مشاهده نسخه کامل
: مشکل با هارد خواهشن کمک کنید
alidelta1
06-03-2012, 16:38
من با یک مشکل اساسی در مورد هاردم برخوردم. هاردم 320 مکستور هستش وقتی به کامپیوتر وصل میکنم ظرفیت هارد کاملا شناخته میشود و در بایوس هم شناخته میشود. ولی نه قابلیت فرمت شدن داره نه پارتیشن بندی. برای نصب win هم اصلا هارد را نمیشناسه و مینویسه :
setup cannot access the this disk
حتی زمانی گه به یک سیستم دیگه وصل میکنم تو دیوایس منیجر هارد رو میشناسه و اسم هارد و ظرفیتش را هم نشون میده ولی هارد رو نمیخونه
با سپاس فراوان.. .
alidelta1
06-03-2012, 17:38
سلام
کسی نیست کمک کنه
ظاهرا تو سیستم دوم هارددیسک توسط ویندوز شناسایی شده و شما تونستید که روی سیستم دوم با همین هارد ویندوز نصب کنید
ولی من متوجه منظور شما نشدم که گفتید هارد رو نمی خونه !
alidelta1
06-03-2012, 18:32
سلام
ممنون بابت جوابتون
در سیستم دوم هارد در بایوس و دیوایس منیجر هستش ولی داخل ویندوز درایورهای هارد دوم نیستش و در زمان نصب ویندوز هارد شناسایی نمیشه.و این مسیج را برای هارد دوم میده
305243MB DISK 0 at ID 0 bus 0 on atapi
.
موقع نصب ویندوز بعد از لودینگ وقتی به جایی که باید هارد را فرمت یا ویندوز را نصب کند این مسیج را مینویسه
.
305243MB DISK 0 at ID 0 bus 0 on atapi
(setup cannot access this disk.)
و وقتی اینتر میزنم صفحه ابی ارور میادش
هارد دیسک شما ساخت کدوم شرکته ؟
alidelta1
07-03-2012, 14:39
سلام
مکستور هستش
ایا قابل تعمیر هست یا نه
همونطور که اطلاع دارید سهام شرکت Maxtor چند سالی هست که توسط شرکت Seagate خریداری شده و در حال حاضر پشتیبانی و اطلاعات در مورد برند قبلی فقط توسط Seagate پشتیبانی میشه . ابزار SeaTools این کمپانی ، برای عیب یابی هارد دیسکها تولید شده
از لینک زیر می تونید دانلود و نصب کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز هاردت رو Low Level FOrmat یا همون llf کن
یه سرچ کنی نرم افزار هاش هست
hogwarts_hymn
17-03-2012, 20:00
من دو تا هارد ساتا دارم.
یه 250 که خودش 2تا پارتیشن داره. 60 گیگ ویندوز 7 و بقیه واسه دیتا.
و هارد دوم که آرشیو اصلیم هست 2 ترابایت.
من سیستمم رو اکثرا روشن میزارم و مشغول دانلوده. امروز صبح دیدم خاموش شده! روشن که کردم ویندوز بالا نیومد.
Disk Failure میداد و مینوشت Insert Disk
هر دو هارد رو مشیناسه ولی کار نمیکنه.
با اوبونتو لایو بوت شدم ببینم مشکل چیه. دیدم هارد 250 سالمه ولی هار 2 ترابایتم Unallocated شده
ویندوز دوباره نصب کردم (رو هارد 250) با ویندوز (Disk management) چک کردم، اونجام نوشته Unallocated
آرشیوم خیلی مهم، هیچ جا نمیتونم گیرش بیارم. اگه بخوام پارتیشن کنم باید فرمت بشه و بعد Drive letter بهش بدم.. بعد ریکاور کردن 1.6 ترابایت یه عمر وقت میگیره!! بعد تازه اگه ریکاور کنم اونهمه دیتا رو کجا بریزم... حدود 400 تا DVD جا میخواد
کمک کنید . راهی وجود داره به دون فرمت کردن این درایو برگرده؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.