ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گریبکس در پراید111sx

BehroozRostami
06-03-2012, 14:25
سلام من یه پراید 111 sx از کمپانی گرفتم 3 روز پیش گیربکسش صدا میداد وقتی کلاچ رو تا ته میگرفتم صدا قطع میشد امروز صبح بردم نمایندگی چنتا چیزش رو واسم عوز کردن صداش کمتر شده ولی هنوزم صدا میده بعد یارو گفت برونیش بهتر میشه اینا همشون همین مشکل رو دارن میخواستم بدونم چیکار باید بکنم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.

becareful
14-03-2012, 21:15
سلام من یه پراید 111 sx از کمپانی گرفتم 3 روز پیش گیربکسش صدا میداد وقتی کلاچ رو تا ته میگرفتم صدا قطع میشد امروز صبح بردم نمایندگی چنتا چیزش رو واسم عوز کردن صداش کمتر شده ولی هنوزم صدا میده بعد یارو گفت برونیش بهتر میشه اینا همشون همین مشکل رو دارن میخواستم بدونم چیکار باید بکنم اگه ممکنه یه راهنمایی بکنید.
احتمالا چرخ دنده ها ت مشکل دارن یا میل ماهک کلا باید باز بری برای گارانتی و بگی درس کنن.

D r i v e r
14-03-2012, 21:37
سلام دوست عزیز
اول اینکه ماشین شما گارانتی داره
چند هزار تا کار کرده؟!
دوم اینکه به احتمال خیلی زیاد مشکل از بلبرینگ کلاج هست
شما عوضش هم کنین به دلیل کیفیت فوق العاده بالای اجناس(الکی) بعد از مدتی دوباره به صدا میفته
ماشین در حالت خلاص صدا میده دیگه؟!

pooria-ir
28-03-2012, 00:17
سلام دوست عزیز
اول اینکه ماشین شما گارانتی داره
چند هزار تا کار کرده؟!
دوم اینکه به احتمال خیلی زیاد مشکل از بلبرینگ کلاج هست
شما عوضش هم کنین به دلیل کیفیت فوق العاده بالای اجناس(الکی) بعد از مدتی دوباره به صدا میفته
ماشین در حالت خلاص صدا میده دیگه؟!

به به،مخلص امیر گل و گلاب :10:
سال نوت مبارک
امیر جان فک کنم اگه از بلبرینگ کلاچ باشه،وقتی کلاچ رو تا ته میگیری نباید قطع بشه،چون ریو ما بلبرینگ کلاچش خرابه،هرچی بیشتر کلاچ رو میگیری صدا بیشتر میشه
باید دنبال چیز دیگه ای بود

:40::11:

Razavi Parsa
14-09-2012, 12:13
سلا دوستان
من يك پرايد 86 دارم كه همين مشكلو داره البته مال من چند مدتي بدون روغن گيربكس كاركرده بود كه به اين روز افتاد كل گيربكس رو پياده كردم و تعمير كردم ولي هنوز هم گيربكس صدا ميده و وقتي كلاچ رو تا ته ميگيرم صداش قطع ميشه هنوز هم نفهميدم مال چيه و بيشتر مواقعي صدا ميده كه ماشين سرده منظورم اينه 2 3 روز خوابيده باشه و تازه روشنش كني صدا ميده ولي يكم كه بيشتر كار ميكنه كمتر ميشه ولي كاملا قطع نميشه

FC.Barcelona
14-09-2012, 23:06
بیخیال صدای گیربکس ماشین های داخلی بشید!! کیفیت ساختشون پایینه و صد بار هم که برای صدا تعمیرشون کنید فایده نداره تا وقتی دنده ها خوب جا میره و مشکلی نداره دست به گیربکس نزنید

Pourya-pc
31-10-2012, 14:02
سروصدا یه چیز طبیعی در ماشین های ایرانیه . به طور مثل پراید من 14 هزار کار کرده و مشکل فنی نداشته ، موتور و گیرباکس هم خیلی نرم و عالی عمل میکنن ولی مشکلش اینه که از سرعت 80 که رد میشی از همه جای ماشین صدای باد میاد ، انگار توی توفان داری میرونی . کاریش هم نمیشه کرد .

heinrich_himmler
03-12-2012, 00:09
به به،مخلص امیر گل و گلاب :10:
سال نوت مبارک
امیر جان فک کنم اگه از بلبرینگ کلاچ باشه،وقتی کلاچ رو تا ته میگیری نباید قطع بشه،چون ریو ما بلبرینگ کلاچش خرابه،هرچی بیشتر کلاچ رو میگیری صدا بیشتر میشه
باید دنبال چیز دیگه ای بود

:40::11:

اون ریوی تو مارو نمود پوریا، ولش کن اون همه چیش برعکسه :sq_6:

heinrich_himmler
03-12-2012, 00:10
واسه این دوستمون هم پیشنهاد می کنم اگه گارانتی داره بره یه پک دیسک و صفحه عوض کنه و اگه نتیجه نگرفت گیربکس باید لخت شه.

FC.Barcelona
03-12-2012, 14:32
البته اگه دیگه گارانتی داشته باشند چون تاپیک مال چند ماهه پیشه

pooria-ir
04-12-2012, 23:00
اون ریوی تو مارو نمود پوریا، ولش کن اون همه چیش برعکسه :sq_6:

خیلیم عالی.یکه !
دوشواری نداره
بلبرینگ کلاچشم عوض کردم درست شد.

# دوست من اگه گارانتی داره بجنب چون قطغه داره کم میشه و جا میمونی از جیب مبارک باید بزاری !

Sent from my WT19i using Tapatalk 2