ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا فایلها مخفی میشن؟

Darya-eng
04-03-2012, 19:10
سلام
کامپیوتر چندروز پیش بعد از دانلود یک فایل بعداز گذشت 5مین یه اروری نشون داد بعد دستکتاپ مشکی شد وفقط my computer-recyclebinروی دسکتاپ موند بقیه فایلها وفولدرها وبرنامه ها مخفی شدن (که البته با برداشتن تیک hiddenاز کنترل پنل همش برگشت)
بعد من اسکن کردن(با نود32 وMcafee virus scan) ولی هیچ فایل مشکوکی پیدانکرد:41:
اما امروز دوبه همون اتفاق افتاد
1)چیکارکنم؟
متاسفانه بک اپ برای خیلی وقت پیشه
2اگر اسکن جواب نده ویندوزو کامل باید پاک کرد یا با repaireحل میشه؟؟
اخه من یه پروزه درحال انجام دارم نمیتونم بی خیال ویندوز بشم ودوباره از سرهمه نرم افزارهارو نصب کنم:41:

EXTREME
04-03-2012, 19:54
سلام
کامپیوتر چندروز پیش بعد از دانلود یک فایل بعداز گذشت 5مین یه اروری نشون داد بعد دستکتاپ مشکی شد وفقط my computer-recyclebinروی دسکتاپ موند بقیه فایلها وفولدرها وبرنامه ها مخفی شدن (که البته با برداشتن تیک hiddenاز کنترل پنل همش برگشت)
بعد من اسکن کردن(با نود32 وMcafee virus scan) ولی هیچ فایل مشکوکی پیدانکرد:41:
اما امروز دوبه همون اتفاق افتاد
1)چیکارکنم؟
متاسفانه بک اپ برای خیلی وقت پیشه
2اگر اسکن جواب نده ویندوزو کامل باید پاک کرد یا با repaireحل میشه؟؟
اخه من یه پروزه درحال انجام دارم نمیتونم بی خیال ویندوز بشم ودوباره از سرهمه نرم افزارهارو نصب کنم:41:
مشکلتون نرم افزاری است و میتونه از ویروس باشه
اگه امکان نصب ویندوز براتون نیست سیستم رو restore کنید به تاریخی که مشکل نداشته
اگه درست نشد ویندوز رو تعویض کنید و به روش سرچی ویروس ها رو پاک کنید

Darya-eng
06-03-2012, 04:52
این عکس اروریه که نشون میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سی چهل تا از این پنجره ها رو نشون میده بعد هیدن میشه همه چی
هرچی سرچ میکتم فایلی به این نام درsystem32وجودنداره

ebi1952
06-03-2012, 07:27
ظاهرا آدرس عکسی که گذاشتی ویروسیه!

paket
09-03-2012, 23:51
واسه منم داخل فلشم USB بعضی فایلهامو هایدن کرده که تیک هایدن رو که برمیدارم فایلها مشخص میشه ویندوزمو هم تازه امروز عوض کردم ایا سیستمم ویروسیه باز ؟چه جوری فایلهای فلشمو به حالت غیر هایدن برگردونم مثل اولش ؟ انتی ویروس هم نود۳۲ نصب کردم
ممنون.

سندازایفون4 ورژن5.0.1

paket
11-03-2012, 12:16
اینجا کسی نیس !!!

سندازایفون4 ورژن5.0.1

MAGIDIYUM
11-03-2012, 12:57
سلام
العان دیگه اسکن ویروس از داخل ویندوز کار بی معنی ای است چون بعضی ویروس ها تحت رجیستر ویندوز توسط آنتی شناسایی نمیشن....شما باید از روش اسکن از طریق بوت اقدام کنید...من دیسک نجات اویرا رو توصیه میکنم و بعد از اون کسپر اسکای.....دانلود کنید که به صورت ایمیج هست...بعد داخل سی دی رایت کنید و به صورت بوت اجرا کنید...در این حالت هیچ ویروسی نمیتواند مقاومت کند و به راحتی مشکل ویروسی بودن حل میشود....من تا به حالا با ویروس های خفنی سرو کله زدم و از وقتی از دیسک نجات استفاده میکنم ...پاک کردن ویروس و در کل ویروسی شدن سیستم برای من چیز خنده داری به حساب میاد ...در گذشته ویروسی بودن سیستم برام مساله ی وحشتناکی به حساب میومد....
العان تنها چیزی که من رو تو دنیا نگران نمیکنه همین ویروسی شدن سیستمه..:31:

همیشه چند دیسک نجات تو خونه روی سی دی داشته باشین تا مکمل هم باشن تا اگه یکی ویروس رو نشناخت اونیکی پدرشو در بیاره...دیسک نجات اویرا 2012 که خیلی مهمه ... کسپر اسکای 2012 .... نود 32 با آخرین آپدیت((با این سه تا ماندن ویروس داخل سیستم غیر ممکنه))

کار تون که تمام شد ممکنه ویندوز بپره....یه ویندوز نصب کنید و بعد یه نود 32 ورژن 4 که بهترین ورژنه رو نصب و آپدیت کنید(بهترین روش آپدیت آفلاینه)....برای اسکن usb هم به عنوان مکمل نود 32 از USB Disk Security استفاده کنید که واقعا چیز معرکه ای است و اتوماتیک با وصل شدن فلش اسکن رو شروع میکنه و ویروس رو نابود میکنه و تمام ویروس هایی که ممکنه برای فلش نوشته بشه رو شناسایی میکنه....
در داخل ویندوز هم بهتره علاوه بر اینها از یک آنتی ویروس پرتابل مثل COMODO Cleaning Essentials استفاده کنید و هر چند وقت یکبار با این هم سیستم رو یه اسکنی بکنید...

در کل شما با سه دیسک نجات و دو آنتی ویروس و یک پورتابل همیشه سیستم قرنتینه ای خواهید داشت.....

این ها تجربیات چند سال من در استفاده از تقریبا 80 درصد آنتی ویروس های موجود میباشد ...

امیدوارم مفید واقع بشه....:46: