ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خورشيد نت-كرج

Pouya-HP
05-03-2012, 23:24
اينم تاپيك خورشيد نت اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت وايرلس هست..... لطفا كسايي كه از اين isp دارن اينجا speedtest خودشونو بذارن از سرور هاي مختلف!!!!! 

doncarllo1
07-03-2012, 11:14
من قبلا حدود 1 ماه داشتم از این شرکت 1 مگ بود . اپلود و دانلود یکی بود و سرعت دانلود رو 135 میداد پینگش خوب بود . با سرور تهران یا کرج 5 میداد . ولی بدی که داشت این بود که دانلود رایگان شب نداشت که باز برگشتم از همون اینترنت قبلیم که از اسیا تک گرفتم نمایندگی لوناپارس 2 مگ . الان هم که ترکوندن ساعت رایگان شده 1 تا 9. من راضی هستم

Pouya-HP
07-03-2012, 15:49
من كلن شبا از نت استفاده نميكنم .....پينگ 5با تهران واقا خيلي عاليه خوراك انلاين بازي كردن. راستي منطقتون كجاي كرجه؟ چن طبقه اين؟

sinaxex
08-03-2012, 13:19
من كلن شبا از نت استفاده نميكنم .....پينگ 5با تهران واقا خيلي عاليه خوراك انلاين بازي كردن. راستي منطقتون كجاي كرجه؟ چن طبقه اين؟
پینگ 5 با تهران یعنی پهنای باند اختصاصی . اگر پیمگ 5 گرفته دوست امون حتما با دلیل و مدرک بزاره اینجا تا متوجه بشیم
من خودم پینگ 4 هم با پهنای باند اختصاصی گرفتم اما خوب پهنای باند اختصاصی اصلا با سرویس شیرینگ به هم ارتباط نداره!

doncarllo1
08-03-2012, 19:41
پینگ 5 با تهران یعنی پهنای باند اختصاصی . اگر پیمگ 5 گرفته دوست امون حتما با دلیل و مدرک بزاره اینجا تا متوجه بشیم
من خودم پینگ 4 هم با پهنای باند اختصاصی گرفتم اما خوب پهنای باند اختصاصی اصلا با سرویس شیرینگ به هم ارتباط نداره!
الان که ندارم برات بزارم ولی قبلا اگر بگردی گذاشتم توی سایت . انتن من هم nano m از نوع بریچ .

---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

اره برای انلاین حرف نداشت . خود خورشید دکلش بالای شرکتشون هستش توی بلوار ارم . البته طرف هفت تیر و فردیس هم فکر کنم داشت . ما هم تا دکلی که توی ارم هستش فکر نکم بیشتر از 3 کیلومتر فاصله باشه . 4 طبقه

king of the winds
15-03-2012, 15:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 8 هم داشتم با تهران....

Pouya-HP
15-03-2012, 16:00
پینگ 8 هم داشتم با تهران....

pingesh alie khaheshan ye speedtest ba servere karaaj ham mizari!!
:31:

king of the winds
20-03-2012, 02:44
همین الان گرفتم...
تست با کرج...

sinaxex
22-03-2012, 00:45
همین الان گرفتم...
تست با کرج...

خوب با توجه به میزان دیتا سند و ریسو میشه گفت شرکت هنوز انچنان یوزر نداره که پینگ اش بره بالا من ام پینگ 7 الی 8 داشتم با ای نت از سرور تهران اما تو تهران با پهنای باند اختصاصی کمتر از 4 نگرفتم

Pouya-HP
23-03-2012, 14:41
inam ye teste duge az in isp [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

iman_s
23-03-2012, 17:38
تو کجاهای کرج سرویس میده.واسه سمت غرب کرج و شهرک صنعتی بهارستان(بغل بهشت سکینه) و کمال آباد هم سرویس میده؟