ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عجیب ترین ویروس ( تروجان یا ... ) جهان ( باور کنید )

shayan_tanha
04-03-2012, 02:04
سلام دوستان
میدونم چیزیکه میگم برای خیلی هاتون باور نکردنیه
حتما اسم نرم افزار یا بهتره بگم بد افزارهایی بنام addclicker یا doubleclicker رو شنیدیت
سیستم من چند ساله دچار یه مشکل عجیبی شده که موسم گاها بصورت دبل کلیک، گاهی ده ها کلیک و گاهی هم عادی کار میکنه. گاهی هم حتی سرعت حرکتش بسیار پائین میاد
حتما الان میگید "خب گرفتی ما رو؟ موست خرابه دیگه"
ولی از بخت بد مشکل از موس نیست به دو دلیل
1. با موس دیگم امتحان کردم
2. سه نرم افزار امنیتی dr.web و Arovax AntiSpyware و smadav تونستن ردش رو پیدا کنن ولی مشکلم رو حل نکردن
مثلا همین الانم ممکنه اگر با Arovax AntiSpyware سیستمم رو اسکن کنم یه کوکی با نام doubleclick پیدا کنه
تو این چند ساله همه آنتی ویروس هاو آنتی اسپم ها و آنتی تروجان ها رو امتحان کردم ولی سیستمم درست نشد که نشد
از همه اینها عجیب تر اینکه حتی بعد از عوض کردن هاردم هم مشکل حل نشد
ده نوع ویندوز مختلف هم نصب کردم ( پس کسی نگه از سی دیه ویندوزت )
شاید بگید حافظه سیموس یا رم یا رامت آلوده شده
باید بگم مادربردم سوخت و عوضش کردم
رمم و باتری ست آپم رو هم در آوردم و دوباره گذاشتم
ولی درست نشد که نشد

بازم یه نکته عجیب اینکه اصلا این ویروس یا هر چی که اسمش هست به سیستم های دیگه منتقل نمیشه
فقط و فقط تو سیستم خودمه. هیچ نشونه ای ازشم جز اون کوکی و همچنین اثر عملیش که همون ایجاد اختلال در عملرکد موسه دیده نمیشه
ضمنا صدای کلیک کردن الکی هم زیاد میاد
یعنی درحالیکه اصلا من کلیکی نکردم صدای چندین بار کلیک کردن از اسپیکر پخش میشه

واقعا کسی بتونه راز این مساله رو کشف کنه حقا خیلی مخه
مرسی مرسی مرسی

AlexanderMahone
04-03-2012, 15:41
سلام دوستان
میدونم چیزیکه میگم برای خیلی هاتون باور نکردنیه
حتما اسم نرم افزار یا بهتره بگم بد افزارهایی بنام addclicker یا doubleclicker رو شنیدیت
سیستم من چند ساله دچار یه مشکل عجیبی شده که موسم گاها بصورت دبل کلیک، گاهی ده ها کلیک و گاهی هم عادی کار میکنه. گاهی هم حتی سرعت حرکتش بسیار پائین میاد
حتما الان میگید "خب گرفتی ما رو؟ موست خرابه دیگه"
ولی از بخت بد مشکل از موس نیست به دو دلیل
1. با موس دیگم امتحان کردم
2. سه نرم افزار امنیتی dr.web و Arovax AntiSpyware و smadav تونستن ردش رو پیدا کنن ولی مشکلم رو حل نکردن
مثلا همین الانم ممکنه اگر با Arovax AntiSpyware سیستمم رو اسکن کنم یه کوکی با نام doubleclick پیدا کنه
تو این چند ساله همه آنتی ویروس هاو آنتی اسپم ها و آنتی تروجان ها رو امتحان کردم ولی سیستمم درست نشد که نشد
از همه اینها عجیب تر اینکه حتی بعد از عوض کردن هاردم هم مشکل حل نشد
ده نوع ویندوز مختلف هم نصب کردم ( پس کسی نگه از سی دیه ویندوزت )
شاید بگید حافظه سیموس یا رم یا رامت آلوده شده
باید بگم مادربردم سوخت و عوضش کردم
رمم و باتری ست آپم رو هم در آوردم و دوباره گذاشتم
ولی درست نشد که نشد

بازم یه نکته عجیب اینکه اصلا این ویروس یا هر چی که اسمش هست به سیستم های دیگه منتقل نمیشه
فقط و فقط تو سیستم خودمه. هیچ نشونه ای ازشم جز اون کوکی و همچنین اثر عملیش که همون ایجاد اختلال در عملرکد موسه دیده نمیشه
ضمنا صدای کلیک کردن الکی هم زیاد میاد
یعنی درحالیکه اصلا من کلیکی نکردم صدای چندین بار کلیک کردن از اسپیکر پخش میشه

واقعا کسی بتونه راز این مساله رو کشف کنه حقا خیلی مخه
مرسی مرسی مرسی

این راه حل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شرکت سایمنتک
نورتون این رو به نام W32.Adclicker.G.Trojan میشناسه.
اینم راه حل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پاکسازی

shayan_tanha
04-03-2012, 18:31
جناب الکساندر عزیز
ممنون بابت توجهتون ولی انگار خیلی حرفهای منو جدی نگرفتید
من اکثر آنتی ویورس ها رو امتحان کردم
این صفحه ایکه لینک دادید رو هم قبلا از طریق گوگل رفتم
از نظر سیمانتک من یه مشکل ساده دارم ولی خود همون نمیتونه حلش کنه
من الان آنتی ویروس نورتون و فایروال کومودو دارم
هردو هم آپدیتن
ولی بازم مشکل حل نشده
میگم هارد رو عوض کردم ولی حل نشده
لطفا کمی جدی بگیرید مساله رو
مرسی

kases
04-03-2012, 19:00
جناب الکساندر عزیز
هردو هم آپدیتن
ولی بازم مشکل حل نشده
مرسی

فک نکنم شما ویروس داشته باشین
شاید مشکل از سوکت موس روی مادربرد باشه
شما از موس usb دار استفاده میکنید یا نه؟

AlexanderMahone
04-03-2012, 19:41
جناب الکساندر عزیز
هردو هم آپدیتن
ولی بازم مشکل حل نشده
مرسی

عزیز الکی که جواب ندادم دیتابیس سایمنتک رو چک کردم مورد مشابه شما بود براتون لینک دادم .:11:

shayan_tanha
04-03-2012, 20:25
فک نکنم شما ویروس داشته باشین
شاید مشکل از سوکت موس روی مادربرد باشه
شما از موس usb دار استفاده میکنید یا نه؟

درود بر شما
من خودم هم حتی به این فکر کرده بودم ولی همونطورکه عرض کردم خدمتتون سه تا نرم ازفار امنیتی وجود چنین مساله ای رو تو سیستمم گزارش کردن پس قطعا مساله نرم افزاریه نه سخت افزاری
ضمنا موس من usb نیستش

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------

عزیز الکی که جواب ندادم دیتابیس سایمنتک رو چک کردم مورد مشابه شما بود براتون لینک دادم .:11:

دوست عزیز میدونم الکی جواب ندادین ولی خب منم خدمتتون عرض کردم مشکل جدی تر از اینهاست
بعدم که من همین الان نورتون 2012 نصب دارم و یک ساعت پیشم دوباره آپدیتش کردم
باورکنید که مساله کمی پیچیدس

اون فایلی هم که دادید دانلود کردم ولی نتونست به سرورش متصل شه و گفت کانکشنتون ایراد داره
فکر کنم از ایران نشه
آخه خود آنتی ویروس نورتونم رو هم که میخوام لایسنسش رو تمدید کنم ( subscribe ) یه صفحه اینتنرتی باز میشه بعد میگه متاسفم کشور شما اخه و از این جور حرفا
آخرشم میگه
please go to afghanestan to resolve this matter
راستش معنیش رو نفهمیدم ولی فکر کنم خاسته از حمایت های ایران و افغانستان نسبت به اقتصاد بحران زده کشورشون تشکر کنه
بهر حال مرسی
ضمنا مخلص همه کاکو ها هم هستیم

*Batman*
06-03-2012, 16:09
سلام.
دوست گرامی لطفا مراحل مندرج در پست اول این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو طی کنید و یک فایل گزارش برای ما اماده کنید
اگر از اون مخرب فایلی در دسترس دارید برامون اپلود کنید.
لطفا اطلاعات دقیق در مورد نسخه ویندوز و شماره Service Pack و همچنین DNS Server ای که استفاده میکنید بنویسید.
آیا الان هم این مشکل رو دارین؟ یعنی پاکسازی کمکی به شما نکرده؟
آیا به سایتی هم مشکوک هستید؟فکر نمیکنید مراجعه به یک سایت خاص این مشکل رو برای شما بوجود میاره؟
آیا در حال حاضر از برنامه های کمکی مثل anti spyware ها و مکمل های آنتی ویروس استفاده میکنید؟نام ببرید.

shayan_tanha
06-03-2012, 16:33
سلام.
دوست گرامی لطفا مراحل مندرج در پست اول این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو طی کنید و یک فایل گزارش برای ما اماده کنید
اگر از اون مخرب فایلی در دسترس دارید برامون اپلود کنید.
لطفا اطلاعات دقیق در مورد نسخه ویندوز و شماره Service Pack و همچنین DNS Server ای که استفاده میکنید بنویسید.
آیا الان هم این مشکل رو دارین؟ یعنی پاکسازی کمکی به شما نکرده؟
آیا به سایتی هم مشکوک هستید؟فکر نمیکنید مراجعه به یک سایت خاص این مشکل رو برای شما بوجود میاره؟
آیا در حال حاضر از برنامه های کمکی مثل anti spyware ها و مکمل های آنتی ویروس استفاده میکنید؟نام ببرید.

سلام دوست عزیز
مرسی بابت توجهتون

مراحلی که فرمودید چشم سعی میکنم انجام بدم و بگم
یک کوکی دارم که اینجا میتونید دانلودش کنید. البته اگر نمیترسی به این بلا گرفتارشی. ( اولی txt است و دومی zip شدشه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مشکل مال یه سال و دو سال نیست
فکر کنم چهار ساله سیستمم این مشکل رو داره
تو این چهار سال هم هاردم عوض شده هم مادربردم ولی هنوز این مشکل هست
ولی مشکل از موس هم نمیتونه باشه چون هم موس دیگه امتحان کردم و هم اینکه اثرات این مشکل رو بصورت نرم افزاری میبینم
تو این مدت انواع آنتی ویورس ها و ویندوز ها رو داشتم
قبلا که ADSL نداشتم و از دایل آپ استفاده میکردم و خب برا همینم ویندوزم رو آپدیت نمیکردم و آنتی هام هم خیلی بروز نبودن
ولی الان هم ویندوزم هم آنتی هام بروز که چه عرض کنم به دقیقن
راستش DNS نمیدونم چیه ولی الان که کومودو نصب کردم DNS رو پرسید گفتم که از DNS خودت استفاده کن. آخه گفته بود بهتره

اصلا عملکرد این ویروس یا هر چی که هست اینقد عجیبه که نمیشه هیچ جوری تحلیلش کرد
دیشب اصلا موس به زور تکون میخورد ( علاوه بر اد کلیک گاها تو سرعت حرکت موسم تغییر ایجاد میکنه )
اعصابم خورد شد و ویندوز رو عوض کردم. وقتی ویندوز اومد بالا دیدم بازم همونطوریه. ولی خب الان تقریبا طبیعی شده. کلا تابع هیچ شرایطی نیست. گاهی درسته گاهی نه. گاهی یه کلیک که میکنم صد تا حساب میشه گاهی دو تا و گاهی هم یکی. خیلی کم پیش میاد مثل دیشب حرکت موس هم خراب بشه ولی خب وقتی میشه دیگه خیلی ستمه
میدونم باور کردنی نیست. میدونم مطمئنی که یه جای کار رو دارم اشتباه میکنم یا درست تعریف نمیکنم. و کاملا هم حق با توست
هیچ توجیهی نداره

چیزی که من فهمیدم اینه که بر اثر نصب یا پاک کردن برنامه ها روش اثر گذاشته میشه. مثلا در بیشتر مواقع وقتی یه برنامه ای رو نصب میکنم ( حتی اگر از روی سی دی اورجینال و طبیعتا غیر آلوده باشه ) این مشکل تشدید میشه.

به هیچ سایتی هم مشکوک نیستم هر چند که فکر میکنم اصل مشکل رو از اون سایت هایی گرفتم که موس رو دچار اد کلیک میکنن تا روی تبلیغاتشون که میزنی چندین بار حساب کنه و پول بدست بیارن!!!

کلا تو این چند ساله تنها چیزهای ثابت سیستمم خودمم و این مشکل و لذا نمیتونم به هیچ چیزی ربطش بدم

خیلی کارها و برنامه هام استفاده کردم ولی حل نشده
dr.web یه بار اثرش رو پیدا کرد و پاک کرد ولی مشکل حل نشد
smadav هم پیدا کرد ولی حل نشد ( الانم نصبش دارم ولی چیزی پیدا نمیکنه )
arowax هم که الانم نصب دارم کوکیش رو پیدا میکنه که براتون گذاشتم
تنها کاریکه تا حالا نکردم استفاده از دیسک نجاته که مطمئنم اونم کاری نمیتونه بکنه. وقتی من هاردم رو عوض کردم و حل نشده. وقتی هر دو تا هاردم رو مجددا پارتیشن بندی کردم و حل نشده. وقتی مادربرد رو عوض کردم و حل نشده. وقتی رم و باتری ست آپ رو در اوردم و حل نشد و ... بنظرتون ممکنه چیز دیگه ای مشکل رو حل کنه؟

ahmad000012
06-03-2012, 17:44
لینوکس نصب کن ببین سیستمت با لینوکس چطور کار میکنه بعد خبر بده.

shayan_tanha
06-03-2012, 17:54
لینوکس نصب کن ببین سیستمت با لینوکس چطور کار میکنه بعد خبر بده.

مرسی بابت پیشنهادتون
ولی فکر نمیکنم بتونم اینکارو بکنم
چون هیچ شناختی نسبت به لینوکس ندارم
فکر کنم تحمل این مشکل راحت تر از یادگیری، نصب و کار کردن با لینوکس باشه
ولی بازم مرسی

shayan_tanha
06-03-2012, 18:34
سلام.
دوست گرامی لطفا مراحل مندرج در پست اول این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو طی کنید و یک فایل گزارش برای ما اماده کنید....

اینکارم انجام دادم و برنامه رو نصب کردم
حدود 150 تا مشکل پیدا کرد!!!!!!!!! ( ویندوز رو دیشب نصب کردم !!!! ) که یکسریش رو گفت حل نمکنه تا بری اصلش رو بخری!!!!!
فایل لاگی نداشت ولی یه export داشت که احتمالا اینو میخواستید
میتونید از اینجا بگیریتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه که بگم وقتی این نرم افزاررو نصب کردم مجددا موس خراب شد و درست حرکت نمیکرد ولی الانکه ریستارت کردم بهتر شده

مرسی مرسی مرسی

*Batman*
06-03-2012, 19:25
اینکارم انجام دادم و برنامه رو نصب کردم
حدود 150 تا مشکل پیدا کرد!!!!!!!!! ( ویندوز رو دیشب نصب کردم !!!! ) که یکسریش رو گفت حل نمکنه تا بری اصلش رو بخری!!!!!
فایل لاگی نداشت ولی یه export داشت که احتمالا اینو میخواستید
میتونید از اینجا بگیریتش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ftczv6t5aagdt)
جالبه که بگم وقتی این نرم افزاررو نصب کردم مجددا موس خراب شد و درست حرکت نمیکرد ولی الانکه ریستارت کردم بهتر شده

مرسی مرسی مرسی

سلام.
نــه دیگه نشد!

تو پست اول تاپیک هم نوشته بود که :

بعد از اسکن یک لوگ به شما میده این نرم افزار که شما اون رو داخل یک فایل با فرمت TEXT اینجا داخل همین تاپیک آپلود میکنین ، به هیچ عنوان عکسش رو اینجا نزارین فقط فایل متنی...
شما باید فایل متنی رو ذخیره و آپلود کنید.مثل این نمونه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2Fais3a3mp1e6oa81jg7cs.rar)

عــــلی
06-03-2012, 21:08
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز شما آی پی استاتیک دارید؟
چند وقته این مشکل رو دارید؟

shayan_tanha
06-03-2012, 21:58
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز شما آی پی استاتیک دارید؟
چند وقته این مشکل رو دارید؟

سلام
مرسی بابت توجهتون
آی پیم عادیه
نمیدونم کدوم حساب میشه
ولی فکر میکنم همون استاتیکه ( adsl مخابرات دارم و اونم فقط یه حالت داره دیگه )
حدودا 4 ساله
لطفا پستهای قبلی رو بخونید تا هم اطلاعاتتون در مورد این مشکل بیشتر شه و هم بر تعجبتون افزوده شه
مرسی مرسی مرسی

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

سلام.
نــه دیگه نشد!

تو پست اول تاپیک هم نوشته بود که :
شما باید فایل متنی رو ذخیره و آپلود کنید.مثل این نمونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2Fais3a3mp1e6oa81jg7cs.rar)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] images%2Fais3a3mp1e6oa81jg7cs.rar)

حق با شما بود
من تو این لینکی که داده بود اصلا یه نرم افزار دیگه رو دانلود کرده بودم
درود بر شما

خب اینم لاگی که داد
البته فکر نکنم چیز بدردبخوری توش باشه

عــــلی
06-03-2012, 22:03
بنام خدا.
سلام.

سلام
مرسی بابت توجهتون
آی پیم عادیه
نمیدونم کدوم حساب میشه
ولی فکر میکنم همون استاتیکه ( adsl مخابرات دارم و اونم فقط یه حالت داره دیگه )
حدودا 4 ساله
لطفا پستهای قبلی رو بخونید تا هم اطلاعاتتون در مورد این مشکل بیشتر شه و هم بر تعجبتون افزوده شه
مرسی مرسی مرسی

آی پی استاتیک یعنی آی پی منحصر به فردی که با قطع شدن اینترنت هم تغییر نمیکنه.
آیا آی پی شما با قطع شدن اینترنت تغییر نمیکنه؟
یعنی 4 ساله این مشکل رو دارید؟
این رو تست کنید.لطفاً اینترنتتون رو قطع کنید و ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا خیر.

hassanshaikhi
06-03-2012, 22:11
ببینید کامپیوتر شما به جز هارد مادربورد سی پی یو رم.. چیز خاص دیگه نداره.
شما یه کامپیوتر شبیه کامپیوتر خودتون پیدا کنید از اقوام دوستان.
اول هارد خودتون رو کامل در بیارید بعد توی هارد جدید ویندوز نصب کنید. اگه مشکل حل نشد رم کامپیوتر رو عوض کنید اگه حل نشد مادربورد و بقیه قطعات رو عوض کنید تا ببینید مشکل از کدومه.
امکان نداره با این روش مشکلتون حل نشه.

shayan_tanha
06-03-2012, 23:58
بنام خدا.
سلام.

آی پی استاتیک یعنی آی پی منحصر به فردی که با قطع شدن اینترنت هم تغییر نمیکنه.
آیا آی پی شما با قطع شدن اینترنت تغییر نمیکنه؟
یعنی 4 ساله این مشکل رو دارید؟
این رو تست کنید.لطفاً اینترنتتون رو قطع کنید و ببینید باز هم این مشکل رو دارید یا خیر.

سلام
معنای این دو نوع آی پی رو میدونم
مال من معمولیه ( یکیش رو باید پول بدی تا بهت بدن دیگه )
بله 4 سالی هست اینطوریه و خودم دیگه عادت کردم ولی کسی میشینه نمیتونه کار کنه
پسر خوب کار از قطع کردن اینترنت و تست گذشته
من تازه ADSL گرفتم
قبل اینام این مشکل رو داشتم
هیچ ارتباطی به آنلاین یا آفلاین بودن نداره

shayan_tanha
07-03-2012, 00:18
ببینید کامپیوتر شما به جز هارد مادربورد سی پی یو رم.. چیز خاص دیگه نداره.
شما یه کامپیوتر شبیه کامپیوتر خودتون پیدا کنید از اقوام دوستان.
اول هارد خودتون رو کامل در بیارید بعد توی هارد جدید ویندوز نصب کنید. اگه مشکل حل نشد رم کامپیوتر رو عوض کنید اگه حل نشد مادربورد و بقیه قطعات رو عوض کنید تا ببینید مشکل از کدومه.
امکان نداره با این روش مشکلتون حل نشه.

ممنون از توجهتون
قطعا اگر این فعالیت ها رو بکنم میشه فهمید مشکل از کجاست ولی خب قبول کن کمی سخته. یعنی من باید یه کیس در اختیار داشته باشم تا هی جا به جا کنم. توجه کن این مشکل همیشگی که نیست. گاهی چند ساعت کاملا عادیه. گاهی دو کلیکس. گاهی هزار تا کلیک میکنه و گاهی هم که اصلا موس بزور تکون میخوره.
ضمنا اگر پست ها رو کامل خونده باشید گفتم که هم مادربرد عوض شده و هم هارد. رم و باتری ست آپ رو هم در آوردم دوباره زدم

البته من چون عادت کردم دیگه برام سخت نیست. ولی بیشتر مطرح کردم تا بقیه هم اشنا بشن با این مساله. مطمئنم اگر ملاکی برای تشخیص وجود داشت این مشکل من تو گینس ثبت میشد. فقط حیف قابل اثبات نیست

hassanshaikhi
07-03-2012, 00:26
خوب شما 4 سال این مشکلو دارید یکی دو روز وقت بزارید ببینید مشکل از چی هست.
بعضی وقتا مشکل یه چیزی هست که اصلا فکرش هم نمیکردیه که اون باشه. به فرض ممکنه به خاطر اتصالی توی کیست باشه یا پاور یا چیزای دیگه که به نظر میاد نمیتونه مشکل از اونا باشه.
وقتی اینطوری میشه کیبورد هم در بیار ببین فرقی میکنه

jolan57
07-03-2012, 00:27
آقا شما کیس ت رو هم عوض کن شاید مشکل از کیس ت باشه :دی
اگر موست ps/2 هست اون رو به usb تبدیل کن و اگر usb هست به ps/2
مشکل شما یکم عجیبه

shayan_tanha
07-03-2012, 01:02
خوب شما 4 سال این مشکلو دارید یکی دو روز وقت بزارید ببینید مشکل از چی هست.
بعضی وقتا مشکل یه چیزی هست که اصلا فکرش هم نمیکردیه که اون باشه. به فرض ممکنه به خاطر اتصالی توی کیست باشه یا پاور یا چیزای دیگه که به نظر میاد نمیتونه مشکل از اونا باشه.
وقتی اینطوری میشه کیبورد هم در بیار ببین فرقی میکنه

میدونم که همه دوس دارن موضوع رو سخت افزاریش کنن ولی موضوع کاملا نرم افزاریه وگرنه نمیگفتم ویروس
تو پست های قبلی یه کوکی رو گذاشتم برا دانلود که همین امروز از سیستمم برداشتم
تا حالا سه تا برنامه تونستن رد ویروس ( تروجان یا ... ) add clicker رو تو سیستمم پیدا کنن. پس نمیشه پذیرفت که بحث سخت افزاری باشه
باور کنید خودم من که اینها رو براتون مینویسم حرفای خودمو باور نمیکنم

لطفا اگر میدونید خطرناک نیست از آدرسی که میدم کوکی اد کلیکر رو دانلود کنید
و ببینیتش تا باورتون بشه ( اولی txt است و دومی zip شدشه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Ft54vcdhuv2i7)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fw21v00vohluv)

hassanshaikhi
07-03-2012, 01:11
خوب ببینید گیریم حرف شما درست باشه و نرمافزاری هست.
این ویروس باید یه جایی از کامپیوتر شما باشه هارد رم .... نمیشه که به سخت افزار ربطی نداشته باشه. سیستم شما که از هارد ماردبورد رم سی پی یو .. که جدا نیست و یه چیز دیگه باشه

*Batman*
07-03-2012, 01:23
ممنون از توجهتون

سلام.
ASK toolbar را Uninstall کنید.
به مسیر زیر برید:
C:\Windows\System32\drivers\etc
اونجا یه فایل هست به اسم hosts
از اون فایل یه کپی بگیرید و یه جا ازش نگهداری کنید.
بعد اون فایل رو با فایلی که من براتون آپلود کردم جایگزین کنید.(دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3tnorkc5%2Fhosts.rar.html))
حالا سیستم را ریست کنید.

shayan_tanha
07-03-2012, 01:42
سلام.
ASK toolbar را Uninstall کنید.
به مسیر زیر برید:
C:\Windows\System32\drivers\etc
اونجا یه فایل هست به اسم hosts
از اون فایل یه کپی بگیرید و یه جا ازش نگهداری کنید.
بعد اون فایل رو با فایلی که من براتون آپلود کردم جایگزین کنید.(دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3tnorkc5%2Fhosts.rar.html))
حالا سیستم را ریست کنید.

خدائی از batman هم جوونمرد تری
فایل hosts من دقیقا 734 بایته
ولی مال شما 595 کیلو بایته!
خب جایگزین کردم و ریستارت کردم
الان به این سرعت نمیتونم بگم حتما اثر داشته یا نه
باید حداقل یک ساعت کار کنم باهاش بعد خبرتون میکنم

راستش اگر ساکن تهرانی و برنامه نویسی بلد باشی دنبال یه معلم جوونمرد مثه خودتم که کمکم کنه یاد بگیرم منم براش جبران میکنم
اینو ببین

shayan_tanha
07-03-2012, 01:48
خوب ببینید گیریم حرف شما درست باشه و نرمافزاری هست.
این ویروس باید یه جایی از کامپیوتر شما باشه هارد رم .... نمیشه که به سخت افزار ربطی نداشته باشه. سیستم شما که از هارد ماردبورد رم سی پی یو .. که جدا نیست و یه چیز دیگه باشه

رفیق اگر پست هام رو کامل ببنی هم بیشتر متوجه مشکل میشی هم بر تعجبت افزوده خواهد شد
مرسی

hassanshaikhi
07-03-2012, 02:30
رفیق اگر پست هام رو کامل ببنی هم بیشتر متوجه مشکل میشی هم بر تعجبت افزوده خواهد شد
مرسی

قبلا همه ی پست های شما رو خوندم. شما دوست دارید مشکل رو غیر منطقی جلوه بدید ولی توی کامپیوتر هیچ چیز غیر منطقی وجود نداره و موضوع رو داری پیچیده میکنی واسه خودت.

شما میاد میگید سیستمت ویروسی شده. سیستمت چی هست مگه؟ از موس + کیبورد+ هارد +رم +گرافیک+ سی پی یو + کیس+پاور.. ساخته شده.
ویروس یه برنامه هست و فقط توی کامپیوترت اجرا میشه زنده که نیست که روی سیستمتون نشسته باشه بعد که هارد عوض کنین بیاد روی هارد جدید بشینه و ویروسیش کنه.حتما از یه جایی داره منتقل میشه.
شما میاد میگید هارد عوض کردم ولی درست نشد مادربورد عوض کردم ولی نشد رم عوض کردم ولی درست نشد سی پی یو هم عوض میکردی دیگه یه سیستم جدید میشد یعنی الان یه سیستم تقریبا جدید دارید در حالی که میگید فقط روی سیستم خودت اینطوریه و به سیستم دیگه انتقال نمیابه پس چرا وقتی تمام قطعات رو عوض کردین باز مشکل حل نشده؟ مگه سیستم دیگه از قطعاتی به غیر از اینا ساخته شده؟
اگه با عوض کردن هارد و رم مادربورد ویروس باقی مونده باشه به نظرت کجا باید پنهان شده باشه؟؟؟ روی کیس؟ یا توی پاور؟ یا فن سی پی یو؟
آیا اطلاعات از هارد قبلی به هارد جدید انتقال دادی؟ یا وقتی هارد جدید نصب کردی هارد قدیمی وصل بوده به سیستم؟ همینطور فلش؟

*Batman*
07-03-2012, 02:44
خدائی از batman هم جوونمرد تری
فایل hosts من دقیقا 734 بایته
ولی مال شما 595 کیلو بایته!
خب جایگزین کردم و ریستارت کردم
الان به این سرعت نمیتونم بگم حتما اثر داشته یا نه
باید حداقل یک ساعت کار کنم باهاش بعد خبرتون میکنم

راستش اگر ساکن تهرانی و برنامه نویسی بلد باشی دنبال یه معلم جوونمرد مثه خودتم که کمکم کنه یاد بگیرم منم براش جبران میکنم
اینو ببین

سلام خواهش میکنم .انجام وظیفه است.
البته ممکنه این راه حل موثر نباشه اما اجازه بدید اون فایل سرجاش باقی بمونه.
مراحل زیر را هم انجام بدید:
برنامه CCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_ccleaner) را دانلود و نصب کنید(رایگانه)
سپس مطابق شکل گزینه ها را تیک بزنید و بعد هم Run Cleaner !
برای پاکسازی کوکی ها از تنظیمات مرورگر هم میتونید استفاده کنید.
اگر احساس کردید سرعت سیستم یا اینترنت کم شده این مراحل را انجام بدید:
1-پنجره Command Prompt یا همون CMD رو باز کنید.دستور زیر را تایپ کرده و Enter کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-منوی استارت > اجرای دستور services.msc
پنجره سرویسها باز میشه.از داخل لیست گزینه DNS Client را پیدا کنید و روش دابل کلیک کنید.
کادر جزئیات باز میشه.از قسمت startup type گزینه Manual را انتخاب کنید.
کمی پایین تر روی دکمه Stop کلیک کنید و در آخر OK کنید تا کادر جزئیات بسته بشه.

به نکاتی هم که دوستان اشاره میکنن توجه داشته باشید.بعد از آزمایش دقیق اعلام کنید که مثلا فلان روش جواب نداد.
مثلا پیشنهادی که میگفت از ماوس USB به جای PS2 استفاده کنید قابل تامله.
یا بحث نشتی برق از کیس هم قابل توجه هست و باید همه را بررسی کنید.

موفق باشید.

shayan_tanha
07-03-2012, 03:57
قبلا همه ی پست های شما رو خوندم. شما دوست دارید مشکل رو غیر منطقی جلوه بدید ولی توی کامپیوتر هیچ چیز غیر منطقی وجود نداره و موضوع رو داری پیچیده میکنی واسه خودت.

شما میاد میگید سیستمت ویروسی شده. سیستمت چی هست مگه؟ از موس + کیبورد+ هارد +رم +گرافیک+ سی پی یو + کیس+پاور.. ساخته شده.
ویروس یه برنامه هست و فقط توی کامپیوترت اجرا میشه زنده که نیست که روی سیستمتون نشسته باشه بعد که هارد عوض کنین بیاد روی هارد جدید بشینه و ویروسیش کنه.حتما از یه جایی داره منتقل میشه.
شما میاد میگید هارد عوض کردم ولی درست نشد مادربورد عوض کردم ولی نشد رم عوض کردم ولی درست نشد سی پی یو هم عوض میکردی دیگه یه سیستم جدید میشد یعنی الان یه سیستم تقریبا جدید دارید در حالی که میگید فقط روی سیستم خودت اینطوریه و به سیستم دیگه انتقال نمیابه پس چرا وقتی تمام قطعات رو عوض کردین باز مشکل حل نشده؟ مگه سیستم دیگه از قطعاتی به غیر از اینا ساخته شده؟
اگه با عوض کردن هارد و رم مادربورد ویروس باقی مونده باشه به نظرت کجا باید پنهان شده باشه؟؟؟ روی کیس؟ یا توی پاور؟ یا فن سی پی یو؟
آیا اطلاعات از هارد قبلی به هارد جدید انتقال دادی؟ یا وقتی هارد جدید نصب کردی هارد قدیمی وصل بوده به سیستم؟ همینطور فلش؟

تسلیم رفیق نزن!!!!!!!!!!!!!
اگر عنوان تاپیک رو دقت کنی نوشتم عجیب ترین ویروس جهان
توقع نداری که یه اتوران باشه یا یه عکس اگزه؟

ببین رفیق من حدود 4 سال پیش دچار این مشکل شدم. اون موقع به احتمال زید نورتون داشتم ( شایدم هیچی نداشتم ) بعد شروع کردم به تلاش برای رفع مشکل. طبیعتا اوایل اینقد برام مهم نبود و فکر میکردم چون از آنتی های آبدیت استفاده نمیکنم مشکل حل نمیشه. کم کم ولی مساله جدی شد. تموم آنتی ویورس هاییکه دستم میرسید رو نصب میکردم تا هم اون آنتی ها رو چک کنم هم هر مشکلی تو سیستمم هست از جمله این مشکل رو حل کنم.
dr.web 2005 بعد از اسکنش گفت که یه ادد کلیکر پیدا کرده. من خیلی خوشحال شدم و گفتم احسنت به این دکتر. بیخودی چقد همه از نورتون تعریف میکنن! ولی خب مشکل بازم حل نشد. دو سال پیش یکی یه آنتی ویورس جالب بنام smadav بهم داد ( بخاطر سبکیش که زیر یک مگه ) با اون سیستمم رو سرچ کردم و گفت تو قسمت ریجستری اون عددی که مربوط به سرعت کلیکه غلطه ( فکر کنم 700 بود و باید 400 میشد ) منم گفت احسنت به smadav چقد ملت بیخودی از مکافی تعریف میکنن
من یه هارد 320 دارم که نزدیک 4 سالی میشه دارمش ( متاسفانه یادم نیست هارد قبل از اینمم مشکل اد کلیک را داشت یا نه ولی احتمالا داشت )
این هاردو چند ماهه پیش از سیستمم جدا کردم و یک هارد 60 نصب کردم
هارد 320 ام رو تو مدتی که داشتم 2 بار پارتیشن بندی کردم و هارد 60 رو هم بعد از گرفتن از کسی مجداا پارتیشن بندی کردم
چند مدت فقط اون هارد رو سیستمم بود تا اینکه دوباره 320 را بستم و 60 رو جدا کردم
حدود 2 ساله پیش بود که جناب مکافی مادربرد و پاور منو سوزوند و هر دو را عوض کردم ( لذا معنا نداره که بخوام بگم مادربرد نقشی در مساله داره. هر دو تا مادربردم این مشکل رو داشتن )
تو این 6 ساله هم که کامپیوتر دارم این چهارمین پاورمه ( از بس پای سیتمم همشون تند تند میسوزن !!! ) که حداقل سه تاشون تو دوره مشکلم بودن
موسم رو هم یکبار عوض کردم که یادم نمیاد با موس قبلی هم مشکل داشتم یا نه ولی تو زمان همین موسمم از موس دیگران استفاده کردم و بازم مشکل داشتم
البته منکه الان پشت سیستمم نشستم میدونم مشکلم سخت افزاری نیست ولی بخاطر روی گل شما تمامی احتمالات رو بررسی میکنم

به جوابی هم که به جناب بت من میدم دقت کن اونم جالبه
مر300000

shayan_tanha
07-03-2012, 04:36
سلام خواهش میکنم .انجام وظیفه است.
البته ممکنه این راه حل موثر نباشه اما اجازه بدید اون فایل سرجاش باقی بمونه.
مراحل زیر را هم انجام بدید:
برنامه CCleaner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fdownload_ccleaner) را دانلود و نصب کنید(رایگانه)
سپس مطابق شکل گزینه ها را تیک بزنید و بعد هم Run Cleaner !
برای پاکسازی کوکی ها از تنظیمات مرورگر هم میتونید استفاده کنید.
اگر احساس کردید سرعت سیستم یا اینترنت کم شده این مراحل را انجام بدید:
1-پنجره Command Prompt یا همون CMD رو باز کنید.دستور زیر را تایپ کرده و Enter کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-منوی استارت > اجرای دستور services.msc
پنجره سرویسها باز میشه.از داخل لیست گزینه DNS Client را پیدا کنید و روش دابل کلیک کنید.
کادر جزئیات باز میشه.از قسمت startup type گزینه Manual را انتخاب کنید.
کمی پایین تر روی دکمه Stop کلیک کنید و در آخر OK کنید تا کادر جزئیات بسته بشه.

به نکاتی هم که دوستان اشاره میکنن توجه داشته باشید.بعد از آزمایش دقیق اعلام کنید که مثلا فلان روش جواب نداد.
مثلا پیشنهادی که میگفت از ماوس USB به جای PS2 استفاده کنید قابل تامله.
یا بحث نشتی برق از کیس هم قابل توجه هست و باید همه را بررسی کنید.

موفق باشید.

بابا تو ديگه کي هستي
بخدا خيلي شرمندتم
واقعا خيلي آقايي
اين تعارفات اوليه
حالا برسيم سر موضوع
ببين من مطئنم شما آدمهاي باهوشي هستيد و اگر ميبينم که خطايي ميکنيد به حساب عدم دقتتون به حرفام ميگم. ميدونم که روزانه کلي پست ميخوني و جواب ميدي و يادت نميمونه چي به چي شد
من به حرفهاي همه احترام ميذارم ولي وقتي من کوکي ادد کليکر رو اينجا آپلود کردم توقع ندارم کسي بياد بگه پورت مورد استفاده موست خرابه
بهرحال ممکنه همه دنيا بگن نياز به تست سخت افزاري هم هست ولي من که پشت سيستم نشستم ميگم نه
يه دوستي گفت برنامه NPC ( norton powerfull clener) رو نصب کن و نتيجش رو بگو
من بمحضيکه اين برنامه رو نصب کردم موسم از دستم خارج شد. من تو پستام گفتم که نصب و پاک کردن برنامه ها روش خيلي اثر ميذاره، گفتم سه تا آنتي ويروس اثرش رو پيدا کردن و ... پس ديگه جاي بحثي در مورد سخت افزار نميمونه.

اون فايل هاستي هم که شما داديد ظاهرا موضوع را بهتر و يا شايد حل کرد ولی وقتی با arowax سیستم رو اسکن کردم نتایج عجیب و غریب بود. علاوه بر اد کلیکر یه چند تا چیز دیگم بود. یکی نوشته بود های جک و مربوط به هاست بود! و از اون عجیب تر برای اولین بار تو این چند سال یه کوکی عجیب رو دیدم. کوکی فست کلیکر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
برای همینم دوباره فایل هاست خودم رو برگردونم
البته ممکنه ربطی به تغییر اون نداشته باشه ولی خب چون برای اولین بار بود گفتم شاید مربوط باشه
پرونده سنگینتر شد. اد کلیکر کم بود فست کلیکر هم اومد. متاسفانه پاکش کردم وگرنه براتون آپش میکردم بیبنید

در مورد برنامه ایم که گفتی گرفتمش و انجام دادم
چیز خاصی نداشت. پاک کننده کوی و تمپ بود که خودم دستی همیشه انجام میدم. نکته جالب این نرم افزارها پاک کننده های رجیستریشونه. من بیش از 10 تا از این نرم افزار ها دارم هر کدوم رو که نصب کنی یک عالمه خطا تو رجستری پیدامکینه. انگار یه توافق نظری وجود نداره . از اون جالبتر هم که هیچکدوم از تغییرات در عملی فرقی رو ایجاد نمیکنه. الان این برنامه حدود 100 تا رجیستریم رو تغییر داد. بهمین راحتی.

ولی چیزیکه دوباره دیدم و عاشق سوادت شدم بحث کم شدن سرعت بود. اینرنت من مال مخابراته و خب خیلی ثبات سرعت نداره ولی این برنامه بطور محسوسی سرعت رو کم کرد ( از تورنتم میگم )
ولی اون کارهاییکه گفتی رو کردم و دوباره سرعت شد 15 یعنی مثل اول
پسر کارت خیلی درسته
پیشنهاد شاگردیت رو دادم ولی جوابی ندادی
اگر تهرانی و برنامه نویسی بلدی یه جلسه چت بذاریم و گفتگو کنیم شاید خوشت اومد قبول کردی دست مارم بگیری
این پیشنهادم خییییییییییلی مهمتر از اون اد کلیکه لعنتیه
لطفا بی جوابش نذار

*Batman*
07-03-2012, 06:16
سلام.

اگر ميبينم که خطايي ميکنيد به حساب عدم دقتتون به حرفام ميگم. ميدونم که روزانه کلي پست ميخوني و جواب ميدي و يادت نميمونه چي به چي شد
اطاعت میشه قربان! از این به بعد با دقت بیشتری پستها رو میخونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==================================================
بنده برنامه Arovax AntiSpyware را تست کردم تا بهتر متوجه منظور شما بشم.
آخرین نسخه این برنامه مربوط میشه به سال 2007. یک AntiSpyWare گمنام و نه چندان مطرح.
اون فایل که به شما دادم آخرین آپدیت رو برای کوکی های غیرمفید تو خودش داشت.در واقع یه لایه امنیتی ساده محسوب میشد.
درخواست کوکی های نامطلوب و تبلیغاتی مثل دابل کلیک رو برگشت میده به میزبان یا همون Localhost.چون اونجا فایلی نیست پس ازش صرف نظر میکنه و میره سراغ کوکی بعدی.
برنامه های بهینه ساز رجیستری کلیدهای بی فایده و رائد رو حذف میکنن.
من هم در تهران هستم ولی متاسفانه برنامه نویسی بلد نیستم.البته این بحث جاش اینجا نیست اما این یکبار رو کسی نمی بینه:46:

hassanshaikhi
07-03-2012, 08:56
تسلیم رفیق نزن!!!!!!!!!!!!!
اگر عنوان تاپیک رو دقت کنی نوشتم عجیب ترین ویروس جهان
توقع نداری که یه اتوران باشه یا یه عکس اگزه؟

ببین رفیق من حدود 4 سال پیش دچار این مشکل شدم. اون موقع به احتمال زید نورتون داشتم ( شایدم هیچی نداشتم ) بعد شروع کردم به تلاش برای رفع مشکل. طبیعتا اوایل اینقد برام مهم نبود و فکر میکردم چون از آنتی های آبدیت استفاده نمیکنم مشکل حل نمیشه. کم کم ولی مساله جدی شد. تموم آنتی ویورس هاییکه دستم میرسید رو نصب میکردم تا هم اون آنتی ها رو چک کنم هم هر مشکلی تو سیستمم هست از جمله این مشکل رو حل کنم.
dr.web 2005 بعد از اسکنش گفت که یه ادد کلیکر پیدا کرده. من خیلی خوشحال شدم و گفتم احسنت به این دکتر. بیخودی چقد همه از نورتون تعریف میکنن! ولی خب مشکل بازم حل نشد. دو سال پیش یکی یه آنتی ویورس جالب بنام smadav بهم داد ( بخاطر سبکیش که زیر یک مگه ) با اون سیستمم رو سرچ کردم و گفت تو قسمت ریجستری اون عددی که مربوط به سرعت کلیکه غلطه ( فکر کنم 700 بود و باید 400 میشد ) منم گفت احسنت به smadav چقد ملت بیخودی از مکافی تعریف میکنن
من یه هارد 320 دارم که نزدیک 4 سالی میشه دارمش ( متاسفانه یادم نیست هارد قبل از اینمم مشکل اد کلیک را داشت یا نه ولی احتمالا داشت )
این هاردو چند ماهه پیش از سیستمم جدا کردم و یک هارد 60 نصب کردم
هارد 320 ام رو تو مدتی که داشتم 2 بار پارتیشن بندی کردم و هارد 60 رو هم بعد از گرفتن از کسی مجداا پارتیشن بندی کردم
چند مدت فقط اون هارد رو سیستمم بود تا اینکه دوباره 320 را بستم و 60 رو جدا کردم
حدود 2 ساله پیش بود که جناب مکافی مادربرد و پاور منو سوزوند و هر دو را عوض کردم ( لذا معنا نداره که بخوام بگم مادربرد نقشی در مساله داره. هر دو تا مادربردم این مشکل رو داشتن )
تو این 6 ساله هم که کامپیوتر دارم این چهارمین پاورمه ( از بس پای سیتمم همشون تند تند میسوزن !!! ) که حداقل سه تاشون تو دوره مشکلم بودن
موسم رو هم یکبار عوض کردم که یادم نمیاد با موس قبلی هم مشکل داشتم یا نه ولی تو زمان همین موسمم از موس دیگران استفاده کردم و بازم مشکل داشتم
البته منکه الان پشت سیستمم نشستم میدونم مشکلم سخت افزاری نیست ولی بخاطر روی گل شما تمامی احتمالات رو بررسی میکنم

به جوابی هم که به جناب بت من میدم دقت کن اونم جالبه
مر300000

من نمیگم مشکل شما 100% سخت افزاری هست موضوع سر انتقال ویروس هست که میگید با اینکه هارد جدید نصب کردید ولی ویروس باز وجود داشته و هیچ جوره از سیستمت پاک نمیشه
هارد جدید که نصب کردین ممکنه ویروس از فلش ، موبایل ... به سیستم جدید منتقل شده باشه.

شما هارد فعلیتو در بیار هارد 60 گیگ نصب کن بعد کلا فرمتش کن. موقع نصب ویندوز اونجا که درایو انتحاب میکنی همه درایو هاشو delete بزن بعد دوباره فرمت کن.بعد که ویندوز نصب کردی هیچی به کامپیوترت وصل نکن هیچی بعد باهاش کار کن ببین همین مشکل داره یا نه.
شما که نمیدونین مشکل از کجاست باید از روش سعی و خطا استفاده کنید.
توی کنترل پنل جای دکمه راست و چپ موس رو عوض کن ببین فرقی میکنه

عــــلی
07-03-2012, 11:59
بنام خدا.
سلام.
اگه فکر میکنید مشکلتون نرم افزاری هست.
اینکارو بکنید.اگه حل نشد دیگه شک نداشته باشید مشکلتون سخت افزاری هست.
1.اینترنت رو قطع کنید.
2.باتری بایوس رو در بیارید.
3.کل هاردتونو فرمت کنید.
دوباره ویندوز نصب کنید.اگه مشکل همچنان بود دیگه شک ندارم که مشکل سخت افزاریه.
موفق باشید در پناه حق.

shayan_tanha
07-03-2012, 17:21
سلام.
اطاعت میشه قربان! از این به بعد با دقت بیشتری پستها رو میخونم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==================================================
بنده برنامه Arovax AntiSpyware را تست کردم تا بهتر متوجه منظور شما بشم.
آخرین نسخه این برنامه مربوط میشه به سال 2007. یک AntiSpyWare گمنام و نه چندان مطرح.
اون فایل که به شما دادم آخرین آپدیت رو برای کوکی های غیرمفید تو خودش داشت.در واقع یه لایه امنیتی ساده محسوب میشد.
درخواست کوکی های نامطلوب و تبلیغاتی مثل دابل کلیک رو برگشت میده به میزبان یا همون Localhost.چون اونجا فایلی نیست پس ازش صرف نظر میکنه و میره سراغ کوکی بعدی.
برنامه های بهینه ساز رجیستری کلیدهای بی فایده و رائد رو حذف میکنن.
من هم در تهران هستم ولی متاسفانه برنامه نویسی بلد نیستم.البته این بحث جاش اینجا نیست اما این یکبار رو کسی نمی بینه:46:

وای خدا
خاک بر دهانم
ناراحت که نشدی؟
منظورم نبود که دقت نمیکنی منظورم بود که اینقد حرف زیاده غاطی پاتی میشه.

در مورد اون فایل کاش قبلش گفته بودید اینقد مفیده
اگر اینطوره دوباره تعویضش میکنم
کاش نظر کارشناسی تون را درباره این کوکی ها میگفتید
از محتوای اونها نمیشه فهمید ایراد تو کجاست؟

در مورد arowax هم بگم من اکثر آنتی ویروس ها و آنتی اسپم ها رو بررسی کردم
خب این آنتی اسپم تونست اثر دابل کلیک رو پیدا کنه پس یه چیزهایی سرش میشه. اگر دقت کنی کاملا سبک و سریع و بی آزاره. در مورد 2007 بودنش هم فکر میکنم منظورش اینه که سال 2007 ساخته شده و دیتا بیسش تغییری نکرده ولی خب قابل آبدیته. من آپدیتش کردم و این تاریخ فرقی نکرد. آپدیتش هم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه.

کاربرد برنامه های ریجستری را میدونم. حرفم این بود که اتفاق نظر ندارن و هرکدوم یه تغییراتی میدن. که اون یکی قبولش نداره و عوضش میکنه

در مورد برنامه نویسی هم کاش میشد:41:
آخه آدم باسواد و خیرخواهی مثه شما کم پیدا میشه

shayan_tanha
07-03-2012, 17:47
بنام خدا.
سلام.
اگه فکر میکنید مشکلتون نرم افزاری هست.
اینکارو بکنید.اگه حل نشد دیگه شک نداشته باشید مشکلتون سخت افزاری هست.
1.اینترنت رو قطع کنید.
2.باتری بایوس رو در بیارید.
3.کل هاردتونو فرمت کنید.
دوباره ویندوز نصب کنید.اگه مشکل همچنان بود دیگه شک ندارم که مشکل سخت افزاریه.
موفق باشید در پناه حق.

سلام
مرسی از توجهتون
این کارها قبلا انجام شده
البته نه یکباره
کلا چون مدت زیادیه این مشکل وجود داره نتایج تغییرات مختلفی از این دست رو یادم نمیاد ولی بهر حال هر مساله ای بوده مشکل حل نشده دیگه

شما علی آقا یه لطفی میکیند به تاپیک برنامه نویسی من که تو امضام آوردم یه سر بزنید
مرسی

shayan_tanha
07-03-2012, 17:56
من نمیگم مشکل شما 100% سخت افزاری هست موضوع سر انتقال ویروس هست که میگید با اینکه هارد جدید نصب کردید ولی ویروس باز وجود داشته و هیچ جوره از سیستمت پاک نمیشه
هارد جدید که نصب کردین ممکنه ویروس از فلش ، موبایل ... به سیستم جدید منتقل شده باشه.

شما هارد فعلیتو در بیار هارد 60 گیگ نصب کن بعد کلا فرمتش کن. موقع نصب ویندوز اونجا که درایو انتحاب میکنی همه درایو هاشو delete بزن بعد دوباره فرمت کن.بعد که ویندوز نصب کردی هیچی به کامپیوترت وصل نکن هیچی بعد باهاش کار کن ببین همین مشکل داره یا نه.
شما که نمیدونین مشکل از کجاست باید از روش سعی و خطا استفاده کنید.
توی کنترل پنل جای دکمه راست و چپ موس رو عوض کن ببین فرقی میکنه

جوابی که به علی آقا دادم به شمام میدم
ضمن اینکه این ویروس اصلا قابل انتقال نیست. من با هزار تا سیستم تبادل اطلاعات داشتم ولی هیچکدوم این مشکل رو پیدا نکردن پس معنا نداره بگیم از این هاردم به اون هاردم منتقل شده

اما یک نکته مهم

چرا دوستان هیچکدوم نمیگن شاید تو یه وب سایت خاصی رو همیشه سر میزنی که اون وب سایت این مشکل رو تو سیستمت بوجود میاره یا اینکه نمیپرسن آیا هیچ سی دیه رایتی ثابتی نداری که معمولا تو سیستمت بذاری ولی کس دیگه از اون استفاده نکنه؟

بنظر من باید دنبال چیزهایی گشت که خاص منه و سیستم های اطرافیانم اون کارو نمیکنن. من حداقل با 5 تا سیستم دیگه تبادل اطلاعات سمتمر دارم ولی هیچکدوم حتی یکروز هم مشکل اد کلیک رو نداشتن پس بنظر میاد این مشکل ناشی از یک چیز خاصه که فقط مربوط به من میشه و ضمنا این مشکل قابل انتقال نیست. مثلا فرض کنید من یه تنظیمات خاصی رو لحاظ میکنم یا یه برنامه ثابتی رو استفاده میکنم و ....

البته باید بگم که جوابم به این سوالات اینه که نه. تو این مدت چنین ویزگی خاصی تو سیستم من وجود نداشته.:13:

hamed_danesh
07-03-2012, 18:09
قبل از این که در مورد مشکلت بگم
این رو بگم که من فقط پست اول روخوندم و دیگه وقت نشد پست بچه ها رو بخونم
قبل از هر چیز جا داره تشکر کنم که از دوستان وهمکارانی که در این مدت اکانت من رو دست نخورده نگه داشتن
حالا اصل مطلب:
یک این که احتمال این که مشکلت سخت افزاری باشه 99% هست
دو، فرض کنیم که 1% نیست در نتیجه ویروسی که شما گرفتی از نوع w32 هست و مدل جدیدش هم هست
سه رم و بایوس دیگه خیلی به ندرت ویروسی می شن و دیگه گذشت اون دورانی که بخواد بایوس راحت ویروسی بشه مگر یه اتفاقات عجیب بیفته که کاربر موقع کار کردن متوجه نشه، مثل پر شدن ها و ری استارت بی موقع و از این جور اتفاق ها
پس چهار اگر هاردت جدید هست به احتمال زیاد شما زا طریق سی دی ویندوزی که نصب می کنی و یا فلش مموریت و خلاصه داده هایی که وارد کامپیوتر می کنی مجددا ویروسی می شی

راه حل:1- ماوست رو عوض کن 2- هاردت رو فرمت کن 3- سی دی اوریجینال ویندوز داخلش بگذار 4- بعد از نصب ویندوز قبل از هر کاری به اینترنت وصل و microsoft security essential زو دانلود و نصب کن
مشکلت غیر ممکن هست که حل نشه

*Batman*
07-03-2012, 18:41
وای خدا
ناراحت که نشدی؟
منظورم نبود که دقت نمیکنی منظورم بود که اینقد حرف زیاده غاطی پاتی میشه.
سلام
نه من ناراحت نشدم.ولی این موارد عادیه و زیاد پیش میاد.
بنابراین باید صبور و باحوصله باشیم.:10:

چرا دوستان هیچکدوم نمیگن شاید تو یه وب سایت خاصی رو همیشه سر میزنی که اون وب سایت این مشکل رو تو سیستمت بوجود میاره یا اینکه نمیپرسن آیا هیچ سی دیه رایتی ثابتی نداری که معمولا تو سیستمت بذاری ولی کس دیگه از اون استفاده نکنه؟
پس یه جایزه به من بدید چون صفحه اول این سوال رو پرسیدم:27:
الان مساله بی دقتی و قاطی پاتی شدن حرفها که به من گفته بودید باید براتون روشن شده باشه:31:

در مورد اون فایل کاش قبلش گفته بودید اینقد مفیده
اگر اینطوره دوباره تعویضش میکنم
کاش نظر کارشناسی تون را درباره این کوکی ها میگفتید
از محتوای اونها نمیشه فهمید ایراد تو کجاست؟در مورد کوکی ها مطلب زیاده و با یه جستجوی ساده پیداش میکنید. اینجا ما باید روی راه حل تمرکز کنیم.
بعضی از کوکی ها اهداف تجاری دارن.مثل کلیک های تبلیغاتی که شما رو به یک سایت دیگه انتقال میدن.
این کوکی ها توسط مرورگرهای جدید مسدود میشن.بعضی از اونا میتونن خطرناک باشن.
به هر سایتی که مراجعه میکنید شما رو مانیتور میکنن و امکان سرقت اطلاعات محرمانه هم وجود داره.
کمتر پیش میاد کسی از این کوکی ها اسیب جدی ببینه اما همیشه احتمالش وجود داره.

در مورد arowax هم بگم من اکثر آنتی ویروس ها و آنتی اسپم ها رو بررسی کردم
خب این آنتی اسپم تونست اثر دابل کلیک رو پیدا کنه پس یه چیزهایی سرش میشه. اگر دقت کنی کاملا سبک و سریع و بی آزاره. در مورد 2007 بودنش هم فکر میکنم منظورش اینه که سال 2007 ساخته شده و دیتا بیسش تغییری نکرده ولی خب قابل آبدیته. من آپدیتش کردم و این تاریخ فرقی نکرد. آپدیتش هم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشه.تا اونجا که من فهمیدم این برنامه ساختار ساده ای داره.
فقط دنبال اسامی از پیش ثبت شده میگرده و به همین خاطر مواردی رو از فایل Hosts پیدا کرد.
اشتباهاتی هم داشت که فعلا به بحث ما ربطی نداره.(مثلا گیر دادن به کتابخانه GDI ویندوز و ...)

کاربرد برنامه های ریجستری را میدونم. حرفم این بود که اتفاق نظر ندارن و هرکدوم یه تغییراتی میدن. که اون یکی قبولش نداره و عوضش میکنه
بله خوب بین اینها هم رقابت وجود داره و هر کدام سعی میکنن بهترین عملکرد رو داشته باشن.
================================================== =======
================================================== ======
================================================== =====
پس از اون فایل hosts که بهتون دادم استفاده کنید.
برنامه Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] rg%2Fmbam-download.php) را جایگزین Arovax AntiSpyware کنید.
ویندوز رو همیشه به روز نگه دارید.

موفق باشید.

shayan_tanha
07-03-2012, 20:11
قبل از این که در مورد مشکلت بگم
این رو بگم که من فقط پست اول روخوندم و دیگه وقت نشد پست بچه ها رو بخونم
قبل از هر چیز جا داره تشکر کنم که از دوستان وهمکارانی که در این مدت اکانت من رو دست نخورده نگه داشتن
حالا اصل مطلب:
یک این که احتمال این که مشکلت سخت افزاری باشه 99% هست
دو، فرض کنیم که 1% نیست در نتیجه ویروسی که شما گرفتی از نوع w32 هست و مدل جدیدش هم هست
سه رم و بایوس دیگه خیلی به ندرت ویروسی می شن و دیگه گذشت اون دورانی که بخواد بایوس راحت ویروسی بشه مگر یه اتفاقات عجیب بیفته که کاربر موقع کار کردن متوجه نشه، مثل پر شدن ها و ری استارت بی موقع و از این جور اتفاق ها
پس چهار اگر هاردت جدید هست به احتمال زیاد شما زا طریق سی دی ویندوزی که نصب می کنی و یا فلش مموریت و خلاصه داده هایی که وارد کامپیوتر می کنی مجددا ویروسی می شی

راه حل:1- ماوست رو عوض کن 2- هاردت رو فرمت کن 3- سی دی اوریجینال ویندوز داخلش بگذار 4- بعد از نصب ویندوز قبل از هر کاری به اینترنت وصل و microsoft security essential زو دانلود و نصب کن
مشکلت غیر ممکن هست که حل نشه

سلام دوست عزیز
ممنون که در شروع دوباره فعالیتتون به مشکل بنده توجه کردید
فکر میکنم تو همون پست اول هم گفتم که موضوع سخت ازفاری نیست و سه تا آنتی وویرس رد ادد کلیکر را پیدا کردن
من این مشکل رو حدود 4 ساله دارم پس نمیتونه یه ویورس جدید باشه. ضمنا هیچ انتی ویروس معروف و آپدیتی ( مثل نورتون، مکافی، نود32، اوست، کومودو، اویرا و ... ) نتونستن کوچکترین ردی از این مشکل پیدا کنن
من سیستم هیچ نوع نشونه ویروسی بودن نداره
فقط مشکل موس دارم
یعنی هیچ نوع عملکرد عجیب از خودش نشون نمیده ( مثل ریستارت شدن یا ... )
تنها چیز مشکوک تو سیستم من عملکرد IE هست. گاهی اوقات خیلی میزان مصرف رم و سی پیوش بالا میره. ضمنا گاهی دیدم وقتی یک صفحه و یک تب هم دارم ولی 2تا iexpelor تو task manager وجود داره. راستش نمیدونم برای بقیه هم همینطوریه یا نه
تو این سالها انواع مختلفی از ویندوز ها رو نصب کردم و هیچ چیزی تو این 4 سال ثابت نبوده که موضوع رو گردنش بندازم. آخرین باری که ویندوز عوض کردم ( چند روز پیش ) موقعیکه اولین welcome اومد اصولا موس درست تکون نمیخورد! یعنی قبل از هرگونه فعالیتی حتی نصب کارت گرافیک و صوت.
حدود 30 ساعته سیستمم تقریبا بی مشکل بوده و یکی دوبار بصورت جزئی اد کلیک بودم ولی از نظر کوکی ها برای اولین بار دیروز کوکی فست کلیک تو سیستمم زیارت شد

ویندوزت من sp2 بود که کلا آپدیتش کردم و الان sp3 هست. حتی یه سری از غیر ضروری هاش هم دانلود کردم

ضمنا این مشکل قابل انتقال نیست. چون با خیلی سیستم ها تبادل اطلاعات داشتم ولی هیچکدوم این مشکل را پیدا نکردن

راه حل هایی هم که گفتی انجام دادم و حتی اگر انجام هم نداده بودم میدونستم بی فایدس. وقتی من کوکی اد کلیک دارم معنا نداره بگم مشکلم سخت افزاریه. شما کوکی هات رو ببین توش اد کلیکر یا فست کلیکر وجود داره؟ اگر نداره پس بدون که مال من یه چیزیش هست که داره. مگه اینکه بگید موست ویروسی شده!!!!!!!

shayan_tanha
08-03-2012, 00:57
سلام ویژه خدمت جناب BATMAN

فکر مکینم شما همه رقمه تلاشت رو کرده باشی تا این مشکل حل شه و حق میدم که دیگه چیزی به ذهنت نرسه
بهر حال من مطمئنم این مشکل یا یک راه حل ساده داره یا یک راه حل فوق العاده پیچیده
بین این دو تا نمیشه چون همه جورش رو امتحان کردم
راه حل ساده مثل تعویض پد موس!!!!!!!!!!!!!
راه حل فوق العاده پیچیده هم اینکه موس من شاید یک نوع موس خاصیه که توان ارتباط با شرکت خودش رو داره و میتونه بگونه ای برنامه ریزی بشه که هر تعدادی بخواد کلیک کنه و بنوعی عملکرد هوشمندی داشته باشه.

بهرحال از قدیم گفتن قافیه که تنگ آید شاعر به جفنگ آید. من الان تو فولدر سورس برنامه هام فکر کنم بیش از 20 تا انواع آنتی وویروس و آنتی اسپم دارم. چند تائیم پاک کننده رجستری دارم. خب وقتی اینها نمیتونن مشکل رو حل کنن ناچارم که با مسخره گرفتن مشکل اونو تحملش کنم. ضمنا دو سه باری هم سیستمم رو بصورت آنلاین اسکن کردم

متاسفانه انگلیسیم اینقد قوی نیست وگرنه موضوع رو برای چند شرکت خارجی اراسل میکردم و کوکیشم براشون میفرستادم تا شاید اونا بتونن بفهمند علت مساله چیه. اصلا اونها فرض کنن که من نه هارد رو عوض کردم نه مادربرد را. نه باتری ست آپ رو در آوردم نه رم را. موسم اصلا عوض نکردم. اونا بیان بگن چطوریه که انتی ویورس بروز شرکتشون نمیتونه این مشکل رو شناسائی کنه ( چه برسه که حل کنه )
مطمئنا وقتی موسم دچار ایراد میشه چیزی تو رجیستری ویندوز تغییر میکنه. خب این جناب کومودو که من نصب کردم چرا نمیاد بگه آقا رجیستری را فلان برنامه تغییر داد تا من بفهمم سورس این مشکل کار کیه؟

فرض کنید من دارم موضوع رو الکی گنده یا پیچیده میکنم
شما اگر این 5 مساله رو باور کنید کافیه که بپذیرید یه جای کار عجیبه
*من سکوریتی کامل کومودو رو نصب دارم و بروز که چه عرض کنم به ساعت آبدیت میشه
*من از چندین و چند آنتی اسپم و از این جور چیزها استفاده کردم ( فقط دو تاش رو نصب نگه میدارم )
*من از نرم افزار های پاکسازی رجیستری استفاده کردم
*من سیستمم را حداقل یکبار در سال 2012 بصورت آنلاین اسکن کردم
*دیشب دو عدد کوکی بنام های addclicker و fastclicker تو کوکی های من بود

خب حتی اگر همه حرفای دیگه من الکی و اشتباه باشه اگر همین 5 مساله رو لحاظ کنید قبول میکنید که مساله به این سادگی ها نیست

ضمنا جناب batman من حاضرم شم خودتونا یا هرکسی که شما بهش اعتماد داشته باشید و معرفی کنید بصورت انلاین سیستمم رو بررسی کنه تا ببینه چطوریه ( البته نمیدونم ممکنه یا نه ) و مطمئن شید که حرفام بی پایه و اساس یا از روی عدم بررسی دقیق نیستش

مرسی از همه که همکاری میکنن

AlexanderMahone
08-03-2012, 02:23
سلام ویژه خدمت جناب BATMAN

فکر مکینم شما همه رقمه تلاشت رو کرده باشی تا این مشکل حل شه و حق میدم که دیگه چیزی به ذهنت نرسه
بهر حال من مطمئنم این مشکل یا یک راه حل ساده داره یا یک راه حل فوق العاده پیچیده
بین این دو تا نمیشه چون همه جورش رو امتحان کردم
راه حل ساده مثل تعویض پد موس!!!!!!!!!!!!!
راه حل فوق العاده پیچیده هم اینکه موس من شاید یک نوع موس خاصیه که توان ارتباط با شرکت خودش رو داره و میتونه بگونه ای برنامه ریزی بشه که هر تعدادی بخواد کلیک کنه و بنوعی عملکرد هوشمندی داشته باشه.

بهرحال از قدیم گفتن قافیه که تنگ آید شاعر به جفنگ آید. من الان تو فولدر سورس برنامه هام فکر کنم بیش از 20 تا انواع آنتی وویروس و آنتی اسپم دارم. چند تائیم پاک کننده رجستری دارم. خب وقتی اینها نمیتونن مشکل رو حل کنن ناچارم که با مسخره گرفتن مشکل اونو تحملش کنم. ضمنا دو سه باری هم سیستمم رو بصورت آنلاین اسکن کردم

متاسفانه انگلیسیم اینقد قوی نیست وگرنه موضوع رو برای چند شرکت خارجی اراسل میکردم و کوکیشم براشون میفرستادم تا شاید اونا بتونن بفهمند علت مساله چیه. اصلا اونها فرض کنن که من نه هارد رو عوض کردم نه مادربرد را. نه باتری ست آپ رو در آوردم نه رم را. موسم اصلا عوض نکردم. اونا بیان بگن چطوریه که انتی ویورس بروز شرکتشون نمیتونه این مشکل رو شناسائی کنه ( چه برسه که حل کنه )
مطمئنا وقتی موسم دچار ایراد میشه چیزی تو رجیستری ویندوز تغییر میکنه. خب این جناب کومودو که من نصب کردم چرا نمیاد بگه آقا رجیستری را فلان برنامه تغییر داد تا من بفهمم سورس این مشکل کار کیه؟

فرض کنید من دارم موضوع رو الکی گنده یا پیچیده میکنم
شما اگر این 5 مساله رو باور کنید کافیه که بپذیرید یه جای کار عجیبه
*من سکوریتی کامل کومودو رو نصب دارم و بروز که چه عرض کنم به ساعت آبدیت میشه
*من از چندین و چند آنتی اسپم و از این جور چیزها استفاده کردم ( فقط دو تاش رو نصب نگه میدارم )
*من از نرم افزار های پاکسازی رجیستری استفاده کردم
*من سیستمم را حداقل یکبار در سال 2012 بصورت آنلاین اسکن کردم
*دیشب دو عدد کوکی بنام های addclicker و fastclicker تو کوکی های من بود

خب حتی اگر همه حرفای دیگه من الکی و اشتباه باشه اگر همین 5 مساله رو لحاظ کنید قبول میکنید که مساله به این سادگی ها نیست

ضمنا جناب batman من حاضرم شم خودتونا یا هرکسی که شما بهش اعتماد داشته باشید و معرفی کنید بصورت انلاین سیستمم رو بررسی کنه تا ببینه چطوریه ( البته نمیدونم ممکنه یا نه ) و مطمئن شید که حرفام بی پایه و اساس یا از روی عدم بررسی دقیق نیستش

مرسی از همه که همکاری میکنن
سلام
از اون روز تا حالا هرچی گشتم به موردی که بر خوردم این برنامه بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
در مورد کوکی ها هم سرچ کردم در هر مورد استفاده از این برنامه برای پاکسازی کامل پیشنهاد میشد توی سرچ ها:
اگر میشه از بخش Add/Remove ویندوز یه عکس بزار ببینم چی نصب داری.با ساپورت نورتون هم که بحث کردم در این مورد همون لینک سری اول رو پیشنهاد دادند.حالا دیگه تمیدونم چه باید کرد :13:

kases
08-03-2012, 03:21
و یک نکته ای من یاداوری کنم
قبل از اسکن زدن سیستم ریستور رو غیر فعال کنید و در sefe mode اسکن کنید

اینجا فک کنم یه نفر به مشکل trojan-adclicker دچار شده بوده یه نگاه بندازین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اینجا

بازم میگم قبل از ویروس یابی قسمت سیستم ریستور رو غیر فعال کنید
و در safe mod اسکن کنید.

اینم روش از کار انداختن سیستم ریستور

On the Desktop, right-click My Computer.
Click Properties.
Click the System Restore tab.
Check Turn off System Restore.
Click Apply, and then click OK.
Restart the computer.

shayan_tanha
08-03-2012, 03:55
سلام
از اون روز تا حالا هرچی گشتم به موردی که بر خوردم این برنامه بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید/
در مورد کوکی ها هم سرچ کردم در هر مورد استفاده از این برنامه برای پاکسازی کامل پیشنهاد میشد توی سرچ ها:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] wnload_ad-aware%2F)
اگر میشه از بخش Add/Remove ویندوز یه عکس بزار ببینم چی نصب داری.با ساپورت نورتون هم که بحث کردم در این مورد همون لینک سری اول رو پیشنهاد دادند.حالا دیگه تمیدونم چه باید کرد :13:

سلام وِیژه به جناب الکساندر نمیدونم چی چی:10:
داداش من فکر کردم قهر کردی دیگه سری به ما نزدی
نگو کلی رفتی زحمت کشیدی
خیلی اقایی بخدا
برنامه هاییکه دوستان و شما میگید همه رو دانلود میکنم و نتیجش رو میگم. فقط طبیعتا یه کم زمان میبره. اینو به پای عدم توجهم نذارید. من یه جورایی از گفتن مشکلم پشیمون شدم. شما، جناب بت من و بعضی دیگه خیلی لطف داشنید و چون من نمیتونم جبران کنم میگم کاش اصلا این تاپیک رو نمیزدم ( تو بحث برنامه یادگیری برنامه نویسی کسی کمکم کنه میتونم براش جبران کنم - امشا را ببینید )
متاسفانه برنامه pnc که دادید رو نتونستم استفاده کنم. بیشتر که بررسی کردم فکر کنم مشکلش با نوع کانکشن من به اینترنت باشه. آخه من اصلا هیچ کانکشنی ندارم و اتصالم بصورت ppope هست
البته من آنتی ویروسه آپدیت نورتون رو نصب کردم ولی متاسفانه اصلا خوشم نیومد. به سلیقه شما احترام میذارم ولی خدائی هیچی مثه اویرا و نود نمیشه ( الان سکوریتیم رو کلا دادم دست کومودو )

در مورد برنامه هاییکه نصب دارم هم باید بگم موضوع من مال 4 ساله نه الان. پریشب ویندوز عوض کردم( اخه بعد از نصب pnc حرکت موسم خیلی بد و کند شده بود. وقتی برای اولین بار ویندوز اومد بالا دیدم هنوز همون حالت رو داره!!!! فکر کنید هنوز گرافیک و صوت نصب نشده بود موس خراب بود. پس نمیشه مربوط به برنامه ها دونستش. البته الان حدود 40 ساعته عملکرد موسم خوبه. گاهی دبل کلیک میکنه ولی قابل اغماضه. گاهی اینقد وضعم خراب میشه که بهیچ وجه نمیتونم مثلا دو تا فایل رو تو یه پوشه همزمان انتخاب کنم چون بمحضیکه رو اولی میزنم دبل کلیک میشه و بازش میکنه. یا اگر بدونید من چقدر سختی میکشم تا اندازه ستون منوهای مختلف برنامه ها رو تغییر بدم ( مثلا فرض کنید قسمت name یا size رو کم یا زیاد کنم. تو اینجور مواقع موسم وحشتناکه. همین الانم که موسم خوبه رفتم امتحان کردم بازم نمیتونستم درست منوهای برنامه bittorrent رو دستکاری کنم. ضمنا وقتی اسپیکرم روشنه مثلا دارم از سواد شما یا جناب بت من لذت میبرم یهو میبینم صدای کلیک کردن میاد!!!!!!!!!!!!! اصلا اوضاع خیلی خنده داره.

الان یه چیز مهم یادم اومد

دو سال پیش فکر کنم با برنامه keylogger سیستمم رو اسکن کردم اون گفت یه ویروسی دارید که نمیدونم از مانیتور عکس میگیره یا از این جور چیزها. اتفاقا من خیلی ترسیدم که این دیگه چی چیه. ولی دیگه هیچوقت به چنین موردی بر نخوردم.

یه لطفی بکن داداش اگر احیانا همه پست ها رو نخوندی بخونشون. بنظر من چه مشکل من حل بشه چه نشه برای افرادی با ذهن جوال شما و جناب بت من و سایر دوستان بررسی این مشکل میتونه یه معمای جالب باشه. البته بشرطی که من تو گزارشاتم صادق باشم. راستش من خودم بجای دوستان بودم ممکن بود بگم بابا سر کاریه برای همینم اون کوکی رو آپلود کردم و ضمنا حاضرم سیستمم رو آنلاین برای بررسی در اختیار افراد معتبر فروم بذارم( البته اگر امکانش باشه )

الان به ذهنم رسید میتونم با برنامه های فیلمبرداری از مانیتور نحوه عملکرد موسم رو فیلم بگیرم و بذارم براتون

نظرتون چیه؟ ( کل دوستان )

kases
08-03-2012, 04:03
شما میتونید برنامه TeamViewer 7 نصب کنید
تا دوستانی که حرفه ای هستن بیان سیستم شما رو بررسی کنن

shayan_tanha
08-03-2012, 04:20
و یک نکته ای من یاداوری کنم
قبل از اسکن زدن سیستم ریستور رو غیر فعال کنید و در sefe mode اسکن کنید

اینجا فک کنم یه نفر به مشکل trojan-adclicker دچار شده بوده یه نگاه بندازین

و اینجا

بازم میگم قبل از ویروس یابی قسمت سیستم ریستور رو غیر فعال کنید
و در safe mod اسکن کنید.

اینم روش از کار انداختن سیستم ریستور

On the Desktop, right-click My Computer.
Click Properties.
Click the System Restore tab.
Check Turn off System Restore.
Click Apply, and then click OK.
Restart the computer.

ممنونم از توجهتون به مباحث
خدا لعنت کنه این restore را که system volume information را میکنه خونه امن ویروس ها
خیالتون راحت باشه
جزء اولین کارهام بعد از تعویض ویندوز پلمپ این خونه فساده
اون دو تا لینکم خوندم
یکیش تبلیغاتی پاندا بود که خیلی واقعی نبود ولی یکیش خیلی جالب بود. البته جریان اون طرف با من فرق داشت. اون تو سیستمش فایل آلوده داشت در حالیکه هیچ انتی ویروسی تو سیستم من فایلی آلوده پیدا نمیکنه ( سال 2012 با اویرا، اوست، نورتون، نود و کومودوی آپدیت بررسی کردم ) ضمن اینکه اون کارشناس تونست با پاک کردن بعضی فایلها از سیستمش مشکل رو حل کنه. من با تعویض هارد و مادربردم نتونستم!!!

این لینک رو که جناب الکساندر دادن ببینید جالبه

مرسی

---------- Post added at 05:20 AM ---------- Previous post was at 05:15 AM ----------

شما میتونید برنامه TeamViewer 7 نصب کنید
تا دوستانی که حرفه ای هستن بیان سیستم شما رو بررسی کنن

حتما
یه دوست دیگه هم گفتن بهم
مرسی از تذکرتون
جالبه که دو روزه گوگل فیلتر شده!!!!

AlexanderMahone
08-03-2012, 14:16
سلام وِیژه به جناب الکساندر نمیدونم چی چی:10:
داداش من فکر کردم قهر کردی دیگه سری به ما نزدی
نگو کلی رفتی زحمت کشیدی
خیلی اقایی بخدا
برنامه هاییکه دوستان و شما میگید همه رو دانلود میکنم و نتیجش رو میگم. فقط طبیعتا یه کم زمان میبره. اینو به پای عدم توجهم نذارید. من یه جورایی از گفتن مشکلم پشیمون شدم. شما، جناب بت من و بعضی دیگه خیلی لطف داشنید و چون من نمیتونم جبران کنم میگم کاش اصلا این تاپیک رو نمیزدم ( تو بحث برنامه یادگیری برنامه نویسی کسی کمکم کنه میتونم براش جبران کنم - امشا را ببینید )
متاسفانه برنامه pnc که دادید رو نتونستم استفاده کنم. بیشتر که بررسی کردم فکر کنم مشکلش با نوع کانکشن من به اینترنت باشه. آخه من اصلا هیچ کانکشنی ندارم و اتصالم بصورت ppope هست
البته من آنتی ویروسه آپدیت نورتون رو نصب کردم ولی متاسفانه اصلا خوشم نیومد. به سلیقه شما احترام میذارم ولی خدائی هیچی مثه اویرا و نود نمیشه ( الان سکوریتیم رو کلا دادم دست کومودو )

در مورد برنامه هاییکه نصب دارم هم باید بگم موضوع من مال 4 ساله نه الان. پریشب ویندوز عوض کردم( اخه بعد از نصب pnc حرکت موسم خیلی بد و کند شده بود. وقتی برای اولین بار ویندوز اومد بالا دیدم هنوز همون حالت رو داره!!!! فکر کنید هنوز گرافیک و صوت نصب نشده بود موس خراب بود. پس نمیشه مربوط به برنامه ها دونستش. البته الان حدود 40 ساعته عملکرد موسم خوبه. گاهی دبل کلیک میکنه ولی قابل اغماضه. گاهی اینقد وضعم خراب میشه که بهیچ وجه نمیتونم مثلا دو تا فایل رو تو یه پوشه همزمان انتخاب کنم چون بمحضیکه رو اولی میزنم دبل کلیک میشه و بازش میکنه. یا اگر بدونید من چقدر سختی میکشم تا اندازه ستون منوهای مختلف برنامه ها رو تغییر بدم ( مثلا فرض کنید قسمت name یا size رو کم یا زیاد کنم. تو اینجور مواقع موسم وحشتناکه. همین الانم که موسم خوبه رفتم امتحان کردم بازم نمیتونستم درست منوهای برنامه bittorrent رو دستکاری کنم. ضمنا وقتی اسپیکرم روشنه مثلا دارم از سواد شما یا جناب بت من لذت میبرم یهو میبینم صدای کلیک کردن میاد!!!!!!!!!!!!! اصلا اوضاع خیلی خنده داره.

الان یه چیز مهم یادم اومد

دو سال پیش فکر کنم با برنامه keylogger سیستمم رو اسکن کردم اون گفت یه ویروسی دارید که نمیدونم از مانیتور عکس میگیره یا از این جور چیزها. اتفاقا من خیلی ترسیدم که این دیگه چی چیه. ولی دیگه هیچوقت به چنین موردی بر نخوردم.

یه لطفی بکن داداش اگر احیانا همه پست ها رو نخوندی بخونشون. بنظر من چه مشکل من حل بشه چه نشه برای افرادی با ذهن جوال شما و جناب بت من و سایر دوستان بررسی این مشکل میتونه یه معمای جالب باشه. البته بشرطی که من تو گزارشاتم صادق باشم. راستش من خودم بجای دوستان بودم ممکن بود بگم بابا سر کاریه برای همینم اون کوکی رو آپلود کردم و ضمنا حاضرم سیستمم رو آنلاین برای بررسی در اختیار افراد معتبر فروم بذارم( البته اگر امکانش باشه )

الان به ذهنم رسید میتونم با برنامه های فیلمبرداری از مانیتور نحوه عملکرد موسم رو فیلم بگیرم و بذارم براتون

نظرتون چیه؟ ( کل دوستان )

سلام عزیز قهر چیه مگه اینجا جای قهر کردنه همه پستارو میخوندم و با دوستان با چت بحث میکردیم اما فقط به اون چنتا مطلب بر خورد کردیم.اما بازم دنبال یه جواب دقیق و حل کننده میگردم تا ببینم چیکار باید کنیم:11:

kases
09-03-2012, 01:40
احتمالا مشکل شما از پاور سیستمتون باشه یه بررسی بکنید:5:

shayan_tanha
09-03-2012, 14:47
احتمالا مشکل شما از پاور سیستمتون باشه یه بررسی بکنید:5:

آخه چطور ممکنه ؟!!!!!!!!!!!!!
ضمنا تو این چند ساله چندبار عوض شده ( تو پستهای قبلیم گفته بودم)

یه مطلب عجیبی که بعد از نصب چند تا آنتی اسپم که دوستان معرفی کردن اتفاق افتاد این بود که امروز بعد ریستارت کردن کامپیوتر میبینم که موس خیلی دیر عمل میکنه( از جهت کلیک کردن) و بعضا کلیک ها رو لحاظ نمیکنه
واقعا انگار که یه هوش مصنوعی پشت قضیس و قصد اسکول کردن من رو داره

به طرفداران کومودو: من چند باری سعی کردم با کارشناس های کومودو صحبت کنم ولی اونها فقط میگن بیا این محصول ما رو بخر و یا چند باری بعد اینکه فهمیدن از ایرانم چت رو مسدود کردن

Jadda
09-03-2012, 15:04
به طرفداران کومودو: من چند باری سعی کردم با کارشناس های کومودو صحبت کنم ولی اونها فقط میگن بیا این محصول ما رو بخر و یا چند باری بعد اینکه فهمیدن از ایرانم چت رو مسدود کردن

سلام

صد بار این مطلب گفته شده، اینم بار صد و یکم:

کارشناسان کمودو مفتی برای کسی کاری نمیکنن. (اگر بکنند لطف کردند)

شما باشی مفت مفت برای همه مردم دنیا وقت میزاری؟ اسمش رو هم بزاری => برای رضای خدا!!:31:

پس زندگیت چی میشه، نون شبتو میخوای از کجا در بیاری؟؟

همینکه مفتی داریم از محصولاتشون استفاده میکنیم خودش کلیه!

[SIZE="2"]برای ساپورت باید سر کیسه رو شل کنی، بـرادر!:46:

kases
09-03-2012, 15:37
آخه چطور ممکنه ؟!!!!!!!!!!!!!
ضمنا تو این چند ساله چندبار عوض شده ( تو پستهای قبلیم گفته بودم)

یه مطلب عجیبی که بعد از نصب چند تا آنتی اسپم که دوستان معرفی کردن اتفاق افتاد این بود که امروز بعد ریستارت کردن کامپیوتر میبینم که موس خیلی دیر عمل میکنه( از جهت کلیک کردن) و بعضا کلیک ها رو لحاظ نمیکنه
واقعا انگار که یه هوش مصنوعی پشت قضیس و قصد اسکول کردن من رو داره

ببین داداش مشکل شما خیلی عجیبه شما میگید هاردو مادربرد تعویض کردین

خوب اونوقت من نمیدونم این ویروس شما کجای سیستمتون پنهون شده که با تعویض هارد و مادربرد هنوز ویروس از بین نرفته

شایدم به قول خودتون دارین این ویروسو از سایتی دارین دریافت میکنید

یا یه برنامه ای نصب کردین که این مشکلو پیش اورده

اخه اگه از یه سایتی دریافت کرده باشین یا با نصب یه نرم افزار این مشکلو وجوداومده باشه اخه با تعویض هارد و مادر برد مطمینا این مشکل باید برطرف میشد
شما فعلا یه هارد پیدا کنید بندازین رو سیستمتون ببینین بازم این مشکل داره
اخرش ما متوجه نشدیم قضیه چی هست

saeed774
09-03-2012, 15:45
بسم الله ، اولین پستم با ویندوز 8 :31:

دوست عزیز ، تنها جا ن ، این مشکل برای منم چندروزه خیلی از اوقات تکرار میشد ، یعنی ماوسم خودبخود حرکت میکرد و اگه ماوس رو هم تکون میدادم باز به جهتی که حرکت میکرد ادامه میداد و به فرمان من پاسخی نمیداد .
خیلی از کارها رو انجام دادم که جواب نگرفتم ! بطور شانسی پد ماوس رو برداشتم و روی میز کامپیوتر امتحان کردم . به جان خودم الان نزدیک 3 روزه که کوچکترین مشکلی دیده نشده ، دوباره موس رو روی همون پد قرار دادم که با کمال تعجب دیدم باز همون حرکات :18:

به این نتیجه رسیدم که پدماوس خرااااابه :21: نمیگم مشکل شما دقیقا مثله مشکل منه چون من صدای کلیک کردن نداشتم .

شما حالا یه امتحانی بزن ، پد رو عوض کن ببین جریان چیه !

راستی یه نرم افزار بنام Spyware Terminator هم هست که عالیه ، شما نسخه رایگانشو نصب و اپدیت کن و اسکن بزن ، خیلی از کوکی ها و ویروس های رجیستری رو میتونه شناسایی و خنثی کنه .

shayan_tanha
09-03-2012, 16:10
سلام

صد بار این مطلب گفته شده، اینم بار صد و یکم:

کارشناسان کمودو مفتی برای کسی کاری نمیکنن. (اگر بکنند لطف کردند)

شما باشی مفت مفت برای همه مردم دنیا وقت میزاری؟ اسمش رو هم بزاری => برای رضای خدا!!:31:

پس زندگیت چی میشه، نون شبتو میخوای از کجا در بیاری؟؟

همینکه مفتی داریم از محصولاتشون استفاده میکنیم خودش کلیه!

برای ساپورت باید سر کیسه رو شل کنی، بـرادر!:46:

خب خودش زده free و ازت میخواد که باشون حرف بزنی و مشکلت رو بگی
در واقع این جزو مارکتینگشونه ولی یه مارکتینگه کثیفیه
من از شما یا سایر دوستان هم انتظار ندارم کمکم کنید ولی مثلا اگر خودتون بخواهید مشکلم رو بگم بعد که بفهمید مثلا پولی در کار نیست ول کنید برید خیلی نامردیه.
ضمنا جناب الکساندر میگفت با مشاورهای نورتون صحبت کرده. پس حتما مفتی هم میشه دیگه
همینیم که مفتی میذارن ما دانلود کنیم جزء مارکتینگشونه
مطمئن باش اگر کومودوی رایگان وجود نداشت یک نفر هم کومودو نمیخرید
اصلا کومودو سیری چنده
من الان همه محصولات کومودو رو نصب دارم ولی هیچ نکته ای توشون نمیبینم. ولی بخاطر زحمتی که برای آبدیتشون کشیدم، نداشتن آلتر ناتیو و همچنین توصیه دوستان ماهر تر نگهشون داشتم. بنظر من نود خیلی بهتر بود.
من حدود یک ماهه متوجه شدم کومودو هم جزو آدم حساب میشه. والا از قدیم که همش میگفتن نورتون یا مکافی . بعضیم که تجدد خواه بودن حرف از نود و کاسپر میزدن. ولی این کومودو یهو از کجا پیداش شد من نمیدونم ( البته من قدیم فکر کنم نسخه سال 2005 اش رو یه بار نصب کرده بودم )

shayan_tanha
09-03-2012, 16:19
ببین داداش مشکل شما خیلی عجیبه شما میگید هاردو مادربرد تعویض کردین

خوب اونوقت من نمیدونم این ویروس شما کجای سیستمتون پنهون شده که با تعویض هارد و مادربرد هنوز ویروس از بین نرفته

شایدم به قول خودتون دارین این ویروسو از سایتی دارین دریافت میکنید

یا یه برنامه ای نصب کردین که این مشکلو پیش اورده

اخه اگه از یه سایتی دریافت کرده باشین یا با نصب یه نرم افزار این مشکلو وجوداومده باشه اخه با تعویض هارد و مادر برد مطمینا این مشکل باید برطرف میشد
شما فعلا یه هارد پیدا کنید بندازین رو سیستمتون ببینین بازم این مشکل داره
اخرش ما متوجه نشدیم قضیه چی هست

خب رفیق منم نوشتم عجیبه
من خودم کار عادی با کامپیوتر را واردم و این نیست که ویورسی شدم و بلد نیستم باید چکار کنم
علت اینکه اینو اینجا مطرح کردم همین عجیب بودنش بوده دیگه
البته این استدلال شما هم پذیرفتنیه ولی خب با دلیل عقلی نمیشه واقعیت رو نقض کرد
بهر حال الان من مشکل رو دارم پس یا دارم دروغ میگم یا اینکه اون کارها مشکل رو حل نکرده
من تو پست های قبل 5 مساله طرح کردم که فقط اگر اونها رو کسی قبول کنه متوجه میشه مساله نه فیزیکه نه ساده و پیش پا افتاده
من حتی آی پی سیستمم عوض شده وگرنه میگفتم شاید یه سایتی یا کسی با من لجه و به ای پی من این ویورس رو میفرسته که حتی اگر اینم باشه باید پرسید چرا اینهمه سیتم امنیتی رو سیستمم نصب کردم نتونسته پیداش کنه؟

shayan_tanha
09-03-2012, 16:26
بسم الله ، اولین پستم با ویندوز 8 :31:

دوست عزیز ، تنها جا ن ، این مشکل برای منم چندروزه خیلی از اوقات تکرار میشد ، یعنی ماوسم خودبخود حرکت میکرد و اگه ماوس رو هم تکون میدادم باز به جهتی که حرکت میکرد ادامه میداد و به فرمان من پاسخی نمیداد .
خیلی از کارها رو انجام دادم که جواب نگرفتم ! بطور شانسی پد ماوس رو برداشتم و روی میز کامپیوتر امتحان کردم . به جان خودم الان نزدیک 3 روزه که کوچکترین مشکلی دیده نشده ، دوباره موس رو روی همون پد قرار دادم که با کمال تعجب دیدم باز همون حرکات :18:

به این نتیجه رسیدم که پدماوس خرااااابه :21: نمیگم مشکل شما دقیقا مثله مشکل منه چون من صدای کلیک کردن نداشتم .

شما حالا یه امتحانی بزن ، پد رو عوض کن ببین جریان چیه !

راستی یه نرم افزار بنام Spyware Terminator هم هست که عالیه ، شما نسخه رایگانشو نصب و اپدیت کن و اسکن بزن ، خیلی از کوکی ها و ویروس های رجیستری رو میتونه شناسایی و خنثی کنه ....

سلام دوست عزیز
ممنون بابت توجهتون
اتفاقا من تو پستهای قبلم نوشتم شاید مشکل با عوض کردن پدم حل شه ولی اون یک شوخی بود
بیش از صد بار تو این تاپیک گفتم بفرض اگر مشکل سخت افزاری هم باشه باید وجود کوکی ادد کلیکر و فست کلیکر توجیهی داشته باشه
نرم افزاری هم که معرفی کردید استفاده کردم. الان میشه گفت بانک و مرجع انواع و اقسام نرم افزارهای امنیتی هستم. بی نتیجه بوده دوست من

Jadda
09-03-2012, 16:48
خب خودش زده free و ازت میخواد که باشون حرف بزنی و مشکلت رو بگی

سلام مجدد

ببین دوست عزیز، من دارم واقعیت را میگم، نه از کمودو دفاع میکنم و نه اینکه الکی ببرمشون زیر سوال. در حد صبت و چت کردن میشه، ولی اگر بخواهی آستین بالا بزنن و مشکلتو حل کنند، من دارم میگم این کارو نمیکنن. سوال: به نظر شما کارشون درسته یا اشتباه؟ وقتشونو بیان صرف من کنند که یک قرون هم بهشون ندادم!!

در واقع این جزو مارکتینگشونه ولی یه مارکتینگه کثیفیه

چی؟؟؟

دوست عزیز حتی خیلی از آنتی های پولی هم این امکان را برای کاربرانشون ندارند.

بعد که بفهمید مثلا پولی در کار نیست ول کنید برید خیلی نامردیه.

اینجا دوستان روی حساب دوستی و رفاقت و .... کمک میکنند.

اما شرکتهای امنیتی برای پول کار میکنند و سرویس میدن. به شما بگن بیا توی فلان شرکت آنتی ویروس کار کن و در عوض هم هیچ حقوقی و پولی نمیگیری(چون همه چیزش رایگانه برای کاربران) شما میری اونجا کار کنی. بنابراین این شرکتهای امنیتی هم یک آب باریکه برای خودشون باز میکنند.(به نظرتون غیر اخلاقیه این کار؟)

شما تعهد را در چی میبینی؟؟ برخی آنتی ها شاید یکروز بعد از اتمام لایسنستون حتی نزارند آنتی ویروس را آپدیت کنید!!

من میگم به اندازه پولی که دادی آش میخوری. مرام و معرفت برای شرکتها معنا نداره.

ضمنا جناب الکساندر میگفت با مشاورهای نورتون صحبت کرده. پس حتما مفتی هم میشه دیگه

خب بستگی داره شما ساپورت را چی معنی کنید!! صحبت یا ریموت!!

همینیم که مفتی میذارن ما دانلود کنیم جزء مارکتینگشونه

باز هم بستگی داره شما مارکتینگ را چی معنی کنید. اگر به این معنی باشه که محصول را دانلود کنی و ازش استفاده کنی برای همیشه، اتفاقا من از این نوع ماکتینگ استقبال هم میکنم. ولی شما اگر این مقدار براتون کفایت نمیکنه میتونید برید مثلا مک آفی را بخرید و از ساپورتش هم استفاده کنید. و اونها هم ریموت کنند و مشکل شما را حل کنند.

مطمئن باش اگر کومودوی رایگان وجود نداشت یک نفر هم کومودو نمیخرید
اصلا کومودو سیری چنده
من الان همه محصولات کومودو رو نصب دارم ولی هیچ نکته ای توشون نمیبینم. ولی بخاطر زحمتی که برای آبدیتشون کشیدم، نداشتن آلتر ناتیو و همچنین توصیه دوستان ماهر تر نگهشون داشتم. بنظر من نود خیلی بهتر بود.
من حدود یک ماهه متوجه شدم کومودو هم جزو آدم حساب میشه. والا از قدیم که همش میگفتن نورتون یا مکافی . بعضیم که تجدد خواه بودن حرف از نود و کاسپر میزدن. ولی این کومودو یهو از کجا پیداش شد من نمیدونم ( البته من قدیم فکر کنم نسخه سال 2005 اش رو یه بار نصب کرده بودم )

اینها نظر شخصیه، نظر هر کسی هم برای خودش مهمه، من هم به نظرتون احترام میزارم ، و میتونم در این بازه نظر خودمو را هم بگم، ولی چون نظر شخصی خودم فقط برای خودم مهمه، بنابراین گفتنش سودی برای کسی نداره.

موفق باشید:11:

kases
09-03-2012, 16:53
خب رفیق منم نوشتم عجیبه
من خودم کار عادی با کامپیوتر را واردم و این نیست که ویورسی شدم و بلد نیستم باید چکار کنم
علت اینکه اینو اینجا مطرح کردم همین عجیب بودنش بوده دیگه
البته این استدلال شما هم پذیرفتنیه ولی خب با دلیل عقلی نمیشه واقعیت رو نقض کرد
بهر حال الان من مشکل رو دارم پس یا دارم دروغ میگم یا اینکه اون کارها مشکل رو حل نکرده
من تو پست های قبل 5 مساله طرح کردم که فقط اگر اونها رو کسی قبول کنه متوجه میشه مساله نه فیزیکه نه ساده و پیش پا افتاده
من حتی آی پی سیستمم عوض شده وگرنه میگفتم شاید یه سایتی یا کسی با من لجه و به ای پی من این ویورس رو میفرسته که حتی اگر اینم باشه باید پرسید چرا اینهمه سیتم امنیتی رو سیستمم نصب کردم نتونسته پیداش کنه؟

شما الان دارین فلسفه با علم کامپیوتر قاطی میکنید

حتما دلیلی داره که این اتفاق داره میوفته مشکل شما خارج از این دلایلی که دوستان مطرح کردن نیست

با هر جور دلیل فلسفی که شما بگید یا اختراع کنید اینو بدونید که با تعویض هارد ومادربرد هر جور ویروسی که باشه از بین میره چه با دلیل عقلی چه با دلیل فلسفی و.....

ادم فضاییم نداریم که بیاد فقط سیستم شما رو به این ویروس بسیار عجیب الوده کنه

در اخر میتونم بپرسم استاد فلسفه شما که بوده؟

Arash4484
09-03-2012, 17:02
سلام.

من این تاپیک رو از ابتدا تا اینجا دو مرتبه خوندم تا مبادا چیزی رو جا انداخته باشم،تا نگرانی از بابت سرسری گرفتن نداشته باشید...

در مورد مسایل نرم افزاری دوستان گرامی همه اونچه رو که میشد گفت گفتند...فقط فکر میکنم پیشنهاد استفاده از وین7 داده نشد که میتونید اونرو هم تست کنید.
ولی یا شما میخاید مجاب بشید این مشکل لاینحله یا دنبال راه حلید، پس به مهمترین سوالاتی که برای من در راستای بررسی مشکل شما بوجود اومده میشه فکر کنید و توضیح روشنگری بدید:

چرا؟؟! شما یا یک اشکال در سیستم برق کشی داری یا توان پاورهای که میخرید کمه..این به همه قطعات در طولانی مدت آسیب میزنه...

راه حل هایی هم که گفتی انجام دادم و حتی اگر انجام هم نداده بودم میدونستم بی فایدس. وقتی من کوکی اد کلیک دارم معنا نداره بگم مشکلم سخت افزاریه.

چرا؟ نمیشه مشکلتون چندوجهی باشه...نمیشه که شما یک بدافزار داشته باشید در کنار مشکل سخت افزاری..وموضوع به یکیشون برگرده؟

حدود 2 ساله پیش بود که جناب مکافی مادربرد و پاور منو سوزوند و هر دو را عوض کردم
چطوری؟
من یک سناریو رو با اینکه کم محتمله(به چندین علت...) متصور میشم: آنتی ویروس در حال اسکن انقدر به سیستمتون فشار آورد تا حرارت بیش از اندازه و خارج از توان به بردتون آسیب زد...در اونصورت هم اول باید CPU میسوخت ، با اینحال قابل قبوله...ولی میشه بگید پاورتون چطور سوخت؟

چرا انقدر قطعات سیستم شما میسوزه و آسیب میبینه؟

اگر میشه لیست دقیق سخت افزارتون رو بزارید.

Karkas20
09-03-2012, 17:52
سلام شایان جان

ماشالا چه تایپیکی زدی ، عجیب بودن را نه شما و نه من میتونم به وجود بیارم !

این دوتا کوکی

مراحلی که فرمودید چشم سعی میکنم انجام بدم و بگم
یک کوکی دارم که اینجا میتونید دانلودش کنید. البته اگر نمیترسی به این بلا گرفتارشی. ( اولی txt است و دومی zip شدشه )

که از یه سایت هست و درموردش در سایت ها جستجو کردم و انگار سایت حالت فیشینگ هست البته مشخص نیست !

فقط در سوال و جواب ها در مورد این کوکی به استفاده کردن از یک اسپای بوت یا اسپاری ترمینیتر یا سوپر انتی اسپای ور هست و فقط یک کوکی خالی هست !

و فکر نکنم هرچه که ویروس عجیب باشه ، چنین مشکلاتی به وجود بیاره!

شما برای رفع مشکل خودتون ، مسئله ای ساخته اید که از ریشه ناقص هست !

مشکل شما باید بیشتر سخت افزاری باشه ، تاحالا چنین مشکل عجیبی ندیدم !

ولی چیزی که هست شما یک عیب دارید و نمیخواهید باور کنید که مشکل از ویروس نیست ، بلکه سخت افزاری هست ، وسایل برقی اطمینان ندارند و چون عوض کردین ف معلوم نیست شاید مشکل دار باشند ،

اگر چنین ویروسی هم که باشه ، چرا فقط برای شما این مشکل را ایجاد کرده ؟؟؟!!

اگر این سوال را از خودتا می پرسیدید ، عالی میشد !

نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟!

موفق باشید

shayan_tanha
09-03-2012, 20:33
[/QUOTE]

ببین دوست عزیز، من دارم واقعیت را میگم، نه از کمودو دفاع میکنم و نه اینکه الکی ببرمشون زیر سوال. در حد صبت و چت کردن میشه، ولی اگر بخواهی آستین بالا بزنن و مشکلتو حل کنند، من دارم میگم این کارو نمیکنن. سوال: به نظر شما کارشون درسته یا اشتباه؟ وقتشونو بیان صرف من کنند که یک قرون هم بهشون ندادم!!

چی؟؟؟

دوست عزیز حتی خیلی از آنتی های پولی هم این امکان را برای کاربرانشون ندارند.

اینجا دوستان روی حساب دوستی و رفاقت و .... کمک میکنند.

اما شرکتهای امنیتی برای پول کار میکنند و سرویس میدن. به شما بگن بیا توی فلان شرکت آنتی ویروس کار کن و در عوض هم هیچ حقوقی و پولی نمیگیری(چون همه چیزش رایگانه برای کاربران) شما میری اونجا کار کنی. بنابراین این شرکتهای امنیتی هم یک آب باریکه برای خودشون باز میکنند.(به نظرتون غیر اخلاقیه این کار؟)

شما تعهد را در چی میبینی؟؟ برخی آنتی ها شاید یکروز بعد از اتمام لایسنستون حتی نزارند آنتی ویروس را آپدیت کنید!!

من میگم به اندازه پولی که دادی آش میخوری. مرام و معرفت برای شرکتها معنا نداره.

خب بستگی داره شما ساپورت را چی معنی کنید!! صحبت یا ریموت!!

باز هم بستگی داره شما مارکتینگ را چی معنی کنید. اگر به این معنی باشه که محصول را دانلود کنی و ازش استفاده کنی برای همیشه، اتفاقا من از این نوع ماکتینگ استقبال هم میکنم. ولی شما اگر این مقدار براتون کفایت نمیکنه میتونید برید مثلا مک آفی را بخرید و از ساپورتش هم استفاده کنید. و اونها هم ریموت کنند و مشکل شما را حل کنند.

اینها نظر شخصیه، نظر هر کسی هم برای خودش مهمه، من هم به نظرتون احترام میزارم ، و میتونم در این بازه نظر خودمو را هم بگم، ولی چون نظر شخصی خودم فقط برای خودم مهمه، بنابراین گفتنش سودی برای کسی نداره.

موفق باشید:11:

من اصلا هیچ توقعی ندارم که کومودو بیاد بمن مشورت آنلاین بده
من میگم وقتی خودش داره میگه بیا مشکلت رو بگو دیگه نباید اینطوری رفتار کنه
باور نداری امتحان کن تا ببینی چه برخورد توهین آمیزی داره
من میدونم اینجا کمک ها رفاقتیه. دقت نکردید چی نوشتم من.

تو بیزینس رضای خدا معنا نداره. اینو همه میفهمن. ولی فرضا وقتی ایران خوردرو موقع خرید میگه سرویس رایگان بعد میری سر کیسه ات میکنن طبیعتا شاکی میشی. من فکر میکنم حرفم خیلی واضحه و با وجود درست بودن حرفای شما حرفای من نقض نمیشه.
منم بشخصه واقعا از شرکتهائیکه محصولات رایگان ارائه میدن ممنونم چون حتی اگر بخوام هم نمیتونم نرم افزاری رو به این راحتی بخرم. ولی دو چیزم توجه کن. اولا خیلی ها میگن اکثر ویروس ها کار خود شرکتهای انتی ویروسه ثانیا اگر هم کار خودشون نباشه کار هموطن هاشونه. بنظرتون چند درصد ویروس های عالم ایرانیه؟ اونا خودشون مرض و درمانش رو میسازن. البته توجه کن من چرت و پرت هائیکه در مورد مثلا انفولانزای نوع آ یا از این جور حرفا رو قبول ندارم ها. حرفم اینه که خیلی فکر نکن اونام مارهای خوش خط و خالین.
گینه بیسائو نه آنتی ویورس رایگان ارائه میده نه هیچ ویروسی ایجاد میکنه

حرفات در مورد نظر شخصی هم خیلی بی معنی بود. اگر نظرات کسی برای دیگران مهم نباید باشه پس این فروم ها و این بحث ها چی چیه دیگه. اگر واقعا دیگه جوابهای من براتون مهم نیس حرفهای شما رو جواب ندم. من بشخصه تمامی نظرات حتی اگر مثل بعضی حرفا تمسخر آمیز باشه رو دوس دارم
من فلسفه خوندم و عاشق تضارب آرام

jolan57
09-03-2012, 20:45
این تاپیک از روال عادی خودش منحرف شده به نظر من مشکل شما ربطی به این بخش نداره ادامه این بحث به نظر من جالب نیست گفتنی ها گفته شده شما یک تایپک در بخش سخت افزار انجمن ایجاد کنید شاید بهتر تونستن کمکتون کنن

shayan_tanha
09-03-2012, 20:48
شما الان دارین فلسفه با علم کامپیوتر قاطی میکنید

حتما دلیلی داره که این اتفاق داره میوفته مشکل شما خارج از این دلایلی که دوستان مطرح کردن نیست

با هر جور دلیل فلسفی که شما بگید یا اختراع کنید اینو بدونید که با تعویض هارد ومادربرد هر جور ویروسی که باشه از بین میره چه با دلیل عقلی چه با دلیل فلسفی و.....

ادم فضاییم نداریم که بیاد فقط سیستم شما رو به این ویروس بسیار عجیب الوده کنه

در اخر میتونم بپرسم استاد فلسفه شما که بوده؟

رفیق عزیز اتفاقا اینکه هر چیزی علتی داره یه اصل فلسفیه نه کامپیوتری
در اینکه این مشکل یه علتی داره شکی نیست
چیز عجیبش اینه که چرا حل نمیشه و چرا منبع تولیدش کشف نمیشه

نمیدونم منظورتون از سوال در مورد استاد فلسفه من چی بوده ولی خب من روی خوبش رو برداشت میکنم
من منطق را پیش دکتر کرمی قهی ( رئیس پژوهشگاه زنان )
فلسفه ملاصدرا را پیش دکتر محمد زاده ( رئیس دانشکده الهیات دانشگاه امام صادق )
فلسفه اشراق و مشاء رو پیش دکتر ابراهیمی دینانی ( شاگرد علامه طباطبایی و بزرگترین فسلسوف غیر معمم ایران )
فلسفه غرب رو پیش دکتر احمدی ( رئیس سمت و نماینده مجلس پنجم )
کلام رو پیش دکتر خسروپناه ( رئیس پژوهشگاه حوزه علمیه و جدیدا رئس اجمن فلسفه ایران )
خوندم.

shayan_tanha
09-03-2012, 20:54
سلام شایان جان

ماشالا چه تایپیکی زدی ، عجیب بودن را نه شما و نه من میتونم به وجود بیارم !

این دوتا کوکی

که از یه سایت هست و درموردش در سایت ها جستجو کردم و انگار سایت حالت فیشینگ هست البته مشخص نیست !

فقط در سوال و جواب ها در مورد این کوکی به استفاده کردن از یک اسپای بوت یا اسپاری ترمینیتر یا سوپر انتی اسپای ور هست و فقط یک کوکی خالی هست !

و فکر نکنم هرچه که ویروس عجیب باشه ، چنین مشکلاتی به وجود بیاره!

شما برای رفع مشکل خودتون ، مسئله ای ساخته اید که از ریشه ناقص هست !

مشکل شما باید بیشتر سخت افزاری باشه ، تاحالا چنین مشکل عجیبی ندیدم !

ولی چیزی که هست شما یک عیب دارید و نمیخواهید باور کنید که مشکل از ویروس نیست ، بلکه سخت افزاری هست ، وسایل برقی اطمینان ندارند و چون عوض کردین ف معلوم نیست شاید مشکل دار باشند ،

اگر چنین ویروسی هم که باشه ، چرا فقط برای شما این مشکل را ایجاد کرده ؟؟؟!!

اگر این سوال را از خودتا می پرسیدید ، عالی میشد !

نمیدونم متوجه شدید یا نه ؟!

موفق باشید

سلام رفیق
مرسی بابت توجهت به اون کوکی ها
اولین نفری هستی که در مورد اون کوی ها نظرش رو میده
فکر کنم بیشتر دوستان علاقه مندن بگن مشکل سخت افزاریه بدون اینکه هیچ توضیحی در مورد اون کوکی ها بدن و بگن چرا اونها ایجاد میشه
بعد از اینکه جواب همه رو دادم یه جواب عمومی مجددا میگم و بعضی مسائل رو حل و فصل میکنم تا دیگه کسی بحث از سخت افزار نکنه

Jadda
09-03-2012, 21:01
من اصلا هیچ توقعی ندارم که کومودو بیاد بمن مشورت آنلاین بده .......

سلام

من فلسفه خوندم و عاشق تضارب آرام...

در تاپیک کمودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده در خدمتتون هستم.:11:

Karkas20
09-03-2012, 21:20
سلام رفیق
مرسی بابت توجهت به اون کوکی ها
اولین نفری هستی که در مورد اون کوی ها نظرش رو میده
فکر کنم بیشتر دوستان علاقه مندن بگن مشکل سخت افزاریه بدون اینکه هیچ توضیحی در مورد اون کوکی ها بدن و بگن چرا اونها ایجاد میشه
بعد از اینکه جواب همه رو دادم یه جواب عمومی مجددا میگم و بعضی مسائل رو حل و فصل میکنم تا دیگه کسی بحث از سخت افزار نکنه

lمرسی دوست عزیزم

ولی همانطور که شاهد بودید به نظر دوستان و من ، مشکل شما از سخت افزاری هست نه نرم افزاری

و در انجمن سخت افزار مشکل خویش را مطرح کنید.

دلیل شما برای ویروسی بودن شما چی هست؟

یک دلیل محکمه پسند نه یک کوکی مسخره !!!

shayan_tanha
09-03-2012, 21:30
سلام.

من این تاپیک رو از ابتدا تا اینجا دو مرتبه خوندم تا مبادا چیزی رو جا انداخته باشم،تا نگرانی از بابت سرسری گرفتن نداشته باشید...

در مورد مسایل نرم افزاری دوستان گرامی همه اونچه رو که میشد گفت گفتند...فقط فکر میکنم پیشنهاد استفاده از وین7 داده نشد که میتونید اونرو هم تست کنید.
ولی یا شما میخاید مجاب بشید این مشکل لاینحله یا دنبال راه حلید، پس به مهمترین سوالاتی که برای من در راستای بررسی مشکل شما بوجود اومده میشه فکر کنید و توضیح روشنگری بدید:

چرا؟؟! شما یا یک اشکال در سیستم برق کشی داری یا توان پاورهای که میخرید کمه..این به همه قطعات در طولانی مدت آسیب میزنه...

چرا؟ نمیشه مشکلتون چندوجهی باشه...نمیشه که شما یک بدافزار داشته باشید در کنار مشکل سخت افزاری..وموضوع به یکیشون برگرده؟

چطوری؟
من یک سناریو رو با اینکه کم محتمله(به چندین علت...) متصور میشم: آنتی ویروس در حال اسکن انقدر به سیستمتون فشار آورد تا حرارت بیش از اندازه و خارج از توان به بردتون آسیب زد...در اونصورت هم اول باید CPU میسوخت ، با اینحال قابل قبوله...ولی میشه بگید پاورتون چطور سوخت؟

چرا انقدر قطعات سیستم شما میسوزه و آسیب میبینه؟

اگر میشه لیست دقیق سخت افزارتون رو بزارید.

مرسی رفیق بابت توجهت
من نمیخوام بگم مشکل لانحله بلکه میخوام بگم سخت افزاری نیست

در مورد علت سوختن قطعات کامپیوترم پرسیدید منم براتون دقیق توضیح میدم
من تیزماه سال 85 سیستمم رو خریدم( 505 هزار تومن )
سی پیو 2 و 8 دهم
رم 512
هارد 160

اسفند 86 یه مشکلی برام ایجاد شد که مجبور شدم یه هارد دسته دوم 80 تهیه کنم و هارد 160 ام رو جدا کنم. چون همه فایلام تو هارد 80 جا نمیشد مجبور بودم گاهی وقت یکبار هارد 160 رو بصورت موقتی به سیستم وصل کنم و دوباره باز کنم. این مساله خیلی به سیستم و هاردها صدمه زد جوریکه به فاصله یک ماه هر دو تا هاردام سوختن
مجبور شدم یک هارد 320 بخرم و از اول شروع کنم. ( اصلا یادم نمیاد که تو اون هارد هام هم این مشکل رو داشتم یا نه ولی شما فرض کن نداشتم )
ضمنا همون حدود ها هم بود که موسم رو بچه داداشم خراب کرد و یکی دیگه خریدم ( turbo )
من کلا با اینکه ای دی اس ال نداشتم ولی خیلی اینترنت میومدم چون علاقه داشتم لذا با مشکلات زیادی در زمینه ویورس برخورد داشتم. اوایل نورتون داشتم ولی چون خیلی سنگین بود به این فکر افتادم که اصلا انتی ویورس نداشته باشم. خلاصه دوره های مختلفی رو تجربه کردم. بعد از نورتون نوبت مکافی شد. دو سه سال پیش وقتی سیستمم بالا اومد چون عجله داشتم و از دست مکافی که خیلی سرعت پاسخ دهی سیستمم رو پائین آورده بود شاکی بودم تصمیم گرفتم تسک منیجر رو باز کنم تا مکافی رو ببندم ( البته احتمالا نمیشد و خب اشتباه کردم ) بمحضیکه اینکارو کردم یه فشار خیلی زیاد رو سیستم اومد و سیستم خاموش شد و دیگم روشن نشد. چند ماهی سیستم نداشتم تا اینکه بردمش برا تعمیر. طرف گفت مادربرد سوخته و باید عوض شه. خلاصه مادربرد را عوض کردم ولی باز سیستم چند دقیقه کار میکرد بعد خاموش میشد!! از قضا فهمیدم که فن پاور کار نمیکنه لذا پاور که داغ میشه برق رو قطع میکنه. خلاصه پاور رو هم با یه پاور دست دوم عوض کردم. حدود یک سال پیشم این پاور دست دوم هم خراب شد و دوباره یه دست دوم دیگه گیر آوردم.
این هارد 320 ام رو هم چند ماهی از سیستم باز کردم و یه هارد 80 به سیستم بسته بودم
خلاصه انواع و اقسام تغییرات رو سیستم من دیده و شاید بگم دستکاری های غیر تخصصی، اضافه کردن ها و تعویض سخت افزار ( کارت تی وی ، سی دی رایتر و ... ) و استفاده خیلی زیاد بعلاوه ی مرغوب نبودن اصل سیستم باعث شده زود به زود قطعاتم خراب شه. بنظر من وسیله برقی شانسه و نمیشه گفت چقد کار میکنه. من خواهر زادم مادربردش حدود 10 سالی کار کرد آخرم خراب نشد.

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

سلام

در تاپیک کمودو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بنده در خدمتتون هستم.:11:

بهتره من به شما بگم که در تاپیک کومودو در خدمتتون هستم چون من الانم اونجا هستم اگر سر بزنید میبینید

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

lمرسی دوست عزیزم

ولی همانطور که شاهد بودید به نظر دوستان و من ، مشکل شما از سخت افزاری هست نه نرم افزاری

و در انجمن سخت افزار مشکل خویش را مطرح کنید.

دلیل شما برای ویروسی بودن شما چی هست؟

یک دلیل محکمه پسند نه یک کوکی مسخره !!!

کوکی مسخره؟؟؟!!!!!!
یه پست عمومی میدم اون رو حتما بخونید

shayan_tanha
09-03-2012, 21:35
این تاپیک از روال عادی خودش منحرف شده به نظر من مشکل شما ربطی به این بخش نداره ادامه این بحث به نظر من جالب نیست گفتنی ها گفته شده شما یک تایپک در بخش سخت افزار انجمن ایجاد کنید شاید بهتر تونستن کمکتون کنن

ممنون از اظهار فضلتون
تا آخر امشب یه پست عمومی میذارم
اون رو بخونید و بعد تصمیم بگیرید

Arash4484
09-03-2012, 21:54
گرامی اصراری بر اینکه اشکال سیستم شما در چه زمینه‏ای میتونه باشه نیست...همین الان در بخش سخت افزار من بدوستی پیشنهاد کردم مشکلش رو باید در اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنه. چون مشکلش بدافزار به نظر میرسید.
ما چیزی رو که به نظرمون میرسه بر اساس علم و تجربه تقدیم میکنیم. این شمایی که میتونی در راه حل مشکل بکار ببندی یا خیر.
با چند جمله نامنظم در انجمن‏ها افراد سعی میکنند مشکل بیان شده رو در ذهنشون ماژول بندی کنند وو براساس فرهنگ شیرینگ-عطش آموختن- و دست آخر انسانیتی ومحبتی هرچند کوچک مشکل کسی رو حل کنند.
شمایی که مشکلت رو بیان کردید که نباید جواب بدی دوست من باید توضیح بدی: روشن. شما هی میگی جواب بدم جواب بدم...
من تعجبم از لیست طویل اساتیدی که نوشتی ( و بعنوان یک دانشجو حیرت کردم اینهمه رییس دانشکده و فرد مهم! استاد مستقیم یک نفر باشند!) و از اونها نیآموختی که منظم بگی و جامع بیان کنی. فونت تیتر رو برای متن بکار نبری.در بحث فنی احساساتی نشی و...

و دست آخر اگر کسی هم اینجا به نتیجه ای میرسه که نه شما رو دیده نه سیستمتون رو ...بر اساس نوشتار شماست و : اگر هم بر فرض اشتباهست، شما به اشتباه انداختیش.
روزانه هزاران هزار نفر در انجمن ها کارشون راه میفته ، و بسیاری از افرادی که در تاپیک شما وقت گذاشتن و نظر دادن و تایپ کردن کار خیلی ها رو راه انداختند، شما هم میتونی بکار ببندی این نیرو عظیم رایگانرو.

بگذریم:

سی پیو 2 و 8 دهم
رم 512
هارد 160
لیست سخت افزاری ساده ترین شکلش به این صورت بیان میشه:
برفرض)
مادربرد گیگا g41-es2l
سی پی یو core i7 - 1.5GB
پاور 45o گرین
و...
اگر بیان نرم افزاری شما هم به این بی دقتی بوده که...
من از سوالم هدفی داشتم و اون سنجش توان مصرفی سسیتم شما بود...که آخر هم نگفتید...

دو سه سال پیش وقتی سیستمم بالا اومد چون عجله داشتم و از دست مکافی که خیلی سرعت پاسخ دهی سیستمم رو پائین آورده بود شاکی بودم تصمیم گرفتم تسک منیجر رو باز کنم تا مکافی رو ببندم ( البته احتمالا نمیشد و خب اشتباه کردم ) بمحضیکه اینکارو کردم یه فشار خیلی زیاد رو سیستم اومد و سیستم خاموش شد و دیگم روشن نشد.
خیلی بعیده که بستن یک پروسس باعث آسیب سخت افزاری اونم به مادربرد بشه...میتونم بگم نامحتمله
اگر خواستید بررسیش میکنیم که چرا نمیشه.

چند ماهی سیستم نداشتم تا اینکه بردمش برا تعمیر. طرف گفت مادربرد سوخته و باید عوض شه. خلاصه مادربرد را عوض کردم ولی باز سیستم چند دقیقه کار میکرد بعد خاموش میشد!! از قضا فهمیدم که فن پاور کار نمیکنه لذا پاور که داغ میشه برق رو قطع میکنه. خلاصه پاور رو هم با یه پاور دست دوم عوض کردم.

1-شاید طرف اشتباه کرده! و در درجه بعد کجای مادربردتون سوخته ؟ چیپست اصلی؟ خازن ترکیده؟ ویا ...
2-شما حرف قبلیتون رو نقض کردید در پست های پیشین گفتید مک افی مادربرد و پاورم رو سوزوند. حالا بین این دو اتفاق فاصله چند ماهه(سوختن مادربرد و پاور ) قایل شدید. مشکل شما از خلال این جزییات(جزیی که چه عرض کنم) معلوم میشه.
خرید پاور دست دو هم یک اشتباه بزرگه

Karkas20
09-03-2012, 21:55
شایان جان

اخه شما همه فکر ویروسی شدن را به اون کوکی نسبت میدید...

داداش من شاید مشکل از جای دیگری باشه !

من و دیگر دوستان از دل و جان کمک میکنیم تا کاربری مشکلش رفع شود .

امیدوارم مشکل شما رفع شود ،

موفق باشی عزیزم

شب خش

*Dongfang Bubai*
09-03-2012, 23:20
سلام
منم یه زمانی موس سیستمم اینجوری شده

اتصالی بسیار کوچیکی باعث همچین مشکلی برای من شده بود

شما بررسی کنید با یک موس usb ببین مشکل برطرف بشه

بیشتر خرابی های کامپیوتر مربوط نوسانات برق و پاور نامناسب سیستمه

درایور موستون رو یکبار از تو دیوایس منیجر پاک کنید دوباره نصب کنید شاید مشکل برطرف کنه

shayan_tanha
10-03-2012, 01:37
لطفا همه بخونن ( خطاب به همه است )
با سلام به همه دوستانی که در بحث مشارکت داشتن و احیانا نظر دادن یا ندادن
از اونجا که بعضی مسائل حاشیه ای تو بحثمون پیش اومد تصمیم گرفتم یه پست عمومی و خطاب به همه شما دوستان داشته باشم و یه سری حرفای مهم و اساسی رو یکجا با هم بگم

ببینید دوستان اکثر شما بخاطر پیچیدگی مساله دارید به این سمت میرید که مشکل سخت افزاریه
حتی یکی از دوستان با لحن عجیبی خواستار انتقال این بحث به بخش نرم افزار شد

ولی نمیدونم چرا حرفای کسیکه پشت یک سیستم نشسته و با همه وجودش درکش میکنه رو قبول نمیکنید؟
چرا شواهدی که اون ارائه میده را لحاظ نمیکنید؟
پست های آخر رو اگر کسی بخونه و تشکرهاشو ببینه متوجه میشه که ظاهرا دوستان از بنده شاکی هستن و بعضا میخوان لیسانس من رو هم زیر سوال ببرن یا بگن دروغگو هستم. شکر خدا تاپیک کمک خاستنم در زمینه برنامه نویسی موجوده و تو اونجا طبیعتا خودم رو کامل و قاعدتا صادقانه معرفی کردم

بعضی ها بگونه ای برخورد میکنن که انگار من سادیسم یا مازوخیست هستم و نمیخوام مشکلم حل شه
بعضی ها بگونه ای برخورد میکنن که انگار من هیچی از کامپیوتر نمیدونم. جالبه که حالا من کامپیوتر هم تدریس کردم و تو دوران خدمت خونه های نظامی ها میرفتم و سیستم هاشون را ردیف میکردم
من حتی مدتی تو کافی نت هم کار کردم!
به خدا منم از پشت کوه نیومدم
برادر من سال 71 تو دانشگاه علم و صنعت کامپیوتر تدریس میکرده
پس لطفا گمان نکنید با یه خدائی نکرده گاگول یا عقب مونده ذهنی طرفید
بله من حتی یک ساعت هم آموزش کامپیوتر ندیدم( پولش رو نداشتم )
اینو خودم هم تو پست هام گفتم
من کامپیوتر رو تجربی بلدم نه علمی و بین این دو خیلی فرقه
من خیلی از اصطلاحت رو بلد نیستم
من انگلیسیم کامل نیست
من فقط چیزهایی رو بلدم که تجربه کردم یا بطور پراکنده تو اینترنت خوندم
ولی مطمئنم از خیلی از کسائیکه تو این فارم هستن بیشتر با کامپیوتر کار کردم
من اولین بار سال 75 با کامپیوتر کار کردم( بازی کردم!)
البته بخاطر عدم توانائی مالی خودم سال 85 کامپیوتر خریدم و قبل از اون با سیستم های دیگران ور میرفتم
گفتن این حرفها شاید اول لازم نبود ولی الانکه بعضی دوستان بگونه ای تحقیر آمیز برخورد کردن لازم میومد

ببینید دوستان منطقا چهار حالت برای این مشکل میشه در نظر گرفت:
*نه سخت افزاری نه نرم افزاری
*سخت افزاری
*نرم افزاری
*هم سخت افزاری هم نرم افزاری

حالت اول رو کسی نگفته و فکر نمیکنم هم ممکن باشه
حالت دوم رو از بیشتر پستهای آخر میشه درک کرد
حالت سوم رو من بش تاکید دارم و سرم هم بره بازم میگم همینه
حالت چهارم یکی از دوستان مطرح کردن ولی خیلی بعید و غیر منطقیه که بگیم هم من یه ویروس دارم که عملکرد موسم رو گاها تحت تاثیر قرار میده هم که خود موس یا یه سخت افزار دیگه خراب کار میکنه

حالا دلایل من برای اینکه موضوع 100 درصد نرم افزاریه:
این دلایل دو دسته اند:
نوع الف دلایلی که فقط برای من قانع کنندس ولی برای شما نه
نوع ب دلایلی که برای شما هم قانع کنندس

الف 1 : من میدونم که چندین بار سخت افزارم رو تغییر دادم و این تغییر سخت افزار هیچ تاثیری در وضعیت کارکرد موسم نداشته
الف 2: من که دارم با موسم کار میکنم درک میکنم که موسم خراب نیست( میتونید بگید این حرفت غیر علمیه )

ب 1: سه نرم افزار امنیتی مشکلی بنام ادد کلیکر را تو سیستم من گزارش کردن
dr.web
smadav
arowax
حتی چندباری smadav در گزارشی که از وضع ریجستریم ارائه داد گفت که سرعت کلیک موس زیاده ( فکر کنم گفت باید 400 باشه و 700 شده )

ب 2: گاها در پوشه کوکی های من کوکی هایی به اسم ادد کلیکر و جدیدا فست کلیکر وجود داره

ب 3: هر نوع تغییر نرم افزاری رو عملکرد موس من اثر میذاره. مثلا محاله برنامه ای رو نصب یا حذف کنم که رو موسم اثر نذاره. گاها که خیلی مشکلم شدید میشه الکی یه برنامه رو نصب یا حذف میکنم. مثلا در آخرین و بدترین مورد سال 2012 وقتی برنامه NPC ( norton powefull cleaner ) رو نصب کردم موسم دیگه خیلی حالش بد شد و زورکی حرکت میکرد بگونه ایکه مجبور شدم ویندوزم را عوض کنم و گزارش همه اینها رو در پست های گذشتم به دوستان دادم

ب4 : هر چقد سیستم امنیتی کامپیوترم را قوی تر کنم "احتمال" عملکرد بهتر موسم بیشتره. ( محض اطلاع من معمولا شدیدترین و سختگیرانه ترین تنظیمات رو برای آنتی ویروس هام ست میکنم و حتی اگر به یک فایل سالم هم گیر بدن پاکش میکنم چون خیلی به این مساله اهمیت میدم )

خب ممکنه با همه این تفاسیر کسی بیاد و باز هم بحث سخت افزاری بودن رو مطرح کنه
من به چنین عزیزانی میگم که اول برای این 4 دلیل من ردی بیارن بعد بگن سخت افزاریه. و اگر بدون رد این 4 دلیل میخوان بگن سخت افزاریه بهتره بیخیال این بحث شن و میتونن از نفوذشون استفاده کنن تا مدیران و ناظران سایت را مجاب کنن که این بحث رو قفل یا حذف کنن

من تو تمام پست هاییکه دادم سعی کردم ذهن عزیزان رو متوجه مسائل نرم افزرایه سیستم بکنم ولی ظاهرا بعضی دوس ندارن بپذیرن. حتی من رفتم نرم افزار مربوطه رو هم دانلود کردم تا دوستان بطور آنلاین سیستمم رو بررسی کنن. حتی یه بار پیشنهاد دادم که از عملکرد موسم فیلم بگیرم ولی ظاهرا این حرفها مهم نبوده و بیشتر سواد بنده، یا اساتید فلسفه من مهم بوده یا بعضیم که دفاع از کومودو براشون از همه چی مهمتره ( حالا خوبه منم کومودو نصب دارم )

البته در بین پیشنهاد ها و راهکارها حرفای بسیار خوبی هم زده شد که اکثرش رو عمل کردم ولی بعضیش رو نمیتونستم. مثلا یه دوستی گفت لینوکس نصب کن. خب راستش من هیچ اطلاعاتی در مورد لینوکس ندارم و فکر کنم برام راحت تره باشه با موسم کنار بیام تا اینکه مهاجرتی چنین عجیب داشته باشم
بعضی دوستان هم پیشنهاداتی داشتن که نیاز به امکانات زیاد داشت. راستش من هیچ کیس در اختیار دیگه ای ندارم تا بتونم تک تک سخت افزارهام رو باش عوض کنم و تست کنم که مشکل از کجاست

بعضی دوستان هم سوختن سخت افزارهای منو به این بحث مرتبط میکنن. خب گاها آدم حس میکنه بعضی فقط میخوان یه نظر جدید داده باشن نه اینکه مشکل رو حل کنن. جز یک نفر اونم تازه امشب هیچکس نیومد بگه جریان اون کوکی که گذاشتم چیه. ظاهرا مهم نبود محتویات اون کوکی چیه. ولی مهم بود که من تاریخچه استفاده از کامپیوترم را بگم. اینکه هارد من سوخته بخاطر ویورسه ادد کلیکر نیست. بخاطر نوع استفادمه. بخاطر اینکه صدبار زدمش تو برق و کشیدمش ( استباه کردم ) کلا سیستم من شاید خوب جمع نشده باشه. این چه ربطی به عملکرد موس من داره؟
با اینکه من گفتم که صد جور ویندوز تا حالا نصب کردم دوستی میگه شاید از CD ویندوزت باشه. بعضی راهنمائی ها واقعا از فحش بدتره.
وقتی شما وارد تاپیکی با این عنوان میشی نباید مثلا از طرفت بپرسی آنتی ویروست آبدیت هست یا نه. خب این یعنی که طرف احتمال میده بنده ممکنه بدون اینکه کوچکترین اقدامی کرده باشم اومدم تاپیک زدم که آقا من عجیب ترین ویورس جهان رو دارم. خب تو رو خدا خودتون رو بذارید جای من. اگر من هم نباشم نیم من که هستم. متاسفانه بعضی کمک خواهی من رو به پای ضعف و زبونیم گرفتن( خواهشا 10 پست آخر رو ببینید )
بنظر من این جوونمردانه نیست
من یه تاپیک کم خواهی دیگم زدم که کسی کمک خاصی نکرد. خب این بده ولی بازم بهتر از اینه که بیان جوری برخورد کنن که توهیین آمیز باشه
من خودم همه کسانیکه تو بحث شرکت کردن رو تنکس دادم ولی واقعا اسم بعضی افراد رو تو قسمت تنکس بعضی حرفا دیدم خیلی ناراحت شدم
خصوصا اصلا از جناب الکساندر توقع نداشتم که حرف جناب jolan57 رو تنکس بده
ما زه یاران چشم یاری داشتیم
من به سفارش ایشون و یه دوست دیگه رفتم نرم افزار teamviewer رو گرفتم تا ایشون بطور آنلاین سیستمم رو بررسی کنه ولی ایشون میاد حرف کسیکه گفته تاپیک رو جمع کن ببر تو سخت افزار را تنکس میده
این چه معنی ای میده؟
منکه به دوستان گفتم بخاطر خودتون و افزایش علمتون هم شده این مساله رو جدی بررسی کنید. من 4 ساله این مشکل رو دارم و برام طبیعی شده. هدفم بیشتر شکل گیری یه بحث جدی بود چون خودم دوس دارم واقعا ببینم ریشه مشکلم کجاست
اگر کسی نمیخواد کمک کنه عیبی نداره ولی بعد از این همه حرف زدن من بیاد بگه جمع کن کاسه کوزت رو دیگه خیلی ناجوانمرادنس
هرکس فکر میکنه سخت افزاریه خب بیخیال شه
کسی مجبور نیس که نظر بده
جناب بت من که ظاهرا اینقد دلسوز نشون دادن اومدن حرفیکه خراب شدن سیستم من رو و ضعف بنیه مالیم در تهیه قطعات درجه یک رو به مسخره گرفته تنکس میزنه. خب این چه حرکتیه؟ منکه اینهمه از همه دوستان خصوصا جناب الکساندر و بت من تجلیل کردم. خب چکار کنم. من بچه جنوب شهرم. سالهاست پدرم هم ندارم. نمیتونم بهترین پاور یا مادربرد رو بخرم. و از دست دوم دوستام استفاده کردم. این چه ارتباطی به اد کلیک بودن موس من داره؟ آیا این روش کمک کردنه یا نوعی تحقیر و دست انداختن؟
اگر دلتون خنک میشه بگم اینقد آپارتمنمون هم کوچیکه که مادرم چند بار گفته سیستمم رو جمع کنم تا کمی فضا باز بشه
من واقعا امشب از سنخ کمک دوستان واقعا ناراحت شدم
دیگه اصلا نمیخوام هم کسی مشکلم رو حل کنه
هر کس نظری بده جوابش رو مودبانه و دقیق میدم ولی دیگه واقعا کمک نمیخوام
مرسی از همتون

kases
10-03-2012, 02:03
لطفا همه بخونن ( خطاب به همه است )
با سلام به همه دوستانی که در بحث مشارکت داشتن و احیانا نظر دادن یا ندادن
از اونجا که بعضی مسائل حاشیه ای تو بحثمون پیش اومد تصمیم گرفتم یه پست عمومی و خطاب به همه شما دوستان داشته باشم و یه سری حرفای مهم و اساسی رو یکجا با هم بگم

ببینید دوستان اکثر شما بخاطر پیچیدگی مساله دارید به این سمت میرید که مشکل سخت افزاریه
حتی یکی از دوستان با لحن عجیبی خواستار انتقال این بحث به بخش نرم افزار شد

ولی نمیدونم چرا حرفای کسیکه پشت یک سیستم نشسته و با همه وجودش درکش میکنه رو قبول نمیکنید؟
چرا شواهدی که اون ارائه میده را لحاظ نمیکنید؟
پست های آخر رو اگر کسی بخونه و تشکرهاشو ببینه متوجه میشه که ظاهرا دوستان از بنده شاکی هستن و بعضا میخوان لیسانس من رو هم زیر سوال ببرن یا بگن دروغگو هستم. شکر خدا تاپیک کمک خاستنم در زمینه برنامه نویسی موجوده و تو اونجا طبیعتا خودم رو کامل و قاعدتا صادقانه معرفی کردم

بعضی ها بگونه ای برخورد میکنن که انگار من سادیسم یا مازوخیست هستم و نمیخوام مشکلم حل شه
بعضی ها بگونه ای برخورد میکنن که انگار من هیچی از کامپیوتر نمیدونم. جالبه که حالا من کامپیوتر هم تدریس کردم و تو دوران خدمت خونه های نظامی ها میرفتم و سیستم هاشون را ردیف میکردم
من حتی مدتی تو کافی نت هم کار کردم!
به خدا منم از پشت کوه نیومدم
برادر من سال 71 تو دانشگاه علم و صنعت کامپیوتر تدریس میکرده
پس لطفا گمان نکنید با یه خدائی نکرده گاگول یا عقب مونده ذهنی طرفید
بله من حتی یک ساعت هم آموزش کامپیوتر ندیدم( پولش رو نداشتم )
اینو خودم هم تو پست هام گفتم
من کامپیوتر رو تجربی بلدم نه علمی و بین این دو خیلی فرقه
من خیلی از اصطلاحت رو بلد نیستم
من انگلیسیم کامل نیست
من فقط چیزهایی رو بلدم که تجربه کردم یا بطور پراکنده تو اینترنت خوندم
ولی مطمئنم از خیلی از کسائیکه تو این فارم هستن بیشتر با کامپیوتر کار کردم
من اولین بار سال 75 با کامپیوتر کار کردم( بازی کردم!)
البته بخاطر عدم توانائی مالی خودم سال 85 کامپیوتر خریدم و قبل از اون با سیستم های دیگران ور میرفتم
گفتن این حرفها شاید اول لازم نبود ولی الانکه بعضی دوستان بگونه ای تحقیر آمیز برخورد کردن لازم میومد

ببینید دوستان منطقا چهار حالت برای این مشکل میشه در نظر گرفت:
*نه سخت افزاری نه نرم افزاری
*سخت افزاری
*نرم افزاری
*هم سخت افزاری هم نرم افزاری

حالت اول رو کسی نگفته و فکر نمیکنم هم ممکن باشه
حالت دوم رو از بیشتر پستهای آخر میشه درک کرد
حالت سوم رو من بش تاکید دارم و سرم هم بره بازم میگم همینه
حالت چهارم یکی از دوستان مطرح کردن ولی خیلی بعید و غیر منطقیه که بگیم هم من یه ویروس دارم که عملکرد موسم رو گاها تحت تاثیر قرار میده هم که خود موس یا یه سخت افزار دیگه خراب کار میکنه

حالا دلایل من برای اینکه موضوع 100 درصد نرم افزاریه:
این دلایل دو دسته اند:
نوع الف دلایلی که فقط برای من قانع کنندس ولی برای شما نه
نوع ب دلایلی که برای شما هم قانع کنندس

الف 1 : من میدونم که چندین بار سخت افزارم رو تغییر دادم و این تغییر سخت افزار هیچ تاثیری در وضعیت کارکرد موسم نداشته
الف 2: من که دارم با موسم کار میکنم درک میکنم که موسم خراب نیست( میتونید بگید این حرفت غیر علمیه )

ب 1: سه نرم افزار امنیتی مشکلی بنام ادد کلیکر را تو سیستم من گزارش کردن
dr.web
smadav
arowax
حتی چندباری smadav در گزارشی که از وضع ریجستریم ارائه داد گفت که سرعت کلیک موس زیاده ( فکر کنم گفت باید 400 باشه و 700 شده )

ب 2: گاها در پوشه کوکی های من کوکی هایی به اسم ادد کلیکر و جدیدا فست کلیکر وجود داره

ب 3: هر نوع تغییر نرم افزاری رو عملکرد موس من اثر میذاره. مثلا محاله برنامه ای رو نصب یا حذف کنم که رو موسم اثر نذاره. گاها که خیلی مشکلم شدید میشه الکی یه برنامه رو نصب یا حذف میکنم. مثلا در آخرین و بدترین مورد سال 2012 وقتی برنامه NPC ( norton powefull cleaner ) رو نصب کردم موسم دیگه خیلی حالش بد شد و زورکی حرکت میکرد بگونه ایکه مجبور شدم ویندوزم را عوض کنم و گزارش همه اینها رو در پست های گذشتم به دوستان دادم

ب4 : هر چقد سیستم امنیتی کامپیوترم را قوی تر کنم "احتمال" عملکرد بهتر موسم بیشتره. ( محض اطلاع من معمولا شدیدترین و سختگیرانه ترین تنظیمات رو برای آنتی ویروس هام ست میکنم و حتی اگر به یک فایل سالم هم گیر بدن پاکش میکنم چون خیلی به این مساله اهمیت میدم )

خب ممکنه با همه این تفاسیر کسی بیاد و باز هم بحث سخت افزاری بودن رو مطرح کنه
من به چنین عزیزانی میگم که اول برای این 4 دلیل من ردی بیارن بعد بگن سخت افزاریه. و اگر بدون رد این 4 دلیل میخوان بگن سخت افزاریه بهتره بیخیال این بحث شن و میتونن از نفوذشون استفاده کنن تا مدیران و ناظران سایت را مجاب کنن که این بحث رو قفل یا حذف کنن

من تو تمام پست هاییکه دادم سعی کردم ذهن عزیزان رو متوجه مسائل نرم افزرایه سیستم بکنم ولی ظاهرا بعضی دوس ندارن بپذیرن. حتی من رفتم نرم افزار مربوطه رو هم دانلود کردم تا دوستان بطور آنلاین سیستمم رو بررسی کنن. حتی یه بار پیشنهاد دادم که از عملکرد موسم فیلم بگیرم ولی ظاهرا این حرفها مهم نبوده و بیشتر سواد بنده، یا اساتید فلسفه من مهم بوده یا بعضیم که دفاع از کومودو براشون از همه چی مهمتره ( حالا خوبه منم کومودو نصب دارم )

البته در بین پیشنهاد ها و راهکارها حرفای بسیار خوبی هم زده شد که اکثرش رو عمل کردم ولی بعضیش رو نمیتونستم. مثلا یه دوستی گفت لینوکس نصب کن. خب راستش من هیچ اطلاعاتی در مورد لینوکس ندارم و فکر کنم برام راحت تره باشه با موسم کنار بیام تا اینکه مهاجرتی چنین عجیب داشته باشم
بعضی دوستان هم پیشنهاداتی داشتن که نیاز به امکانات زیاد داشت. راستش من هیچ کیس در اختیار دیگه ای ندارم تا بتونم تک تک سخت افزارهام رو باش عوض کنم و تست کنم که مشکل از کجاست

بعضی دوستان هم سوختن سخت افزارهای منو به این بحث مرتبط میکنن. خب گاها آدم حس میکنه بعضی فقط میخوان یه نظر جدید داده باشن نه اینکه مشکل رو حل کنن. جز یک نفر اونم تازه امشب هیچکس نیومد بگه جریان اون کوکی که گذاشتم چیه. ظاهرا مهم نبود محتویات اون کوکی چیه. ولی مهم بود که من تاریخچه استفاده از کامپیوترم را بگم. اینکه هارد من سوخته بخاطر ویورسه ادد کلیکر نیست. بخاطر نوع استفادمه. بخاطر اینکه صدبار زدمش تو برق و کشیدمش ( استباه کردم ) کلا سیستم من شاید خوب جمع نشده باشه. این چه ربطی به عملکرد موس من داره؟
با اینکه من گفتم که صد جور ویندوز تا حالا نصب کردم دوستی میگه شاید از CD ویندوزت باشه. بعضی راهنمائی ها واقعا از فحش بدتره.
وقتی شما وارد تاپیکی با این عنوان میشی نباید مثلا از طرفت بپرسی آنتی ویروست آبدیت هست یا نه. خب این یعنی که طرف احتمال میده بنده ممکنه بدون اینکه کوچکترین اقدامی کرده باشم اومدم تاپیک زدم که آقا من عجیب ترین ویورس جهان رو دارم. خب تو رو خدا خودتون رو بذارید جای من. اگر من هم نباشم نیم من که هستم. متاسفانه بعضی کمک خواهی من رو به پای ضعف و زبونیم گرفتن( خواهشا 10 پست آخر رو ببینید )
بنظر من این جوونمردانه نیست
من یه تاپیک کم خواهی دیگم زدم که کسی کمک خاصی نکرد. خب این بده ولی بازم بهتر از اینه که بیان جوری برخورد کنن که توهیین آمیز باشه
من خودم همه کسانیکه تو بحث شرکت کردن رو تنکس دادم ولی واقعا اسم بعضی افراد رو تو قسمت تنکس بعضی حرفا دیدم خیلی ناراحت شدم
خصوصا اصلا از جناب الکساندر توقع نداشتم که حرف جناب jolan57 رو تنکس بده
ما زه یاران چشم یاری داشتیم
من به سفارش ایشون و یه دوست دیگه رفتم نرم افزار teamviewer رو گرفتم تا ایشون بطور آنلاین سیستمم رو بررسی کنه ولی ایشون میاد حرف کسیکه گفته تاپیک رو جمع کن ببر تو سخت افزار را تنکس میده
این چه معنی ای میده؟
منکه به دوستان گفتم بخاطر خودتون و افزایش علمتون هم شده این مساله رو جدی بررسی کنید. من 4 ساله این مشکل رو دارم و برام طبیعی شده. هدفم بیشتر شکل گیری یه بحث جدی بود چون خودم دوس دارم واقعا ببینم ریشه مشکلم کجاست
اگر کسی نمیخواد کمک کنه عیبی نداره ولی بعد از این همه حرف زدن من بیاد بگه جمع کن کاسه کوزت رو دیگه خیلی ناجوانمرادنس
هرکس فکر میکنه سخت افزاریه خب بیخیال شه
کسی مجبور نیس که نظر بده
جناب بت من که ظاهرا اینقد دلسوز نشون دادن اومدن حرفیکه خراب شدن سیستم من رو و ضعف بنیه مالیم در تهیه قطعات درجه یک رو به مسخره گرفته تنکس میزنه. خب این چه حرکتیه؟ منکه اینهمه از همه دوستان خصوصا جناب الکساندر و بت من تجلیل کردم. خب چکار کنم. من بچه جنوب شهرم. سالهاست پدرم هم ندارم. نمیتونم بهترین پاور یا مادربرد رو بخرم. و از دست دوم دوستام استفاده کردم. این چه ارتباطی به اد کلیک بودن موس من داره؟ آیا این روش کمک کردنه یا نوعی تحقیر و دست انداختن؟
اگر دلتون خنک میشه بگم اینقد آپارتمنمون هم کوچیکه که مادرم چند بار گفته سیستمم رو جمع کنم تا کمی فضا باز بشه
من واقعا امشب از سنخ کمک دوستان واقعا ناراحت شدم
دیگه اصلا نمیخوام هم کسی مشکلم رو حل کنه
هر کس نظری بده جوابش رو مودبانه و دقیق میدم ولی دیگه واقعا کمک نمیخوام
مرسی از همتون

چرا وقتی به شما پیام داده میشه برنامه TeamViewer نصب کنید تا دوستان کار بلد بیان سیستم شما رو بررسی کنن به کسی جواب نمیدین خود من ایدی یاهو بهتون دادم تا در یاهو کنفرانسی بزاریم با دیگر اساتید وسیستم شما رو بررسی کنیم چرا جواب نمیدین؟

shayan_tanha
10-03-2012, 02:05
گرامی اصراری بر اینکه اشکال سیستم شما در چه زمینه‏ای میتونه باشه نیست...همین الان در بخش سخت افزار من بدوستی پیشنهاد کردم مشکلش رو باید در اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنه. چون مشکلش بدافزار به نظر میرسید.
ما چیزی رو که به نظرمون میرسه بر اساس علم و تجربه تقدیم میکنیم. این شمایی که میتونی در راه حل مشکل بکار ببندی یا خیر.
با چند جمله نامنظم در انجمن‏ها افراد سعی میکنند مشکل بیان شده رو در ذهنشون ماژول بندی کنند وو براساس فرهنگ شیرینگ-عطش آموختن- و دست آخر انسانیتی ومحبتی هرچند کوچک مشکل کسی رو حل کنند.
شمایی که مشکلت رو بیان کردید که نباید جواب بدی دوست من باید توضیح بدی: روشن. شما هی میگی جواب بدم جواب بدم...
من تعجبم از لیست طویل اساتیدی که نوشتی ( و بعنوان یک دانشجو حیرت کردم اینهمه رییس دانشکده و فرد مهم! استاد مستقیم یک نفر باشند!) و از اونها نیآموختی که منظم بگی و جامع بیان کنی. فونت تیتر رو برای متن بکار نبری.در بحث فنی احساساتی نشی و...

و دست آخر اگر کسی هم اینجا به نتیجه ای میرسه که نه شما رو دیده نه سیستمتون رو ...بر اساس نوشتار شماست و : اگر هم بر فرض اشتباهست، شما به اشتباه انداختیش.
روزانه هزاران هزار نفر در انجمن ها کارشون راه میفته ، و بسیاری از افرادی که در تاپیک شما وقت گذاشتن و نظر دادن و تایپ کردن کار خیلی ها رو راه انداختند، شما هم میتونی بکار ببندی این نیرو عظیم رایگانرو.

بگذریم:

لیست سخت افزاری ساده ترین شکلش به این صورت بیان میشه:
برفرض)
مادربرد گیگا g41-es2l
سی پی یو core i7 - 1.5GB
پاور 45o گرین
و...
اگر بیان نرم افزاری شما هم به این بی دقتی بوده که...
من از سوالم هدفی داشتم و اون سنجش توان مصرفی سسیتم شما بود...که آخر هم نگفتید...

خیلی بعیده که بستن یک پروسس باعث آسیب سخت افزاری اونم به مادربرد بشه...میتونم بگم نامحتمله
اگر خواستید بررسیش میکنیم که چرا نمیشه.

1-شاید طرف اشتباه کرده! و در درجه بعد کجای مادربردتون سوخته ؟ چیپست اصلی؟ خازن ترکیده؟ ویا ...
2-شما حرف قبلیتون رو نقض کردید در پست های پیشین گفتید مک افی مادربرد و پاورم رو سوزوند. حالا بین این دو اتفاق فاصله چند ماهه(سوختن مادربرد و پاور ) قایل شدید. مشکل شما از خلال این جزییات(جزیی که چه عرض کنم) معلوم میشه.
خرید پاور دست دو هم یک اشتباه بزرگه

فرمودید من نباید جواب بدم بلکه باید توضیح بدم. هر چند نظر فارسی جمله نامفهمه ولی من میفهمم منظورتون را. منظورتون اینکه من مثه یه بیمار که میره پیش دکتر فقط باید سوالات رو جواب بدم و دخالتی در امر طبابت نکنم. ولی راستش نه من مثه اون بیماره آدم بی اطلاعیم نه شما مثه اون دکتره حاذق و ماهر. پس حق منه که ابراز نظر کنم.
اساتیدی که من گفتم اساتید شخص من نبودن بلکه اساتید دانشگاهمون بودن و به همه تدریس میکردن. من نمیدونم شما کجا درس خوندی ولی من لیسانس روزانه تهران هستم. البته باید بگم مدیر گروه ما چون خودش شاگرد علامه جعفری بود از بعضی نفوذهاش استفاده میکرد و اساتید عالی را می اورد. ضمنا دانشگاه ما دارای شرایط خاص دیگه ای هم بود که اساتید رو ترغیب میکرد اونجا هم تدریس کنن که چون نیاز به توضیح داره بیان نمیکنم.
شما براحتی توهین میکنی و من از اون راحت تر ازش میگذرم. من آدم بسیار دقیقی هستم و چندین و چند مقاله قوی هم از خودم دارم. شما نگران پراکنده گوئی من نباش. ضمنا اگر آدم باسوادی بودی که هستی میدونستی که هیچ فونتی فونت تیتر یا قلم عادی نیست بلکه اینها اعتباراتیس که ما لحاظ میکنیم. شما اینقد مستبدی که حتی میخوای بمن دیکته کنی که متنم را باید به چه سایزی منتشر کنم ( اصلا شاید ایراد از مرورگر شماست که تنظیمات را روی largest گذاشتید )
من تو بحث فنی !!! کجا احساساتی شدم؟ ( توجه کنید این صحبتها قبل از انتشار پست عمومی من گفته شده )
شما تو اغراق از فردوسی بزرگ هم پیشی گرفتی. گفتی روزانه هزاران هزار نفر مشکلشون تو این فارم ها حل میشه. بهتره یه نگاهی به تاپیک دیگر من که تو امضام ادرس دادم بندازی و ببینی که بعد یک هفته چند نفر به یه سوال ساده من جواب دادن

در مورد معرفی سخت افزار هم من خاستم توان سیستمم رو بگم و نیازی نمیدونم مثلا بگم مارک پاورم چیه. اصولا بنظرم ربطی نداره به بحث ما. شما میتونی برای پر کردن خلاء علمیت بحث رو ببری رو مسائلیکه بلدی ولی من اینجا نیومدن تا شما ازم بازجوئی کنی. اینکه مارک مادربرد من چیه چه ربطی به بحث ما داره؟ آخه خوش انصاف چرا اینقد منو حرس میدی؟
من نگفتم بسته پروسه باعث سوختن مادربردم شد. گفتم بمحضیکه زدم تسک منیجر باز شه فشار روی سیستم مضاعف شد و سیستم ترکید!
تو همون لحظه احتمالا پاور من دچار مشکل شده و مادربرد رو هم سوزونده. منم سیستمم رو بردم تعمیرگاه. اونها مادربرد رو بررسی کردن و گفتن سوخته ( نگفتن کجاش - اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم ) بعدم عوضش کردن ولی دیگه نفهمیدن که پاور ایراد پیدا کرده که مادربرد را سوزونده. خب من خونه اومدم و فهمیدم پاور هم ایراد داره. شما به دروغ بمن نسبت میدی که گفتم پاور چند ماه بعد سوخته. اخه این چه طرز کمک کردنه؟

تو رو هر کی میپرستی دیگه کمک( تویهن ) نکن. برو مشکل هزارهزار منهای یک نفر دیگه رو حل کن
مرسی

Arash4484
10-03-2012, 02:10
شایان گرامی...انگار بیش از همه کلام من شما را رنجانده بود.... چرا شما یک حرف ساده را میگیری و میپیچونی عزیز؟ یکبار دیگر هم گفتم دوست گرامی کسی که شما را نمیبینید..کسی حرف از تحصیلات و پول شماو یا دیگری نزد جز خود شما....من وظیفه دارم چیزی که در نظرم درت است را بگویم...من چه گفتم که شما بر حسب توهین به وضع مالی میگذاری...
دوست من : شما میلیونر شما متوسط...اینکه شما چهاربار پاور خربدی ضعف مالی نیست ، اشتباه در خرید است...این حرفها چیست که میزنی؟

چیزیکه نمیدانیم باید بپرسیم نه تهمت بزنیم!چرا من سوال مهم و بدیهی سوختن سخت افزارها را مطرح کردم؟
چون طبیعی نیست یک سیستم چهار بار پاور و یک بار مادربردش با دلایل نرم افزاری(بگفته خودشما) بسوزد. وقابل توجیه است که شاید موضوع ماوس شما از باری روی سوکت‏ها باشد. والسلام. شاید درست شاید غلط.

خیر. بنده گفتم شاید سیستم شما آلوده به بدافزار است، ولی مشکل ماوس از آن نیست.

یک نظر: چرا این تاپیک با همه جدل دارد؟
چون هر راهی را شما در همان پست اول بستی...همه نرم افزارها را چک کردی...همه سویتهای امنیتی را تست کردی...همه روش‏ها وراه ها را رفتی و اصولا سوالی انگار نیست، فقط میگویی این هست. در مقابل زوایای نگاه تازه به مساله هم بشدت موضع منفی داری.

از این که بحث را منظم کردی بسیار عالی بود. به نظر من هم اگر قوانین انجمن اجازه میدهد و کسی مایل است بررسی از راه دور بخصوص با team viewer از بهترین گزینه‏ها است.

shayan_tanha
10-03-2012, 02:11
چرا وقتی به شما پیام داده میشه برنامه TeamViewer نصب کنید تا دوستان کار بلد بیان سیستم شما رو بررسی کنن به کسی جواب نمیدین خود من ایدی یاهو بهتون دادم تا در یاهو کنفرانسی بزاریم با دیگر اساتید وسیستم شما رو بررسی کنیم چرا جواب نمیدین؟

اولا بمن گفتن برنامه رو دانلود کن. جناب "بت من" گفت احتمالا 5 شنبه یا جمعه خبرت میکنم. خب منکه زور نمیتونم بکنم ایشون رو. ایشون داره لطف میکنه. هر وقتم خودش بگه من آمادم. دانلود teamveiwer مترو تهران نیست که صد سال بکشه. وقتی ایشون گفتن منم رفتم گرفتم. شمام لطف داشتید و فرمودید بیام یاهو مسنجر. منم از شما ممنونم ولی این مساله رو شما همین امشب فرمودید. و هنوز من فرصت نکردم. ضمنا من حتی مسنجر رو نصب کردم ولی خب همونطورکه میدونید یاهو مسنجر با بعضی سرویس های ADSL مشکل داره و نمیشه لاگین کرد. خصوصا اگر از IDM استفاده بشه ( ربطش چیه نمیدونم ) منم نمیتونم لاگین شم و گفتم سر فرصت این مساله رو حل میکنم. ضمنا من دیگه از اساتیدی که شما فرمودید کمکی نمیخوام. بفرمائید کسای دیگه رو راهنمائی کنید

Arash4484
10-03-2012, 02:23
زمانی که پست قبلی را دادم این پست گستاخانه رو ندیده بودم.

در مورد معرفی سخت افزار هم من خاستم توان سیستمم رو بگم و نیازی نمیدونم مثلا بگم مارک پاورم چیه. اصولا بنظرم ربطی نداره به بحث ما. شما میتونی برای پر کردن خلاء علمیت بحث رو ببری رو مسائلیکه بلدی ولی من اینجا نیومدن تا شما ازم بازجوئی کنی. اینکه مارک مادربرد من چیه چه ربطی به بحث ما داره؟ آخه خوش انصاف چرا اینقد منو حرس میدی؟

یک نفس عمیق بکش مارک پاور با واتش(توانش) متفاوته . حرص هم نخور

شما تو اغراق از فردوسی بزرگ هم پیشی گرفتی. گفتی روزانه هزاران هزار نفر مشکلشون تو این فارم ها حل میشه. بهتره یه نگاهی به تاپیک دیگر من که تو امضام ادرس دادم بندازی و ببینی که بعد یک هفته چند نفر به یه سوال ساده من جواب دادن

من ضعیف گفتم باید میگفتم ده ها هزار نفر...یکم حلوتر از میزت رو ببین.

فرمودید من نباید جواب بدم بلکه باید توضیح بدم. هر چند نظر فارسی جمله نامفهمه ولی من میفهمم منظورتون را. منظورتون اینکه من مثه یه بیمار که میره پیش دکتر فقط باید سوالات رو جواب بدم و دخالتی در امر طبابت نکنم.
خیر این رو نگفتم. ولی شما نمیتونی قبل از توضیح مشکلت پاسخگویی کنی

شما به دروغ بمن نسبت میدی که گفتم پاور چند ماه بعد سوخته. اخه این چه طرز کمک کردنه؟
این تناقض واقعیتی بود در گفتار شما...باز هم دروغ میگوید

اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم
عجب

ولی راستش نه من مثه اون بیماره آدم بی اطلاعیم نه شما مثه اون دکتره حاذق و ماهر
من نمیدونم شما کجا درس خوندی ولی من لیسانس روزانه تهران هستم.
شما براحتی توهین میکنی و من از اون راحت تر ازش میگذرم. من آدم بسیار دقیقی هستم و چندین و چند مقاله قوی هم از خودم دارم. شما نگران پراکنده گوئی من نباش. ضمنا اگر آدم باسوادی بودی که هستی میدونستی که هیچ فونتی فونت تیتر یا قلم عادی نیست بلکه اینها اعتباراتیس که ما لحاظ میکنیم. شما اینقد مستبدی که حتی میخوای بمن دیکته کنی که متنم را باید به چه سایزی منتشر کنم ( اصلا شاید ایراد از مرورگر شماست که تنظیمات را روی largest گذاشتید )
تو همون لحظه احتمالا پاور من دچار مشکل شده و مادربرد رو هم سوزونده. منم سیستمم رو بردم تعمیرگاه. اونها مادربرد رو بررسی کردن و گفتن سوخته ( نگفتن کجاش - اعتقادی به تعمیر مادربرد ندارم ) بعدم عوضش کردن ولی دیگه نفهمیدن که پاور ایراد پیدا کرده که مادربرد را سوزونده. خب من خونه اومدم و فهمیدم پاور هم ایراد داره.
من تو بحث فنی !!!
کجا احساساتی شدم؟

چه عرض کنم.
لابد نزدیکت بودم تمایل به درگیری فیزیکی داشتی ...پنج جا ناسزا و دشنام دادی ...چهار جا ادعا کردی...کلام هرکس نشانگر جایی است که در آن آموخته...

shayan_tanha
10-03-2012, 02:24
شایان گرامی...انگار بیش از همه کلام من شما را رنجانده بود.... چرا شما یک حرف ساده را میگیری و میپیچونی عزیز؟ یکبار دیگر هم گفتم دوست گرامی کسی که شما را نمیبینید..کسی حرف از تحصیلات و پول شماو یا دیگری نزد جز خود شما....من وظیفه دارم چیزی که در نظرم درت است را بگویم...من چه گفتم که شما بر حسب توهین به وضع مالی میگذاری...
دوست من : شما میلیونر شما متوسط...اینکه شما چهاربار پاور خربدی ضعف مالی نیست ، اشتباه در خرید است...این حرفها چیست که میزنی؟

چیزیکه نمیدانیم باید بپرسیم نه تهمت بزنیم!چرا من سوال مهم و بدیهی سوختن سخت افزارها را مطرح کردم؟
چون طبیعی نیست یک سیستم چهار بار پاور و یک بار مادربردش با دلایل نرم افزاری(بگفته خودشما) بسوزد. وقابل توجیه است که شاید موضوع ماوس شما از باری روی سوکت‏ها باشد. والسلام. شاید درست شاید غلط.

خیر. بنده گفتم شاید سیستم شما آلوده به بدافزار است، ولی مشکل ماوس از آن نیست.

یک نظر: چرا این تاپیک با همه جدل دارد؟
چون هر راهی را شما در همان پست اول بستی...همه نرم افزارها را چک کردی...همه سویتهای امنیتی را تست کردی...همه روش‏ها وراه ها را رفتی و اصولا سوالی انگار نیست، فقط میگویی این هست. در مقابل زوایای نگاه تازه به مساله هم بشدت موضع منفی داری.

از این که بحث را منظم کردی بسیار عالی بود. به نظر من هم اگر قوانین انجمن اجازه میدهد و کسی مایل است بررسی از راه دور بخصوص با team viewer از بهترین گزینه‏ها است.

دوست عزیز فقط شما که نیستی. بهتره حرف مابقی دوستان و تنکس هاشون رو هم ببینی. ضمنا من پاور نخریدم بلکه از دیگران گرفتم. ایراد از اون پاورها هم فقط نیست. سیستم من قدیمه شده. اسپیکرش برق رو از مادربرد میگیره. فن سی پیوم عملکرد بدی داره ( صدا و سرعت ) سیستم من 24 ساعت روشنه. خب طبیعیه که خراب بشه. هر چند که بازم میگم وسیله برفی شانسیه. یهو خوب در میاد یهو بد. قبول دارم که تلفات سیستم من بالاس ولی وقتی میری بازار میگی ارزونترین را بده طبیعیه دیگه. برادر بزرگ من دو سال پیش سیستم جمع کرد یک ملیون و چهارصد هزار. خب طبیعیه که سیستم من مثه اون نخواهد بود. مال من گازوئیلی حساب میشه ولی هر چی که هست کار منو راه میندازه و هیچ الترناتیوی هم براش ندارم. بهر حال همه چی هم ok بود من میگم مشکل نرم افزاریه و ربطی به مادربرد و پاور نداره

این تاپیک با همه جدل نداره. من خودم تو بین دوستام و فامیل شاخ کامپیوترم. ولی این مشکل زدم زمین و متواضعانه از دیگران کمک خاستم. بقیه هم فعلا گردن کشی میکنن و چون سیستم زیر دستشون نیس راحت منو متهم میکنن چون نمیپذیرن شاید ایراد از سواد اونها باشه. دوستی که بسیار محترم هست میگه پد موست رو عوض کن. خب طبیعتا من با چنین آدمی دچار برخورد خواهم شد. و اگر اون بخواد بگه خیلی چیز حالیشه و من یه علوم انسانیه بدرد نخورم طبیعتا دچار مشکل میشیم
یه علتی که میبینی بحث ها منظم نیست اینه که من کار با قسمت نقل قول کردن رو خوب بلد نیستم. وگرنه تو زمینه نگارش لاقال علوم انسانی ها از فنی ها سر هستن چون بهرحال ماها بیشتر هنرمون تو فکر و قلممونه

shayan_tanha
10-03-2012, 02:40
زمانی که پست قبلی را دادم این پست گستاخانه رو ندیده بودم.

یک نفس عمیق بکش مارک پاور با واتش(توانش) متفاوته . حرص هم نخور

من ضعیف گفتم باید میگفتم ده ها هزار نفر...یکم حلوتر از میزت رو ببین.

خیر این رو نگفتم. ولی شما نمیتونی قبل از توضیح مشکلت پاسخگویی کنی

این تناقض واقعیتی بود در گفتار شما...باز هم دروغ میگوید

عجب

چه عرض کنم.
لابد نزدیکت بودم تمایل به درگیری فیزیکی داشتی ...پنج جا ناسزا و دشنام دادی ...چهار جا ادعا کردی...کلام هرکس نشانگر جایی است که در آن آموخته...

جالبه که پست منو گستاخانه دونستید ولی اینهمه تاخت و تازیکه دوستان بمن داشتن رو نادیده میگیرید و میگید من تو بحث فنی احساساتی شدم
من میدونم که مارک پاور با توان مصرفیش فرق داره ولی اگر شما به معرفی ای که خودتون ارائه دادید دقت کنید میبینید که مارک پاورتون رو هم گفتید و ضمنا مارک مادربرد و از من خاستید اینطوری معرفی کنم. احتمالا اگر این بحث با شما ادامه پیدا میکرد ( که مطمئنم دیگه شما جوابی نخواهید داشت که ادامه پیدا کنه ) از من شماره کفشم را هم بپرسید.
جالبه که حتی بعد از اصلاح سخنتون بازم میگید روزانه ده ها هزار نفر تو این فارم ها مشکلشون حل میشه. اصولا کل پست هاییکه تو یک روز تو تمام فروم های فارسی زبان زده میشه ده ها هزار تا نیست که بخواد مشکل ده ها هزار نفر رو حل کنه.

من از شما میخوام که سند این حرفت رو که من گفتم پاورم چند ماه بعد از مادربردم سوخته را بیاری. شما واقعا شاهکاری
شما اگر اینجا پیش من بودی اصولا دلت نمیومد اینطور شدید بمن بتازی چون موسم را میدادم دستت و حتی نمیتونستی مای کامپیوتر را باز کنی. بعد میرفتی خونتون و موس خودت را میاوردی ولی بازم میدیدی حل نشد. بعد سیستم رو یه فول اسکن میکردی و به تنظیمات موس و ویندوز نگاه میکردی. بعد من یهو مسنجر را ریمو میکردم و موس را میدادم دستت . بعد میدی که موس درست شد. بعد یه نرم افزار دیگه میدادم نصب کنی و میدی موس خاب شد. بعدم زورکی مجبورت میکردم جواب پست کسی رو که گفته پد موست را عوض کن یا بگو چرا مادربردت سوخته را بدی تا بفهمی من دارم چی میکشم. آخرشم بوست میکردم و میگفتم اینقد راحت به شخصیت کسی حمله نکن. فقط تو نیستی که میفهمی. بقیه هم عقل و شعور دارن

Arash4484
10-03-2012, 02:50
آخرشم بوست میکردم و میگفتم اینقد راحت به شخصیت کسی حمله نکن.

پسر خوب ! مشکل از شماست که شخصیتت رو پیوند دادی به ماوست و علت عیبش

اصولا کل پست هاییکه تو یک روز تو تمام فروم های فارسی زبان زده میشه ده ها هزار تا نیست که بخواد مشکل ده ها هزار نفر رو حل کنه.
حالا چرا فقط فارسی؟ باشه اصلا فارسی...باشه اصلا فقط پی سی...در این فروم روزی میانگین 2000 پست داده میشود
تاپيک ها: 501,469, پست ها: 6,569,091, کاربران: 860,693

اگر شما به معرفی ای که خودتون ارائه دادید دقت کنید میبینید که مارک پاورتون رو هم گفتید و ضمنا مارک مادربرد و از من خاستید اینطوری معرفی کنم.

مشخصات سیستم من نبود-من پشت لپتاپم الان..مثال بود...هزار چراغ دارد و بیراهه میرود...

احتمالا اگر این بحث با شما ادامه پیدا میکرد ( که مطمئنم دیگه شما جوابی نخواهید داشت که ادامه پیدا کنه )
باشه

shayan_tanha
10-03-2012, 03:08
پسر خوب ! مشکل از شماست که شخصیتت رو پیوند دادی به ماوست و علت عیبش

حالا چرا فقط فارسی؟ باشه اصلا فارسی...باشه اصلا فقط پی سی...در این فروم روزی میانگین 2000 پست داده میشود
تاپيک ها: 501,469, پست ها: 6,569,091, کاربران: 860,693

مشخصات سیستم من نبود-من پشت لپتاپم الان..مثال بود...هزار چراغ دارد و بیراهه میرود...

باشه

ممنونم که خاستید کمک کنید ولی خب هرکاری آداب خودش رو داره. اگر دوس دارید کل کل کنیم من آمادم ولی اینجا نه چون تاپیک خراب میشه و مطمئنم بعضیا دوس دارن یه جوری این تاپیک رو خرابش کنن و حتی ببندنش

لطفا برای دیدن مباحث اصلی به صفحه 6 بازگردید. متشکرم

*Batman*
10-03-2012, 05:17
با سلام.
تاپیک به طور موقت بسته میشه و تمامی پستهای نامرتبط و غیر مفید حذف خواهند شد.
از همه شما عزیزان خواهش میکنم از این پس مسائل حاشیه ای را در این تاپیک علنی نکنید، از بحث اصلی تاپیک خارج نشید و فقط روی حل مشکل تمرکز کنید.
در صورت مشاهده بحثهای غیر مرتبط یا درگیری های لفظی ، کاربر یا کاربران خاطی اخطار دریافت خواهند کرد.
باتشکر.

wordist
10-03-2012, 16:55
تاپيك در حال بررسي ......

شايان عزيز اين پست رو بدون توجه به خوندن تاپيك اينجا ميذارم و هنوز هيچ پستي رو مطالعه نكردم و تصميمي نگرفتم

ولي بهتر هست كه آواتار و امضاتون رو در همون حالت معقول بذاريد و نكات حاشيه ساز رو تا بررسي نهايي تاپيك توسط بنده از امضا و اواتارتون برداريد

پايدار باشين

wordist
11-03-2012, 09:13
سلام دوستان

پس از حدود دو ساعت بررسي كامل و جامع تاپيك اين پست رو ميزنم

- بيشتر بحثهايي كه در تاپيك بود در جهت علمي حركت ميكرد ولي متاسفانه در صفحات آخر به بحثهاي انحرافي كشيده شده كه علت بسته شدن تاپيك همين ميتونه باشه

- متاسفانه همونطور كه آرش عزيز در پست 77 گفتن زننده تاپيك با پيوند شخصيت به عيب سيستم مبحث رو پيچيده ميكنه و اين باعث و باني انحراف تاپيك هست

- از حق نگذريم كه برخي از پستهاي دوستان ميتونست بهتر باشه و بحث رو به حاشيه نكشونه كه البته در قياس با پستهاي زننده تاپيك قابل اغماض هست

- متاسفانه زننده تاپيك خودشون رو درباره اين مشكل عقل كل ميدونن و تنها و تنها برا اين نظر استوار هستن كه ايراد نرم افزاري هست و بس ؛ و با استناد به دو تا كوكي همه چي رو ميخوان پيش ببرن كه اين از علتهاي عدم پيشرفت و انحراف تاپيك هست

- نوع حرف زدن زننده تاپيك در بسياري از پستها عجولانه و خارج از آرامش هست و اين خود دليلي مضاعفي ميشه بر انحراف مباحث تاپيك

در كل مباحثي كه انجام شده توهين واضح و آشكار خاصي توش مشاهده نميشه كه قابليت اخطار داشته باشه و اين جور بحثها و صحبتها در اغلب تاپيكها و بين اكثر كاربراني كه كمي روي اعصاب خودشون تسلط كافي ندارن مشاهده ميشه

پيشنهادم اينه كه اگه كسي ميخوادبه اين دوستمون كمك كنه مرحله به مرحله پيش بره تا تناقض گوييهايي كه در اين تاپيك پيش اومده ديگه پيش نياد

كسي كه مشكلي داره از راه حلهاي ارائه شده توسط دوستان استفاده ميكنه و گزارش ميده كه فلان كارو كردم و فلان اتفاق افتاد بر خلاف رويه اين تاپيك كه ايشون فقط با صحنه سازي از سيستم خودش قصد داره القا كنه كه مشكل بسيار عجيب هست و لاينحل (هرچند ممكنه واقعا اينطور باشه) و بدون توجه به حرفهاي دوستان ديگه فقط و فقط اين صحنه سازي رو به شيوه هاي مختلف ادامه ميده

در آخر دوستان اگه صلاح ميدونن و پاسخ و راه حلي مد نظر دارن سريعتر اقدام كنن تا بنده باتوجه به توهينهايي كه ايشون در پيغام خصوصي به بنده كردن و همچنين بخاطر درج مسائل بي ربط و بيهوده در امضا و مشخصات شون از خجالتشون در بيام

+
خواهش ميكنم دوستان در اين مورد و موارد مشابه ديگه آرامش خودشون در لحن كلام و نوع برخوردهاي مجازي حفظ كنن

موفق باشين

SuffEr
11-03-2012, 14:28
با توجه به تعویض ویندوز و هارد دیسک، 100% مطمئن باشید که ویروس ندارید چون ویروس جای خاصی جز هارد و رم نداره و مثلا نمیره تو آی سی مادر بورد قایم بشه که اگه حتی اونجا هم قایم شده باشه شما که مادر بوردتون رو عوض کردید!! و همچنین هیچ ویروسی 4 سال پیش در جهان ساخته نشده که امروز آنتی ویروسها نتونن بگیرنش. پس خیالت رو راحت میکنم که داستانهای هزار و یک شب از ویروس برای خودتان و دیگران نگویید. توصیه میکنم در سخت افزارهای دیگرتان دنبال مشکل باشید.

oumadam
12-03-2012, 18:21
با توجه به تعویض ویندوز و هارد دیسک، 100% مطمئن باشید که ویروس ندارید چون ویروس جای خاصی جز هارد و رم نداره و مثلا نمیره تو آی سی مادر بورد قایم بشه که اگه حتی اونجا هم قایم شده باشه شما که مادر بوردتون رو عوض کردید!! و همچنین هیچ ویروسی 4 سال پیش در جهان ساخته نشده که امروز آنتی ویروسها نتونن بگیرنش. پس خیالت رو راحت میکنم که داستانهای هزار و یک شب از ویروس برای خودتان و دیگران نگویید. توصیه میکنم در سخت افزارهای دیگرتان دنبال مشکل باشید.

میشه بفرمائید این بنده خدا کدوم سخت افزار رو عوض کنه؟
موس(امتحانی)، پاور، هارد و مادربرد عوض شده
ضمنا بنظرم واژه داستان هزار و یک شب عبارت درستی نباشه
خیلی از دوستان وقتشون رو صرف کمک به این بنده خدا کردن و اگر فرض بگیریم اینها داشتان بوده خب توهین به این عزیزان حساب میشه

oumadam
13-03-2012, 03:31
سلام
من شنیدم بعضی قسمت های هارد اصولا قابل دسترس برای آنتی ویورس ها نیست!
آیا این درسته؟
ممکنه مشکل این بنده خدا مربوط به این مساله باشه؟

*Dongfang Bubai*
13-03-2012, 17:39
شاید این ویروس از اون دسته ویروسایی که خودشو انکریپت میکنه تا شناسایی نشه ؟

*Dongfang Bubai*
13-03-2012, 17:59
سلام
من شنیدم بعضی قسمت های هارد اصولا قابل دسترس برای آنتی ویورس ها نیست!
آیا این درسته؟
ممکنه مشکل این بنده خدا مربوط به این مساله باشه؟

خوب اگه راهکاری دارید بگید شاید مشکل ایشون حل بشه و ماهم استفاده کنیم

oumadam
13-03-2012, 18:49
خوب اگه راهکاری دارید بگید شاید مشکل ایشون حل بشه و ماهم استفاده کنیم

سلام به همه
خوشحالم که بالاخره پستم تائید شد
از کسی هم که پستم رو تائید کرد ممنونم

راستش راهکارها همه گفته شده و انجام هم شده ولی میدونید مشکل کجاست؟ گاهی وقتها انسان بخاطر بی دقتی وقتی یه کاری رو انجام میده همه شرایط لازم رو فراهم نمیکنه
مثلا عرض میکنم تو مباحث شیمی خوندیم که فقط و فقط وقتی نتیجه یک آزمایش معتبره که در شرایط استاندارد ( آزمایشگاهی ) باشه و فقط و فقط یک عامل متغیر داشته باشیم. مثلا اگر تو یه آزمایش هم دما عوض شه هم مثلا چگالی یک ماده دیگه اون آزمایش معتبر نیست. در مورد این مشکل هم فکر میکنم چون هیچوقت بطور سیستمی مساله بررسی نشده و بیشتر بر حسب اتفاقات تغییرات صورت گرفته لذا نمیشه با اطمینان گفت که فلان تغییر بی نتیجه بوده
بهرحال بنظر من تنها کسی که میتونه این مشکل رو حل کنه کسیه که پشت اون نشسته. حتی دکترها هم میگن تلفنی طبابت نمیکنیم. پس بنظرم یه مقدار سخته که موضوعی در این حد از پیچیدگی ظاهری را بدون کار کردن با خود سیستم حل کرد

SevenCity
21-03-2012, 13:01
تمام صفحات رو نخوندم اما چند سال پیش فکر میکنم با چنین مشکلی برخورد کردم
1-زننده تایپیک از dvd ها و cd های لرد یا پرند یا گردو یا mrt استفاده میکنند؟ پیشنهاد: کلا همشو بریز دور
2- آیا اطلاع دارید که شبیه اون صدای موس عوض شدن صفحات فولدر یا پیج هم هست؟ و احتمالا اگر در پیشزمینه ویندوز خودتون از مسنجری مثل پلتاک یا بیلوکس یا حتی یاهو استفاده میکنید ارتباط ieرو با نت قطع کنید با فایروال یا با اینترنت اپشن کلا ------ سرور نامبر الکی بدید تا صفحات تبلیغاتی مسنجرها از کار بیفتن

oumadam
21-03-2012, 15:30
تمام صفحات رو نخوندم اما چند سال پیش فکر میکنم با چنین مشکلی برخورد کردم
1-زننده تایپیک از dvd ها و cd های لرد یا پرند یا گردو یا mrt استفاده میکنند؟ پیشنهاد: کلا همشو بریز دور
2- آیا اطلاع دارید که شبیه اون صدای موس عوض شدن صفحات فولدر یا پیج هم هست؟ و احتمالا اگر در پیشزمینه ویندوز خودتون از مسنجری مثل پلتاک یا بیلوکس یا حتی یاهو استفاده میکنید ارتباط ieرو با نت قطع کنید با فایروال یا با اینترنت اپشن کلا ------ سرور نامبر الکی بدید تا صفحات تبلیغاتی مسنجرها از کار بیفتن

سلام دوست عزیز
مرسی بابت توجهتون
از این سی دی ها که گفتید استفاده نمیکنم
این جمله را نفهمیدم: "آیا اطلاع دارید که شبیه اون صدای موس عوض شدن صفحات فولدر یا پیج هم هست؟"
از مسنجر استفاده نمیکنم
مرسی

0o1
06-04-2012, 14:32
عجب تاپیک عجیبی .
هارد عوض شد ، مادربورد عوض شد ، موس عوض شد ،رم عوض شد ، سی دی ویندوز بارها عوض شد ،همه آنتی ویروسهاو همه ورژن هاشون.... ، 4 سال گذشت و ویروس هنوز هست .
آیا ما با نسل جدیدی از ویروسهای کامیپوتری مواجه هستیم؟
آیا ویروسهایی هستند که از خلا بوجود می آیند و در خلا زنده می مانند؟
آیا اصولا ما با یک ویروس طرف هستیم؟
آیا ما سرکاریم؟
آیا...

0o1
06-04-2012, 14:50
من چنتا "آیا" یادم اومد.

آیا ممکنه داخل یه درایور سخت افزاری در حین نصب ،ویروس نهفته باشه؟مثلا درایور مانیتور(چون عوض نشده) درایور گرافیک و یا درایور کیبورد و یا قطعات جانبی غیر معمول مثل کارت تی وی ویا کارت صدا و پرینتر، اسکنر و ... که اینجا ازشون نامی برده نشده ؟
آیا کس دیگری از این سیستم استفاده می کنه؟
آیا سیستم عضو شبکه داخلیه؟یا سیستم دیگه ای به اون وصله؟
آیا نرم افزارهای جانبی که معمولا افراد انواع خاصی از اونها رو نصب می کنن منشا ویروسن؟
سیستم در محیط safemode هم تست شده ؟
سیستم قرنطینه شده؟یعنی
مثلا من در برخورد با این مشکلها اول فقط ویندوز نصب میکنم .دو سه روزی میبینم مشکل داره؟ بعد درایورها یکی یکی تست میشن.برای هر درایور جداگانه زمان تست باید گذاشته بشه. اگه درایورها مشکل نداشتن .نوبت نرمافزار های جانبی میرسه. اونها رو هم یکی یکی تست میکنم وبعد اگه مشکل از اینا نبود ، تازه به نت وصل میشم. الگوی استفاده از وب سایت ها هم برای افراد فرق داره. مثلا من از موقعی که به اینترنت وصل شدم به سایت پی سی ورلد میام برای مثال گفتم. اینهم خیلی مهمه.
دوستمون که ظاهرا در غیبت اجباری بسر می برن ولی امیدوارم بخونه شاید کمکی بشه.

MichaelQwerty
06-04-2012, 19:08
سلام
سیستمم من هم این بد افزار رو از طریق zonealarm spyware شناسایی میکرد و هر وقت که پاکش میکرد بعد از مدتی پدیدار میشد
خودم فکر می کنم از یه سایت وارد سیستمم شده باشه ولی چیز مهمی ظاهرا نبود

اسطقس
12-11-2012, 14:44
عجب تاپیک عجیبی .
هارد عوض شد ، مادربورد عوض شد ، موس عوض شد ،رم عوض شد ، سی دی ویندوز بارها عوض شد ،همه آنتی ویروسهاو همه ورژن هاشون.... ، 4 سال گذشت و ویروس هنوز هست .
آیا ما با نسل جدیدی از ویروسهای کامیپوتری مواجه هستیم؟
آیا ویروسهایی هستند که از خلا بوجود می آیند و در خلا زنده می مانند؟
آیا اصولا ما با یک ویروس طرف هستیم؟
آیا ما سرکاریم؟
آیا...

من چنتا "آیا" یادم اومد.

آیا ممکنه داخل یه درایور سخت افزاری در حین نصب ،ویروس نهفته باشه؟مثلا درایور مانیتور(چون عوض نشده) درایور گرافیک و یا درایور کیبورد و یا قطعات جانبی غیر معمول مثل کارت تی وی ویا کارت صدا و پرینتر، اسکنر و ... که اینجا ازشون نامی برده نشده ؟
آیا کس دیگری از این سیستم استفاده می کنه؟
آیا سیستم عضو شبکه داخلیه؟یا سیستم دیگه ای به اون وصله؟
آیا نرم افزارهای جانبی که معمولا افراد انواع خاصی از اونها رو نصب می کنن منشا ویروسن؟
سیستم در محیط safemode هم تست شده ؟
سیستم قرنطینه شده؟یعنی
مثلا من در برخورد با این مشکلها اول فقط ویندوز نصب میکنم .دو سه روزی میبینم مشکل داره؟ بعد درایورها یکی یکی تست میشن.برای هر درایور جداگانه زمان تست باید گذاشته بشه. اگه درایورها مشکل نداشتن .نوبت نرمافزار های جانبی میرسه. اونها رو هم یکی یکی تست میکنم وبعد اگه مشکل از اینا نبود ، تازه به نت وصل میشم. الگوی استفاده از وب سایت ها هم برای افراد فرق داره. مثلا من از موقعی که به اینترنت وصل شدم به سایت پی سی ورلد میام برای مثال گفتم. اینهم خیلی مهمه.
دوستمون که ظاهرا در غیبت اجباری بسر می برن ولی امیدوارم بخونه شاید کمکی بشه.

سلام دوست عزیز
من همون بنده خدام که بن شدم!
راستش من الان خودم هم مثه دوستانی که در گذشته فرمودند به خودم دارم تلقین میکنم مشکل از موسه نه ویروس. ولی بهرحال هنوز متوجه نشدم پس چرا آنتی ویروس های که گفتم هنوز هم یک کوکی بنام addclicker تو سیستمم پیدا میکنن.

Mr.New
28-10-2013, 00:14
اقا راه حل ساده
هر فایلی رو که مشکوکی رو بفرست برای شرکت های انتی یوروسی بزرگ توضیح بده مشکلاتت رو اونا کارشون اینه
بهت میگن مشکلت چیه
ویروس باشه به دیتا بیسشون اضافه میکنن