزیون چطور کار میکنه؟(کارایش چیه)
سینمای خانگی 3550 زیرنویس فارسی ساپورت میکنه یا نه؟

دوست عزیز
بلوتوث در تلویزیون شما برای اتصال کیبورد و ماوس و شیر کردن صدا استفاده می شود

تنظیماتSoundShare
منو ← سیستم ← مدیر دستگاه ← تنظیمات SoundShare
به شما امکان می دهد تا از یک دستگاه صوتی Samsung با تلویزیون استفاده کنید. اگر می خواهید از دستگاه صوتی Samsung استفاده کنید، آنرا با استفاده از عملکرد Bluetooth وصل کنید.

sunicorn
09-05-2013, 20:37
ببخشید جناب متین پور ولی چرا من روی تلویزیونم همچین امکانی ندارم.؟
ES6960

Khan gholi
10-05-2013, 04:08
6950 دارم ولی رو قسمت زیرنویس که میرم کلی زبان داره الا فارسی.برای همین زیرنویس SRT رو ساپورت میکنه و موقع اجرا کردن بصورت شکلک ها روسی میاره.کسی میدونه باید چطوری گزینه فارسی اورد؟

smhsh121
10-05-2013, 09:46
6950 دارم ولی رو قسمت زیرنویس که میرم کلی زبان داره الا فارسی.برای همین زیرنویس SRT رو ساپورت میکنه و موقع اجرا کردن بصورت شکلک ها روسی میاره.کسی میدونه باید چطوری گزینه فارسی اورد؟

زبان زیرنویس رو رو عربی بذار.

aluminum
10-05-2013, 10:48
دوستان یخ چند سوال داشتم
یکی اینکه تفاوت 6960 با 6980 در چیه؟
و یه سوال کلی . تفاوت سریهای سامسونگ چیه؟مثلا چه تغییر کرده که سری 6 شده 7 و...(یا اینجوری بگم خصوصیت مهم هر سری چیه البته از 6 به بعد منظورم هست)

Khan gholi
10-05-2013, 17:04
زبان زیرنویس رو رو عربی بذار.

اتفاقا رو عربی هم گذاشتم بازم فرمت رو همونطوری نشون می داد.نمیشه از جایی اپدیت کرد که فارسی هم اضافه شه

Khan gholi
10-05-2013, 17:08
دوستان یخ چند سوال داشتم
و یه سوال کلی . تفاوت سریهای سامسونگ چیه؟مثلا چه تغییر کرده که سری 6 شده 7 و...(یا اینجوری بگم خصوصیت مهم هر سری چیه البته از 6 به بعد منظورم هست)

سری 7 کاملا اسمارت هست یعنی خیلی از قابلیت ها رو مثل اسکایپ بصورت پیش فرض داره,همچنین قابلیت اتصال وبکم داره که بتونید بصورت تصویری با اسکایپ صحبت کنید.قابلیت ها اینترنتی که بدرد اینجا نمیخوره.

matinpour
10-05-2013, 18:26
اتفاقا رو عربی هم گذاشتم بازم فرمت رو همونطوری نشون می داد.نمیشه از جایی اپدیت کرد که فارسی هم اضافه شه

دوست عزیز
طریقه فعال کردن زیر نویس در TV LED سامسونگ
شرکت سامسونگ برای راحتی حال مصرف کنندگان خود در مدیا پلیرهای خود از فونتهای جهانی استفاده میکند. که یکی از این فونت ها فونت عربی می باشد.
اول مطمعن باشید که گزینه زیر نویس روشن است از این مسیر بروید
منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم کنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن مشکلی که تو بهش اشاره کردی حل میشه و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .

matinpour
10-05-2013, 18:44
دوستان یخ چند سوال داشتم

دوست عزیز
تفاوت آن دو در دوهسته ای بودن است .و هرچه ورژن بالاتر برود آپشنهای به آن اضافه و سرعت پردازش شان بالاتر می رود. و برای مقایس می توانید از سایت سامسونگ استفاده کنید.

smhsh121
10-05-2013, 22:28

موقع پخش فیلم دکمه Tools رو بزنی و انکودینگ رو رو عربی بذاری نباید مشکلی باشه.

sunicorn
14-05-2013, 00:30
ببخشید دوستان من یه مشکلی با دوتا از فیلمام که فول اچ دی هستن دارم
فرمتشون mkv هستش و تلویزیون من قادر به پخششون نیست(ES6960) من با (H264/avc Level Editor) فرمت پروفایل رو از L_5.1 به 4.1 تغییر دادم.
فایل رو پخش میکنه ولی بعد چند ثانیه قطع میشه و پیغام عدم پشتیبانی از فرمت رو میده.

ممنون میشم اگه کمک کنید.:n11:

smhsh121
14-05-2013, 11:04
فرمتشون mkv هستش و تلویزیون من قادر به پخششون نیست(ES6960) من با (H264/avc Level Editor) فرمت پروفایل رو از L_5.1 به 4.1 تغییر دادم.
فایل رو پخش میکنه ولی بعد چند ثانیه قطع میشه و پیغام عدم پشتیبانی از فرمت رو میده.

با عوض کردن Level مشکل حل نمیشه. تو رزولوشن فول اچ دی مقدار Refames باید زیر 8 باشه.
نگاه ببین مقدار Format settings, ReFrames چقدره. اگر بالای 8 بود تنها راهش انکود دوباره هست که زمان می بره.

sunicorn
14-05-2013, 11:15
ممنون
این مقدار 5 ـه

smhsh121
14-05-2013, 15:02
ممنون
این مقدار 5 ـه

عجیبه. من سامسونگ مدل 2011 دارم ولی می تونه ریفریم 5 رو تو رزولوشن فول اچ دی نشون بده. احتمالا این ایراد مدل های 2012 باید باشه چون تو یه جا دیگه هم یکی از دوستان مشکلی شبیه همین داشت در حالی که دقیقا همون فیلم رو من رو تلویزیونم تونستم ببینم.

matinpour
14-05-2013, 17:08

دوست عزیز
به جدول و مطلب زیر توجه کن جواب خودتان را خواهید یافت

پسوند فایل

محفظه

كُدك تصویری

قدرت تفكیك

سرعت فریم (فریم در ثانیه)

سرعت بیت(مگابیت درثانیه)

كُدك صوتی

*.avi

*.mkv

*.asf

*.wmv

*.mp4

*.3gp

*.vro

*.mpg

*.mpeg

*.ts

*.tp

*.trp

*.mov

*.flv

*.vob

*.svi

*.m2ts

*.mts

*.webm

*.divx

AVI

MKV

ASF

MP4

3GP

VRO

VOB

PS

TS

WebM

DIVX 3.11/4.x
/5.x/6.x

MPEG4 SP/ASP

H.264 BP/MP/HP

Motion JPEG

Window Media Video

v9

MPEG2

MPEG1

VP8

VP6

1920 در1080

640 در480

1920 در1080

640 در480

30 – 6

30

8

30

4

AC3

LPCM

ADMPCM(IMA,

MS)

AAC

HE-AAC

WMA

DD+

MPEG(MP3)

DTS Core

G.711(A-Law,

)μ-Law

محدودیت دیگر
اگر خطائی در محتوا یا محفظه باشد، محتوای فیلم پخش نخواهد شد یا درست پخش نخواهد شد. اگر محتوا سرعت بیت/ سرعت فریم محتوا استانداردی دارد که بالاتر از فریم در ثانیه سازگار با آنچه در جدول فوق قید شده می باشد، ممکن است صدا یا تصویر درست کار نکنند. اگر جدول ایندکس خطا دارد، از عملکرد جستجو )پرش(پشتیبانی نمی شود.هنگامیكه فیلمی را از طریق اتصالی شبکه پخش می كنید، ممكن است كه فیلم به طور روان پخش نشود.اگر سرعت بیت فیلم بیش از 10 مگابایت در ثانیه باشد، ممکن است ظاهر شدن بیشتر طول بکشد.بعضی دستگاه های دوربین دیجیتالUSB / ممکن است با دستگاه پخش سازگار نباشند.
رمزگشای فیلم
از تا حداکثر H.264 سطح 4.1 پشتیبانی می کند
از AVCHD و AP L4/ H.264 FMO/ASO/RS, VC1 SP/MP پشتیبانی نمی شود.
برای همه کُدک های فیلم به استثنای MVC، VP8 :VP6 –زیر 1280 در 720 : حداکثر 60 فریم– –بالای 1280 در 720 : حداکثر 30 فریمGMC- پشتيبانی نمی شود.فقط ازSVAFبالا/پایین و سمت به سمت پشتیبانی میکند.
فقط ازBD MVC Specپشتیبانی می کند.

sunicorn
14-05-2013, 17:13
ممنون

بله احتمالا مشکل دستگاه های 2012 ـه

جالبیش اینجاس که من همون فیلم رو اتفاقی با دستگاه بلو ری دیدم !
درست هم کار میکرد !
ولی با تلویزیون بعد چند ثانیه قطع میشد !!

عجیبه هنوزم !!!:n13:

o3n
17-05-2013, 10:23
سلام
كساني كه سري 8 يا 7 دارند آيا از تلويزيونشون راضي هستند من قصد خريد دارم اما شنيدم مونتاژ ايران پنل هاش خرابي زياد دارد آيا درست است

در ضمن مدل ساخت مالزي تو بانه بهتر يا هم مونتاژ ايران

ممنون

sunicorn
17-05-2013, 14:16
خرابی پنل بستگی به شانس شما داره !
مثلا من الان سری 6 دارم شاید مونتاژش از سری 8 که شما از بانه میخرید بهتر باشه

کاملا شانسیه