مشاهده نسخه کامل
: به زور همه رو ببنده !!!!!!
سلام دوستان
طوری تنظیمات ویندوز رو قرار دادم که وقتی در لپ تاپم رو ببندم ویندوز رو خاموش کنه...
ولی من هر سری با Shutdown کردن سیستم چه از طریق کلید Shutdown در منوی استارت و چه با بستن در لپ تاپ مشکل دارم!!!اونم اینه که ویندوز عین ادم خاموش نمیشه و یه سوال میپرسه که فلان برنامه باز هست و ایا مایل هستید ببنید و باید روی Force Shutdown کلیک کنم!!چه کار کنم وقتی در لپ تاپ رو میبندم یا دکمه ی شات دان در منوی استارت رو زدم بدون هیچ گونه سوال اضافی سیستم رو خاموش کنه؟؟؟؟یعنی خودش همه ی برنامه های در حال اجرا رو به زور ببنده!!!ممنونم
Mohammad King
06-03-2012, 09:40
سلام
دوست من اون پیغام برای این ظاهر میشه که رم شما هنوز پر هست فکر میکنم بعد از مدتی خودش همه رم میبنده خاموش میشه
jafarian
06-03-2012, 14:07
اگر این اروری که طبق شکل اول گذاشتم دریافت میکنید 3 تا روش پایین تست کنید
روش اول
منوی run اجرا کنید داخلش دستور regedit تایپ کنید اینتر کنید تو صفحه ای که بازمیشه به این مسیر پایین برین
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l بعدش از صفحه سمت راست گزینه WaitToKillServiceTimeout پیدا کنید روش دبل کلیک کنید بعدم تو قسمت value عدد 5000 تایپ اینتر کنیدبعدش باز به این مسیر HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop برین یک new string درست کنید اسمش تو قسمت اسمش WaitToKillAppTimeout بزارین تو اونم مثل سری قبل عدد 5000 تایپ کنید اینرت کنید
روش دوم
سرچ منوی استارت باز کنید داخلش دستور cmd روتایپ کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست کنید گزینه run as administartor انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه این دستور shutdown /f /s /t 0 از اینجاکپی بگیرین با موس اونجا با موس paste اینتر کنید
روش سوم
فایل پایین دانلود روی دسکناپ سیو بعدشم تست کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D363092)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.