مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد خروجی RF گیرنده Xvision
amir_t6262
04-03-2012, 13:51
دوستان میدانند که گیرنده های دیجیتال Xvision علاوه بر ورودی آنتن، یک خروجی آنتن هم داره RF Out
ما یک تلویزیون قدیمی داریم که تنها ورودی اش RF است، حالا میخوام بدونم که چطوری باید از خروجی xvision برای دیدن تلویزیون دیجیتال در این تلویزیون استفاده کنم.
سیم آنتن را از ورودی RF تلویزیون به خروجی RF گیرنده وصل کردم. تلویزیون را هم در حالت ویدئو گذاشتم ولی تصویر ندارم.
دوستان میدانند که گیرنده های دیجیتال Xvision علاوه بر ورودی آنتن، یک خروجی آنتن هم داره RF Out
ما یک تلویزیون قدیمی داریم که تنها ورودی اش RF است، حالا میخوام بدونم که چطوری باید از خروجی xvision برای دیدن تلویزیون دیجیتال در این تلویزیون استفاده کنم.
سیم آنتن را از ورودی RF تلویزیون به خروجی RF گیرنده وصل کردم. تلویزیون را هم در حالت ویدئو گذاشتم ولی تصویر ندارم.
اون خروجی RF بعیده که برای شما تصویر دیجیتال بده . فکر میکنم تا جایی که یادمه تنها برای خروجی انالوگ کاربرد داره.
amir_t6262
04-03-2012, 15:37
یعنی فقط یک خروجی برای همان آنتن گذاشتن؟
بعید میدانم. آخه جز خروجی های تصویرش گفته RF هم داره.
persiantoolsbaz
05-03-2012, 16:17
باید ورودی RF دستگاه dvbt رو مستقیم به آنتن وصل کنی و با استفاده از یکی از ورودی های hdmi یا component یا ... تلویزیون و dvbt رو بهم متصل کنی .
amir_t6262
05-03-2012, 19:19
ورودی RF را میدانم باید به آنتن وصل کنم.
سوالم در مورد خروجی RF است که ظاهرا همانطور که دوستمان گفتند، فقط یک خروجی معمولی است
من شنیده بودم که خروجی RF اش هم تصویر دیجیتال میدهد ( برای استفاده در تلویزیون های قدیمی تر)
ولی اشتباه بود. چون تصویرش آنالوگ است.
persiantoolsbaz
07-03-2012, 15:59
ورودی RF را میدانم باید به آنتن وصل کنم.
سوالم در مورد خروجی RF است که ظاهرا همانطور که دوستمان گفتند، فقط یک خروجی معمولی است
من شنیده بودم که خروجی RF اش هم تصویر دیجیتال میدهد ( برای استفاده در تلویزیون های قدیمی تر)
ولی اشتباه بود. چون تصویرش آنالوگ است.
بله دوست عزیز خروجی RF تصویر آنالوگ میده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.