PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سي دي كه بعدازورودبه هر pc بايدبه فروشنده ميل بزنيم چيه؟

nader404
07-03-2012, 15:22
سلام به دوستان.ميدونم احتمال زيادجوابم توي اين انجمن هست.ولي چه كنيم سايت ماشاا...پرحجم وانبوه هستش.ناچارا تاپيك ميزنيم.يك cd خريدم به محض ورود به هرسيستم يك پنجره خيلي كوچيك درست ميكنه با يك كد.اين كدروبايد ميل بزنيم به فروشنده تاكداصلي رو بگيريم.وبعد استفاده ميكنيم البته فقط باهمون كامپيوتر.بدبياري اينكه اين كارروپنج بار ميتونيم فقط انجام بديم.يعني دوبار به دوستان بديم دو بارهم ويندوز عوص كنيم بايد دوباره سي دي رو بخريم.آيا راهي براي خلاصي هست يانه؟درضمن گزينه آلپروگرام هميشه آلارم ميده كه چيزي نصب شده وديلت هم نميشه(ايكون آلارم).احساس ميكنم علاوه برمشكل كد ايميلي يك عنصر نامحر م هم توي سيستمه!البته مطلب خاصي نيست اين سي دي.فقط يك تكست حرفه اي آموزش برق ومدارات است.ممنون هستم يه توضيحي بفرماييد.:5:

silsin
07-03-2012, 18:30
شدنش که میشه ولی شما به خاطر اینکه بیشتر استفاده کنی می خوای دورش بزنی ؟ الان ببینم من درست متوجه نشدم یعنی هر باری که نصب می کنی کد می خواد دیگه نه ؟

hamed_danesh
07-03-2012, 18:47
من تا اونجایی که می دونم همچین چیزی که شما گفتید کاملا بعیده
چون سی دی که خودش به انیترنت وصل نمی شه اطلاعاتش رو جدید کنه
پس شما یک بار که اطلاعات رو بگیرید کافی هست و روی یک پی سی می شه چندین بار نصب کرد و در مورد 5 بار منظورشون اینه که فقط می شه روی 5 تا پی سی با اطلاعات سخت افزاری مختلف و یا 5 سیستم عامل مختلف نصب کرد ولی روی همون 5 تا می شه چندین بار دیگه نصب کرد

nader404
08-03-2012, 14:54
سلام.این سی دی اصلا نرم افزارنیست.وکاری به اینترنت نداره.الان مشکلی نیست وهمیشه بالا میاد.چون یک بارکد رووارد کردم.ولی مثلا اگه دوستم استفاده کنه باید یک میل به فروشنده بزنیم تا بعد ازچند روز یک کد جدید بفرسته(برای سیستم دوستم)وخودم هروقت ویندوز عوض کنم دوباره این سی دی کامپیوترمن رو نمیشناسه.یک کد چهاررفمی میسازه و باید دوباره این کدرو بفرستم برای سایت فروشنده(نه آن لاین بلکه هروقت خواستم)این کارهم پنج بارفقط میتونه انجام بشه.من میخوام ازاین آقا سی دی های زیادی بگیرم ولی مکافات دارم چه کنم؟

nader404
10-03-2012, 16:34
سلام.من نميدونم توي توضيح دوم كه سوالم رو بيشتر بسط دادم چه نكته اي بود كه مديريت نمايش نميدهد.آيا عجيب بودن يك سوال دليل خذف اون ميتونه بشه؟

tajrobenik
14-03-2012, 12:57
سی دی چی هست؟ (نام نرم افزار)