مشاهده نسخه کامل
: از کار افتادن وبکم و بلوتوث
میلاد صبح خیز
05-03-2012, 23:11
من لپ تاپ سونی VAIO F13 hfx دارم. وبکم و بلو توث کار نمیکنه! حتی توی لینوکس!
مشکل از کجاست!
در ضمن من Bios زو هم از طریق VAIO Update به روز کردهام!
faraname
06-03-2012, 00:48
من لپ تاپ سونی VAIO F13 hfx دارم. وبکم و بلو توث کار نمیکنه! حتی توی لینوکس!
مشکل از کجاست!
در ضمن من Bios زو هم از طریق VAIO Update به روز کردهام!
شما مطمئنی درایور های سخت افزار ات , یعنی درایور بلوتوث و وب کم کاملا نصب شدن ؟ اصلا می تونید از بخش DEVICE MANAGER تون یک عکس بزارید ببینیم . معمولا چنین خطاهایی از مشکل در درایور ها بوجود میان.
میلاد صبح خیز
06-03-2012, 01:00
من حتی دوباره درایور بلوتوث رو دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ نعییری نکرد! در لینوکس (OpenSUSe) هم با اینکه قبلا کار میکرد الان از کار افتاده!
در Device Manager ولی این سه تا گرینه علامت زرد داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب کم رو هم دوباره دانلود کردهام درایوررش رو. .لی باز هم هیچبرنامهای نمیشناستش!
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
من حتی دوباره درایور بلوتوث رو دانلود کردم و نصب کردم ولی هیچ نعییری نکرد! در لینوکس (OpenSUSe) هم با اینکه قبلا کار میکرد الان از کار افتاده!
در این عکس یبین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب کم رو هم دوباره دانلود کردهام درایوررش رو. ولی باز هم هیچبرنامهای نمیشناستش!
faraname
06-03-2012, 07:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب کم رو هم دوباره دانلود کردهام درایوررش رو. .لی باز هم هیچبرنامهای نمیشناستش!
---------- Post added at 01:00 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
در این عکس یبین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وب کم رو هم دوباره دانلود کردهام درایوررش رو. ولی باز هم هیچبرنامهای نمیشناستش!
در اینکه درایور بلوتوث ات مشکل داره شک نکن . یعنی اگر هم درایور بلوتوث ات رو داری و نصب هم می کنی ولی متاسفانه هنوز درست نصب نشده . چون اگر شده بود این علامت های زرد رو نباید می دیدی . در مورد وب کم ات هم به احتمال زیاد قضیه همین هست . شما بعد از تعویض ویندوز ات به این مشکل برخوردی یا از وقتی که خریدی این مشکل رو داری ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.