ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید کارتهای کپچر و کارت تی وی

Hamed DC
05-03-2012, 09:48
سلام به همه دوستان.
خیلی از دوستان برای خرید کارتهای کپچر پیوسته تاپیکهای جدید ایجاد میکنن. وجود این تاپیک رو برای جمع آوری مطالب
برای خرید کارت کپچر لازم دیدم. در مورد خرید هر گونه کارت کپچر ادیت فیلم، اعم از حرفه ای و آماتور در این تاپیک
اعلام درخواست کنید. من و سایر دوستان سعی میکنیم بهترین مشاوره رو بدیم.
لازم به تذکر هست که مشاوره های لازم برای خرید کارت تی وی هم در همین تاپیک داده میشه.
با سپاس از همگی.
لطفا به موارد زیر توجه کنید:

از دادن پستهای غیر مرتبط خودداری کنید.
دادن قیمت کارتها و کلیه مسائل خرید قابل طرح هست.
از گرفتن مشاوره برای خرید کارت م*ا*ه*و*ا*ر*ه در این تاپیک جداً خودداری کنید

از توجه شما دوستان عزیز کمال تشکر رو دارم.

musketeer
12-03-2012, 12:43
سلام

من یک کارتی میخوام که آنتن ماهواره رو بهش وصل کنم و تصویر داشته باشم روی مانیتور! همچین چیزی هستش؟

توضیح اینکه الآن یک ریسیور و یک کارت تی وی اکسترنال رو با هم وصل کردم به کامپیوتر و تصویر دارم. فقط خیلی جاگیر شده اینطوری دنبال یک راه بهتری بودم

مرسی پیشاپیش

Hamed DC
12-03-2012, 13:25
سلام

من یک کارتی میخوام که آنتن ماهواره رو بهش وصل کنم و تصویر داشته باشم روی مانیتور! همچین چیزی هستش؟

توضیح اینکه الآن یک ریسیور و یک کارت تی وی اکسترنال رو با هم وصل کردم به کامپیوتر و تصویر دارم. فقط خیلی جاگیر شده اینطوری دنبال یک راه بهتری بودم

مرسی پیشاپیش
سلام.
دوست عزیز این تاپیک مختص کارت تی وی و کارت کپچر هست!!!
فقط برای اطلاع شما میگم:
این وسیله ی مد نظر شما --- هستش. برای اطلاعات بیشتر میتونید به بخش زیر مراجعه کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا این موضوع رو رو در این تاپیک ادامه ندین. ممنونم.

sinadeath
19-03-2012, 15:36
سلام من یه کارت تی وی دیجیتال برای لپ تاپ میخوام . کیفیت آنتنش و کپچرش خوب باشه. ویندوز سون هم ساپورت کنه . ممنون.:11:

Hamed DC
22-03-2012, 11:44
سلام من یه کارت تی وی دیجیتال برای لپ تاپ میخوام . کیفیت آنتنش و کپچرش خوب باشه. ویندوز سون هم ساپورت کنه . ممنون.:11:
سلام دوست خوبم.
سقف بودجه؟؟؟

mx3000
28-03-2012, 11:45
درود

لطفا یک کارت کپچر معرفی بفرمایید که ورودی و خروجی اچ دی ام ای داشته باشد

و ریل تایم باشد و دارای دیلی تصویری باشد .

Hamed DC
29-03-2012, 13:44
درود

لطفا یک کارت کپچر معرفی بفرمایید که ورودی و خروجی اچ دی ام ای داشته باشد

و ریل تایم باشد و دارای دیلی تصویری باشد .
سلام.
سقف بودجه؟؟؟
کاربرد؟؟؟

sinadeath
01-04-2012, 11:13
سلام دوست خوبم.
سقف بودجه؟؟؟

تا 70 تومن :11:

Hamed DC
01-04-2012, 18:37
تا 70 تومن :11:
خدمت شما:
Gigabyte U8300 USB...54.000

sourena
23-04-2012, 07:46
سلام دوستان.

من این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] FProducts_136_DVBT.aspx) گیرنده دیجیتال رو میخوام خزیداری کنم :)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرتون چطوره؟ تصویر دهیش خوبه؟

من ویندوزم فقط و فقط سون 64 بیتی هستش .... به نظرتون مشکلی پیدا نمیکنه با این دستگاه؟

کارشناس کادیــران گفت مشکلی نداره توی 64 بیتی ! ولی اگر هم کار نکنه ، پس نمیگیره :دی

PC_Expert
23-04-2012, 08:40
سلام سورنا :20:

3100 به دلیل داشتن آنتن اکتیو بهترین گیرنده ی موجوده و 30 تا 32 تومن هم قیمت داره.
آنتن اکتیو رو بخوای جدا بخری باید 18 تومنی بابتش پرداخت کنی. :46:

sourena
23-04-2012, 23:22
سلام سورنا :20:

3100 به دلیل داشتن آنتن اکتیو بهترین گیرنده ی موجوده و 30 تا 32 تومن هم قیمت داره.
آنتن اکتیو رو بخوای جدا بخری باید 18 تومنی بابتش پرداخت کنی. :46:

ممنون علی جان . محمد میگفت باید آنتن هوایی نصب کنی .... ولی با آنتن خودش ، بهتر از آنتن هوایی میگیره : ))

واقـــعا عالیه! خود مادیران با موتور آورد برام ، 29.800 تومن! تو بازار 32000 تومن بود.

واقعا عالیه .... کسی خواست " گیرنده دیجیتال" بخره ، حتما اینو بخره! واقعا حرف نداره :40:

manisl20000
12-06-2012, 20:48
سلام

خسته نباشید

من میخوام فیلم دوربین های قدیمی رو کپچر کنم به نظر شما دوستان چه مدل کارت تی وی یا کپچرکارتی روبرای خودم تهیه کنم.

دوربینهای قدیمی مثل پانسونیک مدل NV-VZ75 البته سه فیش (قرمز-زرد-سفید) دوتا رو جواب میده خود دوربین.

خواهش میکنم راهنماییم کنید تا بتونم بهترین کارت رو برای خودم تهیه کنم.هزینش تا 100 تومن مشکلی نداره.

با تشکر

Hamed DC
12-06-2012, 21:07
سلام

خسته نباشید

من میخوام فیلم دوربین های قدیمی رو کپچر کنم به نظر شما دوستان چه مدل کارت تی وی یا کپچرکارتی روبرای خودم تهیه کنم.

دوربینهای قدیمی مثل پانسونیک مدل NV-VZ75 البته سه فیش (قرمز-زرد-سفید) دوتا رو جواب میده خود دوربین.

خواهش میکنم راهنماییم کنید تا بتونم بهترین کارت رو برای خودم تهیه کنم.هزینش تا 100 تومن مشکلی نداره.

با تشکر

سلام.
هدف صرفا انتقال فایل هست یا میخواین کارهای ادیت هم انجام بدین؟؟؟

manisl20000
13-06-2012, 04:36
سلام.
هدف صرفا انتقال فایل هست یا میخواین کارهای ادیت هم انجام بدین؟؟؟

کارهای ادیت هم بتونم انجام بدم نه در حد پیشرفته.

Hamed DC
17-06-2012, 11:10
کارهای ادیت هم بتونم انجام بدم نه در حد پیشرفته.

EasyCap USB 2.0 DV / TV / VHS Video...28.000

amir0020
20-06-2012, 16:11
پیشنهاد میکنم حتما یه سری به این سایت بزنین چون کپچر.گیرنده tv و هر چیزی تو این دسته بخواین داره با قیمت خوب و توضیحاتش :20: final.ir
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=125&Parent=1

Ati_alaei
26-08-2012, 11:37
خدمت شما:
Gigabyte U8300 USB...54.000

EasyCap USB 2.0 DV / TV / VHS Video...28.000

سلام خسته نباشید

من یه کارت کپچر می‌خوام تا بتونم فیلمهای وی اچ اس و نوار کوچیک (دوربینهای هندی کم) رو روی کامپیوتر بریزم. فیلمها برام ارزشمندن و میخوام کیفیتشون از چیزی که الان هستن بدتر نشه و حفظ بشه. پی‌سی هم سون ه و مادربرد گیگابایت. سقف بودجه هم حول و حوش 150 تومن...

قبلا یه کارت اسنازی داشتم که نمیدونم چرا نه روی سون و نه اکسپی کار نمیکنه و بعد از نصب برنامه پیغام میده که سخت افزار رو شناسایی نمیکنه. ممکنه بعضی از کارتها روی بعضی از مادربردها کار نکنن؟ ممکنه کارت سوخته باشه؟ چون مادربرد قدیمیم که البته گیگابایت نبود سوخت و کارت روش سوار بود. بعد از تعویض مادربرد دیگه کارت کار نکرد

و سوال دیگه اینکه بهتره کارت داخلی باشه یا خارجی؟

کارت اسنازی هم برنامه اش خیلی سخت نصب میشد و واقعا اذیت میکرد موقع نصب. یه کارتی میخوام که علاوه بر چیزهایی که بالا گفتم کار باهاش و نصبش هم راحت باشه و حالا حالاها بشه ازش استفاده کرد + اینکه کیفیت برام خیلی مهمه. از همین دو تا کارتی که بالا فرمودین میتونم استفاده کنم یا پیشنهاد دیگه‌ای دارین؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

rh_1363
01-09-2012, 20:49
درود بر شما.

لطفا راهنمایی کنید:
بنده میخواهم یه کارت تی وی - کپچر بخرم با این مشخصات:

0- در درجه اول یو اس بی باشه
1- هم گیرنده دیجیتال باشه و هم آنالوگ - به اصطلاح هیبریدی باشه
2- ورودی کپچر هم داشته باشه (منظورم همون اتصال سه فیش صوت و تصویره)
3- تو ویندوز 7 به راحتی جواب بده. (حتی المقدور تو لینوکس هم جواب بده)
4- از کیفیت سخت افزاری خوبی برخوردار باشه
5- قیمتش زیر 100 تومن باشه
6- تو اینترنت اسم و رسم دار باشه - منظورم اینه که سایت پشتیبان نرم افزاری داشته باشه

-----------------

من خودم چند مورد تحقیق کردم ولی گفتم نظر دیگران را هم بپرسم.

اولین مورد که چشممو گرفته کارت USB Hybrid TV Stick Pro UB424-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش که تغریبا همه مشخصات بالا رو داره.

دومین مورد کارت Gigabyte U8300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که این مدل هم تغریبا همه مشخصات بالا رو داره.

سومین کارد کارت PinAvid PCTV Hybrid هستش که فروشنده ها زیاد تعریفش را می کنند ولی من هیچ اسم و رسمی تو اینترنت ازش ندیدم.
سایت ایرانی اون هم فعلا داون هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت این سه کارت بین 60 تا 70 تومن هست.

حالا موندم کدوم انتخاب بهتره و آیا محصول بهتر از اینها هم گیرم میاد زیر قیمت 100 هزار تومن؟!

timemachine2029
08-09-2012, 07:43
درود بر شما.

لطفا راهنمایی کنید:
بنده میخواهم یه کارت تی وی - کپچر بخرم با این مشخصات:

0- در درجه اول یو اس بی باشه
1- هم گیرنده دیجیتال باشه و هم آنالوگ - به اصطلاح هیبریدی باشه
2- ورودی کپچر هم داشته باشه (منظورم همون اتصال سه فیش صوت و تصویره)
3- تو ویندوز 7 به راحتی جواب بده. (حتی المقدور تو لینوکس هم جواب بده)
4- از کیفیت سخت افزاری خوبی برخوردار باشه
5- قیمتش زیر 100 تومن باشه
6- تو اینترنت اسم و رسم دار باشه - منظورم اینه که سایت پشتیبان نرم افزاری داشته باشه

-----------------

من خودم چند مورد تحقیق کردم ولی گفتم نظر دیگران را هم بپرسم.

اولین مورد که چشممو گرفته کارت USB Hybrid TV Stick Pro UB424-D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش که تغریبا همه مشخصات بالا رو داره.

دومین مورد کارت Gigabyte U8300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که این مدل هم تغریبا همه مشخصات بالا رو داره.

سومین کارد کارت PinAvid PCTV Hybrid هستش که فروشنده ها زیاد تعریفش را می کنند ولی من هیچ اسم و رسمی تو اینترنت ازش ندیدم.
سایت ایرانی اون هم فعلا داون هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

قیمت این سه کارت بین 60 تا 70 تومن هست.

حالا موندم کدوم انتخاب بهتره و آیا محصول بهتر از اینها هم گیرم میاد زیر قیمت 100 هزار تومن؟!

بنظر من گیگاباییت U8300 رو بخر همه مشخصاتی که دادی رو داره + گارانتی اواژنگ
من هفته پیش توی پاساژ ایران 67 قیمت کردم

ma.fardbastani
13-09-2012, 22:07
سلام به همه
من یک کارت تی‌وی اکسترنال و دیجیتال می‌خوام. توی ویندوز سون ۶۴ بیتی خوب کار کنه و بشه برنامه‌ها رو با فرمت‌های رایج به خوبی ضبط کرد.(کلا بیشتر از تلویزیون دیدن و ضبط برنامه‌ها، توقع دیگه‌ای ندارم!)
قیمت نمی‌خوام خیلی بالا باشه ولی چون نمی‌دونم که تفاوت قیمت‌ها ناشی از چی میشه، اگر چند قیمت مختلف را برام توضیح بدید، توی انتخاب خیلی کمک کردید.

ممنون

bayat72
18-09-2012, 21:28
سلام
من می خواستم 1 تی وی کارت usb بخرم
فقط برای تلویزیون نگاه کردن
1 مشکل که با تمام کارت تی وی ها دارم اینه که تمام صفحه نشون نمیدن 4:3 نمایش میده نه 16:9
به همین خاطر اطراف ال سی دی سیاه هستند
این مشکل با نرم افزار قابل حله؟
قیمتش هم پایین باشه
با خرید لپ تاپ...:23::23::23::23:
ویندوزم 7 ،64بیت

ma.fardbastani
19-09-2012, 08:10
ما شاء الله به این انجمن فعال!

Hamed DC
24-10-2012, 12:14
سلام
من می خواستم 1 تی وی کارت usb بخرم
فقط برای تلویزیون نگاه کردن
1 مشکل که با تمام کارت تی وی ها دارم اینه که تمام صفحه نشون نمیدن 4:3 نمایش میده نه 16:9
به همین خاطر اطراف ال سی دی سیاه هستند
این مشکل با نرم افزار قابل حله؟
قیمتش هم پایین باشه
با خرید لپ تاپ...:23::23::23::23:
ویندوزم 7 ،64بیت

سلام گلم.
مدل مال شما چیه؟؟؟؟

Hamed DC
24-10-2012, 12:15
سلام به همه
من یک کارت تی‌وی اکسترنال و دیجیتال می‌خوام. توی ویندوز سون ۶۴ بیتی خوب کار کنه و بشه برنامه‌ها رو با فرمت‌های رایج به خوبی ضبط کرد.(کلا بیشتر از تلویزیون دیدن و ضبط برنامه‌ها، توقع دیگه‌ای ندارم!)
قیمت نمی‌خوام خیلی بالا باشه ولی چون نمی‌دونم که تفاوت قیمت‌ها ناشی از چی میشه، اگر چند قیمت مختلف را برام توضیح بدید، توی انتخاب خیلی کمک کردید.

ممنون
سلام عزیز.
سقف بودجه؟؟؟

alone one
08-11-2012, 13:56
سلام جناب Hamed DC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشحالم بازم زیارتتون میکنم
من تو گوگل خیلی چرخیدم اما نتونستم به نتیجه واحدی برای برتری یه برند تو کارت تی وی دیجیتال اکسترنال پیداکنم،کلا نظرات خیلی گسترده بود
دیدم تو سوالاتون از سقف بودجه صحبت کردین،کارت اکسترنال تو چه بازه قیمتی هست؟
معتبرترین شرکتا کدومان؟
آیا قطعه ای وجود داره که هم گیرنده دیجیتال باشه و رسیور؟

alone one
10-11-2012, 16:42
کسی نبییید؟

Hamed DC
12-11-2012, 16:32
سلام جناب Hamed DC ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوشحالم بازم زیارتتون میکنم
من تو گوگل خیلی چرخیدم اما نتونستم به نتیجه واحدی برای برتری یه برند تو کارت تی وی دیجیتال اکسترنال پیداکنم،کلا نظرات خیلی گسترده بود
دیدم تو سوالاتون از سقف بودجه صحبت کردین،کارت اکسترنال تو چه بازه قیمتی هست؟
معتبرترین شرکتا کدومان؟
آیا قطعه ای وجود داره که هم گیرنده دیجیتال باشه و رسیور؟
سلام گلم.
برای ادیت حرفه ای میخواین؟؟؟؟
اصولا 90درصد شبکه ها روی ساتلایت سواره و نیازی به خرید کپچر نیست!

alone one
12-11-2012, 20:56
سلام گلم.
برای ادیت حرفه ای میخواین؟؟؟؟
اصولا 90درصد شبکه ها روی ساتلایت سواره و نیازی به خرید کپچر نیست!

سلام حامد جان
شبکه های دیجیتالی جدید بعید میدونم رو ماهواره باشه،در ضمن همیشه ام دسترسی به دیشو ... نیس
من خودم داشتم میگشتم، اینارو دیدم : GigaByte U8300 Hybrid ، Golden Stick ،X.Vision-PCDVB-3100
1.به نظرت کدوم یکی از همه بهتره؟دلیلش؟
2.کلا کارت تی وی ها تو چه بازه قیمتین؟
3.پیشنهاد دیگه ای بغیر اینا که من گفتم داری؟
اینو بگم که من یه گیرنده تی وی اکسترنال میخوام که بدون مشکل واسم کار کنه ،تصویر گیر نداشته باشه بعده یه مدت ،گیرندگیش بالا باشه و ...
یعنی خلاصه واست بگم،هرچی امکاناتش بیشتر و فول تر،خوب بهتر
قیمتم در نظر نگیر
پیشاپیش ممنون

Hamed DC
13-11-2012, 11:26
سلام حامد جان
شبکه های دیجیتالی جدید بعید میدونم رو ماهواره باشه،در ضمن همیشه ام دسترسی به دیشو ... نیس
من خودم داشتم میگشتم، اینارو دیدم : GigaByte U8300 Hybrid ، Golden Stick ،X.Vision-PCDVB-3100
اینو بگم که من یه گیرنده تی وی اکسترنال میخوام که بدون مشکل واسم کار کنه ،تصویر گیر نداشته باشه بعده یه مدت ،گیرندگیش بالا باشه و ...
قیمتم در نظر نگیر
پیشاپیش ممنون

سلام عزیز.
من یه زمانی U8300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داشتم. خیلی خوب کار میکرد. مشکلی هم برام پیش نیاورد. در کل ازش راضی بودم.
با ایکس ویژنم کار کردم. بد نبودش. ولی بعضی وقتها بی دلیل قطع میشد!!!!

alone one
13-11-2012, 16:50
سلام عزیز.
من یه زمانی U8300 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو داشتم. خیلی خوب کار میکرد. مشکلی هم برام پیش نیاورد. در کل ازش راضی بودم.
با ایکس ویژنم کار کردم. بد نبودش. ولی بعضی وقتها بی دلیل قطع میشد!!!!

حالا حامد جان پیشنهادت چیه؟
دوس دارم یا نگیرم یا اگه میگیرم بهترینشو بگیرم

راسی اینارو میشه به تلویزیونم زد باتوجه به اینکه فیش رنگی دیدم توشون؟

Hamed DC
14-11-2012, 17:31
حالا حامد جان پیشنهادت چیه؟
دوس دارم یا نگیرم یا اگه میگیرم بهترینشو بگیرم

راسی اینارو میشه به تلویزیونم زد باتوجه به اینکه فیش رنگی دیدم توشون؟

والا، اینا با توجه به قیمتش خوبه. یعنی ارزش خرید رو داره.
آره میشه.

alone one
24-11-2012, 18:29
والا، اینا با توجه به قیمتش خوبه. یعنی ارزش خرید رو داره.
آره میشه.

حامد جان من هنو قانع نشدما
اصلا قیمتو فاکتور بگیریم شاخ بازار چیه؟(ببخشید کف بازاری صحبت کردم :D)

mmplaser
26-11-2012, 18:27
کپچر اکسترنال ؟

mmplaser
26-11-2012, 18:32
سلام

خسته نباشید

با تشکر

با سلام
اگر نمونه با کیفیت می خواهید از محصول کپچر اکسترنال GrabBeeX+deluxe محصول شرکت VideoHome از کشور تایوان است استفاده کنید.

mmplaser
26-11-2012, 18:39
مشخصات GrabBeeX+deluxe:
- ورودی ترکیبی RCA + ورودی S-Video
- پذیرش انواع ویدئو با سیستم PAL , NTSC و SECAM
- ورودی صدا به صورت استریو
- خروجی به انواع فرمتهای AVI , MPEG1 , MPEG2 , MPEG4
- قابلیت تبدیل تا 25 فریم در ثانیه برای PAL با وضوح 720X576
- قابلیت تبدیل تا 30 فریم در ثانیه برای NTSC با وضوح 720X480
- امکان عکس گرفتن در هر لحظه با فرمت JPG , BMP , TIFF
- انواع تنظیمات Brightness, Contrast, Hue, Saturation, Sharpness
- سازگاری با سیستم عاملهای 7 ، Vista و XP
- ابعاد کوچک : 8x3 cm
- حداقل سیستم مورد نیاز : پردازنده GHz 1 و حافظه MB 128

mmplaser
26-11-2012, 18:43
سلام خسته نباشید

من یه کارت کپچر می‌خوام تا بتونم فیلمهای وی اچ اس و نوار کوچیک (دوربینهای هندی کم) رو روی کامپیوتر بریزم. فیلمها برام ارزشمندن و میخوام کیفیتشون از چیزی که الان هستن بدتر نشه و حفظ بشه. پی‌سی هم سون ه و مادربرد گیگابایت. سقف بودجه هم حول و حوش 150 تومن...

قبلا یه کارت اسنازی داشتم که نمیدونم چرا نه روی سون و نه اکسپی کار نمیکنه و بعد از نصب برنامه پیغام میده که سخت افزار رو شناسایی نمیکنه. ممکنه بعضی از کارتها روی بعضی از مادربردها کار نکنن؟ ممکنه کارت سوخته باشه؟ چون مادربرد قدیمیم که البته گیگابایت نبود سوخت و کارت روش سوار بود. بعد از تعویض مادربرد دیگه کارت کار نکرد

و سوال دیگه اینکه بهتره کارت داخلی باشه یا خارجی؟

کارت اسنازی هم برنامه اش خیلی سخت نصب میشد و واقعا اذیت میکرد موقع نصب. یه کارتی میخوام که علاوه بر چیزهایی که بالا گفتم کار باهاش و نصبش هم راحت باشه و حالا حالاها بشه ازش استفاده کرد + اینکه کیفیت برام خیلی مهمه. از همین دو تا کارتی که بالا فرمودین میتونم استفاده کنم یا پیشنهاد دیگه‌ای دارین؟

خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید.

از محصول کپچر اکسترنال GrabBeeX+deluxe محصول شرکت VideoHome از کشور تایوان است استفاده کنید.
برای خرید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

alone one
26-11-2012, 19:14
کپچر اکسترنال ؟
بله
اکسترنال

alone one
30-11-2012, 00:01
کسی نیس؟
اساتید؟

AMIRHJ
02-12-2012, 01:17
سلام حامد جان
قیمتم در نظر نگیر
پیشاپیش ممنون

1-X.Vision-PCDVB-3100

دلایل 1- قیمت مناسب 25000-31000 2 - گارانتی تعویض درجا به تعداد نامحدود برای خود گیرنده و یکبار برای آنتن و کنترلش

ایرادش : جنس سیم آنتنش معمولیه ، خیلیم بلنده

مزیت U8300 ساپورت آنالوگ و دیجیتال البته با توجه به اینکه کم کم فرستنده های آنالوگ داره جمع میشه در کشور این مورد هم کمرنگ میشــه

و قیمت بالاتری هم داره

2- از 25000 تا 85000 کارت های عرف و رند بازار

کلا دیگه صدا سیما چی داره که شما اینقدر از یه گیرنده توقع داری : )

در مورد گیرندگی ایکس ویژن بگم که باید یا به یه آنتنی متصلش کنی یا آنتشو جایی بزاری که به محیط بیرون قابل رویت باشه مثل پشت پنجره های رو به بیرون یا آنتن مرکزی

خلاصه توی جای محصور توقع دریافت نداشته باش چون سیگنالی نیست که بگیره

اصلا قیمتو فاکتور بگیریم شاخ بازار چیه؟(ببخشید کف بازاری صحبت کردم :D)

شاخ ماخ نداره ، یه گیرندست میخواد 4 تا کاناله 2 ریالیو نمایش بده !

گفتم رند بازار X.Vision-PCDVB-3100 همون هستش

alone one
02-12-2012, 04:00
1-X.Vision-PCDVB-3100

دلایل 1- قیمت مناسب 25000-31000 2 - گارانتی تعویض درجا به تعداد نامحدود برای خود گیرنده و یکبار برای آنتن و کنترلش

ایرادش : جنس سیم آنتنش معمولیه ، خیلیم بلنده

مزیت U8300 ساپورت آنالوگ و دیجیتال البته با توجه به اینکه کم کم فرستنده های آنالوگ داره جمع میشه در کشور این مورد هم کمرنگ میشــه

و قیمت بالاتری هم داره

2- از 25000 تا 85000 کارت های عرف و رند بازار

کلا دیگه صدا سیما چی داره که شما اینقدر از یه گیرنده توقع داری : )

در مورد گیرندگی ایکس ویژن بگم که باید یا به یه آنتنی متصلش کنی یا آنتشو جایی بزاری که به محیط بیرون قابل رویت باشه مثل پشت پنجره های رو به بیرون یا آنتن مرکزی

خلاصه توی جای محصور توقع دریافت نداشته باش چون سیگنالی نیست که بگیره

شاخ ماخ نداره ، یه گیرندست میخواد 4 تا کاناله 2 ریالیو نمایش بده !

گفتم رند بازار X.Vision-PCDVB-3100 همون هستش

ممنون از توضیحات کامل شما
وسواس من فقط سر خرید این وسیله نیس،کلا میخوام چیزی که میخرم خوب باشه
مارک دیگه ای بجز این دو مارک که مطرح نیس ،نه؟

ایوب بلواسی
02-12-2012, 21:34
سلام دوستان. من تازه عضو شدم:sq_8:

در مورد خرید کارت کپچر سوال داشتم . واسه تدوین فیلمهای فول HD . چه برندی؟ مشخصاتش و حدود قیمت ؟ میدونم جاش نیست ولی اگرم در مورد مشخصات سیستمی که بشه باهاش فول HD کار کرد بگید ممنون میشم.

AMIRHJ
03-12-2012, 01:09
ممنون از توضیحات کامل شما
وسواس من فقط سر خرید این وسیله نیس،کلا میخوام چیزی که میخرم خوب باشه
مارک دیگه ای بجز این دو مارک که مطرح نیس ،نه؟

خواهش میکنم گرامی ، وسواس خوبــــــــه اما به مقدارش ، مارک متفرقه هست یه چند تایی ولی همون Xvision 3100 مقرون به صرفه تره ! چون فقط میخوای گیرنده دیجیتال باشـــه زیاد حساس نشو روش ، اگه برای --- و شبکه های آنتن بود باز میشد تخصصی تر و با وسواس بیشتری کنج و کاوکرد ..

mohsen 1370
26-12-2012, 09:07
سلام من میخوام کارت TV USB بخرم می خواستم درباره کارکردش توضیح بدم بهم آیا به اینترنت نیاز داره یا نه؟

alone one
26-12-2012, 13:36
سلام من میخوام کارت TV USB بخرم می خواستم درباره کارکردش توضیح بدم بهم آیا به اینترنت نیاز داره یا نه؟

نه داداش اینترنت چرا،اگه قرار باشه به اینترنت وصل شی که از سایتا با همین مرورگرام میتونستی نگاه کنی

toufan
22-01-2013, 23:51
سلام . دارم سیستم رو عوض میکنم کارت کپچر میخوام بخرم هم برای دیدن ماهواره (ریسیور دارم و کارت --- هم نمیخوام) و هم کپچر کردن VHS بودجه م 120 تومن هست و کیفیت و کارایی روی ویندوز 7 برام مهمه. ادیت هم با برنامه های دیگه میکنم. اکسترنال نباشه. جاگیره

toufan
24-01-2013, 03:37
سلام . دارم سیستم رو عوض میکنم کارت کپچر میخوام بخرم هم برای دیدن ماهواره (ریسیور دارم و کارت --- هم نمیخوام) و هم کپچر کردن VHS بودجه م 120 تومن هست و کیفیت و کارایی روی ویندوز 7 برام مهمه. ادیت هم با برنامه های دیگه میکنم. اکسترنال نباشه. جاگیره

لطا جواب بدید عجله دارم میخوام سیستم رو زود سفارش بدم.

ali-shahri
29-01-2013, 16:03
قیمت تقریبی کارت تی وی زیر رو میخواستم

Snazio TV PVR اینترنال

Hamed DC
29-01-2013, 17:50
قیمت تقریبی کارت تی وی زیر رو میخواستم

Snazio TV PVR اینترنال
این مدل نوش پیدا نمیشه.
کارکردش هم بین 25تا30هستش.
برند اسنازی کمی چیپهای ضعیفی داره.

joibari2
19-02-2013, 19:48
سلام من یه --- ایکس ویژن خریدم موقع پیدا کردن کانال ها خیلی کند عمل میکنه مدت زیادی میگذره ولی هیج کانالی رو پیدا نمیکنه!و آخرشم هنگ میکنه جیکار کنم برای شما هم طول میکشه؟

Hashem 289
09-03-2013, 13:27
سلام برای مغازم میخوام یه کارت تی وی دیجیتال بگیرم
کسی از
Xvision 3100 استفاده کرده ؟

keykavoos
09-03-2013, 15:17
سلام دوستان یه کارت کپچر می خوام که با کیفیت DV و HD بتونم ازش خروجی بگیرم برای کارهای عروسی، با ویندوز 7 64 بیتی سازگار باشه، تو نرم افزارهای تدوین مثل Edius و Premiere پشتیبانی بشه و قیمت هم تقریبا بین 150 تا 200 بالاتر هم بود مشکلی نیست. برای کار دفتر تدوین عروسی کاری می خوام.
مرسی.

keykavoos
10-03-2013, 12:00
اساتید کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟ دستمون گیره به خدا...

Hashem 289
10-03-2013, 13:31
گیرنده دیجیتال GIGA GT- U8000-RH بهتره یا
Xvision 3100 ؟
کسی نیست جواب بده!! ؟

Hashem 289
17-03-2013, 18:38
گیرنده دیجیتال GIGA GT- U8000-RH بهتره یاXvision 3100 ؟
کسی نیست جواب بده!! ؟

tired smk
26-07-2013, 10:00
سلام
دوستان کارت DVB‌ اسکای استار 2 نظرتون راجع بهش چیه؟ کارکرده خوبش چند میرزه؟ نوش پیدا میشه؟

platinium2006
20-11-2013, 19:58
سلام بر همگی . من یک گیرنده آنالوگ پروویژن مدل مجیک تی وی باکس دارم چون نه جعبه داره و نه سی دی و نه منوال نمیدونم اصلا با چه برنامه ای کار میکنه الان با توتال مدیا ۳.۵ امتحان کردم اما نمیدونم تنظیماتشو روی چه کشوری بذارم البته درایور ویستارو از روی سایت ایرانی پروویژن گرفتم و دیگه اینکه فقط با اتصال یو اس بی باید تصویر داشته باشم یا چیز دیگه ای هم میخواد. ممنون اگر کمک کنید.

Arman210
24-11-2013, 02:25
کارد صدایی که آمپلی داشته باشه برای هدفون چیزی توی بازار موجود هست ؟

fariz
04-01-2014, 22:15
به نام خدا و با سلام
دوستان من برای اولین باره که وارد این تاپیک میشم و آخرین پست مرتبط با کارت کچپر قدیمیه
میخواستم اگه ممکنه منو برای خرید کارت کپچر اکسترنال که فیلمای آنالوگو با بالاترین کیفیت ترجیحا HD به بالا به دیجیتال تبدیل کنه تا سقف 250 هزار تومن راهنمایی کنید لطفا البته اگه TV Tuner هم داشته باشه که نور علی نوره
ممنون

Gamecock1
06-02-2014, 14:15
سلام. من میخوام یه کارت تی وی بخرم که قیمتش زیر 100 باشه و اینترنال یا اکسترنالش فرقی نمیکنه. فقط میخوام بهش ورودی آنتن وصل شه یا اگه خودش اتوماتیک آنتنو میگیره اشکالی نداره و هم بشه کانالایی که میگیره رو ضبط کرد. و نکته ی دیگه این که میخوام سیم دوربین فیلم برداری بهش بخوره که بشه فیلم ها رو از تو کامپیوتر نگاه کرد و همونجا ذخیره و ضبط کرد.

و سوال دیگه این که این کارت تی وی اینترنال به کجا میخوره؟ زیر کارت گرافیک میخوره؟ مادربرد من asus b85-plus هست.

عکس سیم دوربین فیلم برداریم که به تلویزیون میخوره به صورت زیر هست. میخوام به جای تلویزیون، به کارت تی وی وصل شه.

Mehrdad092000
05-03-2014, 06:51
سلام
خسته نباشید
چنتا سوال
من میخوام فیلم های که توی هندی کم قدیمی هستش رو کنورت کنم بریزم توی pc نیاز به به کپچر هستش نه؟ چی بگیرم خوبه ؟
ویندوز 8.1 هم ساپورت کنه
راستی کارت --- هم هست این کارو بتونه بکنه؟

momentmusicl666
09-04-2014, 20:04
سلام خدمت دوستان اقا من یه کارت کپچر easycap خریدم برایه نگاه کردن فوتبال شیکه 3 اصلا کار کردن باهاشو بلد نیستم هرچی هم میگردم تو نت پیدا نمیکنم تورو خدا کمکک:n28::n28:

ali_phd71
11-04-2014, 15:18
سلام دوستان
دنبال یه ریموت کنترل برای کامپیوتر هستم
ایا مدل خوبی میشناسید؟
این مدل رو دیدم ولی توی سایتش زده بود بعضی از مداربورد های خوز ازراک رو پشتیبانی میکنه
بنظرتون GA-B85M-D3H یا asus b85-plus هم ساپورت میکنه این ریموت رو
با تشکر

Gamecock1
11-04-2014, 17:36
سلام. من میخوام یه کارت تی وی بخرم که قیمتش زیر 100 باشه و اینترنال یا اکسترنالش فرقی نمیکنه. فقط میخوام بهش ورودی آنتن وصل شه یا اگه خودش اتوماتیک آنتنو میگیره اشکالی نداره و هم بشه کانالایی که میگیره رو ضبط کرد. و نکته ی دیگه این که میخوام سیم دوربین فیلم برداری بهش بخوره که بشه فیلم ها رو از تو کامپیوتر نگاه کرد و همونجا ذخیره و ضبط کرد.

و سوال دیگه این که این کارت تی وی اینترنال به کجا میخوره؟ زیر کارت گرافیک میخوره؟ مادربرد من asus b85-plus هست.

عکس سیم دوربین فیلم برداریم که به تلویزیون میخوره به صورت زیر هست. میخوام به جای تلویزیون، به کارت تی وی وصل شه.

این تاپیک هیچ مسئولی نداره ؟؟

image369
09-07-2014, 07:00
با سلام و درود خدمت اساتید
قصد تبدیل فیلم های VHS قدیمی خود به CD را دارم اینطور که متوجه شدم بهترین راه استفاده از کارت کپچر است!!
ممنون میشم برای خرید یک کار کپچر خوب با قیمت مناسب راهنماییم کنید و همنطور ایا کار کردن با کارت کپچر تخصص خاصی میخواد یا تنها با وصل کردن به کامپیوتر به صورت خودکار فیلم ها تبدیل میشوند ؟
یک مدل به نام easy cap وجود دارد ایا مدل خوبی است یا خیر ؟ همچنین یک مدل کارت تی وی مدل gigabyte 8300 هم دیدم که امکان کپچر کردن فیلم ها از کاست به کامپیوتر داشت .
ایا در کارت های تی وی موجود در بازار مدلی وجود دارد که همین امکان را مانند مدل gigabyte 8300 داشته باشد ؟

در کل کیفیت نهایی تبدیل در خانه با این کارت ها با تبدیل در اتلیه تفاوتی دارد یا خیر؟

:n16:

hamid.110
10-11-2014, 13:15
با سلام . من يك كارت كپچر usb مارك easy cap دارم آيا مي توانم به رسيور وصل كنم و از آن در لب تاپ تصوير بگيرم .؟ اگر آري چگونه ؟ چون هرچه تلاش كردم موفق نشدم .
با تشكر

ra.min
15-11-2014, 20:25
سلام یه راهنمایی میخواستم در مورد تی وی کارت دیجیتال وکپچر چه مارکی خوبه ؟واسه مغازه میخوام هم تی وی ببینم هم دی وی آرو کنترل کنم جنسش خوب باشه سایت پشتیبان واسه ارتقا داشته باشه ویندوز 7یا8 ساپوت کنه قیمت تا150یا200باشه گیرندگیشم عالی باشه ه آنتن هوایی هم وصل بشه ممنون میشم سریع جواب بدین:n28:

ra.min
19-11-2014, 18:25
من تو این تاپیک عضو شدم ولی فک کنم بیخودیه کسی جواب نمیده به سوالم

ra.min
19-11-2014, 18:27
من از این تاپیک در میام اه جواب دادین به ایمیلم بدین باااااااای

sajjads24
18-12-2014, 00:42
سلام دوستان دو مدل گیرنده دیجیتال زیر رو از کجا میشه خرید :
1-Kworld Ub424-D
2-GigaByte U8300
لطفا اگه سایت یا فروشگاهی هست راهنمایی کنید ؟

با تشکر
♥♥♥

amir 120
08-09-2016, 10:05
سلام
میدونم ناپیک مال چندین سال پیشه اما خواهشا یه جوابی بدید :|
دوستان یه کارت کپچر خوب میخوامبرای ps4 که ورودی و خروجی HDMI داشته باشه FPS 60 1080P هم فول ساپورت کنه :|
بودجه هم ۱۰۰ تا ۱۲۰ در تظر بگیرید اکسترنال و اینترنالشم مهم نیست فقط قوی باشه و اینایی که گفتم داشته باشه کیفیت صداشم که تا جایی که بشه خوب باشه :|
خواهشا جواب بدید حتی اگه قدیمیه:n02: