PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هزار بازی جاوا برای موبایل شما !

J A V I D
06-07-2006, 00:04
سلام از اونجایی که من تو خط بازی های جاوای موبایل می چرخم چشمم افتاد به این نوشته بود هزار بازی جاوا برای موبایل شما حجمش یکم بالا ست (سی و هشت مگه) در نتیجه خودم دانلود نکردم دوستانی که می تونن دانلود کنن برن فضا برای ما هم تعریف کنن اگه لینک سالم موند حتما یه جا اینترنت پر سرعت گیر می آرم خودم هم دانلودش می کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:rolleye:

J A V I D
09-07-2006, 17:00
بله ظاهرا کسی دانلود نکرد اینو یا اگه دانلود کرد تنبلیش شد چیزی بگه من اینو دانلود کردم حاوی 950 برنامه و بازی تحت جاواست حدودا که فکر می کنم رو گوشی های نو کیا بهتر جواب بده فایل هاش. چون چند تاشو رو گوشی خودم تست کردم صفحش کوچیک بود تقریبا همه فایل هاشم حجمی نهایت تا شصد کیلو بایت دارن !!!

یه نکته ای که تو دانلود این جالب بود این بود یه ساعت مونده بود تموم شه من خوابم گرفت یه ساعتم اضافی تو اینترنت بودم الکی :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/crazy.gif

mahyarSAMSUNG
13-07-2006, 02:26
من مشکلم اینه که تو این سایت آپلود شده همون که بدم میاد ازش
بهترین سایت آپلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Bedahe
24-07-2006, 18:33
منم دارم دانلود میکنم باید جالب باشه .
مرسی عزیز

mws
13-10-2006, 16:56
مرسي عزيز واقعا جالب بود

blackhero
13-10-2006, 22:26
اين كه همش 5 كيلو بايت بود!!! :ohno: :ohno: :ohno:

J A V I D
14-10-2006, 00:59
این سی نه مگه با دانلود منیجر دانلود نکنید لینک از سایت رپید شر هست و دانلود غیر مستقیم

You have requested the file 1000_Java_Games_For_Your_Mobile_Phone.rar (39078 KB). This file has been downloaded 450 times already.

تا حالا چهارصدو پنجاه بارم دانلود شده !