ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لطفا كمكم كنيد(خيلي چيزارو نميدونم)

hamed m2m
07-03-2012, 19:25
سلام
شايد اين چيزايي كه ميخوام بپرسم خيلي كليشه اي وپيش پا افتاده باشه ولي چون من متاسفانه كسي رو ندارم كه با اون مشاوره كنم وكنكور91اولين آزمون من هست,ازشما دوستان ميخوام كه كمكم كنيد

من رشتم رياضي فيزيك هست.امسال سال پيش دانشگاهي من بود,ولي چون بعضي از درس هاي سوم رو هنوز پاس نكردم,نتونستم پيش بخونم
خرداد 91انشالا پاس ميكنم وديپلمم رو ميگيرم(قبل از آزمون آزاد كه تيرماه است,ديپلم ميگيرم)
ولي چون ثبت نام آزمون زود تر ازگرفتن ديپلم من هست,توي ثبت نام آزمون گزينه خودآزمايي رو ناچارا انتخاب كردم(گزينه:براي خودآزمايي در آزمون شركت ميكنم)
حالا اصل مطلب رو بگم
اصلا امكان اينكه برم دانشگاه وجود داره؟(باتوجه به اينكه اين گزينه رو زدم)
اين كه به جاي ديپلم سفته ميذارن درسته؟
اگه اينهايي كه گفتم مورد تاييد باشه,بايدپيش دانشگاهي رو هم زمان با دانشگام بخونم؟؟

هنوز سوال دارم.ممنون ميشم اينهارو جواب بديد

Alireza SM
07-03-2012, 19:53
سلام
شايد اين چيزايي كه ميخوام بپرسم خيلي كليشه اي وپيش پا افتاده باشه ولي چون من متاسفانه كسي رو ندارم كه با اون مشاوره كنم وكنكور91اولين آزمون من هست,ازشما دوستان ميخوام كه كمكم كنيد

من رشتم رياضي فيزيك هست.امسال سال پيش دانشگاهي من بود,ولي چون بعضي از درس هاي سوم رو هنوز پاس نكردم,نتونستم پيش بخونم
خرداد 91انشالا پاس ميكنم وديپلمم رو ميگيرم(قبل از آزمون آزاد كه تيرماه است,ديپلم ميگيرم)
ولي چون ثبت نام آزمون زود تر ازگرفتن ديپلم من هست,توي ثبت نام آزمون گزينه خودآزمايي رو ناچارا انتخاب كردم(گزينه:براي خودآزمايي در آزمون شركت ميكنم)
حالا اصل مطلب رو بگم
اصلا امكان اينكه برم دانشگاه وجود داره؟(باتوجه به اينكه اين گزينه رو زدم)
اين كه به جاي ديپلم سفته ميذارن درسته؟
اگه اينهايي كه گفتم مورد تاييد باشه,بايدپيش دانشگاهي رو هم زمان با دانشگام بخونم؟؟

هنوز سوال دارم.ممنون ميشم اينهارو جواب بديد

اگه این گزینه " برایر خودآزمایی شرکت میکنم " رو زده باشین و قبول بشین فرقی با اینکه شرکت نکرده باشین و قبول نشده باشین نداره براتون . اگه میخواین برین دانشگاه باید یه فکری به حال اون بکنین .
ضمن اینکه اصلا امکان نداره شما بتونین وارد داشگاه آزاد بشین امسال ؛ حتی قبول بشین هم بازم باید پیش دانشگاهی رو تموم کنین و ( در دی ماه 91 پیش 1 و در اردیبهشت 92 پیش 2 ) و مدرک پیش دانشگاهی رو ببرین تا بتونین ثبت نام کنین
من توصیه میکنم این وثیقه و ... رو بیخیال بشین و سال بعد مجددا کنکور آزاد شرکت کنین و چون قراره رتبه بهترین بیارین شاید یتونین به رشته های بهتر هم فکر کنین .
درضمن من شنیدم که وقتی در کنکور آزاد قطعی قبول بشین ( نه خودآزمایی ) تا یک سال براتون رزرو هست اون رشته و نیازی به وثیقه نیست ( البته من اینطور شنیدم ممکنه درست نباشه )

hamed m2m
07-03-2012, 20:27
بايد چكارش كنم؟راهي نيست كه تغييرش بدم؟
البته چاره اي جز انتخاب اون گزينه نداشتم

hamed m2m
07-03-2012, 21:55
اگر كنكور92 رو برداشتن اونوقت بايد چكار كرد؟:9:
پذيرش دانشگاه ها چطوري ميشه؟

Alireza SM
08-03-2012, 10:53
دوست عزیز تغیرش بدی هم راهی برات وجود نداره که بتونی دانشگاه آزاد بری امسال
باید صبر کنی برای سال بعد که پیش دانشگاهیت تموم شده

hamed m2m
08-03-2012, 14:36
خيلي ممنون از اطلاعات خوبي كه در اختيارم گذاشتين:10:
از مديران عزيز تقاضا ميشود درصورت امكان اين تاپيك را حذف كنند
باتشكر.:11:

Alireza SM
08-03-2012, 19:00
حالا تاپیک رو حذف نکنن هم مشکلی پیش نمیاد بزارین تاپیک باشه شاید یکی مثل شما پیدا شد و از این تاپیک استفاده کرد :46:

A.N.A.P
09-03-2012, 19:10
اگر كنكور92 رو برداشتن اونوقت بايد چكار كرد؟:9:
پذيرش دانشگاه ها چطوري ميشه؟
اگه بخوان کنکور 92 رو بردارن تا الان میگفتن !