مشاهده نسخه کامل
: خورشيد نت-كرج
Pouya-HP
05-03-2012, 23:24
اينم تاپيك خورشيد نت اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت وايرلس هست..... لطفا كسايي كه از اين isp دارن اينجا speedtest خودشونو بذارن از سرور هاي مختلف!!!!!
doncarllo1
07-03-2012, 11:14
من قبلا حدود 1 ماه داشتم از این شرکت 1 مگ بود . اپلود و دانلود یکی بود و سرعت دانلود رو 135 میداد پینگش خوب بود . با سرور تهران یا کرج 5 میداد . ولی بدی که داشت این بود که دانلود رایگان شب نداشت که باز برگشتم از همون اینترنت قبلیم که از اسیا تک گرفتم نمایندگی لوناپارس 2 مگ . الان هم که ترکوندن ساعت رایگان شده 1 تا 9. من راضی هستم
Pouya-HP
07-03-2012, 15:49
من كلن شبا از نت استفاده نميكنم .....پينگ 5با تهران واقا خيلي عاليه خوراك انلاين بازي كردن. راستي منطقتون كجاي كرجه؟ چن طبقه اين؟
من كلن شبا از نت استفاده نميكنم .....پينگ 5با تهران واقا خيلي عاليه خوراك انلاين بازي كردن. راستي منطقتون كجاي كرجه؟ چن طبقه اين؟
پینگ 5 با تهران یعنی پهنای باند اختصاصی . اگر پیمگ 5 گرفته دوست امون حتما با دلیل و مدرک بزاره اینجا تا متوجه بشیم
من خودم پینگ 4 هم با پهنای باند اختصاصی گرفتم اما خوب پهنای باند اختصاصی اصلا با سرویس شیرینگ به هم ارتباط نداره!
doncarllo1
08-03-2012, 19:41
پینگ 5 با تهران یعنی پهنای باند اختصاصی . اگر پیمگ 5 گرفته دوست امون حتما با دلیل و مدرک بزاره اینجا تا متوجه بشیم
من خودم پینگ 4 هم با پهنای باند اختصاصی گرفتم اما خوب پهنای باند اختصاصی اصلا با سرویس شیرینگ به هم ارتباط نداره!
الان که ندارم برات بزارم ولی قبلا اگر بگردی گذاشتم توی سایت . انتن من هم nano m از نوع بریچ .
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
اره برای انلاین حرف نداشت . خود خورشید دکلش بالای شرکتشون هستش توی بلوار ارم . البته طرف هفت تیر و فردیس هم فکر کنم داشت . ما هم تا دکلی که توی ارم هستش فکر نکم بیشتر از 3 کیلومتر فاصله باشه . 4 طبقه
king of the winds
15-03-2012, 15:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگ 8 هم داشتم با تهران....
Pouya-HP
15-03-2012, 16:00
پینگ 8 هم داشتم با تهران....
pingesh alie khaheshan ye speedtest ba servere karaaj ham mizari!!
:31:
king of the winds
20-03-2012, 02:44
همین الان گرفتم...
تست با کرج...
همین الان گرفتم...
تست با کرج...
خوب با توجه به میزان دیتا سند و ریسو میشه گفت شرکت هنوز انچنان یوزر نداره که پینگ اش بره بالا من ام پینگ 7 الی 8 داشتم با ای نت از سرور تهران اما تو تهران با پهنای باند اختصاصی کمتر از 4 نگرفتم
Pouya-HP
23-03-2012, 14:41
inam ye teste duge az in isp [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کجاهای کرج سرویس میده.واسه سمت غرب کرج و شهرک صنعتی بهارستان(بغل بهشت سکینه) و کمال آباد هم سرویس میده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.