PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید اسپری مو و ژل

H 2 H
05-03-2012, 08:37
سلام خدمت دوستان عزیز.
من هر چی گشتم متاسفانه چیزی در این مورد گیرم نیومد اگه از قبل هست منو ببخشید چون گیر نیاوردم
من میخواستم ژل موی سر بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که هم خوب باشه هم به صرفه و مهم تر از همه موها رو زیباتر نشون بده.
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
با تشکر.

emadpumad
10-03-2012, 01:57
سلام خدمت دوستان عزیز.
من هر چی گشتم متاسفانه چیزی در این مورد گیرم نیومد اگه از قبل هست منو ببخشید چون گیر نیاوردم
من میخواستم ژل موی سر بگیرم ولی نمیدونم چی بگیرم که هم خوب باشه هم به صرفه و مهم تر از همه موها رو زیباتر نشون بده.
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
با تشکر.

درود
خوب بهتر بود شما یه جزییاتی مثل اینکه ژل مو hard استفاذه میکنید یا soft هم عنوان میکردید تا پاسخ بهتری گیرتون میومد
ولی تجربه شخصی من برای ژل مو ( supe hard ) ژل مو اورآل هست یک مدل هست به نام استدیو این ژلش واتر پروف هست البته چندان یه صرفه نیست اگه موهاتون بلند باشه ولی اگر مو هاتون کوتاه باشه خوب واستون میمونه ولی واقعا کارش درست قیمتش هم الان ۱۱۰۰۰ تومان هست
در مورد اسپری هم باز همون مارک رنگ مشکی رو بهتو پیشنهاد میکنم البته قیمتش نسبتا بالا هست و به نظر من نمی ارزه
اگر یه ژل مو خوب و مناسب و با صرفه می خاید بهتر هست از انواع ژل مو gatsby استفاده کنید قیمت مناسب و مقدار زیادی داره و برای انواع حالات هم هست
موفق باشید