ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید پرینتر و اسکنر

صفحه ها : 1 [2] 3

Hamed DC
17-06-2012, 19:02
ممنون این دستگاه p2055 مگر قدیمیه که تو مشخصاتش سیستم عامل ویندوز 7نیست با ویندور 7 64 بیت کار می کنه؟ بخاطر دورو بودنش گرونه؟ چون امکانات خاصی نداره!!!

سرعت بسیار بالا. کیفیت بالا. و مخزن حجیم و قابل نصب از امکانات اصلیش هستن!!!
مشخصات کامل این مدل که انواع سیستم عامل از جمله 7 رو در انواع 32 و 64پشتیبانی میکنه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jorj
17-06-2012, 21:36
مشخصات کامل این مدل که انواع سیستم عامل از جمله 7 رو در انواع 32 و 64پشتیبانی میکنه:

سلام
ما از این پرینتر 2 عدد داریم و عالی هستش . می خواستم بدونم جریان مخزنش چی هستش و کاربردش چی هست ؟

Hamed DC
17-06-2012, 22:32
سلام
ما از این پرینتر 2 عدد داریم و عالی هستش . می خواستم بدونم جریان مخزنش چی هستش و کاربردش چی هست ؟
سلام.
این مخزن اضافه برای انبار کاغذ توی دهانه موقع پرینتهای سنگین و حجم بالاست.
که بصورت اتصالی به قسمت زیر هستش.
51968

part gah
17-06-2012, 22:50
ســـــــلام

بین گزینه های زیر کدوم اسکنر مناسب یه گرافیسته.میخوام عکسام با کیفیت بالا اسکن بشه؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon CanoScan 4200F
Canon CanoScan LiDe 700F
Canon CanoScan LiDe 110
Canon CanoScan LiDe 210
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه ای که میخوام بکنم در زیر 200 باشه.

gigi_alex
18-06-2012, 00:31
سامسونگ اصلا توصیه نمیشه. برای شارژ به مشکل میخورین.این مدل کانن نیازی به کارتریج مجدد نداره و
فقط باید شارژش کنید و استفاده کنید. کمی افزایش بودجه کاملا به نفع شماست.

HP 1102 چی ؟
این چجوریه ؟

Hamed DC
18-06-2012, 10:22
HP 1102 چی ؟
این چجوریه ؟

باز هم میگم،کمی افزایش بودجه رو اعمال کنید.
این مدل هم مدل خوبی هست. ولی کانن ارجحیت داره!!!

Hamed DC
18-06-2012, 10:28
ســـــــلام

بین گزینه های زیر کدوم اسکنر مناسب یه گرافیسته.میخوام عکسام با کیفیت بالا اسکن بشه؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Canon CanoScan 4200F
Canon CanoScan LiDe 700F
Canon CanoScan LiDe 110
Canon CanoScan LiDe 210
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه ای که میخوام بکنم در زیر 200 باشه.

سلام.
پیشنهاد من:
HP scanjet G4010...211.000
کمی افزایش بودجه رو اعمال کنید.چون این مدل برای کارهای گرافیکی با این بودجه، عمق رنگ بسیار عالی
و رزولوشن بالایی داره. مدلهای بالا زیاد جالب نیستن!!!

part gah
18-06-2012, 15:09
سلام.
پیشنهاد من:
HP scanjet G4010...211.000
کمی افزایش بودجه رو اعمال کنید.چون این مدل برای کارهای گرافیکی با این بودجه، عمق رنگ بسیار عالی
و رزولوشن بالایی داره. مدلهای بالا زیاد جالب نیستن!!!

Hpرو تا حالا امتحان نکردم.الانم کنون دارم ازش راضیم اما خوب دیگه کفاف منو نمیده.
از میون مدلهای بالا واقعا هیچ کدوم مناسب نیست؟

aminnobakht
19-06-2012, 13:37
سلام
دوستان عزیز یه پرینتر لیزری رنگی میخوام که سرعت کار باهاش + کیفیت خروجی برای چاپ کار های تبلیغاتی(برای هر مشتری یه پرینت رایگان عکس)(تیراژ خیلی پایین) خوب باشه ضمن اینکه هزینه هر چاپ پایین باشه و کیفیت قابل قبولی داشته باشه
طبیعی بودن رنگ ها و باقی فاکتورهای کیفیت درجه دوم اهمیت رو داره واسم

کلا میخوام چیزی باشه که به قیمتش میارزه و توی مدت طولانی اذیت کن نباشه

الهان این مدل رو دیدم Canon I-Sensys LBP7018C ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3dmaxacad
20-06-2012, 11:08

سلا لطفا بگین چرا این پرینتر اینقد گرونه ؟ غیر از دورو بودن و این ويژگی ها که عموما پرینترها دارند چه امکان خاصی داره که قیمت بالاست؟

3dmaxacad
20-06-2012, 11:10
لطفا یک پرینتر لیزری سیاه سفید A3 در حداقل قیمت و کیفیت مناسب معرفی کنید

3dmaxacad
21-06-2012, 16:59
لطفا یک پرینتر لیزری سیاه سفید A3 در حداقل قیمت و کیفیت مناسب معرفی کنید

جواب بدین لطفا

mostafait
24-06-2012, 11:10
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی! می خواستم بدونم که آیا پرینتری هستش که به اندازه ی کارت خوان بانک ها باشد! تقریبا به این اندازه حالا کمی بزرگتر هم باشه مشکلی نیست!

برای فاکتور کلاینت های کافی نت می خوام!

با تشکر!

Kourosh_Jal
28-06-2012, 22:05
سلام دوستان....
لطفا یه پرینتر بین 500 و 600 تومن بهم معرفی کنید که برای چاپ کاور فیلم عالی باشه و تانک هم بهش متصل بشه.(با تانک بشه 600 تومن حداکثر)
چاپ روی دیسک هم داشته باشه.
کیفیت چاپ و جوهر ارزون برام خیلی مهمه
مرسی

ehsan6830
01-07-2012, 00:47
با سلام و خسته نباشید
یه مدل پرینتری میخواستم که شرایط زیر رو داشته باشه و ممنون میشم به سوالات اخر هم جواب بدید

شرایط:
1- رنگی باشه
2- سه کاره باشه ( کپی - اسکن - پرینت )
3- جوهرافشان ( چاپ عکس - گاغذ گلاسه )
4- کیفیت چاپ بالا و مصرف رنگ کم
5- شبکه باشه ولی فرقی نمیکنه وایرلس یا سیمی
6- چاپ دورو داشته باشه
7- وسایل جانبی ( رنگ - کارتریج - ... ) داخل بازار به راحتی گیر بیاد و ارزان باشه
و ویژگی های که خوب باشه و لازمه بگم که بودجه هم تا 2میلیون دارم و واسه مصرف خانگی هست و در هفته حدود10برگ عکس 20برگ متن چاپ دارم
از همین الان تشکر میکنم از جوابتون

سوالاتم:
1- اینکه میگن کانن وسایلاش گیر نمیاد یا گرون هست راسته؟
2- مدلی که واسه من پیشنهاد میدید اگه میشه بگید چند تا عکس میشه چاپ کرد و چند تا صفحه متن و هزینه شارژ مجددش چند میشه؟
3- قیمت ها این روزا چجوریه؟من خودم چند مدل پیدا کردم ولی هرجا رفتم گیرم نیومد و میگفتند نمایندگی جنس نخریده و تا تکلیف دلار مشخص نشه نمیخرن من مدل های خودم رو میگم و اگه جایی میدونید که دارن و اگه استفاده میکنن راضی هستند یا نه؟بعدش نظرتون درباره این مدل هام چیه؟خوب هستند یا نه؟چند جا بهم گفتند که مصرفشون بالاست و هزینه شارژش هم بالاست

مدل ها:
Canon MG 6150
Canon MG 8150
Canon MP 990
Canon MP 980
Canon MX 870
Canon MX 885
HP PhotoSmart C7283

همین جا از همه تشکر میکنم

mostafa_maca
03-07-2012, 21:15
سلام
بنده دنبال یه پرینتر برای انجام کارهای فروشگاهم هستم،فروشگاهی که دارم محصولات آموزشی و دیسکی میفروشم و میخوام روی دیسک ها که دی وی دی هستن لیبل بزنم و کاور درست کنم و فاکتور هم چاپ کنم
برای هر محصول ممکنه دو حالت در نظر بگیرم یعنی لیبل دار و بدون لیبل و کاور...
حجم کار هم بالا نیست اصلا در نهایت هفته ای 100 تا پرینت دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو

Hamed DC
04-07-2012, 08:28
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی! می خواستم بدونم که آیا پرینتری هستش که به اندازه ی کارت خوان بانک ها باشد! تقریبا به این اندازه حالا کمی بزرگتر هم باشه مشکلی نیست!

برای فاکتور کلاینت های کافی نت می خوام!

با تشکر!

سلام.
بله هست. که شامل پرینترهای چاپ فیش و رسید میشن.

Hamed DC
04-07-2012, 08:39
سلام دوستان....
لطفا یه پرینتر بین 500 و 600 تومن بهم معرفی کنید که برای چاپ کاور فیلم عالی باشه و تانک هم بهش متصل بشه.(با تانک بشه 600 تومن حداکثر)
چاپ روی دیسک هم داشته باشه.
کیفیت چاپ و جوهر ارزون برام خیلی مهمه
مرسی
سلام.
EPSON Stylus Photo Printer T50...360.000
با مخزن و جوهر درجه یک، حدود 80یا100تومنی به قیمت بالا اضافه کنید.

Hamed DC
04-07-2012, 08:41
با سلام و خسته نباشید
یه مدل پرینتری میخواستم که شرایط زیر رو داشته باشه و ممنون میشم به سوالات اخر هم جواب بدید

شرایط:
1- رنگی باشه
2- سه کاره باشه ( کپی - اسکن - پرینت )
3- جوهرافشان ( چاپ عکس - گاغذ گلاسه )
4- کیفیت چاپ بالا و مصرف رنگ کم
5- شبکه باشه ولی فرقی نمیکنه وایرلس یا سیمی
6- چاپ دورو داشته باشه
7- وسایل جانبی ( رنگ - کارتریج - ... ) داخل بازار به راحتی گیر بیاد و ارزان باشه
و ویژگی های که خوب باشه و لازمه بگم که بودجه هم تا 2میلیون دارم و واسه مصرف خانگی هست و در هفته حدود10برگ عکس 20برگ متن چاپ دارم
از همین الان تشکر میکنم از جوابتون

سوالاتم:
1- اینکه میگن کانن وسایلاش گیر نمیاد یا گرون هست راسته؟
2- مدلی که واسه من پیشنهاد میدید اگه میشه بگید چند تا عکس میشه چاپ کرد و چند تا صفحه متن و هزینه شارژ مجددش چند میشه؟
3- قیمت ها این روزا چجوریه؟من خودم چند مدل پیدا کردم ولی هرجا رفتم گیرم نیومد و میگفتند نمایندگی جنس نخریده و تا تکلیف دلار مشخص نشه نمیخرن من مدل های خودم رو میگم و اگه جایی میدونید که دارن و اگه استفاده میکنن راضی هستند یا نه؟بعدش نظرتون درباره این مدل هام چیه؟خوب هستند یا نه؟چند جا بهم گفتند که مصرفشون بالاست و هزینه شارژش هم بالاست

مدل ها:
Canon MG 6150
Canon MG 8150
Canon MP 990
Canon MP 980
Canon MX 870
Canon MX 885
HP PhotoSmart C7283

همین جا از همه تشکر میکنم

سلام.
قیمتها خیلی خیلی متغیر شده.
سقف بودجه؟؟؟

Hamed DC
04-07-2012, 08:51
سلام
بنده دنبال یه پرینتر برای انجام کارهای فروشگاهم هستم،فروشگاهی که دارم محصولات آموزشی و دیسکی میفروشم و میخوام روی دیسک ها که دی وی دی هستن لیبل بزنم و کاور درست کنم و فاکتور هم چاپ کنم
برای هر محصول ممکنه دو حالت در نظر بگیرم یعنی لیبل دار و بدون لیبل و کاور...
حجم کار هم بالا نیست اصلا در نهایت هفته ای 100 تا پرینت دارم
ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو
سلام.
پرینترهای چاپ لیبل و چاپ , فاکتور و چاپ روی کاغذ(کاور)، با هم متفاوته.
سقف بودجه؟؟؟

ehsan6830
04-07-2012, 16:55
با سلام
سقف بودجه من 2 میلیون هست

mostafa_maca
05-07-2012, 10:45
سلام.
پرینترهای چاپ لیبل و چاپ , فاکتور و چاپ روی کاغذ(کاور)، با هم متفاوته.
سقف بودجه؟؟؟
والا خونه یه پرینتر جوهر افشان کنون دارم که تقریبا معمولی هست،رنگی هم هست
من بودجم حدود 300 تومن هست،حالا یا کارکرده یا آک،هر کدوم رو که میتونم با این بودجه تهیه کنم بفرمایید
هزینه شارژشون رو هم بگید لطفا
ممنونم

Hamed DC
05-07-2012, 11:10
والا خونه یه پرینتر جوهر افشان کنون دارم که تقریبا معمولی هست،رنگی هم هست
من بودجم حدود 300 تومن هست،حالا یا کارکرده یا آک،هر کدوم رو که میتونم با این بودجه تهیه کنم بفرمایید
هزینه شارژشون رو هم بگید لطفا
ممنونم
چاپ کاور و چاپ مستقیم روی لوح فشرده رو میشه در یک دستگاه اجماع کرد.
اما برای چاپ رسید اگه از پرینترهای معمولی استفاده کنید، اذیت میشین.
راستش یه کمی بالاتر میره هزینه برای خرید!!!
مدل زیر مناسبه:
EPSON Stylus Photo Printer T50...350.000
البته این قیمت بدون مخزن و جوهر هست!!!
اگر کیفیت بالای اونها رو خریداری کنید، حدود100.000تومن به کل مبلغ اضافه
میشه. ولی مدلی که با قیمت شما همخوانی داشته باشه رو پیدا نکردم، متاسفانه.

mostafa_maca
05-07-2012, 12:10
چاپ کاور و چاپ مستقیم روی لوح فشرده رو میشه در یک دستگاه اجماع کرد.
اما برای چاپ رسید اگه از پرینترهای معمولی استفاده کنید، اذیت میشین.
راستش یه کمی بالاتر میره هزینه برای خرید!!!
مدل زیر مناسبه:
EPSON Stylus Photo Printer T50...350.000
البته این قیمت بدون مخزن و جوهر هست!!!
اگر کیفیت بالای اونها رو خریداری کنید، حدود100.000تومن به کل مبلغ اضافه
میشه. ولی مدلی که با قیمت شما همخوانی داشته باشه رو پیدا نکردم، متاسفانه.
ممنونم دوست عزیز
الان این اپسون کدوم کار ها رو واسم انجام میده؟
این 100 تومنی که برای مخزن و جوهرش میدم برای چه مدت جوابگو هست؟ 1000 تا پرینت رو جواب میده؟! بعدش باید دوباره 100 هزار تومن هزینه کنم یا فقط باید جوهر بخرم؟

Hamed DC
05-07-2012, 14:09
ممنونم دوست عزیز
الان این اپسون کدوم کار ها رو واسم انجام میده؟
این 100 تومنی که برای مخزن و جوهرش میدم برای چه مدت جوابگو هست؟ 1000 تا پرینت رو جواب میده؟! بعدش باید دوباره 100 هزار تومن هزینه کنم یا فقط باید جوهر بخرم؟

برای چاپ کاور کاغذی و چاپ مستقیم روی انواع لوح فشرده.
این مخزن فکر میکنم تا 500تا رو راحت جواب بده.متاسفانه
بزرگتر از اون دیگه موجود نیست.
بعد از خرید مخزن، دیگه نیازی به خرید مجدد مخزن نیست.
فقط جوهر میخرین و بعد از شارژ مخزنها، هواگیری مخزنها
و لوله های رنگ رو انجام میدین و استفاده میکنید.

oghyanoos
06-07-2012, 12:05
دوستان من یه پرینتر لیزری تک کاره با قیمت 150 تومن میخام واسه کاره خونه. سرعت اصلا برام مهم نیست . فقط بی در دسر تا 5000 صفحه ای که میگه پرینت بگیره.
حالا چه مدلی بگیرم؟

Hamed DC
06-07-2012, 12:49
دوستان من یه پرینتر لیزری تک کاره با قیمت 150 تومن میخام واسه کاره خونه. سرعت اصلا برام مهم نیست . فقط بی در دسر تا 5000 صفحه ای که میگه پرینت بگیره.
حالا چه مدلی بگیرم؟

Canon LBP6000...159.000

abbas13677_2005
06-07-2012, 15:06
اسکنر خیلی خوب و با کیفیت چی هست تو بازار که زیاد جا گیر نباشه ؟ میزم جا نداره زیاد
کیفیتش 1080p میخواهم باشه حداقل
عکس و این چیزا زیاد اسکن میکنم
قیمتش هم مناسب باشه

Hamed DC
06-07-2012, 16:18
اسکنر خیلی خوب و با کیفیت چی هست تو بازار که زیاد جا گیر نباشه ؟ میزم جا نداره زیاد
کیفیتش 1080p میخواهم باشه حداقل
عکس و این چیزا زیاد اسکن میکنم
قیمتش هم مناسب باشه

نوع کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟

abbas13677_2005
06-07-2012, 19:48
کاربرد شخصی
زیر ۳۰۰ تومن اگه هست چه بهتر
محدودیت بودجه ندارم اما نمیخواهم کلی خرج اسکنر کنم که زیاد استفاده نمی کنم
فقط کیفیتش مطلوب باشه

plusprinter
07-07-2012, 18:40
سلام دوستان

من براي دفتر كارم به يك دستگاه چهار كاره كه پرينتر و اسكنر و كپي و فكس داشته باشه مي خوام خريد كنم حالا يه چيز خوب كه كار كنه و جنسش عالي باشه چه مدلي پيشنهاد مي كنيد و حدود قيمتش چقدره؟؟؟

مسئله ديگه اينكه اگر سايز A3 هم بخوره كه بهتر ولي اگر نخورد همون A4 هم كافيه

پيشاپيش از كارشناسي شما متشكرم

با تشكر
عزیزم خیلی ها مخصوصا افراد کانن و سامسونگ و لکسمارک تبلیغ خیلی زیادی جهت بی اعتبار نمودن اچ پی کردند. که اچ پی از اونا کپی برداری نموده و تولید میکند.ولی یه سوال دارم.15 سال پیش 20 سال پیش اصلا چاپگری به اسم کانن و سامسونگ در ایران وجود خارجی نداشت.ولی اچ پی و برادر در آموزش و پروش در استانداری ها استفاده میشدند مثل اچ پی III , II , IID . و برادر مثل 1050 و ... .اچ پی و برادر مخترع و تولیدکننده هستند.فراموش نکنیم کانن سامسونگ و لکسمارک کپی بردار و دزد محض و 100% هستند.اپه کانن تو بازار کم نمیاره به خاطره قطعات اچ پی هستش که توبازار پره.چون قطعات کانن و مکانیزمش از اچ پی کپی کرده و تو بازار فراوونه. حالا کی داره میگه که کانن و سامسونگ پیشرفته تره.باور کنید اکثرا افراد بی تجربه و سودجو باعث میشن برندی مثل سامسونگ تو پرینتر جاباز کنه.من مخالف سرسخت سامسونگ و کانم.(البته تو پرینتر)

abbas13677_2005
08-07-2012, 09:02
آقا یکی هم جواب مارو بده ...

silver65
08-07-2012, 09:51
سلام من یه پرینتر لیزری سیاه و سفید لازم دارم که خیلی سخت جون باشه(برای کارای پایان نامه می خوام) قیمتم تا 250 تومن (کمتر هم بود بهتر)-وایرلسم داشته باشه چه بهتر
بعد به نظرتون این چند کاره ها چجورین می شه از پرینتراشون خیلی کار کشید مثل تک کاره ها یا نه

silver65
08-07-2012, 10:55
سلام من یه پرینتر لیزری سیاه و سفید لازم دارم که خیلی سخت جون باشه(برای کارای پایان نامه می خوام) قیمتم تا 200 تومن-وایرلسم داشته باشه چه بهتر
بعد به نظرتون این چند کاره ها چجورین می شه از پرینتراشون خیلی کار کشید مثل تک کاره ها یا نه

مارک hp هم بیشتر میپسندم اگه این قیمتا نداره لطفا بگین حول و حوش چه قیمتی داره
(حواسم نبود به جای ویرایش زدم نقل قول :tongue:)

abbas13677_2005
09-07-2012, 13:19
دوستان میشه لطفا کنید یک اسکنر خوب با قیمت مناسب که بتونه عکس هاش شخصی رو اسکن کنه معرفی کنید ؟
جای دوری نمیره

Hamed DC
09-07-2012, 13:31
کاربرد شخصی
زیر ۳۰۰ تومن اگه هست چه بهتر
محدودیت بودجه ندارم اما نمیخواهم کلی خرج اسکنر کنم که زیاد استفاده نمی کنم
فقط کیفیتش مطلوب باشه

HP scanjet G4010...286.000

Hamed DC
09-07-2012, 13:32
سلام من یه پرینتر لیزری سیاه و سفید لازم دارم که خیلی سخت جون باشه(برای کارای پایان نامه می خوام) قیمتم تا 250 تومن (کمتر هم بود بهتر)-وایرلسم داشته باشه چه بهتر

سلام.
نوع کاربردتون چی هست؟؟؟

esy_007
09-07-2012, 14:34
با سلام و خسته نباشید:3:.من یک پرینتر برای کاربری خانگی(دانشجویی) می خواستم.قیمتش تا سقف 250000تومان باشه.اگر میشه نظرتون رو راجع به اینکه لیزری باشه یا جوهر افشان هم بگید.در ضمن سرعت و کیفیت پرینت برام مهمه و همچنین یک سینی مناسب برای نگهداری کاغذ ها داشته باشه.:31:

Operalive
09-07-2012, 14:42
HP 2035
340000
لیزری هستش

perna
10-07-2012, 08:34
من همین سوال رو در این تاپیک هم پرسیده ام با عرض پوزش از مدیران سایت

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان (عذر می خوام اینجا مطرح کردم چون اجازه باز کردن تاپیک جدید نداشتم)

یه تاریخچه از پرینتر هام بگم « من کلا تا الان 10 تا پرینتر عوض کردم و اولین مدل چند کار Hp بود بعدش یه hp دیگه و بعد , Canon,canon,..., تا اینکه آخرین مدلش epson T50 . خیلی سر خراب شدن و شارژ کارتریز اذیت شدم و این نکته رو هم باید بگم که همه شون جوهرافشان بودند برای همین از شما راهنمایی می خوام ( البته باید عرض کنم که من عکاس نیستم ولی پدرم آتلیه دارند و به این پرینتر ها نیاز دارند و من هم برای ایشان می خوام خریداری کنم ) »

من برای کار حرفه ای عکاسی پرینتر می خوام خریداری کنم ، در حال حاضر پرینتر T50 دارم که چند وقتی هستش که خراب شده و یا درست شارژ نمی کنه یا یه رنگ رو چاپ نمی کنه و خلاصه دردسر شده..!

به همین دلیل می خوام پرینتر جدید بگیرم ،نظر خودم پرینتر P50 هستش ولی یکی از دوستان فرمودند که برای چاپ حرفه ای مناسب نیست! و سایه ها رو چاپ نمی کنه. ما خودمون عکس های بزرگ رو میدیم به یکی از همکاران که دستگاه مخصوص دارند و خیلی روی این موضوع حساس نیستم ولی نمی خوام که کیفیت عکس هامون هم پائین باشه و اگه به صرفه باشه ترجیه می دم از پرینتر حرفه ای تری استفاده کنم.

مشکل من اینجاست:

- طول عمر اکثر دستگاه ها پایینه و اذیت می کنند و حجم کار ما هم بالاست و نمی شه کار زمین روی بمونه ( فرق طول عمر بین لیزری و جوهر افشان رو نمی دونم )
- کیفیت چاپ بعضی پرینتر ها زیاد جالب نیست ، مثلا T50 به نسبت بقیه خیلی بهتر بود، ولی بعضی اوقات عکس ها رو دون دون چاپ می کرد (یعنی اینکه انگاری رزولیشن عکس ها پایین اومده کمی عکس ها بی کیفیت میشه)
- نمی دونم چرا بعد یه مدت عکس ها تغییر رنگ میدند و ضد آب هم نیستند، مشکل از جوهره یا از کاغذ نمی دونم ( کاغذ گلاسه با جوهر تانکری ، مارک جوهر رو خاطرم نیست)
- پرینتر فعلی رو هم می خوام تعمیر کنم که از این هم استفاده کنم، چند بار دادم تعمیر بشه و 120 تومان هم هزینه شده ولی هنوز مشکل داره. اگه تعمیر کار حرفه ای به من معرفی کنید ممنون میشم ( اینجوری اگه لیزری هم بگیرم جوهر افشان هم دارم من پرینتر قبلی هام هر وقت خراب شدند و هزینه تعمیرشون بالا شد دیگه برای تعمیر اقدام نکردم و از تعمیر کار پس نگرفتم ، ولی این دفعه نمی خوام اشتباه کنم و درست تعمیرش کنم تا دستم رو شاید یه روز بگیره)

در آخر چه مدلی بگیرم که با تانک سازگار باشه و ترجیحا از کجا بگیرم و اگه محبت کنید لیزری هم باشه مشکلی نیست ولی من اطلاع زیادی از پرینتر ها ندارم و این فروم هم خیلی گشتم ، ولی چیز زیادی در رابطه با کار خودم دستگیرم نشد.

یک سوال اساسی هم داشتم: فرض کنیم شما به من پرینتر لیزری معرفی کنید و من اون مدل رو بخرم ، آیا ممکنه پرینتر به خاطر حجم بالای کار ما آسیب ببینه؟؟؟
معمولا عکس پرسنلی زیاد چاپ میزنیم که موقع چاپ 1/4 کاغذ A4 رو پوشش میده، و بعدش دوباره ممکنه به همین صورت کاغذ جدید بگذاریم و 1/4 چاپ کنیم. مثلا در حدود روزی 30 ورق A4 یا کمتر.
چون پرینتر های لیزری داغ میشند برای همین پرسیدم شاید خراب بشند!

من پرینتر قبلی هام هر وقت خراب شدند و هزینه تعمیرشون بالا شد دیگه برای تعمیر اقدام نکردم و از تعمیر کار پس نگرفتم ، ولی این دفعه نمی خوام اشتباه کنم و درست تعمیرش کنم تا دستم رو شاید یه روز بگیره

gomnam23
10-07-2012, 12:55
سلام خسته نباشید
دنبال یه پرینترم (سیاه سفید) با یه اسکنر (حالا یا با هم یا جدا) لیزری میخوام چون شنیدم شارژش راحتتر و ارزونتره. بودجه هم اگه زیر 250 بشه که بهتر ولی اگه نشد هم مشکلی نیست. کاربردمم جوریه که تا حدودی بخوام عکس و لوگو و طرح های گرافیکی پرینت بگیرم، میخوام یه دست باشه تو چاپ. فکس و کپی و اینا هم نمی خوام. سرعتش هم واسم مهم نیست. اولویت اولم هم پرینته، یعنی نمیخوام به خاطر اسکنر داشتن کیفیت پرینترم پایین بیاد پس اول یه پرینتر خوب معرفی کنید. خودم به این نتیجه رسیدم که پرینتر تک بخرم فعلن ولی دیگه واسه پرینتر تک نمی خوام بیشتر از 230-40 هزینه کنم

3dmaxacad
10-07-2012, 16:15
[QUOTE=3dmaxacad;7064267]جواب بدین لطفا

3dmaxacad
10-07-2012, 16:16
جواب بدین لطفا

لطفا راهنمایی کنید پرینتر A3لیزری سیاه و سفید حداقل قیمت و مدل

esy_007
12-07-2012, 14:57
با سلام و خسته نباشید:3:.من یک پرینتر برای کاربری خانگی(دانشجویی) می خواستم.قیمتش تا سقف 250000تومان باشه.اگر میشه نظرتون رو راجع به اینکه لیزری باشه یا جوهر افشان هم بگید.در ضمن سرعت و کیفیت پرینت برام مهمه و همچنین یک سینی مناسب برای نگهداری کاغذ ها داشته باشه.:31:

آقا حامد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...

ase_pase
14-07-2012, 00:06
سلام

میخوام یک پرینتر رنگی لیزری بخوام و واسه استفاده خونگی هم میخوام.
بین 400 تا 500 تومن هم میتونم هزینه کنم. چی بگیرم که خوب باشه ؟
پرینتر قبلیم یک پرینتر رنگی جوهر افشان EPSON STYLUS PHOTO R220(هدش خراب شده و زنگ زدم مادیران گفتن یکی دیگه بگیری بهتره) بود که میتونست روی دیسک چاپ کنه که از این ویژگیش استفاده میکردم و خیلی خوشم میومد. میخواستم ببینم پرینتر رنگی-لیزری هست که بتونه روی دیسک چاپ کنه ؟ اگه هست قیمتش چقدره ؟
هزینه تعمیر یا تعویض هد این پرینتر(اپسون) چقدره ؟

esy_007
14-07-2012, 23:33
اینجا مثل اینکه کسی آدم رو راهنمایی نمی کنه:(

Hamed DC
14-07-2012, 23:48
با سلام به همگی و عذرخواهی از تمامی دوستان گلم.
یه کمی مشغله تحصیلی داشتم و نرسیدم زیاد بیام فروم!!!
من پستهای این صفحه رو تماما جواب میدم. ولی اگر در صفحه های قبل پستی پاسخ داده نشده،
باز طرح موضوع کنید تا بررسی بشه. ممنونم از همگی.

Hamed DC
14-07-2012, 23:50
سلام خسته نباشید
دنبال یه پرینترم (سیاه سفید) با یه اسکنر (حالا یا با هم یا جدا) لیزری میخوام چون شنیدم شارژش راحتتر و ارزونتره. بودجه هم اگه زیر 250 بشه که بهتر ولی اگه نشد هم مشکلی نیست. کاربردمم جوریه که تا حدودی بخوام عکس و لوگو و طرح های گرافیکی پرینت بگیرم، میخوام یه دست باشه تو چاپ. فکس و کپی و اینا هم نمی خوام. سرعتش هم واسم مهم نیست. اولویت اولم هم پرینته، یعنی نمیخوام به خاطر اسکنر داشتن کیفیت پرینترم پایین بیاد پس اول یه پرینتر خوب معرفی کنید. خودم به این نتیجه رسیدم که پرینتر تک بخرم فعلن ولی دیگه واسه پرینتر تک نمی خوام بیشتر از 230-40 هزینه کنم

سلام دوست عزیز.
دوست عزیز برای کار شما، پرینتر تک رنگ فکر می کنید مناسب باشه!؟!؟!؟!
معمولا چاپ طرح های گرافیکی نیاز به یک پرینتر جوهر افشان با قدرت تفکیک
پذیری بالا داره.

Hamed DC
14-07-2012, 23:51
لطفا راهنمایی کنید پرینتر A3لیزری سیاه و سفید حداقل قیمت و مدل

کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟

Hamed DC
14-07-2012, 23:56
با سلام و خسته نباشید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من یک پرینتر برای کاربری خانگی(دانشجویی) می خواستم.قیمتش تا سقف 250000تومان باشه.اگر میشه نظرتون رو راجع به اینکه لیزری باشه یا جوهر افشان هم بگید.در ضمن سرعت و کیفیت پرینت برام مهمه و همچنین یک سینی مناسب برای نگهداری کاغذ ها داشته باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا حامد اگه راهنماییم کنید ممنون میشم...

سلام دوست خوبم.
حجم کاری شما در روز، هفته یا ماه؟؟؟
پرینت متنی هست کارتون یا عکسی یا هردو؟؟؟

Hamed DC
14-07-2012, 23:58
سلام

پرینتر قبلیم یک پرینتر رنگی جوهر افشان EPSON STYLUS PHOTO R220(هدش خراب شده و زنگ زدم مادیران گفتن یکی دیگه بگیری بهتره) بود که میتونست روی دیسک چاپ کنه که از این ویژگیش استفاده میکردم و خیلی خوشم میومد. میخواستم ببینم پرینتر رنگی-لیزری هست که بتونه روی دیسک چاپ کنه ؟ اگه هست قیمتش چقدره ؟
میزان پرینت و حجم کاری؟؟؟
نوع پرینت؟؟؟

gomnam23
15-07-2012, 10:43
سلام دوست عزیز.
دوست عزیز برای کار شما، پرینتر تک رنگ فکر می کنید مناسب باشه!؟!؟!؟!
معمولا چاپ طرح های گرافیکی نیاز به یک پرینتر جوهر افشان با قدرت تفکیک
پذیری بالا داره.

ممنون بابت پاسخ، بیشتر کار پرینت متن و نوشته س ، گفتم که بعضی وقتا شاید بخوام یه طرحی هم پرینت بگیرم، گفتم که یه پرینتر رزولوشن بالا اگه معرفی کنید خیلی خوبه.
خودم بین اینا موندم :
brother HL-2140
Canon LBP 6000
HP LaserJet P1006
اگه مدلی هم مد نظر شما هست ممنون میشم بدونم

Hamed DC
15-07-2012, 10:54
ممنون بابت پاسخ، بیشتر کار پرینت متن و نوشته س ، گفتم که بعضی وقتا شاید بخوام یه طرحی هم پرینت بگیرم، گفتم که یه پرینتر رزولوشن بالا اگه معرفی کنید خیلی خوبه.
خودم بین اینا موندم :
brother HL-2140
Canon LBP 6000
HP LaserJet P1006
اگه مدلی هم مد نظر شما هست ممنون میشم بدونم

با این وجود Canon LBP 6000 بهترین انتخاب هستش.
Canon LBP 6000...163.000

esy_007
16-07-2012, 08:03
سلام دوست خوبم.
حجم کاری شما در روز، هفته یا ماه؟؟؟
پرینت متنی هست کارتون یا عکسی یا هردو؟؟؟

با سلام و تشکر از اینکه وقت می ذارید،والا بیشتر متنی هستش،حجم کاری بالا نیست،حتی ممکن در یک هفته هیچ پرینتی نداشته باشم.ولی من اکثر جاها رو که مطالعه کردم برای کاربری خانگی جوهر افشان رو پیشنهاد کردن.در ضمن می خوام علاوه بر پرینتر توانایی اسکن و کپی نیز داشته باشه.رنج قیمت هم تا سقف 200 هزار تومان.
بازم ممنون از راهنماییتون.
البته یه مورد دیگه هم هست اینکه گاهی اوقات مسافرت می رم وممکن سیزده،چهارده روز کار نکنه.آیا اگه جوهر افشان باشه مشکل پیدا نمی کنم؟

Hamed DC
16-07-2012, 14:02
با سلام و تشکر از اینکه وقت می ذارید،والا بیشتر متنی هستش،حجم کاری بالا نیست،حتی ممکن در یک هفته هیچ پرینتی نداشته باشم.ولی من اکثر جاها رو که مطالعه کردم برای کاربری خانگی جوهر افشان رو پیشنهاد کردن.در ضمن می خوام علاوه بر پرینتر توانایی اسکن و کپی نیز داشته باشه.رنج قیمت هم تا سقف 200 هزار تومان.
بازم ممنون از راهنماییتون.
البته یه مورد دیگه هم هست اینکه گاهی اوقات مسافرت می رم وممکن سیزده،چهارده روز کار نکنه.آیا اگه جوهر افشان باشه مشکل پیدا نمی کنم؟

خواهش میکنم، عزیزدل.
اتفاقا کاملا برعکس هست!!! برای کارهای خانگی پول دادن به جوهر افشان، دور ریختن پوله!!! خصوصا اینکه شما دوره ای از چاپگر استفاده می کنید.
بهترین انتخاب برای شما چاپگرهای لیزری هستش. توصیه میکنم که چندکاره نگریرین. چون اصطحلاکشون بالاس. من مدل زیر رو توصیه میکنم
Canon LBP 6000...163.000
کارتریج ثابت داره و نیازی به تعویض اون نیست.
چیپ محدود کننده شارژ کننده نداره و میتونی به دفعات کارتریج رو شارژ کنی.
می تونی ماه ها از پرینترت استفاده نکنی.
می تونی برای کارهای روتین، یه اسکنر با قیمت مناسب هم بخری. هم کارایش بالاتره و هم عمرش.

alimooghashang
16-07-2012, 22:29
سلام
خیلی فوری
قصد خرید یک پرینتر دارم تا قیمت 200 هزار تومان
لیزری سیاه سفید
در مورد چند کاره ها نظری ندارم، اگه به نظرتون خوبن که ازونا بخرم! اصلا با این قیمت هست مدلی؟
لطفا مدل های پیشنهادی خودتون رو بگید
ممنون

Kourosh_Jal
17-07-2012, 15:36
سلام دوستان....
ببخشید جای بهتری برای سوالم پیدا نکردم.
من یه پرینتر epson px660 با تانک دارم.
مشکلم اینه که بیشتر از 95% کاور فیلم هایی که چاپ میکنم کمرنگ و خراب میشه حتی وقتی روی best picture و کاغذ رو ultra glossy انتخاب میکنم.کاور هارو با برنامه undercoverxp چاپ میکنم روی کاغذ کوتد 130 گرمی.
خودم فکر میکنم به خاطر برنامه باشه چون توی حالت عادی بدون برنامه پرینت میکنم اینطور نمیشه.
چطور میتونم این مشکلو حل کنم یا عکس رو با سایزی که توی فتوشاپ براش تنظیم میکنم چاپ کنم؟
خواهشا کمک کنید واقعا اعصبمو داغون کرده این قضیه

Hamed DC
17-07-2012, 17:24
سلام
خیلی فوری
قصد خرید یک پرینتر دارم تا قیمت 200 هزار تومان
لیزری سیاه سفید
در مورد چند کاره ها نظری ندارم، اگه به نظرتون خوبن که ازونا بخرم! اصلا با این قیمت هست مدلی؟
لطفا مدل های پیشنهادی خودتون رو بگید
ممنون

سلام.
حجم کاری؟؟؟
موارد استفاده؟؟؟

Hamed DC
17-07-2012, 17:26
سلام دوستان....
ببخشید جای بهتری برای سوالم پیدا نکردم.
من یه پرینتر epson px660 با تانک دارم.
مشکلم اینه که بیشتر از 95% کاور فیلم هایی که چاپ میکنم کمرنگ و خراب میشه حتی وقتی روی best picture و کاغذ رو ultra glossy انتخاب میکنم.کاور هارو با برنامه undercoverxp چاپ میکنم روی کاغذ کوتد 130 گرمی.
خودم فکر میکنم به خاطر برنامه باشه چون توی حالت عادی بدون برنامه پرینت میکنم اینطور نمیشه.
چطور میتونم این مشکلو حل کنم یا عکس رو با سایزی که توی فتوشاپ براش تنظیم میکنم چاپ کنم؟
خواهشا کمک کنید واقعا اعصبمو داغون کرده این قضیه

سلام.
قوانین در پست اول گفته شده.
لطفا در قسمت زیر طرح موضوع کنید:
مشکلات کارت های جانبی و ابزارهای ورودی و خروجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alimooghashang
17-07-2012, 21:21
سلام.
حجم کاری؟؟؟
موارد استفاده؟؟؟

کارکرد خانگی!

Hamed DC
17-07-2012, 21:52
کارکرد خانگی!

Canon LBP 6000...163.000

alimooghashang
17-07-2012, 22:53
ممنون
کیفیت کاریش چطوره؟ خوبه؟
یه سامسونگ هم دیدم همین قیمت
اون چطوره؟

Hamed DC
17-07-2012, 23:01
ممنون
کیفیت کاریش چطوره؟ خوبه؟
یه سامسونگ هم دیدم همین قیمت
اون چطوره؟

خودم داشتم. عالی ایه. بی خرجترین پرینتره.
اصلا طرف سامسونگ نرو که گرفتارت میکنه. تعویض و -- چیپ. سوختن چیپ و کلی دردسر دیگه.
کارتریجای مزخرف. موندم این سامسونگ رو چرا تا حالا منحدم نکردن!!!

ase_pase
19-07-2012, 00:03
نوع پرینت؟؟؟

کارکرد خونگی هست ماهی حدودا 40-50 تا چاپ میکنم.
معمولا متن هست که یک سری هم ممکن هست رنگی باشه با عکس های کم.
اگه رنگی لیزری باشه که بتونه روی دیسک چاپ کنه مثل جوهر افشان ها اون موقع ماهی 4-5 چاپ روی دیسک هم ممکن هست انجام بدم.
دردسرش هم زیاد نباشه.
راستی واسه تعمیر اون EPSON نمیدونید چقدر هزینه داره ؟

Arashdn
21-07-2012, 12:14
سلام
دوستان
نیاز به یه پریتنتر سه کاره سیاه سفید و لیزری ارزون بره یه دفتر کوچیک هست
بودجه ماکسیمم 230 دیگه خیلی بشه 240
به نظرتون چی بگیرم؟
این سامسونگ ها رو تایید میکنید؟
یا یه دونه یه کاره از اچ پی یا برادر بگیریم؟

ali1400
24-07-2012, 20:16
من یه پرینتر رنگی واسه چاپ عکس توی عکاسی میخوام. میخوام کیفیت تصاویرش خوب باشه و اینکه هزینه نگهداریش هم زیاد بالا نباشه.
واسه این کار و با قیمت مناسب بین 200 تا 300 چی پیشنهاد میدید؟

ali1400
26-07-2012, 22:34
من یه پرینتر رنگی واسه چاپ عکس توی عکاسی میخوام. میخوام کیفیت تصاویرش خوب باشه و اینکه هزینه نگهداریش هم زیاد بالا نباشه.
واسه این کار و با قیمت مناسب بین 200 تا 300 چی پیشنهاد میدید؟

هیچ کس نیست کمک کنه!

m3hrd4d
27-07-2012, 16:12
سلام . من می خوام یه پرینتر برای چاپ روی سی دی و دی وی دی بخرم . تا قیمت 200 هزار تومن چی پیشنهاد میدین . ممنون .:11:

makmakf
29-07-2012, 11:34
سلام دوستان
پرینتر hp چند کاره کدوم مدلش کاغذ سایز کوچیک یکم از a5 کوچکتر قبول میکنه؟
من یه مدل داشتم a5 گیر میکرد

nimahandsomboy
01-08-2012, 20:05
با سلام

یه پرینتر چند کاره لیزری میخوام

برای دفتر املاک....محل کار.

بیشتر برای متن و نوشته میخوام و گاهی عکس رنگی .....مصرفم زیاد نیست

فکس و کپی حتما لازم دارم .....اگر گوشی تلفن هم داشته باشه بهتر ...اسکن زیاد استفاده نمیکنم

ترجیا hp ..canon باشه

زیره 300 تومن

▼ A.S.A.L ^
02-08-2012, 11:06
سلام
من دو پرینتر میخواهم
یکی برا پدر و یکی برا خودم.
برا پدر لیزری سیاه سفید معمولی و برا خودم لیزری رنگی
اول برا پدر لطف کنید کمک کنید بعد برا من

یک پرینتر سیاه سفید لیزری با کارکرد ماهی 250 تا پرینت حدودی
سقف بودجه 200
سرعت و مکث مهم نیس
موندگاری و خدمات مهم هست
مشکلات شارژی و تونر و درام حداقل باشه
پدر لیزری اچ پی داشت فیوزینگ خراب شد درست نشد موقتی جوهرافشان گرفت خیلی اذیت شد
این طور نباشه
مورد استفاده هم متن هست جدول رقم اعداد
چه مارکی توصیه میشه ؟
اچ پی ؟
لکسمارک ؟
کنن ؟
کدوم از اینها بهتر هست ؟

amiredge
06-08-2012, 17:34
با سلام. من پرینتر HP 1566 رو دارم و از کارکردش راضیم ولی به نظر من بیشتر اداریه و به درد منزل نمیخوره.از طرفی هم به پرینتر رنگی و اسکنر احتیاج دارم.اگه 1566 رو بفروشم(300 برگ هم پرینت نکرده) چه مدل پرینتری که 3 کاره باشه و کیفیت خوبی داشته باشه(مخصوصا واسه پوستر) میتونم بخرم.چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟ ممنون...

nimahandsomboy
07-08-2012, 17:40
با سلام

یه پرینتر چند کاره لیزری میخوام

برای دفتر املاک....محل کار.

بیشتر برای متن و نوشته میخوام و گاهی عکس رنگی .....مصرفم زیاد نیست

فکس و کپی حتما لازم دارم .....اگر گوشی تلفن هم داشته باشه بهتر ...اسکن زیاد استفاده نمیکنم

ترجیا hp ..canon باشه

زیره 300 تومن

کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

amiredge
08-08-2012, 17:15
کسی نیست راهنمایی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟

با 300 تومن نميتوني پرينتر رنگي ليزري چندكاره بگيري.

n-95
10-08-2012, 17:19
Printer SAMSUNG ML-2160 لیزری

Printer HP P1102 لیزری

دو مدل چاپگر هست سامسونگ حدود 140 و اچ پی 230 تومان، از نظر کیفیت سامسونگ در چه حدی نسبت به 1102هست؟ زیر 200 تومن چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ لیزری مشکی .

زیاد مصرف ندارم ، نهایت روزی 10 تا 15 برگ

mohammad_twe
10-08-2012, 21:31
سلام
من دنباله پرینتر برای چاپ روی سی دی هستم .
میخواستم بدونم مدلی هست که طرح رو روی برچسب بزنه و بعد برچسب رو روی سی دی بچسبونیم ؟ مثل سی دی هایی که الان تو بازار هست .. طوری که چاپ لیزی و چسبیده روی سی دی نیست و یک برچسب گرد روی سی دی خورده ؟
ممنون میشم از راهنماییتون

ase_pase
11-08-2012, 18:50
اگه رنگی لیزری باشه که بتونه روی دیسک چاپ کنه مثل جوهر افشان ها اون موقع ماهی 4-5 چاپ روی دیسک هم ممکن هست انجام بدم.
دردسرش هم زیاد نباشه.

بعد از 23 روز کسی نیست راهنماییم کنه ؟ :(
بودجه 400 تا 500 تومن

Firebirds
14-08-2012, 14:32
سلام به همه دوستان

من یه پرینتر رنگی می خوام برای کار های خانگی

حجم پرینت ماهیانه ام حدود 50 برگ
ترجیع می دم یک دستگاه سه کاره بگیرم ( چون اسکنر ندارم و هر از چند وقتی هم احتیاج پیدا میکنم بهش )
سرعت چاپ زیاد برام مهم نیست
می خوام امکان وصل شدن پرینتر به شبکه حتما وجود داشته باشه ( البته وایرلس یا کابلیش فرقی نمی کنه )
کیفیت چاپ خوبی را داشته باشه چون در آینده ممکنه تصمیم بگیرم تک و توک عکس دیجیتال هایی رو هم باهش چاپ کنم
هزینه شارژ و نگهداریش هم برام خیلی مهمه که مناسب باشه ( برای شارژ یک کارتریج مجبور نباشم کل قیمیت یه پرینتر رو هزینه کنم ! )
اینم برام مهمه که اگه یک ماه ازش هیچی پرینت نگرفتم ماه بعد که اومدم پرینت بگیرم نبینم پرینت نمی گیره و جوهرش خشک شده !

هزینه ای هم که می خوام بکنم چیزی حدود 250 هزار تومان هست.

با سپاس از همه دوستانی که راهنمایی می کنند.

Hamed DC
16-08-2012, 11:06
سلام به همه دوستان

من یه پرینتر رنگی می خوام برای کار های خانگی

حجم پرینت ماهیانه ام حدود 50 برگ
ترجیع می دم یک دستگاه سه کاره بگیرم ( چون اسکنر ندارم و هر از چند وقتی هم احتیاج پیدا میکنم بهش )
سرعت چاپ زیاد برام مهم نیست
می خوام امکان وصل شدن پرینتر به شبکه حتما وجود داشته باشه ( البته وایرلس یا کابلیش فرقی نمی کنه )
کیفیت چاپ خوبی را داشته باشه چون در آینده ممکنه تصمیم بگیرم تک و توک عکس دیجیتال هایی رو هم باهش چاپ کنم
هزینه شارژ و نگهداریش هم برام خیلی مهمه که مناسب باشه ( برای شارژ یک کارتریج مجبور نباشم کل قیمیت یه پرینتر رو هزینه کنم ! )
اینم برام مهمه که اگه یک ماه ازش هیچی پرینت نگرفتم ماه بعد که اومدم پرینت بگیرم نبینم پرینت نمی گیره و جوهرش خشک شده !

هزینه ای هم که می خوام بکنم چیزی حدود 250 هزار تومان هست.

با سپاس از همه دوستانی که راهنمایی می کنند.

سلام.
با این بودجه مدب مناسببی نمیشه خریداری کرد.
اگر هم پیدا بشه، هزینه جانبی زیادی برای جوهر باید بپردازین.
برای چاپ در چه زمینه ای قصد خرید پرینتر دارین؟؟؟

ase_pase
21-08-2012, 18:16
سلام

نوع پرینت؟؟؟

دردسرش هم زیاد نباشه.

بعد از 23 روز کسی نیست راهنماییم کنه ؟ :(
بودجه 400 تا 500 تومن

پست های من نامرئی هست که کسی جواب نمیده ؟! :41:

ila
22-08-2012, 00:09
پرینتر سیاه سفید لیزری تا 150 تومن که واقعا کیفیت خر کاری خوبی داشته باشه...واسه آموزشگاه که ماهانه 100-150 تا برگ پرینت میگیره و نمیخوام هزینه شارزش هم بیشتر از 10 تومن بیشتر بشه چی بگیرم..ممنون

سیاوش با مرام
22-08-2012, 21:06
سلام من یه چاپگر جوهر افشان A4 می خوام برای مصرف خانگی و چاپ عکس حدود 20 عکس در روز با بیشترین کیفیت و کمترین استهلاک بودجه حدو 200 تومن بهترین برند چیه
حالا دوتا مسئله مهم اول چاپگرهای جوهر افشان چقدر قابلیت چاپ دارن منظورم کارتریجش و بیشترین تایم ماندگاری جوهر دوم هزینه تعویض جوهرشون چقدره

dany_3p4u
23-08-2012, 18:30
سلام
یه مدل 3 کاره برای مصارف خونگی می حوام
مدلی که به من پیشنهاد کردن HP c4683 بود، اما توی بازاد دیگه نیستش
جالب اینجاست که می گفتن این مدل رو دیگه اچ پی تولید نمی کنه و مدل هایی که الآن داره به پای کیفیت این قدیمیه نمی رسن !

چند جور مدل بود مثله Photo Smart و ... هر کس هم از این فروشنده ها یه چیزی می گفت !

مدلی که دنبالشم می خوام شارژش رو خودم بتونم انجام بدم، زیاد کار قرار نیست ازش کشیده بشه اما روش بشه حساب کرد ! شرکت سازنده هم تعصب ندارم ! قیمت قبلی تا 150 توی ذهنم بود اما حالا با این اوضاع تا 200 هم راضی ام!

mehdi_cd2005
02-09-2012, 18:26
سلام . من یه پرینتر رنگی می خوام که قابلیت چاپ روی سی دی رو داشته باشه و هزینه چاپ فول رنگ روی a4 تا 200 تومن یا کمتر بشه حالا چه از طریق تانکر یا شارژ یا خود چاپگر هزینه چاپش ارزون در بیاد . کارمم تا روزی 50 تا 100 برگ و سی دی رو بتونه جواب بده کیفیت چاپش متوسط به بالا باشه . مقدار هزینه ای که می تونم بکنم تا 300 تومنه . لطفآ راهنماییم کنید ممنون

hamed_totally
03-09-2012, 07:31
سلام
یه راهنمایی می خوام
یه پرینتر خوب که برای استفاده تو یه شرکت با روزی حداقل 50 -60 تا پرینت چی رو پیشنهاد می کنید؟
قیمت هم مناسب باشه
سیاه و سفید

dogh
03-09-2012, 13:42
میخواستم پرینتر بگیرم از نوع لیزری رنگی
فروشنده ها میگفتن باید شارژ براش بخری بعد از مدتی
ولی سیاه و سفید نیازی به شارژ نداره
لطفا یکم توضیح میدن دوستان

ak313
03-09-2012, 21:20
من می خوام پرینتر و اسکنرهای کانون رو در اینجا یا یه تاپیک مستقلی معرفی کنم و بفروش بزارم آیا از نظر مدیران این کار خلاف قوانین انجمنه.
آیا ایجاد تاپیک مستقل برای فروش قطعات ممنوعه؟ پیشنهاد چیست؟
البته این کار من با همراهی یکی از نمایندگان کنون توی برج بهاره که نمایندگی رسمی از شرکت کنون داره و خریداران می تونن با خیال راحت خرید کنن.

ak313
03-09-2012, 23:54
سلام
یه راهنمایی می خوام
یه پرینتر خوب که برای استفاده تو یه شرکت با روزی حداقل 50 -60 تا پرینت چی رو پیشنهاد می کنید؟
قیمت هم مناسب باشه
سیاه و سفید
برای خرید پیام خصوصی بدهید
LBP 6300dn قیمت 415 هزار توامان گارانتی کامپیوتر ریز
نوع دستگاه : چاپگر ليزري تكرنگ
امکانات : چاپ دو رو/چاپ در شبکه
نوع کارتریج :719
حافظه :16مگابايت
کارکرد کارتریج : 2100برگ با پوشش %5
دقت چاپ :2400x600dpi(air)
ورودی کاغذ :250برگ/دستي: 50برگ
سرعت چاپ :30 برگ در دقيقه
پورت ورودی : USB 2.0 Hi-speed/Ethernet]]
توان کاری در ماه : 25000 برگ MAXMUM

LPB 6000 قیمت202هزار گارانتی کامپیوتر ریز
نوع دستگاه : چاپگر ليزري تكرنگ
نوع کارتریج : 725
امکانات : چاپ دورو
حافظه :Only buffer memory
کارکرد کارتریج :1600برگ با پوشش%5
دقت چاپ :2400 x 600dpi(AIR)
ورودی کاغذ :150برگ/دستي:1برگ
سرعت چاپ :18برگ در دقيقه
زمان اولین چاپ:7/8 ثانیه
پورت ورودی : USB 2.0 Hi-Speed
توان کاری در ماه : 5000برگ

ak313
04-09-2012, 00:06
میخواستم پرینتر بگیرم از نوع لیزری رنگی
فروشنده ها میگفتن باید شارژ براش بخری بعد از مدتی
ولی سیاه و سفید نیازی به شارژ نداره
لطفا یکم توضیح میدن دوستان
بالاخره کارتریج هر دو تموم میشه و مجدد باید شارژ کنی اما برای منزل یا کارهای اداری همون سیاه سفید پیشنهاد میشه که دیرتر شارژش تموم میشه و هزینشم کمتره
lbp6000 202000T
lbp6300 415000T

mehdi_cd2005
04-09-2012, 12:58
دوستان لطف کنید منم راهنمایی کنید ممنون میشم

kiar
20-09-2012, 21:32
من میخوام یه پرینتر لیزری تک رنگ برای مصرف خانگی بخرم قیمتش هم تا حد امکان از 200 بیشتر نباشه خودم از یه نفر پرسیدم پرینتر brother 2130 رو پیشنهاد داد اگه مارک مشابه بهتری سراغ دارین معرفی کنید ممنون.

rafsanjan gsm
26-09-2012, 12:10
دوستان یه پرینتر hp 1102 pro که حدودا شش ماه کار کرده رو 170 میخوام بخرم، به نظر شما چطوره ؟ کارتریجشم فقط یه بار شارژ شده،پرینتر هم کاملا سالم هست

Hosseinghasemi
26-09-2012, 12:14
مشاوره برای خرید چاپگر لیزری رنگی یا سیاه سفید

با سلام
من کارم این طوره که معمولا سیاه سفید زیاد چاپ می کنم و ممکنه یک باره صد برگه با هم چاپ کنم ولی رنگی کم (مثلا در ماه یکی دو برگه یا کمی بیشتر) و از طرفی نیاز به اسکن و کپی هم دارم
حالا موندم چه نوع چاپگری بگیرم؟؟
رنگی؟؟ سیاه سفید ؟
تک کاره ؟ سه کاره؟
آیا پرینتر های رنگی نظیر اچ پی 1025 می تونند تعداد زیادی برگ سیاه سفید رو با قیمت مناسب چاپ کنند؟؟
پرینترهای چند کاره چطور؟؟ می تونند تعداد زیادی هم زمان چاپ کنند؟؟
در ضمن کدوم مارک بهتره؟؟ HP - canon-samsung??
ممنون می شم اگر بنده رو راهنمایی کنید

amirhosien_007
26-09-2012, 13:13
به این آدرس یه سر بزن من خودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])حدود 7 ماه شده که از این برند خریدم و درمورد خدماتش هم راضی هستم ، البته تابه حال خراب نشده ولی هر وقت زنگ میزنم پشتیبانی شرکت مادیران ، خوب جواب میدن.

magic69
26-09-2012, 22:03
سلام دوستان.

پرینتر سیاه سفید و اسکنر (با هم یا جدا) چی معرفی می کنین؟ هفته ای حدود 200 تا صفحه فوقش بخوام پرینت بگیرم.واسه یه مدرسه هست.
اولویت خریدم با پرینتر هستش.قیمتشم حداکثر حداکثر 300 تومن باشه.

خیلی ممنونم

havva
27-09-2012, 18:02
جقدر سوال پرسیده شده این بخش دی:

پرینتر hp 1606dn رو می خواستم بخرم. قیمت به روز کسی داره؟
eblisandenzo
27-09-2012, 20:06
سلام دوستان ! قیمت canon lbp 6000 چنده الان ؟
کسی استفاده کرده ! من یه چیز میخوام ک مثل اسب کار کنه !این جاب میده ؟ نهایت پول هم 250

rafsanjan gsm
28-09-2012, 18:22
دوستان بهتره این بخشو حذف کنید، چون فقط وقت تلف کردنه ، مدیری کسی کلا نیست که جواب بده سوالاتو

ata.royalfalcon
02-10-2012, 15:56
سلام .
يه پرينتر ميخواستم كه كپي هم داشته باشه (تك رنگ ، ليزري) براي كار اداري حداقل 50 صفحه پرينت+كپي در روز . چه مدلي پيشنهاد ميديد ؟؟

Hamed DC
02-10-2012, 22:20
سلام .
يه پرينتر ميخواستم كه كپي هم داشته باشه (تك رنگ ، ليزري) براي كار اداري حداقل 50 صفحه پرينت+كپي در روز . چه مدلي پيشنهاد ميديد ؟؟

سلام عطا جان.
سقف بودجه،گلم؟؟؟

Hamed DC
02-10-2012, 22:20
دوستان بهتره این بخشو حذف کنید، چون فقط وقت تلف کردنه ، مدیری کسی کلا نیست که جواب بده سوالاتو

دوست عزیزم، من چند وقتی نبودم و بخش سخت افزار بشدت مورد بی مهری قرار گرفته!
لطفا باز هم سوالتون رو مطرح کنید تا رسیدگی بشه.
ممنونم.

ata.royalfalcon
03-10-2012, 08:25
سلام عطا جان.
سقف بودجه،گلم؟؟؟

سلام حامد جان .
والا از قيمتها و مدلهاي موجود هيچ اطلاع ندارم و بنابراين دو سقف بودجه در نظر ميگيرم .
سقف بودجه اول تا 600 هزارتومن .
سقف بودجه دوم تا 800 الي 1 ميليون .

Hamed DC
03-10-2012, 11:53
سلام حامد جان .
والا از قيمتها و مدلهاي موجود هيچ اطلاع ندارم و بنابراين دو سقف بودجه در نظر ميگيرم .
سقف بودجه اول تا 600 هزارتومن .
سقف بودجه دوم تا 800 الي 1 ميليون .
HP JET Pro M1212NF MFP...610.000
HP LaserJet 1522NF...735.000

eblisandenzo
04-10-2012, 19:41
سلام دوستان ! من یه پرینتر میخوام که مثل اسب کار کنه ! کیفیت پرینتش هم خوب باشه ! پودروش راحت پیدا شه و شارژش هم خیلی سخت نباشه !
چند مدل دیدم ! نظر اساتید در موردشون چیه ؟

canon lpb 6000
hp 1102
brother 2140

aria_electric_fars
06-10-2012, 20:28
سلام دوستان

بنده مي خوام يك پرينتر ليزري رنگي تك كاره A3 زن مي خوام براي چاپ به اصطلاح كاتالوگ و پوستر در حد محدود براي كارهاي شخصي خودم الان خودم يك پرينتر ليزري سياه و سفيد Hp 1020 دارم الان نزديك 5 سال هست و ازش فوق العاده راضي هستم
بري اين كاري كه گفتم چي پيشنهاد مي كنيد؟؟؟!!!
قيمت امروز يعني برج 7 سال 91 چنده؟؟؟!!!
با اين پرينترليزري چند صفحه مي شه پرينت كرد؟؟!!!
هزينه تقريبي شارژ رنگ هاي پرينتر ليزري چنده؟؟؟!!!

اگر توضيحات اضافي داره نسبت به پرينتر ليزري سياه و سفيد بفرمائيد كه بعدا به مشكل بر نخورم
خلاصه يه چيز خوب و عمري مي خوام نه اينكه بخرم فرداش تو دردسر بيفتم

با تشكر

parishangard
10-10-2012, 16:26
سلام یه پرینتر میخوام جهت انجام کار دانشجویی و پایان نامه ، میخوام کارتریجش ارزون باشه و راحت گیر بیاد و فقط پرینت سیاه و سفید بگیره خودم برند hp مدنظرمه
قیمتش هم زیر 200 باشه بهتره و در عین حال طوری باشه سر جمع طول عمر مفید خودش و کارتریجش ؛ از صفحه ای 50 تومن بیرون ارزون تر در بیاد!
اگر با این هزینه مدل به درد بخوری نباشه یه نیم نگاهی هم به چند کاره ها دارم اگه پیشنهاد خاصی داشته باشید انتطاراتم در این رابطه انعطاف پذیره
ممنون

rpf
11-10-2012, 15:35
سلام....

من یه پرینتر رنگی ترجیحا چندکاره برای مصارف خانگی میخوام در حد هفته ای 10 برگ شاید هم کمتر....اگه کیفیت چاپ عکس روی کاغذ های مخصوص عکس هم داشته باشه چه بهتر...

قیمت هم تا 250000 باشه خوبه

کلا نظرتون راجع به این چند کاره ها چیه؟ کیفیت لازمو دارن؟ زود خراب نمیشن؟

کارتریج هم حدودا چه قد هزینه داره؟ از کجا بفهمم قابلیت شارژ داره یا نه؟

من خودم این 2 مدل مد نظرم هست اگه قبلا دیدینش یا باهاش کار کردین بگین چه طوریه(از هر نظر کیفیت کار تا عمر دستگاه و زود خراب نشدن)

خلاصه یه چیز خوب و با کیفیت در این رنج قیمت میخوام و هر روز تعمیرگاه نباشه و در مورد پرینتر ها کدام مارک تا حالا بهترین جوابو پس داده؟

و هر چیز دیگه ای که به نظرتون مفید هستو بگین تا بعدا پشیمون نشم...

HP PhotoSmart D110A

Canon Pixma MX374

اون اچ پی زده کارتریج ( کارتریج مشکی و رنگی HP60 )
و کانن هم زده (PG-440, CL-441 )

rpf
13-10-2012, 12:40
کسی نیست جواب بده؟

amir.7
14-10-2012, 01:51
سلام

دوستان لطفا یه پرینتر در محدوده قیمتی 300 تومن معرفی کنید ، یه چیز میخوام شبیه به 1320

باشه

با تشکر

aria_electric_fars
14-10-2012, 08:30
گويا اين تاپيك متروكه شده و كسي نيست كه جواب بده

پي سي ورلد هم پي سي ورلد قديم

يادمه تا چند سال قبل هر سوالي مي شد نيم ساعت بعد جواب داده مي شد ولي الان ...

Mahiar0
20-10-2012, 18:16
یک دستگاه 4کاره میخواهم لیزری
پرینتر فاکس فتوکپی اسکن
تا قیمت 600-700 تومان میخواهم
بشه با هرکارتریج که شارژ میکنیم حدود2000برگ بزنه

berendji
20-10-2012, 23:48
دوستان همیشگی سلام.
یک پرینتر لیزری سیاه و سفید برای مصرف خانگی می خوام که برای کاغذ A4 و A5 جای مجزا داشته باشه.پیشنهادتون چیه؟

Hamed DC
24-10-2012, 12:11
دوستان همیشگی سلام.
یک پرینتر لیزری سیاه و سفید برای مصرف خانگی می خوام که برای کاغذ A4 و A5 جای مجزا داشته باشه.پیشنهادتون چیه؟

سلام گلم.
سقف بودجه؟؟؟
نوع کارکرد؟؟؟

Hamed DC
24-10-2012, 12:11
یک دستگاه 4کاره میخواهم لیزری
پرینتر فاکس فتوکپی اسکن
تا قیمت 600-700 تومان میخواهم
بشه با هرکارتریج که شارژ میکنیم حدود2000برگ بزنه

رنگی مد نظره یا تک رنگ؟؟؟

berendji
24-10-2012, 15:41
سلام گلم.
سقف بودجه؟؟؟
نوع کارکرد؟؟؟
نوع کارکرد : مصرف خانگی در حد چاپ مقالات دانشجویی و امثال این.کار سنگینی باهاش ندارم.فقط می خوام یه پرینتر باشه که بعضی اوقات لازم میشه نرم بیرون ....
سقف بودجه : هزینه هر چه کمتر بهتر به شرطی که کیفیت پایین نیاد( یه چیزی هم رده HP1020 )

Hamed DC
24-10-2012, 15:43
نوع کارکرد : مصرف خانگی در حد چاپ مقالات دانشجویی و امثال این.کار سنگینی باهاش ندارم.فقط می خوام یه پرینتر باشه که بعضی اوقات لازم میشه نرم بیرون ....
سقف بودجه : هزینه هر چه کمتر بهتر به شرطی که کیفیت پایین نیاد( یه چیزی هم رده HP1020 )

Canon LBP 6000...250.000

berendji
24-10-2012, 22:09
Canon LBP 6000...250.000
ممنون.پرینتری که دو جای مجزا برای کاغذ A4 و A5 داشته باشه دیگه تولید نمیشه تو این رینج؟ مثل HP1020 و یا HP1102W

brad pitt
28-10-2012, 15:32
سلام

دوستم یک پرینتر و یک سه کاره داره :

1.جوهرافشان رنگی HP 3650 داره . یکسال باهاش کار کرده
خیلی تمیزه

من هم فقط میخوام هر از گاهی مقاله ای چیزی فقط برا مصرف خانگی پرینت کنم و فقط هم جوهر مشکی
میگه 50 تومن

2. سه کاره ی hp2353 نیاز به شارژ کاتریج داره ( چون 6 ماه ازش استفاده نشده 0 و کلا 9 ماه خریدتش
میگه 100 توم

پیشنهاد میکنید خریدشونو ؟
کدوم یکی ؟

چون راستش الان کانون 6000 یا اچ 1102 من صبح پرسیدم 300000 تومن هست و من اصلا موارد استفادم شاید در ماه به 100 صفحه پرینت هم نرسه

لطفا راهنمایی کنید

ممنون ازتون

Hamed DC
29-10-2012, 22:08
ممنون.پرینتری که دو جای مجزا برای کاغذ A4 و A5 داشته باشه دیگه تولید نمیشه تو این رینج؟ مثل HP1020 و یا HP1102W

خیر متاسفانه....

Hamed DC
29-10-2012, 22:10
سلام

دوستم یک پرینتر و یک سه کاره داره :

1.جوهرافشان رنگی HP 3650 داره . یکسال باهاش کار کرده
خیلی تمیزه

من هم فقط میخوام هر از گاهی مقاله ای چیزی فقط برا مصرف خانگی پرینت کنم و فقط هم جوهر مشکی
میگه 50 تومن

2. سه کاره ی hp2353 نیاز به شارژ کاتریج داره ( چون 6 ماه ازش استفاده نشده 0 و کلا 9 ماه خریدتش
میگه 100 توم

پیشنهاد میکنید خریدشونو ؟
کدوم یکی ؟

چون راستش الان کانون 6000 یا اچ 1102 من صبح پرسیدم 300000 تومن هست و من اصلا موارد استفادم شاید در ماه به 100 صفحه پرینت هم نرسه

لطفا راهنمایی کنید

ممنون ازتون

سلام.
اگر استفاده محدود از دستگاه دارین و شاید ماها پرینت نگیرین، زیاد روی جوهر افشان حساب نکیند.
چون باید دائما استفاده بشه. برخی مدلها هم هستن که شرکت سازنده ادعا کرده که هد مقاوم به خشک
شدگی دارن. در صورتیکه من جوابی نگرفتم و بعد از اندکی عدم استفاده مجبور به هزینه بالایی شدم!!!

3dmaxacad
04-11-2012, 11:41
سلام لطفا راهنمایی کنید یک پرینتر لیزری سیاه سفید A4 برای استفاده خانگی با کیفیت خوب ترجیحا دورو پرینت کنه پیشنهاد کنید با ذکر قیمت

ittools
04-11-2012, 21:08
میخوام پرینتر رنگی لیزری بخرم برای مصارف خانگی
نظرتون با مدل چاپگر لیزری CLP-320‎ سامسونگ چیه ؟

Mahiar0
25-11-2012, 10:17
یک پرینتر لیزری خوب پیشنهاد بدید
که هم پورت paralel همان lpt داشته باشه هم usb که بشه با برنامه ای که تحت داس است که تو ویندوز اجرا میشه رو باهاش پرینت گرفت
جنسشم خوب باشه پرینت زیاد بزنه خراب نشه
برای سیستم حسابداری است و تعداد بالایی پرینت میزنه سوزن مکنده رولش خراب نشه کاغذ گیر نکنه همش
قیمت بگید
400 تا 900 تومان

عمو میلاد
28-11-2012, 09:24
سلام دوستان
من پرینتر حرارتی میخواستم بخرم
واسه رستوران میخوام
یه چیزی میخوام که روزانه 100د تا فیش بزنه
هزینه های جانبیش هم کم باشه
این جریان عمر هد 8 کیلومتر و عمر هد 12 کیلومتر چیه ؟؟؟؟
یعنی بعد از 8 کیلومتر پرینت کردن باید هدشون عوض بشه ؟؟؟ یا کلا دستگاه باید عوض بشه ؟؟؟
اگه هد باید عوض بشه قیمت هد چه قدره ؟؟؟
ممنونم

M A S 0 U D
30-11-2012, 11:19
سلام یه پرینتر ( لیزری تک کاره سیاه و سفید) برای مصرف خانگی معرفی کنید که کم مصرف باشه و هزینه شارژ کارتریجش هم کم باشه زیاد مصرف هم ندارم خیلی کم و برای مصارف ضروری مثل کپی های ضروری
سه تا مدل پیدا کردم کدومش بهتره ؟ از لحاظ شارز و دوام کارتریج کدوم یک از مدلهای زیر بهتره؟ شما فکر کنید من در ماه بطور متوسط 100 برگ چاپ میکنم:
canon lbp 6000
brother 2130
hp 1102

با تشکر

mahdi-mo
06-12-2012, 14:14
با سلام
من قصد خرید پرینتر برای کارهای دانشجویی و برای کارهای معمولی در خونه دارم
بودجمم هم بین 150 تا حداکثر 200 تومنه
تو سایت digikala و chare چند تا مدل با این حدود قیمت بودند ولی چون اطلاعاتی از پرینتر ندارم گفتم قبل از خرید ازتون راهنمایی بگیرم
بعضیها میگن این پرینترهای ارزون قیمت هزینه رنگشون بالایه آیا درسته؟؟
کلا اگه میشه یه مدل خوب بااین حدود قیمت بهم معرفی کنید که هزینه های جانبیش پایین باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون

mahdi-mo
06-12-2012, 22:52
با سلام
تو سایت digikala و chare چند تا مدل با این حدود قیمت بودند ولی چون اطلاعاتی از پرینتر ندارم گفتم قبل از خرید ازتون راهنمایی بگیرم
کلا اگه میشه یه مدل خوب بااین حدود قیمت بهم معرفی کنید که هزینه های جانبیش پایین باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون

کسی نیست؟؟؟:sq_6:

aria_electric_fars
07-12-2012, 10:16
با سلام
ممنون

سلام دوست عزيز

بهترين پرينتر براي كارهاي دانشجويي و اين مسائل با اين بوجه مي شه به پرينتر هاي ليزري سياه و سفيد hp مدل هاي 1020 يا 1210 اشاره كرد

با تشكر

mahdi-mo
07-12-2012, 16:55
سلام دوستان هنوز موندم چی بگیرم
نظرتون رو درباره این مدلا لطف میکنید بگید بیشتر منظورم هزینه شارژ و کارتریجشونه.
1-پرینتر Samsung ML 1660

2-پرینتر Samsung ML 2160

3-پرینتر Samsung ML 2165W

4-پرینتر HP LJ P1102

5-پرینتر برادر مدل HL-2140
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

6-LBP6000 - Canon
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

میدونید موندم چندکاره جوهر افشان بگیرم یا تک کاره لیزری؟کاملا گیج شدم نمیتونم تصمیم گیری کنم.
این جوهر افشانها هم مثل لیزریها قابل شارژه یا باید هر دفعه که تموم شد کارتریج نو براش بخری؟
یه چندکاره خوب با کیفیت و هزینه های جانبی پایین هم بهم معرفی میکنین؟
لطفا 6 گزینه بالا رو که نوشتم از لحاظ هزینه شارژ و کارتریج با هم برام مقایسه کنید و هر چیزی که خودتون به ذهنتون میرسه!!
ممنون

akrami101
18-12-2012, 01:55
سلام به همگی . من یه پرینتر 4 کاره میخوام که حدود 500 تا 550 باشه . یه چیزی باشه که هم کیفیتش خوب باشه هم واسه شارژش اذیت نکنه.تو این قیمت چی پیشنهاد میدین؟ HP 1212 چطوریه؟

M.Sadegh.M
25-12-2012, 17:09
سلام
من یک ‍پرینتر چند کاره لیزری(پرینت-اسکن-کبی) نیاز دارم برای کارای دانشجویی شاید هفته ای میانګین 30 تا پرینت بیشتر یا کمتر باهاش نخوام بګیرم.
اګه کیفیت اسکنشم خوب باشه که خیلی خوب میشه.
یه مدل adf و یک مدل بدون adf بهم معرفی کنید.

بودجه هم 400 تا 500

ممنون از شما

Milad8
11-01-2013, 04:39
سلام

حامد جان به کمکت نیاز اساسی دارم .

یه پرینتر سیاه و سفید واسه مدرسه میخوام ... گاهی وقتا حجم کار بالاست ... مثلا ایام امتحانات ممکنه روزی بالای 500 برگ پرینت بگیریم .

دنبال یه مارک با دوام با ظرفیت مناسب تونر میگردم که برای شارژ نیاز به تعویض کارتریج نباشه ... نمیخوام وسط کار دستمون تو پوست گردو بمونه .

هزینۀ شارژش هم زیاد نشه .

بودجه هم بین 200 تا 350

راستی این مدل با انتظارات من همخونی داره ؟

Canon LBP6000

با سپاس :»

Hamed DC
15-01-2013, 14:28
سلام

حامد جان به کمکت نیاز اساسی دارم .

یه پرینتر سیاه و سفید واسه مدرسه میخوام ... گاهی وقتا حجم کار بالاست ... مثلا ایام امتحانات ممکنه روزی بالای 500 برگ پرینت بگیریم .

دنبال یه مارک با دوام با ظرفیت مناسب تونر میگردم که برای شارژ نیاز به تعویض کارتریج نباشه ... نمیخوام وسط کار دستمون تو پوست گردو بمونه .

هزینۀ شارژش هم زیاد نشه .

بودجه هم بین 200 تا 350

راستی این مدل با انتظارات من همخونی داره ؟

Canon LBP6000

با سپاس :»

سلام دوست گلم. بخاطر تاخیر عذر میخوام.
برای اینکه حجم کاری شما کمی بالاس بهتره که کلا از پرینترهای کانن استفاده کنید. چون برای شارژ کارتریج اونها به مشکل نمیخورین. برای HP هم مشکلی پیش نمیادش. ولی ممکنه در اثر شارژهای متوالی کمی کم رنگ بشه!!!
این مدلی که شما در نظر دارین، مدل بسیار خوبی هستش. اما برای پرینت متوالی باید به فاصله هر 10دقیقه یه استراحت بهش بدین. تا آسیب نبینه. من این مدل رو چند سال پیش داشتم و برای پایان نامم حدود250صفحه رو یک باره پرینت زدم و هیچ مشکلی پیش نیومد. ولی خب، بهتهر که تعداد صفحات از 100تا تجاوز نکنه تا پرینتر داغ نکنه. چون این سریها از فن بی بهره ان.
میتونید روی پرینترهای کارکرده مدل بالاتر هم فکر کنید.

payma
18-01-2013, 11:45
دوستان یدونه پریتنر میخوام برای خونه زیاد قرار نیست ازش کار کشیده بشه اما شاید پیش بیاد سالی ماهی یهو 100 تا پرینت هم بگیرم
Hp که خوب شناخته شدس من با مدل 2035 و 2055 و 1005 (اگر اشتباه نکنم) تو سایت دانشگاه که مسئول بودم کار کردم دو تای اول عالین اما خیلی گرونن
برندهای دیگه رو واقعا نمیدونم کیفیت کارشون چطوریه

ترجیحاً از برند HP لیزری تک کاره و سه کاره سیاه و سفید میخوام
شارژ کارتریجش راحت باشه قطعاتش هم گیر بیاد
از برندهای دیگه هم اگه مدل های با کیفیتی سراغ دارین ممنون میشم پیشنهاد بدین
قیمت هم هرچی کمتر بهتر اما خوب از کف قیمت تا بالا یشنهاد بدید ببینم چه میشه کرد دیگه:n01:

حالا با تفاسیر فوق ممنون میشم چند تا مدل بهم معرفی کنین

Hamed DC
18-01-2013, 21:15
دوستان یدونه پریتنر میخوام برای خونه زیاد قرار نیست ازش کار کشیده بشه اما شاید پیش بیاد سالی ماهی یهو 100 تا پرینت هم بگیرم
Hp که خوب شناخته شدس من با مدل 2035 و 2055 و 1005 (اگر اشتباه نکنم) تو سایت دانشگاه که مسئول بودم کار کردم دو تای اول عالین اما خیلی گرونن
برندهای دیگه رو واقعا نمیدونم کیفیت کارشون چطوریه

ترجیحاً از برند HP لیزری تک کاره و سه کاره سیاه و سفید میخوام
شارژ کارتریجش راحت باشه قطعاتش هم گیر بیاد
از برندهای دیگه هم اگه مدل های با کیفیتی سراغ دارین ممنون میشم پیشنهاد بدین
قیمت هم هرچی کمتر بهتر اما خوب از کف قیمت تا بالا یشنهاد بدید ببینم چه میشه کرد دیگه:n01:

حالا با تفاسیر فوق ممنون میشم چند تا مدل بهم معرفی کنین

سلام و عرض ارادت.
برای کاربرد شما که حجم بالایی نداره و زیاد هم سنگین پرینت نمیگرین، مدل Canon LBP6000 عالیه. هم کارتریج خوبی داره(شارژ پذیریی بالا) و هم قیمت مناسب و عمر خوبی داره.هم رده این مدل در برند HP مدل 1102 هستش که کمی از این مدل گرونتره.
این مدل کانن حدود 240.000تومن هستش. فقط هنگام خرید حواستون به کارتریج باشه که کارتریج اصلی با قلابی اون تعویض نکرده باشن!!!

payma
19-01-2013, 03:08
سلام و عرض ارادت.
برای کاربرد شما که حجم بالایی نداره و زیاد هم سنگین پرینت نمیگرین، مدل Canon LBP6000 عالیه. هم کارتریج خوبی داره(شارژ پذیریی بالا) و هم قیمت مناسب و عمر خوبی داره.هم رده این مدل در برند HP مدل 1102 هستش که کمی از این مدل گرونتره.
این مدل کانن حدود 240.000تومن هستش. فقط هنگام خرید حواستون به کارتریج باشه که کارتریج اصلی با قلابی اون تعویض نکرده باشن!!!

با تشکر از شما
پس تک کاره لیزری بخوام از بین این دو تا فقط انتخاب کنم؟ گارانتی پرینترهای کنون چه شرکتی هست؟چطور میشه کارتریج اصلش رو تشخیص داد؟
میشه چند تا سه کاره لیزری سیاه و سفید خوب هم پیشنهاد بدین؟

یه توضیحی هم در مورد کیفیت پرینت تک کاره و سه کاره ها بدین ممنون میشم میخوام ببینم کیفیت پرینت اگه خیلی فرق داره خوب تک کاره بگیرم بیخیال سه کاره بشم

payma
20-01-2013, 11:03
با تشکر از شما
پس تک کاره لیزری بخوام از بین این دو تا فقط انتخاب کنم؟ گارانتی پرینترهای کنون چه شرکتی هست؟چطور میشه کارتریج اصلش رو تشخیص داد؟

یه توضیحی هم در مورد کیفیت پرینت تک کاره و سه کاره ها بدین ممنون میشم میخوام ببینم کیفیت پرینت اگه خیلی فرق داره خوب تک کاره بگیرم بیخیال سه کاره بشم

........:n27:

mostafait
20-01-2013, 11:24
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی،،،

من هم اکنون یک عدد پرینتر HP 1214nfh دارم چهار کاره! اما میخوام کمی در سرعت پرینت و کپی کردن ارتقا داده باشم.

بنابراین آیا پرینتر تهیه کنم؟ یا اینکه دستگاه کپی بخرم که قابلیت اتصال به کامپیوتر داشته باشه؟

آیا این دستگاه کپی
AR-M165 - ARM165 - Kopierer / Drucker / MFP - Archiv - Sharp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رو تهیه کنم خوبه اگر هم دستگاه کپی خوب نیست یک پرینتر با این قابلیت ها پیشنهاد دهید!

ممنون!

راستی مگه دستگاه کپی مثل پرینتر لیزری تونر نداره؟ مگه پودر داخل نمیریزن؟!

vbiman
21-01-2013, 14:49
سلام من یک پرینتر سه کاره لیزری (سیاه -سفید) می خواستم (پرینت - کپی - اسکنر ) حدود قیمت هم حداکثر تا 500 تومن باشه
به نظرتون چه مدلی بگیرم برای کار خونگی می خوام و استفاده از پرینتر و کپی بیشتره
چند تا مغازه سر زدم ولی قیمت ها خیلی الکی بالا رفته و می خواستم دیگه برم تو کار دسته 2 ولی نمی دونم اطمینانی هست یا نه چون گارانتی نمی کنن (فقط بردش)
به نظرتون با توجه به این قیمتای بالا اگه بخوام دسته 2 بگیرم باید به چه نکاتی توجه کنم و چه مارک هایی رو اصلاً نرم سمتش
و اصلی ترین نکات که باید بهش توجه کنم چیه؟
و آیا کیفیت کار این سه کاره با این که هر کدوم رو جداگانه استفاده کنیم فرق داره (منظورم پرینت و اسکنو جدا بگیرم ) ؟ البته بازم بگم برای کار خونگی می خوام مصرفم زیاد نیست ولی می خوام دستگاه بهینه کار کنه .

alexp2
21-01-2013, 18:09
سلام دوستان من دانشجو هستم .و می خوام یه اسکنر برای اسکن جزوات و کتاب ها (معمولا سیاه و سفید)بگیرم . زیر 250-260 تومن دوستان کیفیت تصویر اونقدر برام مهم نیست فقط خوانا باشه لطفا راهنماییم کنید
این مدل ها رو هم توی اینترنت دیدم چجورین حوبن؟
HP Scanjet G2710
Canon CanoScan LiDe 110

راستی دوستان قیمت مدل زیر چقدر هست و چجوریه؟
Canon CanoScan LiDe 210
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

payma
24-01-2013, 15:14
دوستان یه لطفی کنن این یه سوال منم جواب بدن دیگه قول میدم اینورا نیام:n02:

از بین سه تا سه کاره زیر به نظرتون کدوم رو بگیرم بهتره؟ تا سر ماه حتما یکیش رو میخرم بدبختانه قیمت ها هم ترکید باز!

HP LaserJet M1132
Canon i-SENSYS MF4410
Canon i-SENSYS MF4430

راستش نظر خودم رو HP هست اما ممنون میشم راهنمایی کنید
فرق 4410 با 4430 چیه؟ اگه فرق خاصی ندارن 4410 که ارزون تره اولویته از کنون خوب!بودجم دور و ور 500 هست حالا یکم بیشتر

Pedram_mrn
24-01-2013, 19:47
سلام

دنبال یه پرینتر ارزون میگردم واسه کارای دانشجویی داستان جوهر افشان و لیزری چی هست کلا؟:n02:
این طور که متوجه شدم لیزری ها جوهر نمیخوان ولی گرون ترن و جوهر افشانا براشون باید جوهر خرید دردسر تعویض جوهر و اینا + هزینش اما قیمت دستگاه کمتر درسته؟:n27:

من شاید هفته ای 4 5 تا ورقه پرینت کنم کپی و اسکن هم احتمالا به دردم بخوره...
کمترین هزینه ای که باید بکنم چقدره؟
اگه یه مدل خوب بخوام که عکس های خونوادگی رو هم بخوام گاها چاپ کنم چقد باید هزینه کنم؟
یه مدلی هست به اسم اچ پی اسمارت پرمیوم که روش اپلیکیشن هم میشه نصب کرد و اینا امکاناتش کارایی داره؟
مثلا میشه مستقیم از یه گوشی اندورویدی باهاش کار کرد و یه چیزی پرینت کرد؟

میشه یه مدل بیسیک و ساده و یه مدل با امکانات بیشتر وقیمت مناسب پیشنهاد کنید.
نهایت 300 میتونم هزینه کنم.

نظرتون راجع به این چیه دیجی کالا میده 170
HP Deskjet D2050

مرسی ممنون که وقت میذارید:n16:

Hamed DC
24-01-2013, 23:28
با تشکر از شما

پرینترهای چند کاره بدلیل استحلاک بالا، هم مصرف جوهر بیشتری دارن و هم ممکنه وقتی خراب میشن، یا بسختی درست بشن و یا اینکه هزینه زیادی رو براتون به همراه داشته(تجربه شخصی!). در مورد اصل بودن کارتریج هم باید بگمک که کارتریجهای فله ای معمولا هیچ پک و وکیومی ندارن، ولی کارتریجهای اصل رو داخل پاکتهای پلاستیکی محکم وکیوم میکنن. البته شاید تقلبی رو هم این بلا رو به سرش بیارن. ولی من هر چی تقلبی تا حالا دیدم، همه فله ای و بدون بسته بندی بوده. رنگ اونها هم معمولا کمی روشنتر تر از سایر کارتریجهاست!!!
خرید سه کاره رو زیاد توصیه نمیکنم!!!

Hamed DC
24-01-2013, 23:37
سلام

دنبال یه پرینتر ارزون میگردم واسه کارای دانشجویی داستان جوهر افشان و لیزری چی هست کلا؟:n02:
این طور که متوجه شدم لیزری ها جوهر نمیخوان ولی گرون ترن و جوهر افشانا براشون باید جوهر خرید دردسر تعویض جوهر و اینا + هزینش اما قیمت دستگاه کمتر درسته؟:n27:

من شاید هفته ای 4 5 تا ورقه پرینت کنم کپی و اسکن هم احتمالا به دردم بخوره...
کمترین هزینه ای که باید بکنم چقدره؟
اگه یه مدل خوب بخوام که عکس های خونوادگی رو هم بخوام گاها چاپ کنم چقد باید هزینه کنم؟
یه مدلی هست به اسم اچ پی اسمارت پرمیوم که روش اپلیکیشن هم میشه نصب کرد و اینا امکاناتش کارایی داره؟
مثلا میشه مستقیم از یه گوشی اندورویدی باهاش کار کرد و یه چیزی پرینت کرد؟

میشه یه مدل بیسیک و ساده و یه مدل با امکانات بیشتر وقیمت مناسب پیشنهاد کنید.
نهایت 300 میتونم هزینه کنم.

نظرتون راجع به این چیه دیجی کالا میده 170
HP Deskjet D2050

مرسی ممنون که وقت میذارید:n16:

سلام.
مدلهای لیزری از پودر استفاده میکنن. یک درام و یک محفظه نگهداری پورد. پودر با گرم شدن به کاغذ میپسبه و میشه متن یا تصویر پرینت شده! ولی جوهر افشان، صرفا جوهره و از هدهای متعددی برای چاپ استفاده میکنه. برای شما که مصرف مداوم ندارین، جوهر افشان اصلا مناسب نیستش. چون با کمی وقفه در مصرف ممکنه که هد کارتریجها اسیب ببینه و اونوقته که باید کلی هزینه کنید برای خرید کارتریج نو. ولی لیزری این برتری رو داره که با فواصل طولانی در عدم استفاده، هیچ اسیبی نبینه. برای چاپ عکس پرینترهای اسمارت زیاد جالب ظاهر نمیشن! چون اصولا حجم کوچیکشون باعث پایین اومدن کاراییشون میشه. بنظر من برای چاپ فقط باید روی پرینترهای جوهر افشان تمرکز کرد. چون برای چاپ خانگی خرید و نگهداری این دست پرینترهای زیاد صرفه اقتصادی نداره، پیشنهاد میکنم که عکسهاتون رو بدین به عکاسی برای چاپ. پرینترهای لیزری رنگی با کیفیتی در حد پرینترهای جوهر افشان، بسیار بسیار گرانقیمت هستن! برای کاربرد شما مدل Canon 6000LBP مدل مناسبی هستش که کارتریج مناسبی و بی دردسری برای شارژ کردن داره.

payma
25-01-2013, 13:11
پرینترهای چند کاره بدلیل استحلاک بالا، هم مصرف جوهر بیشتری دارن و هم ممکنه وقتی خراب میشن، یا بسختی درست بشن و یا اینکه هزینه زیادی رو براتون به همراه داشته(تجربه شخصی!). در مورد اصل بودن کارتریج هم باید بگمک که کارتریجهای فله ای معمولا هیچ پک و وکیومی ندارن، ولی کارتریجهای اصل رو داخل پاکتهای پلاستیکی محکم وکیوم میکنن. البته شاید تقلبی رو هم این بلا رو به سرش بیارن. ولی من هر چی تقلبی تا حالا دیدم، همه فله ای و بدون بسته بندی بوده. رنگ اونها هم معمولا کمی روشنتر تر از سایر کارتریجهاست!!!
خرید سه کاره رو زیاد توصیه نمیکنم!!!

ممنون اما وسوسه شدم یکی بخرم انشالا که دووم بیاره:n01:

این دو مدل کنون مخصوصا 4430 امکانات بهتری نسبت به HP دارن کارتریجشون هم پرینت بیشتری میگیره فقط یه سوال دیگه که برام پیش اومده روی این دو مدل کنون کارتریج استارتر گذاشتن یا کارتریج 728 رو روش داره؟
توی مشخصاتش کارتریج 728 قید شده اما تو یکی از سایت های فارسی خوندم کارتریج استارتر روشه!
اگه استارتر باشه 1000 برگ بیشتر پرینت نمیگیره اصلا ارزش خرید نداره کارتریج 728 هم گرونه

کارتریج استارتر رو چند بار میشه شارژ کرد؟ مثل بقیه کارتریج ها امکان تعویض درام دارن؟ درام کنون هم مثل HP روی کارتریجه ؟

شرمنده سوالام زیاد شد

Hamed DC
25-01-2013, 16:46
ممنون اما وسوسه شدم یکی بخرم انشالا که دووم بیاره:n01:

این دو مدل کنون مخصوصا 4430 امکانات بهتری نسبت به HP دارن کارتریجشون هم پرینت بیشتری میگیره فقط یه سوال دیگه که برام پیش اومده روی این دو مدل کنون کارتریج استارتر گذاشتن یا کارتریج 728 رو روش داره؟
توی مشخصاتش کارتریج 728 قید شده اما تو یکی از سایت های فارسی خوندم کارتریج استارتر روشه!
اگه استارتر باشه 1000 برگ بیشتر پرینت نمیگیره اصلا ارزش خرید نداره کارتریج 728 هم گرونه

کارتریج استارتر رو چند بار میشه شارژ کرد؟ مثل بقیه کارتریج ها امکان تعویض درام دارن؟ درام کنون هم مثل HP روی کارتریجه ؟

شرمنده سوالام زیاد شد

باید روی اون 728باشه! حالا هر چی غیر این باشه مشخصه که تعویض شده. ون هم برای سود بیشتر!!!
سایت فارسی رو ملاک برای بررسی قرار ندین. چون همهشون به نفع خودشون دستکاری شده هستش! کارتریج اسارتر یک کارتریج پیشنهادی هستش. وگرنه کارتریج اصلی قطعه همون 728هستش که درام رو هم همراهش داره و میشه شارژش کرد. کارتریج هم بصورت Free Charges هستش. اما کارتریجهای HP معمولا چیپ محدودکننده دارن. بله. دارم و کارتریج باهمه و معمولا باهم بفروش میرسه. ولی شما کن نسخه استارتر رو نخری. چون توی اکثر جاها این نسخه رو FC ندونستن. باز هم میگم، اگر احتیاج مبرمی ندارین، اسکنر و چاپکر رو جدا تهیه کنید.

error403
25-01-2013, 17:40
سلام
دنبال یه پرینتر لیزری رنگی چندکاره هستم
مد نظرم سامسونگ CLX-3185 هست یا HP OJ M275 NW هست
کسی تا حالا با اینا کار کرده ؟ چطوره؟ قیمت هفته پیش هر دو حدود1تومن بوده !
راستی من اطلاعاتی در مورد پرینترهای جوهرافشان ندارم ، آیا به صرفه هست خریدشون
من زیاد پرینت و کپی ندارم حداکثر هفته ای 50برگ

Hamed DC
25-01-2013, 21:56
سلام
دنبال یه پرینتر لیزری رنگی چندکاره هستم
مد نظرم سامسونگ CLX-3185 هست یا HP OJ M275 NW هست
کسی تا حالا با اینا کار کرده ؟ چطوره؟ قیمت هفته پیش هر دو حدود1تومن بوده !
راستی من اطلاعاتی در مورد پرینترهای جوهرافشان ندارم ، آیا به صرفه هست خریدشون
من زیاد پرینت و کپی ندارم حداکثر هفته ای 50برگ
سلام.
مدل HP شناخته شده تر و نسبتا بهتر هستش. سامسونگ معمولا چیپ محدود کننده شارژ داره شدیدا اذیتت میکنه. پرینترهای جوهر افشان زیاد برای مصارف خانگی مناسب نیست. چون اگر مدت محدودی ازش استفاده نکنید، هد اونها اسیب میبینه.

Joaquin
25-01-2013, 22:59
سلام
من میخوام بدونم از بین سه مدل زیر کدوم رو بگیرم(این دقیقا سوال یکی دیگه از دوستان تو بالا بود اما چون جوابی ندیدم گفتم دوباره پست بزنم)
HP LaserJet M1132
Canon i-SENSYS MF4410
Canon i-SENSYS MF4430

و دلیل بهتر بودن یک مدل نسبت به بقیه هم بگید لطفا!:n16:

payma
26-01-2013, 00:27
سلام
من میخوام بدونم از بین سه مدل زیر کدوم رو بگیرم(این دقیقا سوال یکی دیگه از دوستان تو بالا بود اما چون جوابی ندیدم گفتم دوباره پست بزنم)
HP LaserJet M1132
Canon i-SENSYS MF4410
Canon i-SENSYS MF4430

و دلیل بهتر بودن یک مدل نسبت به بقیه هم بگید لطفا!:n16:

با تشکر از آقا حامد عزیز
من یه سرچی کردم 4430 از جفتش بهتره
HP که کارتریج استارتر داره 700 برگ بیشتر هم نمیزنه ADF هم نداره
4410 قابلیت ADF نداره اما اونم استارتر روشه ولی 1000 برگ میزنه
4430 قابلیت ADF و مکش خودکار برای پرینت تا 99 برگ داره اما بدبختانه اینم استارتر روشه و 1000 برگ میزنه!

آقا حامد عزیز من سایت های سازنده این دو پرینتر رو سرچ کردم مدل های زیر که مینویسم همشون کارتریج استارتر دارن بدبختانه!!!
خوره این سه کاره افتاده به جونم آخرشم خراب میشه پشیمون میشم:n02:
HP 1102 کارتریج استارتر قابلیت چاپ 700 برگ
HP 1132 کارتریج استارتر قابلیت چاپ 700 برگ
کنون LBP6000 کارتریج استارتر چاپ 700 برگ
و 4410 و 4430 هم با کارتریج استارتر قابلیت چاپ 1000 برگ

گویا تمام پرینترهای ارزان قیمت کارتریج استارتر دارن!
یاد 2035 بخیر عجب غولی بود لامصب من باهاش بالای 1000 برگ پشت سر هم زدم آخ نگفت!!!

error403
26-01-2013, 15:18
سلام.
مدل HP شناخته شده تر و نسبتا بهتر هستش. سامسونگ معمولا چیپ محدود کننده شارژ داره شدیدا اذیتت میکنه. پرینترهای جوهر افشان زیاد برای مصارف خانگی مناسب نیست. چون اگر مدت محدودی ازش استفاده نکنید، هد اونها اسیب میبینه.
سلام خیلی ممنون
درسته که ساموسنگ چیپ محدود کننده داره ولی این مدل در زنگ سیاه 1500برگ میزنه ولی مدل اچ پی 1200 تا ، در ضمن یکی از دوستان من یک مدل چندکاره سامسونگ تک رنگ داره که یک کد به دستگاه میده و چیپ ریست میشه ! این مدل رو اطلاع ندارم
و همینطور سامسونگ دقت پرینت بیتشری داره 2400*600 در حالی که اچ پی 600*600 هست به نظرتون چقدر تفاوت داره در کیفیت چاپ؟
سامسونگ سبکتر و کوچکتر هست
تفاوت دیگری با هم ندارند
ریویوهای سایت های دیگه رو هم دیدم تقریبا هم امتیاز هستند
فقط بحثی که میمونه قضیه خدمات پس از فروش و هزینه شارژ کاتریج هاست که نمیدونم کدوم به صرفه ترند!؟

Pedram_mrn
26-01-2013, 17:57
سلام.
مدلهای لیزری از پودر استفاده میکنن. یک درام و یک محفظه نگهداری پورد. پودر با گرم شدن به کاغذ میپسبه و میشه متن یا تصویر پرینت شده! ولی جوهر افشان، صرفا جوهره و از هدهای متعددی برای چاپ استفاده میکنه. برای شما که مصرف مداوم ندارین، جوهر افشان اصلا مناسب نیستش. چون با کمی وقفه در مصرف ممکنه که هد کارتریجها اسیب ببینه و اونوقته که باید کلی هزینه کنید برای خرید کارتریج نو. ولی لیزری این برتری رو داره که با فواصل طولانی در عدم استفاده، هیچ اسیبی نبینه. برای چاپ عکس پرینترهای اسمارت زیاد جالب ظاهر نمیشن! چون اصولا حجم کوچیکشون باعث پایین اومدن کاراییشون میشه. بنظر من برای چاپ فقط باید روی پرینترهای جوهر افشان تمرکز کرد. چون برای چاپ خانگی خرید و نگهداری این دست پرینترهای زیاد صرفه اقتصادی نداره، پیشنهاد میکنم که عکسهاتون رو بدین به عکاسی برای چاپ. پرینترهای لیزری رنگی با کیفیتی در حد پرینترهای جوهر افشان، بسیار بسیار گرانقیمت هستن! برای کاربرد شما مدل Canon 6000LBP مدل مناسبی هستش که کارتریج مناسبی و بی دردسری برای شارژ کردن داره.

خیلی خیلی ممنونم که انقد کامل توضیح دادید...
قیمت این مدل که معرفی کردید حول حوش ۳۰۰ تومن هست که یکم زیاده واسم، سقف بودجه ی ۳۰۰ رو گذاشته بودم واسه یه پرینتر همه فن حریف:blush:

میشه مدل های ارزون تری هم معرفی کنید...

میشه اینم توضیح بدید؟

Print Quality
Up to 2400 x 600 dpi with Automatic Image Refinement

Print Resolution
Up to 600 x 600 dpi

پرینتر هایی دیدم اکـثرا که این عدد خیلی خیلی بیشتره این تو وضوح متن چاپی خیلی تاثیر داره؟

خیلی ممنونم بازم...:n12:

HOPE666
26-01-2013, 20:14
سلام
دنبال یک پرینتر میگردم تا حدود 300 تومن فقط لیزی باشه چون یک جوهر افشان چند کاره دارم بعد یک سال که استفادش کردم :n28:با اونکه کاتریج نو بود خشک شده بود اومدم شارژش کنم زدم تو تا کاتریج نو رو سوزوندم الان دنبال یک پرینتر لیزی هستم نوع خوبی باشه نمیدونم برای پرینتر چه چیزی مهم است یک مدل سامسونگ دیدم 2165w زیر 300 بود و وایرفا هم داشت نظرتون در این مورد چیه .......برای کاربرد خانگی میخوام و چاپ مقالات و تحقیق .......اگر نوعی سراغ دارید بیشتر از 300 تا حدود 350 بود لطفا نام ببرید ممنون:n16:

Joaquin
26-01-2013, 20:28
ببخشید کارتریج استارتر چیه؟؟؟

saeid.asus
26-01-2013, 23:38
سلام به همه ی دوستای گلم
میخواستم اگه میشه توی خرید یه پرینتر خوب 3 یا 4 کاره سیاه سفید لیزری کمکم کنید
فقط لطفا از لحاظ قطعات گارانتی کارتریج مخصوصا کارکرد خوب باشه
تا 400000 تومن میخوام اگه یکم بالا پایین بشه مشکلی نیست
ممنونم

payma
27-01-2013, 00:25
سلام به همه ی دوستای گلم
میخواستم اگه میشه توی خرید یه پرینتر خوب 3 یا 4 کاره سیاه سفید لیزری کمکم کنید
فقط لطفا از لحاظ قطعات گارانتی کارتریج مخصوصا کارکرد خوب باشه
تا 400000 تومن میخوام اگه یکم بالا پایین بشه مشکلی نیست
ممنونم

گشتم نبود نگرد نیست فی رو باید ببری بالا حدود 540 که HP 1132 هست

payma
27-01-2013, 00:27
ببخشید کارتریج استارتر چیه؟؟؟
کوچیکتر از کارتریج اصلیه و برای کاهش هزینه تمام شده پرینتر روش میذارن اگه خودت خواستی کارتریج خودش رو بگیری که دو برابر استارتر پرینت میگیره

payma
27-01-2013, 00:28
سلام
دنبال یک پرینتر میگردم تا حدود 300 تومن فقط لیزی باشه چون یک جوهر افشان چند کاره دارم بعد یک سال که استفادش کردم :n28:با اونکه کاتریج نو بود خشک شده بود اومدم شارژش کنم زدم تو تا کاتریج نو رو سوزوندم الان دنبال یک پرینتر لیزی هستم نوع خوبی باشه نمیدونم برای پرینتر چه چیزی مهم است یک مدل سامسونگ دیدم 2165w زیر 300 بود و وایرفا هم داشت نظرتون در این مورد چیه .......برای کاربرد خانگی میخوام و چاپ مقالات و تحقیق .......اگر نوعی سراغ دارید بیشتر از 300 تا حدود 350 بود لطفا نام ببرید ممنون:n16:

دو تا انتخاب بیشتر نداری
تک کاره لیزری سیاه و سفید
HP 1102 حدود 320 تومن
Canon LBP6000 حدود 290 تومن

payma
27-01-2013, 00:31
فقط یه وسال دیگه دارم سه کاره کنون کیفیتش بیشتره یا HP ؟
امروز رفتم نمایندگی فروش و تعمیرات کنون میگفت مدل 4010 اصلا با 1212 HP قابل مقایسه نیست خیلی از اون بهتره HP میگفت سریع خراب میشه!!!
حالا به حرف این بابا اعتماد کنم یا به حرف همه که میگن HP انقدر با کیفیته که نیازی به گارانتی نداره اصلا؟!!

alexp2
28-01-2013, 12:13
سلام دوستان من دانشجو هستم .و می خوام یه اسکنر برای اسکن جزوات و کتاب ها (معمولا سیاه و سفید)بگیرم . زیر 250-260 تومن دوستان کیفیت تصویر اونقدر برام مهم نیست فقط خوانا باشه لطفا راهنماییم کنید
این مدل ها رو هم توی اینترنت دیدم چجورین حوبن؟
HP Scanjet G2710
Canon CanoScan LiDe 110

راستی دوستان قیمت مدل زیر چقدر هست و چجوریه؟
Canon CanoScan LiDe 210
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
دوستان یعنی هیچ کس در مورد اسکنر اطلاعات نداره؟بالاخره چی بگیرم؟ :n28:

Hamed DC
28-01-2013, 13:01
خیلی خیلی ممنونم که انقد کامل توضیح دادید...
قیمت این مدل که معرفی کردید حول حوش ۳۰۰ تومن هست که یکم زیاده واسم، سقف بودجه ی ۳۰۰ رو گذاشته بودم واسه یه پرینتر همه فن حریف:blush:

میشه مدل های ارزون تری هم معرفی کنید...

میشه اینم توضیح بدید؟

Print Quality
Up to 2400 x 600 dpi with Automatic Image Refinement

Print Resolution
Up to 600 x 600 dpi

پرینتر هایی دیدم اکـثرا که این عدد خیلی خیلی بیشتره این تو وضوح متن چاپی خیلی تاثیر داره؟

خیلی ممنونم بازم...:n12:

خواهش میکنم.
دوست خوب و عزیزم، به نظر من کمی بیشتر هزینه کنید و این مدل رو تهیه کنید. به چند دلیل:
یکی اینکه برای شارژ دچار مشکل نمیشین.
کارتریج رو بارها و بارها میشه شارژ کرد.
کیفیت چاپ و پرینت خوبی داره.
و.... .
این موارد کیفیت چاپ یا همون رزولوشن دسگاه هستش. کیفیت پرینت با رزولوشن پرینت خیلی فرق داره. کیفیت پرینت همون شفاف بودن و بدون رگه بودن چاپ هستش که در سرط اول دکر شده. رزولوشن پرینت هم قدرت تفکیک پذیری پرینتر در واحد سطح هستش که در هر میلیمتری قدرت تفکیک رو رزولوشن پرینتر میگن که هر چی بالاتر باشه قدرت تفکیک پرینتر برای چاپ بهتر خواهد بود که اساسا برای پرینترهای سیاه و سفدی نیاز نیست بیشتر از 600X600 باشه. چون اصولا پرینترهای تک رنگ برای چاپ عکس مناسب نبستند و برای چاپ متن هم همین کیفیت تفکیک پذیری بسیار مناسب هستش. برای چاپ عکس پرینترهایی با قدرت 1200X1200نیازه که بیشتر از پرینترهای چوهرافشان با مخزنهای با کیفیت برای این کار استفاده میشه. پس همیشه در خرید PR توجه داشته باشین.

Hamed DC
28-01-2013, 13:35
سلام

سلام.
canon LBP6000...306.000

payma
28-01-2013, 14:30
با تشکر از دوستان HP 1212nf رو خریدم بسیار بسیار راضیم کیفیت کپیش از تمام کپی هایی که تاحالا بیرون گرفتم بهتره!

Hamed DC
28-01-2013, 14:40
با تشکر از دوستان HP 1212nf رو خریدم بسیار بسیار راضیم کیفیت کپیش از تمام کپی هایی که تاحالا بیرون گرفتم بهتره!

مبارک باشه.
حجم بالایی رو یک دفعه کپی نزنید. چون ریل و تسمش شدیدا اسیب پذیره!!!
با چه کارتریجی گرفتین؟؟؟

payma
28-01-2013, 17:49
مبارک باشه.
حجم بالایی رو یک دفعه کپی نزنید. چون ریل و تسمش شدیدا اسیب پذیره!!!
با چه کارتریجی گرفتین؟؟؟

خیلی ممنون
نه حجم کارم بالا نیست برای خونه خریدمش والا 2035 میگرفتم
البته براش 250-2000 برگ ظرفیت چاپ ماهانه نوشته من که نفهمیدم بالخره 250 یا 2000 برگ؟
کارتریج 85A ازنوع استارتر روشه کارتریج اصل هست

کارتریج 85A که توی بازار اصلش رو میفروشن فکر کنم بزرگ تر از اینه درسته؟چون ظرفیت اون رو 1600 برگ نوشته ولی این 700 برگه

Hamed DC
28-01-2013, 23:08
خیلی ممنون
نه حجم کارم بالا نیست برای خونه خریدمش والا 2035 میگرفتم
البته براش 250-2000 برگ ظرفیت چاپ ماهانه نوشته من که نفهمیدم بالخره 250 یا 2000 برگ؟
کارتریج 85A ازنوع استارتر روشه کارتریج اصل هست

کارتریج 85A که توی بازار اصلش رو میفروشن فکر کنم بزرگ تر از اینه درسته؟چون ظرفیت اون رو 1600 برگ نوشته ولی این 700 برگه

2035 که حرف نداره.
این عدد نشون میده که وقتی ظرفیت کاری شما بین این دوبازه قرار میگیره باید حتما چک کاتریج و سایر قطعات رو انجام بدین. یعنی حداقل250 و حداکثر200برگ. که یه موقعی برای کارتریج یا تونر یا سایر قطعات مشکل دیگه ای پیش نیادش. تا عمر قطعات بالا بره.
بله. کمی در اندازه مخزن تفاوت دارن.

payma
29-01-2013, 11:56
جاش نیست اما شرمنده دیگه
یکم توضیح در مورد تونر بدید ممنون میشم
هر کارتریج تونر مخصوص داره؟ چجوری میشه تونر اصل رو تشخیص داد؟
من توی اینترنت که نه راهنما و نه قیمت نتونستم پیدا کنم گویا خرید و فروش تونر اصلا رواج نداره

habstem
05-02-2013, 12:51
سلاااااام !

من می خوام یه اسکنر بخرم
اما اصلا نمی دونم که چی بخرم!:n13:

قصدم اینکه که همه ی کتابامو اسکن کنم و به جای حمل و نگهداری این همه کتاب، ebookشون رو داشته باشم (به درخت ها هم کمک بشه!):n01:

اسکنری می خوام که سبک باشه و جمع و جور و ارزون! اندازه در حد یه لپ تاپ باشه خوبه!
این اسکنرهای handheld چطورن؟
کلا پیشنهاد شما چیه؟:n04:

ممنون!:n16:

shabnam1986
06-02-2013, 18:54
ی پرینتر لیزری تک رنگ استوک فقط برای چاپ متن ک کیفیت هم مهم نباشه حداقل چند در میاد؟

ardalan_o
11-02-2013, 21:22
سلام
لطفا دوستان راهنمایی کنند
من قصد خرید یه پرینتر رنگی دارم برای استفاده روزمره که متوسط روزی 60 برگ پرینت می گیرم
هر برگ شامل یک گزارش پزشکیه که سربرگ رنگی داره و شامل یک عکسه( حدود 10 سانت در 10 سانت)، حدود 20 درصد عکسها هم رنگی هستن.
به من p50 با تانک پیشنهاد شده خوبه یا برم سراغ یه چیز دیگه؟

arvin86
23-02-2013, 15:41
سلام دوستان،من میخوام پرینتر سه کاره canon Pixma mg 5340 رو بخرم،میشه نظرتون رو راجع بهش بگین؟
در مورد کیفیت چاپ (عکس و متن) و نگهداری و ...
ممنون

S0R3N4
03-03-2013, 20:25
سلام دوستان
خسته نباشید

راستش من میخوام یه پرینتر 3 کاره بگیرم که بیشتر برای فکس کردن میخوام ازش استفاده کنم...
یه چیز جمع و جور ولی شیک با قیمت نهایتا 500-550 تومان...(چون موقتی میخوامش و در تهران دارم)

به نظرتون چی بگیرم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمت مناسب(لیزری و رنگی باشه)

دوستان...تفاوت پرینتر های لیزری و جوهر افشان دقیقا در چیه؟
در مصرفش هست یا هزینه اش یا کیفیت؟؟؟
کدوم مناسب تره به نظرتون؟؟

یه اسکنر و پرینتر میتونه دقیقا کار همون دستگاه فکس رو بکنه دیگه...نه؟

The Jok3r
08-03-2013, 02:22
دوستان اسكنر تنها چه مدلي پيشنهاد ميكنيد؟

MAX X
09-03-2013, 17:53
سلام
من واسه خدمات کامپیوتریم میخوام چاپگر و اسکنر بگیرم. تازه شروع به کار کردم. کارهای گرافیکی هم انجام میدم. میخوام کارت ویزیت و عکس و غیره در تیراژ پایین چاپ کنم. به نظر شما چند کاره بگیرم یا جدا....!
لیزر یا جوهر افشان؟
تا سقف یک میلیون تومن.

print crayon
23-03-2013, 03:31
سلام
من واسه خدمات کامپیوتریم میخوام چاپگر و اسکنر بگیرم. تازه شروع به کار کردم. کارهای گرافیکی هم انجام میدم. میخوام کارت ویزیت و عکس و غیره در تیراژ پایین چاپ کنم. به نظر شما چند کاره بگیرم یا جدا....!
لیزر یا جوهر افشان؟
تا سقف یک میلیون تومن.
بسته به میزان فعالیت دفترت و کاری که میخوای انجام بدی خوب قطعا متفاوته .....
من خودم تانکر دار t50 اپسون دارم خیلی هم ازش راضیم ، هم به صرفه هم کیفیت عالی
یدونه سامسونگ 4 کار سری fh ، از اینا که گوشی هم داره . دارم ... از اونم راضیم تا Max 600 dpi اسکن و پرینت میگیره
من اگه جات بودم پرینتر جوهر افشان از نوع تانک دارشو میخریدم ، خوب پولی ازش در میاد

mehran_pqqp
06-04-2013, 14:28
سلام
دوستان من برادرم دانشجو هست و هر چند روز یک بار یه سری تحقیق از اینترنت می گیره و می بره بیرون پرینت می کنه ، یه مقدار سخته این که هر دفعه بخواد ببره بیرون پرینت کنه ، میخام یه پرینتر براش بخرم ، به نظرتون چه پرینتری برای من مناسب هست؟ اصلا نیازی به رنگی بودن نداره فقط سیاه و سفید

ممنون میشم پرینتر با این کاربرد بهم معرفی کنید :n16:

Aloneboy
06-04-2013, 23:29
قیمت روز پرینتر epson p50 چنده با گارانتی مادیران؟

matin724
07-04-2013, 09:16
سلام
دوستان من برادرم دانشجو هست و هر چند روز یک بار یه سری تحقیق از اینترنت می گیره و می بره بیرون پرینت می کنه ، یه مقدار سخته این که هر دفعه بخواد ببره بیرون پرینت کنه ، میخام یه پرینتر براش بخرم ، به نظرتون چه پرینتری برای من مناسب هست؟ اصلا نیازی به رنگی بودن نداره فقط سیاه و سفید

ممنون میشم پرینتر با این کاربرد بهم معرفی کنید :n16:

سلام . من canon lbp 6000 دارم و ازش راضی هستم
به درد کاری که برادر شما میخاد انجام بده میخوره!

ashkan1360
17-04-2013, 20:17
سلام
پرینتر رنگی لیزری برا کارهای خونگی چی پیشنهاد میکنید ؟
تونرهای رنگی به راحتی مشکی قابل شارژ هستن ؟

osmaan
25-04-2013, 15:18
سلام دوستان من یه مغازه دارم که برای صدور فاکتور و صورت حساب نیاز به یه پرینتر سه کاره (پرینت کپی اسکن) نیاز دارم چه مدلی پیشنهاد میدین؟

hasani2008
13-05-2013, 10:30
با سلام. یه دستگاه کپی سه کاره میخواستم بخرم برای کافی نت . کپی - پرینت - اسکن داشته باشه و چون برای کافینته خوب بیشتر فعالیت داره بخاطر همین کیفیت و ماندگاریش باید خئوب باشه . ممنون میشم راهنمایی کنید . سقف قیمت 500

Exporter
15-05-2013, 13:18
سلام
من برای دفترم یه پرینتر لیزری رنگی میخوام. ولی قبلش سه تا سئوال:
هزینه ی شارژ پرینترهای لیزری سیاه و سفید چند میشه؟
هزینه ی شارژ پرینترهای لیزری رنگی، هر رنگش در چه حدودیه؟
هزینه ی پرینت یک نامه ی سیاه و سفید با «پرینتر لیزری رنگی» و «پرینت لیزری سیاه و سفید» یکی میشه یا فرق میکنه؟

من بیشتر کارم پرینت گرفتن از متن و نامه ی حاوی تصویر هست. ارزونترین پیشنهادتون چیه؟
میگن سامسونگها (مثلا cpl 320) وقتی پودرش تموم بشه چیپش میسوزه و مجبوریم چیپ رو هم عوض کنیم که هزینه رو میبره بالا. درسته؟

Exporter
15-05-2013, 22:12
رنگی با توجه به هزینه ی شارژ بالاش منتفی شد
الان دنبال یه پرینتر ارزون و خرکار سیاه و سفید هستم که با هر بار شارژ 1200~1500 تا برگ بتونم پرینت کنم و شارژ کردنشم گیر و گور و هزینه ی زیاد نداشته باشه
Samsung ML 2160 نظرمو جلب کرده
نظر یا پیشنهاد شما چیه

payam20
16-05-2013, 16:13
با سلام
بنده قصد خرید یک پرینتر رنگی را داشتم.
به دلیل وجود بقیه دستگاه ها، فقط تک کاره و به دلیل کاربرد کم، مدلهای لیزری مد نظرم بود.

موارد مورد نیاز:
کیفیت قابل قبول
قیمت تا 400-500 هزار تومان
هزینه پایین نگهداری و شارژ

موارد مستحب!!!:
شبکه شدن بیسیم
سرعت مناسب

مدلهای سامسونگ CLP به نظرم مناسبند. ولی از قیمت روز، هزینه نگهداری و شارژ و مقدار کارکرد با هر شارژ بی خبرم.

در صورت اطلاع، لطفا در مورد این مدل ها یا مدل های دیگر راهنمایی بفرمایید. (مدل - قیمت - هزینه شارژ - کارکرد با هر شارژ)

said88
01-06-2013, 16:30
سلام- خسته نباشید
میخوام یک پرینتر چند کاره لیزری سیاه و سفید که هزینه نگهداری و شارژ پائین، با دوام و قطعاتش هم تو بازار گیر بیاد بخرم- حول و حوش قیمت 400000 تومان . محبت می کنید راهنمایی کنید. اصلا جدا بخرم یا با هم؟

mpirayesh
06-06-2013, 13:41
میشه ارزونترین پرینتر جوهر افشان که بشه روش تانک نصب کرد رو معرفی کنید
میخوام هزینه ها بیاد پایین برای همین دنبال مدلی هستم که بشه روش تانک نصب کرد

Hamed DC
12-06-2013, 17:16
سلام- خسته نباشید
میخوام یک پرینتر چند کاره لیزری سیاه و سفید که هزینه نگهداری و شارژ پائین، با دوام و قطعاتش هم تو بازار گیر بیاد بخرم- حول و حوش قیمت 400000 تومان . محبت می کنید راهنمایی کنید. اصلا جدا بخرم یا با هم؟

سلام.
برای کارهای سنگین میخواین یا سبک؟؟؟

Hamed DC
12-06-2013, 17:17
میشه ارزونترین پرینتر جوهر افشان که بشه روش تانک نصب کرد رو معرفی کنید
میخوام هزینه ها بیاد پایین برای همین دنبال مدلی هستم که بشه روش تانک نصب کرد

فقط ارزونترین یا براتون کیفیت هم مهمه؟؟؟

Hamed DC
12-06-2013, 17:18
رنگی با توجه به هزینه ی شارژ بالاش منتفی شد
الان دنبال یه پرینتر ارزون و خرکار سیاه و سفید هستم که با هر بار شارژ 1200~1500 تا برگ بتونم پرینت کنم و شارژ کردنشم گیر و گور و هزینه ی زیاد نداشته باشه
Samsung ML 2160 نظرمو جلب کرده
نظر یا پیشنهاد شما چیه

سقف بودجه؟؟؟

Hamed DC
12-06-2013, 17:32
با سلام
بنده قصد خرید یک پرینتر رنگی را داشتم.
به دلیل وجود بقیه دستگاه ها، فقط تک کاره و به دلیل کاربرد کم، مدلهای لیزری مد نظرم بود.

موارد مورد نیاز:
کیفیت قابل قبول
قیمت تا 400-500 هزار تومان
هزینه پایین نگهداری و شارژ

موارد مستحب!!!:
شبکه شدن بیسیم
سرعت مناسب

مدلهای سامسونگ CLP به نظرم مناسبند. ولی از قیمت روز، هزینه نگهداری و شارژ و مقدار کارکرد با هر شارژ بی خبرم.

در صورت اطلاع، لطفا در مورد این مدل ها یا مدل های دیگر راهنمایی بفرمایید. (مدل - قیمت - هزینه شارژ - کارکرد با هر شارژ)

سلام.
Canon Canon i-SENSYS LBP3010...425.000

ashkan1360
13-06-2013, 07:00
سلام.
Canon Canon i-SENSYS LBP3010...425.000

هزينه شارژ خيلي بالا هست فكر كنم ؟ نه ؟
شنيدم هر كدوم 60 تومن يعني 4 رنگ بايد 240 بدي شارژ

Hamed DC
13-06-2013, 10:53
هزينه شارژ خيلي بالا هست فكر كنم ؟ نه ؟
شنيدم هر كدوم 60 تومن يعني 4 رنگ بايد 240 بدي شارژ

خیر دوست عزیز.
این پرینتر تک رنگ هستش نه رنگی.
برای شارژ اون هم حدود25.000تومن براتون هزینه داره اگه پور آمریکایی بریزین.
لینک مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ashkan1360
15-06-2013, 11:48
خیر دوست عزیز.
این پرینتر تک رنگ هستش نه رنگی.
برای شارژ اون هم حدود25.000تومن براتون هزینه داره اگه پور آمریکایی بریزین.
لینک مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب من منظورم رنگی هست

Hamed DC
15-06-2013, 17:28
خوب من منظورم رنگی هست

شما پرینتر رنگی مد نظرتون هست؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
میزان حجم کاری؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟

Highbury
17-06-2013, 15:37
سلام قصد خرید پرینتر خانگی و اقتصادی دارم
استفاده من پرینت متون و اسلایدهایی که همراه خودشان عکس داره و طوریکه تحقیقات کردم لیزری برایم خوبه
هزینه شارژ - نگهداری و کارتریجش پایین باشه و کارتریجش هم در بازار به وفور باشه.
کیفیت بالایی در چاپ نسبت به قیمت داشتهب اشه. سرعتش زیاد برام مهم نیست شاید هفته ای 100 صفحه چاپ کنم یا نه
قیمتش هم مسلما باید پایین پایین باشه.
شما چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
-----
یک سوال مهم:
ایران نیستم: چرا هزینه پرینت حدود 5 سنت و کاپی حدود 1 سنت هست؟ مصرف جوهر در پرینت کردن نسبت به کاپی بیشتره ؟

Hamed DC
18-06-2013, 00:21
سلام قصد خرید پرینتر خانگی و اقتصادی دارم
استفاده من پرینت متون و اسلایدهایی که همراه خودشان عکس داره و طوریکه تحقیقات کردم لیزری برایم خوبه
هزینه شارژ - نگهداری و کارتریجش پایین باشه و کارتریجش هم در بازار به وفور باشه.
کیفیت بالایی در چاپ نسبت به قیمت داشتهب اشه. سرعتش زیاد برام مهم نیست شاید هفته ای 100 صفحه چاپ کنم یا نه
قیمتش هم مسلما باید پایین پایین باشه.
شما چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
-----
یک سوال مهم:
ایران نیستم: چرا هزینه پرینت حدود 5 سنت و کاپی حدود 1 سنت هست؟ مصرف جوهر در پرینت کردن نسبت به کاپی بیشتره ؟

سلام دوست عزیز.
پرینتر تک رنگ مد نظرتونه یا رنگی؟؟؟
پرینتر شاید کمی مصرف بیشتری داشته باشه، اما فرق عمده کار در هزینه های نگهداری هستش!
بیشتر پرینترهای بازار یا کارتریج(و یا مخزن) یکبار مصرف دارن و یا اینکه دارای یک چیپ محدود کننده در استفاده های مکرر از پرینتر هستن(مثل بیشتر پرینترهای سامسونگ).
ولی دستگاه های کپی امکان شاؤز با پودرهای چاپ رو دارن که هزینه نگهداری رو به شدت کاهش میده.

Highbury
18-06-2013, 12:29
سلام دوست عزیز.
پرینتر تک رنگ مد نظرتونه یا رنگی؟؟؟
پرینتر شاید کمی مصرف بیشتری داشته باشه، اما فرق عمده کار در هزینه های نگهداری هستش!
بیشتر پرینترهای بازار یا کارتریج(و یا مخزن) یکبار مصرف دارن و یا اینکه دارای یک چیپ محدود کننده در استفاده های مکرر از پرینتر هستن(مثل بیشتر پرینترهای سامسونگ).
ولی دستگاه های کپی امکان شاؤز با پودرهای چاپ رو دارن که هزینه نگهداری رو به شدت کاهش میده.
تک رنگ میخوام و بیشتر استفادم متون و اسلایدهای پاورپوینت هست که گاها چند تا تصویر هم داره
کیفیت برام مهمه چون گاها فونتش ریز میشه
چیزی باشه که هزینه نگهداریش کم باشه و من رو تو خرج نندازه
و اینکه 2-3 مدل معرفی کنید شاید اون چیزی که شما میگید تو بازار اینجا نباشه و هرکدام در دسترس بود بگیرم. تشکر ویژه
-----
لطفا قیمتش کاملا اقتصادی باشه و اینکه کیفیت پرینتش رو با Hp m2727 مقایسه کنید . چون این پرینتر رو تو دفترم دارم
ممنون

monaa
18-06-2013, 16:27
با سلام
لطفا یک پرینتر خوب سه کاره ( چاپ ، کپی ، اسکن ) لیزری سیاه و سفید معرفی کنید

Hamed DC
19-06-2013, 01:22
تک رنگ میخوام و بیشتر استفادم متون و اسلایدهای پاورپوینت هست که گاها چند تا تصویر هم داره
کیفیت برام مهمه چون گاها فونتش ریز میشه
چیزی باشه که هزینه نگهداریش کم باشه و من رو تو خرج نندازه
و اینکه 2-3 مدل معرفی کنید شاید اون چیزی که شما میگید تو بازار اینجا نباشه و هرکدام در دسترس بود بگیرم. تشکر ویژه
-----
لطفا قیمتش کاملا اقتصادی باشه و اینکه کیفیت پرینتش رو با Hp m2727 مقایسه کنید . چون این پرینتر رو تو دفترم دارم
ممنون

میتونید یه سقف قیمت( به دلار یا تومان) اعلام کنید تا بشه بهتر مدل معرفی کرد؟؟؟

Hamed DC
19-06-2013, 01:23
با سلام
لطفا یک پرینتر خوب سه کاره ( چاپ ، کپی ، اسکن ) لیزری سیاه و سفید معرفی کنید

سلام.
حجم کاری؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟

monaa
19-06-2013, 06:12
سلام.
حجم کاری؟؟؟
نوع کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟
هفنه ای حد اکثر 50 برگ
برای یه معازه کوچیک که تازه شروع به کار کنه
حدود 600 هزار ( اگه بیشتر یا کمتر شد خودتون بگید )

Hamed DC
19-06-2013, 09:58
هفنه ای حد اکثر 50 برگ
برای یه معازه کوچیک که تازه شروع به کار کنه
حدود 600 هزار ( اگه بیشتر یا کمتر شد خودتون بگید )

LaserJet Pro M1212nf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...645.000

monaa
19-06-2013, 11:32
LaserJet Pro M1212nf ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])...645.000

دوست عزیز ممنون ولی اگه میشه یه دونه بدون فکس معرفی کن چون فکس به کارم نمی آید

Highbury
19-06-2013, 13:22
میتونید یه سقف قیمت( به دلار یا تومان) اعلام کنید تا بشه بهتر مدل معرفی کرد؟؟؟
بیشتر از 100 $ نشه. حالا کمتر یا بیشتر

Hamed DC
24-06-2013, 02:18
دوست عزیز ممنون ولی اگه میشه یه دونه بدون فکس معرفی کن چون فکس به کارم نمی آید

415.000... Lexmark X203 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamed DC
24-06-2013, 02:43
بیشتر از 100 $ نشه. حالا کمتر یا بیشتر

Canon LBP6000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zoroastrian
26-06-2013, 14:43
Canon LBP6000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز میشه قیمت روز + مرکزی برای فروش این پرینتر رو معرفی کنید گویا خیلی تو بازار کم شده :n27:

Hamed DC
26-06-2013, 18:08
دوست عزیز میشه قیمت روز + مرکزی برای فروش این پرینتر رو معرفی کنید گویا خیلی تو بازار کم شده :n27:

فکر میکنم بین320تا350قیمتش شده باشه.
تهرانید؟؟؟

Zoroastrian
26-06-2013, 23:23
فکر میکنم بین320تا350قیمتش شده باشه.
تهرانید؟؟؟

بله .:n01:

prodoctornuke
27-06-2013, 00:45
یه پرینتر لیزری ساده و خوب نیاز دارم
سیاه سفید
شاید ماهی 20 تا برگ پرینت کنم .نمیخوام درد سر داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
بودجه هم بین 200-300 تومان

Hamed DC
27-06-2013, 01:00
بله .:n01:

بیشتر باید توی پایتخت و ایران دنبالش باشین.
دقیقا نمیتونم بگم که برید کجا. ولی توی بازار موجود هستش.
فکر میکنم حوالی پوسف اباد(ابتدای سیدجمال از سمت اداره دامپزشکی) یه بار دیدم.
ولی شما پاساژهارو بگردین حتما پیدا میکنید.

Hamed DC
27-06-2013, 01:06
یه پرینتر لیزری ساده و خوب نیاز دارم
سیاه سفید
شاید ماهی 20 تا برگ پرینت کنم .نمیخوام درد سر داشته باشه و کیفیت خوبی داشته باشه
بودجه هم بین 200-300 تومان

Highbury
27-06-2013, 06:27
این روزا صبح و شب مشغول کارم. شنبه صبح وقت بازار رفتن است. غیر از کانون 6000 اگر موجود نبود، چه گزینه خوب دیگری است. طوری نشود بروم 6000 نباشد و دست خالی برگردم :n02:

Zoroastrian
27-06-2013, 11:33
بیشتر باید توی پایتخت و ایران دنبالش باشین.
دقیقا نمیتونم بگم که برید کجا. ولی توی بازار موجود هستش.
فکر میکنم حوالی پوسف اباد(ابتدای سیدجمال از سمت اداره دامپزشکی) یه بار دیدم.
ولی شما پاساژهارو بگردین حتما پیدا میکنید.

مرسی فقط یه سوال دیگه کارتریج اصلش باس چی باشه دادا ؟ چون گویا کارتریج تقلبی زیاد دارن .:n16:

Hamed DC
27-06-2013, 12:51
مرسی فقط یه سوال دیگه کارتریج اصلش باس چی باشه دادا ؟ چون گویا کارتریج تقلبی زیاد دارن .:n16:

خواهش میکنم دوست گلم.
کارتریجهای اصلی معمولا درون یک پک پلاستیکی هستش که باید با تیز بر بریدش!
کارتریجهای متفرقه معمولا بی نام نشونن و بسته بندی ندارن.
حتما حتما دقت کنید که کارتریج روی پرینتر سوار نشده باشه و بصورت جداو بسته بندی شده باشه.

Hamed DC
27-06-2013, 12:55
این روزا صبح و شب مشغول کارم. شنبه صبح وقت بازار رفتن است. غیر از کانون 6000 اگر موجود نبود، چه گزینه خوب دیگری است. طوری نشود بروم 6000 نباشد و دست خالی برگردم :n02:

HP LaserJet-P1102
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Zoroastrian
29-06-2013, 12:22
اقا حمید شرمنده ما انقدر سوال می پرسیم :n02: گویا 6000 تو بازار تخمش رو ملخ خورده الان از 2 جا پرسیدم گفتن این رو ببر عین همونه .

Canon i-Sensys LBP6020

Hamed DC
02-07-2013, 10:11
اقا حمید شرمنده ما انقدر سوال می پرسیم :n02: گویا 6000 تو بازار تخمش رو ملخ خورده الان از 2 جا پرسیدم گفتن این رو ببر عین همونه .

Canon i-Sensys LBP6020

خواهش میکنم.
بله دوست عزیز، این دقیقا همون6000هستش منتها کمی به روزتر.
از لحاظ فنی تفاوت چشمگیری با هم ندارن و مدل بسیار مناسبی هستش.

ha789di
05-07-2013, 22:10
سلام بر همگی
من میخوام یه پرینتر بخرم بودجه ام تا 350تومن هست
لظفا راهنمایی کنید که کدوم مدل رو بخرم لیزری یا جوهر افشان؟
من فقط واسه چاپ برگه A4 میخوام و کار زیادی هم نمیخوام باهاش بکنم
شاید ماهی 100 تا 200 برگ بخوام چاپ کنم

اگه چند کاره هم باشه بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید

Hamed DC
06-07-2013, 12:39
سلام بر همگی
من میخوام یه پرینتر بخرم بودجه ام تا 350تومن هست
لظفا راهنمایی کنید که کدوم مدل رو بخرم لیزری یا جوهر افشان؟
من فقط واسه چاپ برگه A4 میخوام و کار زیادی هم نمیخوام باهاش بکنم

شاید ماهی 100 تا 200 برگ بخوام چاپ کنم

اگه چند کاره هم باشه بهتره
ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوست خوبم.
کاربردتون چی هست؟؟؟
چاپ متن یا عکس؟؟؟

ha789di
06-07-2013, 13:14
سلام دوست خوبم.
کاربردتون چی هست؟؟؟
چاپ متن یا عکس؟؟؟
بیشتر چاپ متن
یه سوال دیگه هم دارم
پرینترهای لیزری بعد از چه زمانی باید کارتریج رو تعویض کنیم؟

prodoctornuke
06-07-2013, 15:40
نظرتون در باره پرینتر 2160 سامسونگ چی هست ؟
صفحه قبل موارد مصرفم رو گفتم

Hamed DC
06-07-2013, 18:10
بیشتر چاپ متن
یه سوال دیگه هم دارم
پرینترهای لیزری بعد از چه زمانی باید کارتریج رو تعویض کنیم؟
با این حال بهترین گزینه پرینترهای لیزری هستش.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این موضوع متناسب با حجم کارتریج و به طبع اون مدل پرینتر، متفاوت هستش.
در این مدل پیشنهادی حدود1.600برگه رو میتونین با یه بار شارژ پرینت بگیرین.
360.000... canon-LBP6020 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamed DC
06-07-2013, 18:15
نظرتون در باره پرینتر 2160 سامسونگ چی هست ؟
صفحه قبل موارد مصرفم رو گفتم
سعی کنید در انخاب پرینتر، سراغ مدلی برین که برای شارژ مجدد نیازی به تعویض چیپ نداشته باشه
ویا
اگر بشه چیپ اون رو ریسیت کرد.
چون تعویض چیپ هزینه مضاعفی رو به پای شما میگذاره و مدلهای برند سامسونگ یکی از مواردی هست که در زمینه چیپ کارتریج خیلی اذیت میکنه!!!

prodoctornuke
07-07-2013, 00:23
سعی کنید در انخاب پرینتر، سراغ مدلی برین که برای شارژ مجدد نیازی به تعویض چیپ نداشته باشه
ویا
اگر بشه چیپ اون رو ریسیت کرد.
چون تعویض چیپ هزینه مضاعفی رو به پای شما میگذاره و مدلهای برند سامسونگ یکی از مواردی هست که در زمینه چیپ کارتریج خیلی اذیت میکنه!!!
من مصرفم پاینه شاید سالی 600-700 تا باشه
هزینه شارژ فکر نکنم زیاد برام فرقی بکنه
حالا به نظرتون خودش پرینتر خوبی هست؟

Hamed DC
07-07-2013, 09:56
من مصرفم پاینه شاید سالی 600-700 تا باشه
هزینه شارژ فکر نکنم زیاد برام فرقی بکنه
حالا به نظرتون خودش پرینتر خوبی هست؟

اگر امتیاز منفی خرید مجدد چیپ، در کنار شارژ کاتریج رو در نظر نگیریم، پرینتر خوب و باکیفیتی هستش.

ari67
10-07-2013, 16:20
سلام به همگی دوستان
قصد خرید یه 4 کاره لیزری سیاه و سفید با کیفیت رو دارم با حجم کاری 60 70 تا پرینت برای صدور فاکتور و 20 30 برگ فکس روزانه
ویژگیهایی که مد نظرمه اینه که در مقابل کار زیاد مقاوم باشه-به راحتی کارتریجش شارژ بشه -حتما گوشی داشته باشه و به طور کلی خرکار باشه
چنتا مدل مد نظرمه مثل پاناسونیک 2030 یا اچ پی 1214 و مدل 4223 سامسونگ
کدوم مدل بهتره ؟تا سقف 850 اگه گزینه بهتری که ویژگیهای بالا رو داشته باشه هم هست بهم معرفی کنید

Hamed DC
10-07-2013, 20:20
سلام به همگی دوستان
قصد خرید یه 4 کاره لیزری سیاه و سفید با کیفیت رو دارم با حجم کاری 60 70 تا پرینت برای صدور فاکتور و 20 30 برگ فکس روزانه
ویژگیهایی که مد نظرمه اینه که در مقابل کار زیاد مقاوم باشه-به راحتی کارتریجش شارژ بشه -حتما گوشی داشته باشه و به طور کلی خرکار باشه
چنتا مدل مد نظرمه مثل پاناسونیک 2030 یا اچ پی 1214 و مدل 4223 سامسونگ
کدوم مدل بهتره ؟تا سقف 850 اگه گزینه بهتری که ویژگیهای بالا رو داشته باشه هم هست بهم معرفی کنید

سلام دوست خوبم.
دنبال پانتسونیک نرو که شدیدا پشیمون میشی. یک ریال هم ارزش ندارن پرینترهای این برند(و هم چنین فکسهای جدیدش!).
سامسونگی که ذکر کردین خوبه. ولی به مشکل تعویض چیپ میخورین.
بهترین مدل،1214 اچ پی هستش که واقعا سخت جونه. من خودم داشتم از این مدل. راحت میشه بهش اعتماد کرد.

Meysam Raz
11-07-2013, 03:58
سلام برای یک شرکت دنبال یک پرینتر خوب میگردم در حال حاضر دارن از دو تا پرینتر HP P3015 استفاده میکنن
حجم کاری تقریبا روزی 4 هزار فاکتور A5 هستش :n24:. و کل کار در مدت 4 تا 6 ساعت تموم میشه . پر واضحه که این حجم کاری برای این پرینترها زیاده و باعث خرابی تدریجی اونها شده .
حالا میخوام ببینم پرینتر سوزنی یا لیزری هست که بتونه جوابگوی این حجم کاری باشه تا جایگزین بشه یا خیر ؟
پیشاپیش ممنون

Hamed DC
11-07-2013, 11:15
سلام برای یک شرکت دنبال یک پرینتر خوب میگردم در حال حاضر دارن از دو تا پرینتر HP P3015 استفاده میکنن
حجم کاری تقریبا روزی 4 هزار فاکتور A5 هستش :n24:. و کل کار در مدت 4 تا 6 ساعت تموم میشه . پر واضحه که این حجم کاری برای این پرینترها زیاده و باعث خرابی تدریجی اونها شده .
حالا میخوام ببینم پرینتر سوزنی یا لیزری هست که بتونه جوابگوی این حجم کاری باشه تا جایگزین بشه یا خیر ؟
پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز.
سقف بودجه؟؟؟

Meysam Raz
11-07-2013, 12:43
سلام دوست عزیز.
سقف بودجه؟؟؟
8 تا 10 میلیون
اما خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر پرینتری با قیمت کمتر هست که بتونه کار رو راه بندازه و بعد از مدت کمی خراب نشه کافیه

Hamed DC
11-07-2013, 22:52
8 تا 10 میلیون
اما خرج اضافی نمیخوام بکنم اگر پرینتری با قیمت کمتر هست که بتونه کار رو راه بندازه و بعد از مدت کمی خراب نشه کافیه

به بازارهای خارج از ایران دسترسی دارین؟؟؟

Meysam Raz
11-07-2013, 23:26
به بازارهای خارج از ایران دسترسی دارین؟؟؟
ممنون از توجهی که به پستم داری
به بیرون دسترسی نداریم
کلا به نظرتون چقدر باید هزینه کرد تا یک پرینتری خرید که بتونه کار ما رو جواب بده و ماهی یک بار نیاز به سرویس پیدا کنه و از طرفی قطعاتش در دسترس باشه
الان با این پرینترها بعد از 8 یا 9 ماه به مشکل خوردیم چون دیگه دو یا سه روز یک بار ، باید کلا فیوز باز بشه و گریس کاری بشه و گاهی فیلم و پرس و... بر اثر حرارت وسط کار خراب میشن

Hamed DC
12-07-2013, 10:03
ممنون از توجهی که به پستم داری
به بیرون دسترسی نداریم
کلا به نظرتون چقدر باید هزینه کرد تا یک پرینتری خرید که بتونه کار ما رو جواب بده و ماهی یک بار نیاز به سرویس پیدا کنه و از طرفی قطعاتش در دسترس باشه
الان با این پرینترها بعد از 8 یا 9 ماه به مشکل خوردیم چون دیگه دو یا سه روز یک بار ، باید کلا فیوز باز بشه و گریس کاری بشه و گاهی فیلم و پرس و... بر اثر حرارت وسط کار خراب میشن

خواهش میکنم دوست عزیز.
با این حجم کاری شما باید دنبال مدلی باشین که سرعت بسیار مناسبی داشته باشه تا در اثر پرینتها متعدد، سریع داغ نکنه!
همچنین باید مدلی رو انتخاب کنید که حجم بزرگی داشته باشه و به طبع این امر خنک کننده های مناسبی هم دارا باشه. بزرگ بودن اندازه یک مزیت محسوب میشه. چون هم خنکترن و هم سریعتر.
مدلهای تک کاره توی ایران خیلی محدود هستن. بهترین مدل فکر میکنم سری4 برند اچ.پی باشه. که سرعتای خوبی دارن. ولی مشکل خنک بودنش هست.
پیشنهاد من برای اینکه شما عمر دستگاهاتون بالا بره، با این بودجه، خرید سه یا 4 عدد پرینتر هستش و تقسیم فشار کاری روی این 4دستگاه! چون هم عمرشون خیلی بالا میره و هم کارایی بهتری داره.

binaafarin
12-07-2013, 18:29
من یک اسکنر نیاز دارم
حجم کاری کم شاید 4-5 برگ در هفته
اگر یک چیزی باشه که بتونم که کتاب هم باهاش اسکن کنم خیلی خوب میشه شتیدم بعضی ها میگن در اسکنر رو باید بکنی و کتاب رو بذاری و روش پارچه بتدازی نمیدونم درسته یا نه
کوچیک و جمع جور باشه واسه نگاتیو و اینا نمیخوام
اگر از کتاب صرفه نظر کنم اسکنر ی هست خودش کاغذ بکشه و کوچیک باشه؟

Hamed DC
12-07-2013, 22:22
من یک اسکنر نیاز دارم
حجم کاری کم شاید 4-5 برگ در هفته
اگر یک چیزی باشه که بتونم که کتاب هم باهاش اسکن کنم خیلی خوب میشه شتیدم بعضی ها میگن در اسکنر رو باید بکنی و کتاب رو بذاری و روش پارچه بتدازی نمیدونم درسته یا نه
کوچیک و جمع جور باشه واسه نگاتیو و اینا نمیخوام
اگر از کتاب صرفه نظر کنم اسکنر ی هست خودش کاغذ بکشه و کوچیک باشه؟

سقف بودجتون چقدر هستش؟؟؟
اسکنرهایی برای اسکن برگه های کتاب طراحی شدن که مختص همین کار هستن و بعید میدونم توی ایران به راحتی و یا به قیمت معقولی در دسترس باشن!

binaafarin
13-07-2013, 11:51
نه اسکنر معمولی میخوام
بودجه تا 200 لاشه خوبه
فقط حجم کم باشه نمیخوام کت و کلفت باشه
هرچه جم جورتر بهتر

Hamed DC
13-07-2013, 14:21
نه اسکنر معمولی میخوام
بودجه تا 200 لاشه خوبه
فقط حجم کم باشه نمیخوام کت و کلفت باشه
هرچه جم جورتر بهتر

با توجه به این موارد، مدل زیر رو پیشنهاد میکنم:
canoscan lide-110 ...210.000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد اسکن کتاب هم باید بگم که نیازی به گذاشتن پارچه یا موارد این چنینی نیستش. شما فقط کافیه کتاب رو بزاری روی صفحه و دکمه اسکن رو بزنی.
بعدش میتونی قالب و اطراف فایل اسکن رو ادیت کنی و موارد اضافه و زائد رو ازش حذف کنی.

binaafarin
14-07-2013, 01:54
مرسی همین مدلس که گفتید میشه کتاب اسکن کنه؟
در مورد اسکن کتاب توضیح میدیدد چون میگن نمیشه
با همین اسکنر که گفتی میشه کتاب های قطور اسکن کرد؟

sajjad1973
14-07-2013, 10:10
اقا یه پرینتر لیزری رنگی میخوام بگیرم - بهترین مدل و قیمتش -چیه؟

Hamed DC
14-07-2013, 10:59
مرسی همین مدلس که گفتید میشه کتاب اسکن کنه؟
در مورد اسکن کتاب توضیح میدیدد چون میگن نمیشه
با همین اسکنر که گفتی میشه کتاب های قطور اسکن کرد؟

برای اسکن کتاب، کار خاصی نیاز نیست. شما فقط باید به نوعی برگه کتاب رو بگذارین روی صفحه اسکنر و اجازه ندین نور از برگه رد شه.
کتاب اگر قطور باشه متون انتهایی(نزدیک شیرازه) یا اسکن نمیشن و یا اینکه کمرنگ اسکن میشن.
نیازی هم نیست درب اسکنر حتما بسته باشه. این درب برای ممناعت از ورود نور هستش و کار دیگه ای انجام نمیده.

Hamed DC
14-07-2013, 11:00
اقا یه پرینتر لیزری رنگی میخوام بگیرم - بهترین مدل و قیمتش -چیه؟

کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟

sajjad1973
14-07-2013, 11:44
کاربرد؟؟؟
سقف بودجه؟؟؟

دفتر انتشاراتی . قیمت مهم نیست

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

Grand
14-07-2013, 21:08
آقا حامد نظرتون راجب این مدل پرینتر چیه؟

HP LaserJet Pro M1132 Multifunction Printerقیمتش چقدره؟ آخه هر جا یک قیمتی زدن!

Hamed DC
14-07-2013, 22:35
دفتر انتشاراتی . قیمت مهم نیست

Sent from my MT15i using Tapatalk 2
HP COLOR LASERJET 4700...4.660.000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamed DC
14-07-2013, 22:47
آقا حامد نظرتون راجب این مدل پرینتر چیه؟

HP LaserJet Pro M1132 Multifunction Printer

قیمتش چقدره؟ آخه هر جا یک قیمتی زدن!

برای چه حجم کاری ایی؟؟؟
فکر میکنم بین450.000تا480.000باشه. بدون گارانتی!

Grand
15-07-2013, 20:52
برای چه حجم کاری ایی؟؟؟
فکر میکنم بین450.000تا480.000باشه. بدون گارانتی!

به طور میانگین روزی 10 پرینت شاید در آینده کمی بیشتر هم بشه.

shiraz522
16-07-2013, 09:43
سلام به دوستان

من یه پرینتر چند کاره می خوام که هم اسکن ، هم پرینت و هم فکس باشه ...

اول اینکه چند کاره بگیرم بهتره یا اینکه هر کدوم رو جدا ؟؟؟

دوم واسه کافی نت می خوام !
بودجه هم در حد 600-700 هست شاید بتونم بیشترش هم بکنم !!!

عزیزان با تجربه خوشحال میشم نظرتون رو بدونم . :n16:

binaafarin
18-07-2013, 12:42
اگه ممکنه از این صفحه یک اسکنر که بهتره رو معرفی کنید که بهتر باشه
چند کاره نمیخوام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)
کدوم مدل نسبت بقیمتش خوب ه
یک چیز کم حجم سبک و با کارکرد عالی میخواستم
ویندوز اکس پی دارم زیاد تو قید جعبه و کارتن و گارنتی هم نیستم فقط سالم باشه و جون دار

ali_ab
19-07-2013, 12:09
با سلام به دوستان عزیز

ممنون میشم تا سقف 200 تومن یه اسکنر با کارائی خوب معرفی بفرمائید. کاربردش در حد خانگی هست

از لطف عزیزان سپاسگزارم

پیروز و پاینده باشید