مشاهده نسخه کامل
: کمک در نصب LEDبه دیوار
سلام خدمت دوستان :
میخوام از بین مدل وعکسایی که از LED هاتون به دیوارچسبوندین وزیرش میز یا شیشه گذاشتین یه طرح انتخاب کنم اگه دوستان نظری در این مورد دارن که چه جوری LED رو بچسبونم به دیوار عکس یا چگونگی رابزارن تا استفاده کنیم از طرحشون همه .اگه عکس بزارید کمک میکنید ممنون ومرسی.
اینم یک مدل خودم میزارم که از خونه دوستام گرفتم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سندازایفون4 ورژن5.0.1
منتظرتونم دوستان لااقل نظربدین زیرش میز شیشه ای بزارم نزارم !!!! ممنون میشم
سندازایفون4 ورژن5.0.1
roteal2007
08-03-2012, 21:35
منتظرتونم دوستان لااقل نظربدین زیرش میز شیشه ای بزارم نزارم !!!! ممنون میشم
سندازایفون4 ورژن5.0.1
با سلام....ببین دوست عزیز اگر شما فضای وسیعی داری و میتونی یه 46 به بالا نصب کنی خوبه اما هیچوقت یه تلویزیون 32 رو به دیوار نمیزنن چون خیلی زشت میشه.....حتی المکان یه میز شیشه ای بگیرید که شکیل باشه و ابهت رو چند برابر میکنه....اینجاها هم فکر نکنم lcd رو بجز اماکن عمومی جای دیگه ای غیر دیوار بزنن
ملا نصرالدین
09-03-2012, 13:56
یه مسئله دیگه هم که هست دیواری هست که بهش میخوای تلویزیون رو نصب کنی.اگر یه دیوار پهن و بلند باشه نصب یه 32 خیلی توش جالب نیست.
در ضمن ارتفاع مبلمان هم مهمه.الان دوست من یه میز گرفته براش ولی چون مبلاش استیل هست و پایه اش بلند هست در کل مجموعه خوب شده ولی وقتی مینشینیم روی مبل احساس میکنیم تلویزیون پایین هست.
الان توی این عکسی که گذاشتی واقعا جای lcd بد هست.اولا وسط دیوار نصب میکنند (در صورتی که این عکس به نظر میاد گوشه دیوار باشه.
ثانیا به نظر میاد که مبلمان اطرافش نباشه و اگر باید افراد روی زمین بنشینند حداقل تلویزیون روی یه میز میذاشتند که فضا رو پر کنه و انقدر خالی به نظر نیاد
این عکس روازخونه یکی از مشتریهای مغازه ام گرفتم
من خودم یه 43 اینچ دارم ومبل راحتی دارم حالم به اندازه ۲تا۳/۴ هست واشپزخونه وصله به حال که یه ۳/۴ دیگه اضاف کنین حالا با این تفاسیر خوب میشه بزنم به دیوار؟؟
سندازایفون4 ورژن5.0.1
به نظر من اصلا رو دیوار نصب نکن مثل بانک میشه خونه حتی میزی هم نخر که پایه دیواری داشته باشه.بذار رو پایه خودش شیک تر میشه.
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.