مشاهده نسخه کامل
: مودم وایمکس + مودم ADSL روی یک سیستم و افزایش سرعت
dokhtarak_e_darya
07-03-2012, 19:13
مساله این است :31:
ایا امکان داره روی یک سیستم دو تا مودم وصل کنیم که یکیش مودم ADSL هست که از طریق خط تلفن وصل میشیم به به اینترنت و دیگری مودم وایمکس هست طوری وصل بشن که سرعت دانلودمون جمع بشه
برای مثال 512 مخابرات داریم با 2 مگ وایمکس ایرانسل بخوایم این دو تا روی یک سیستم طوری مچ بشن که سرعت دانلود جمع بشه .
چطور باید دو تا مودم با این شرایط رو به یک سیستم وصل کرد تا سرعتها جمع بشن؟ ایا همچین چیزی میشه؟ :20:
دوست من مگه اش رشته است!!!:31:
MINIATURE
07-03-2012, 22:08
سلام.
دوست عزیز این موردی که شما ذکر کردین رو بنده قبلا تست کردم .
با دوتا خط ایرانسل و همچنین با دایال آپ + خط ایرانسل
ولی جواب نداد.یعنی اینجوری بگم که فقط یک کانکشن میتونه send و recive کنه و به محض وصل شدن کانکشن دوم کانکشن اولی همین جور ثابت میمونه مثل puse و کانکشن دوم کارشو انجام میده.دوباره یا قطع کردن کانکشن دوم اولی به کار خودش ادامه میده.
البته پیشنهادی که دارم اینه که شما خودتون تست کنین تا متوجه بشین.
نمیدونم نرم افزاری هست که دوتا ورودی کانکشن بگیره و با هم جمع کنه و یه خروجی بده یا نه.ولی فکر نکنم باشه و بشه.
بازم باید نظر دوستان رو دید.
موفق باشین
behrooz.shie
16-03-2012, 20:42
به این کار در شبکه میگن load balance
و همچین چیزی امکان داره ولی ! نیاز به تجهیزات داره (که البته بدون تجهیزات هم میشه ولی جالب در نمیاد)
حدود 400 تومن هزینه داره :31:
donner48
04-06-2012, 09:45
بله میشه دوست عزیز و شما احتیاج به روتر نرم افزاری تحت ویندوز دارید
arminagha
27-02-2013, 14:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
love0sehun
18-03-2013, 22:29
سلام, چند روزه وقتی وارد اینترنت میشم مرورگرهام 5-10 دقیقه اول میره بعدا نمیره با اینکه اگه چیزی رو برای دانلود گذاشته باشم میره . برای حل این مشکل ویندوزم رو عوض کردم ولی بازم بعدا از چند روز دوباره با این مشکل روبه رو شدم. من از freegate و Internet download manager استفاده می کنم می تونن این برنامه ها دلیل نرفتن مرورگرام باشه؟ من با ADSL وارد اینترنت میشم واز مرورگرهای mozilla firefoxو IE استفاده میکنم.لطفا کمکم کنید:n19: اگه نکنید:n24: نترسید بابا شوخی کردم :n02:
A.Green.H
22-03-2013, 23:34
یه راه خوب دارم!
تو میتونی یک کانکشن رو به (برای مثال: دانلود منجر) بدی و دانلود منجر از اون کانکشن استفاده کنه...
و کانکشن دیگری رو به مرورگرت.........
mohammad hamed
28-03-2013, 19:45
من کامپیوترم با کابل شبکه به اینترنت 256 متصل هست و با وایرلس هم به اینترنت 2 مگ .توی ویندوز 7 هر دو کانکشن را متصل نشون می ده .ولی سرعت دانلودم از 256 بالاتر نمیره.
این یعنی اولویت با کابل شبکه هست؟؟ برای اینکه بخوام از وایرلس استفاده کنم با کارت شبکه راdisable کنم.آیا راهی وجود نداره که هر دفعه مجبور به غیرفعال کردن کارت شبکه نشوم؟
Hanzo_Hattori
02-04-2013, 19:07
آقا سلام من یه سوال در مورد wifi ارماونم اینه که:
من مودم خارجی وایمکس مبین نت دارم میخواستم که این مودم رو از طیق کابل به کامپیوترPC خودم وصل کنم(که فعلا وصله)به علاوه بشه به وسیله ی سیتم wifi با گوشی و لپتاپ و ... هم متصل بشه حالا لپتاپ اگه نمیشه جهنم همون به گوشی وصل شه حتی اگه PC خاموش باشه بتونم با گوشی به مودم وصل شم و اینترنت برم این امکان وجود داره؟:n13:
Mr. M.S.R
02-04-2013, 21:33
سلام
اگر می خواهید از 2 یا چند خط اینترنتی برای دانلود استفاده کنید راه های مختلفی وجود داره! از تجهیزات شبکه مخصوص لود بالانس تا نرم افزار ها و ... .
اما به نظر من اگر شما از تورنت برای دانلود استفاده کنید یک راه ساده وجود داره!
اول تنظیمات مودم هاتون را باید تغییر بدهید! وارد تنظیمات مودم شوید و رنج ای پی که به کاربران اختصاص می دهد را تغییر دهید. مثلا در مودم adsl رنج 192.168.2.100 و در مودم وایمکس رنج 192.168.1.100 را برای کسانی که به مودم وصل می شوند انتخاب کنید. بعد به مودم وصل شوید و با نرم افزار utorrent شروع به دانلود تورنت کنید!
behnamy01
26-04-2013, 14:13
دوستان نظرتون در مورد استفاده از نرم افزار VMware workstation چیه؟ آیا با استفاده از این نرم افزار میشه همزمان هم از adsl که با کابل لن وصله و هم وایرلس مودم وایمکس به اینترنت وصل شد و شبا که دانلود رایگانه از هردو نت روی یک کامپیوتر استفاده کرد؟ به غیر از این راه دیگه چه راهی هست که از یک کامپیوتر به اینترنت از طریق وایرلس و لن وصل شد؟:n26:
behnamy01
27-04-2013, 14:06
دوستان نظرتون در مورد استفاده از نرم افزار VMware workstation چیه؟ آیا با استفاده از این نرم افزار میشه همزمان هم از adsl که با کابل لن وصله و هم وایرلس مودم وایمکس به اینترنت وصل شد و شبا که دانلود رایگانه از هردو نت روی یک کامپیوتر استفاده کرد؟ به غیر از این راه دیگه چه راهی هست که از یک کامپیوتر به اینترنت از طریق وایرلس و لن وصل شد؟:n26:
از دوستان کسی نیس جواب ما رو بده؟ :n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.