ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود خودکار فایل توسط مرورگر

amin_outlawtorn
06-03-2012, 23:53
سلام ... خواهش میکنم یه کمکی بهم بکنین ... من با کروم که میرم اینترنت گاهی شروع میکنه برا خودش یه فایلهایی با فرمتی نامشخص رو دانلود میکنه و تازه عکسای پیجا و صفحات رو خوب باز نمیکنه
چندین بار ریموو کردم کروم رو ولی با فایرفاکس هم همین مشکل هست فقط فرقش اینه تو فایرفاکس باس سیو رو هم بزنم تا دانلود شه پس میشه کنسلش کرد
با نود هم هیچی رو نشناخته ... آپدیت هم هست
چیکار کنم؟

jolan57
07-03-2012, 00:32
سلام ... خواهش میکنم یه کمکی بهم بکنین ... من با کروم که میرم اینترنت گاهی شروع میکنه برا خودش یه فایلهایی با فرمتی نامشخص رو دانلود میکنه و تازه عکسای پیجا و صفحات رو خوب باز نمیکنه
چندین بار ریموو کردم کروم رو ولی با فایرفاکس هم همین مشکل هست فقط فرقش اینه تو فایرفاکس باس سیو رو هم بزنم تا دانلود شه پس میشه کنسلش کرد
با نود هم هیچی رو نشناخته ... آپدیت هم هست
چیکار کنم؟

ccleaner رو از لینک زیر دانلود و نصب کن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعدش در قسمت appliciaton تمام تیک های مربوط به مرورگرت رو بزن و Analyze رو بزن و بعدش هم Run ccleaner

اگر مشکلت حل نشد لوگ خواسته شده در این تاپیک رو قرار بدین تا بررسی بشه

رفع مشکل کامل سیستم های آلوده ( حتما اول اینجا رو مطالعه کنین ! )
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amin_outlawtorn
07-03-2012, 15:46
یه مدت کوتاهی رفع شد مشکل ولی بازم همونطوری شده :(
اینم از لوگ:

*Batman*
07-03-2012, 17:20
یه مدت کوتاهی رفع شد مشکل ولی بازم همونطوری شده :(
اینم از لوگ:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F1xthrd6d1cij)

سلام.
به ترتیب :

1- شماباید این toolbar ها را Uninstall کنید
| : BabylonToolbar
|| : Google Toolbar
||| : Searchqu Toolbar (مهم)

2-مجددا یه اسکن با Hijackthis انجام بدید.سپس گزینه های مشخص شده را(در صورت وجود) انتخاب کنید(تیک بزنید)

O4 - HKLM\..\Run: [BabylonToolbar] "C:\Program Files (x86)\BabylonToolbar\BabylonToolbar\1.4.19.1\Babyl onToolbarsrv.exe" /md I
O4 - HKCU\..\Run: [swg] "C:\Program Files (x86)\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNo tifier.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [Google Update] "C:\Users\Amin\AppData\Local\Google\Update\GoogleUp date.exe" /c

پس از انتخاب موارد بالا ، روی گزینه Fix Checked کلیک کنید.

3- برنامه Temp File Cleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] file%2F7322160214%2FTFC.exe.html) را دانلود کنید. تمام برنامه های در حال اجرا را ببندید.
برنامه را اجرا کنید و دکمه Start را کلیک کنید.

4-برنامه Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fmbam-download.php) را نصب و آپدیت کنید.
پس از آپدیت یکبار Quick Scan انجام بدید.

5-سعی کنید برنامه ها را به صورت سفارشی نصب کنید(Custom Setup) و گزینه های مربوط به نصب ابزارهای اضافی مثل Toolbar را غیر فعال کنید.

موفق باشید.