مشاهده نسخه کامل
: مشکل با سیستم
سلام
سیستم ما جدیدا وقتی روشن میکنی و میاد تو ویندوز چند دقیقه کار کنی
یک حالت مثل ری استارت میشه صفحه خاموش میشه
با این تفاوت که دیگه سیستم بالا نمیاد و باید از دکمه ری استارت کنی
ویندوز عوض کردم و در طول ویندوز عوض کردن حتی یک بار هم خاموش نشد
اما میری تو ویندوز و کار کنی یک دقیقه بعد این حالت پیش میاد
دمای سی پی یو نرمال و ماکسیمم 40 میشه گرافیم هم دماش 50 هست و جی فورس 9500 هست
:41: کمک
سلام
سیستم ما جدیدا وقتی روشن میکنی و میاد تو ویندوز چند دقیقه کار کنی
یک حالت مثل ری استارت میشه صفحه خاموش میشه
با این تفاوت که دیگه سیستم بالا نمیاد و باید از دکمه ری استارت کنی
ویندوز عوض کردم و در طول ویندوز عوض کردن حتی یک بار هم خاموش نشد
اما میری تو ویندوز و کار کنی یک دقیقه بعد این حالت پیش میاد
دمای سی پی یو نرمال و ماکسیمم 40 میشه گرافیم هم دماش 50 هست و جی فورس 9500 هست
:41: کمک
یعنی حین کار تصویر میپره ؟
یعنی حین کار تصویر میپره ؟
سلام
چند ساعت اول بعد از مثلا 10 دقیقه تصویر مرفت
الان بعد داز ماکسیمم یک دقیقه
در حین نصب ویندوز یک بار هم خاموش نشد
ببنید اوایل فکر کردم ری استارت مشه اما دیدم هر چی صبر کنی که سیستم بالا نمیاد
اما دقت که کردم فکر کنم فکر کنم مانیتور رو خاموش میکنه و باید از دکمه ری استارت پائین کیس استفاده کرد
ess_1362
04-03-2012, 13:02
این مورد بعلت ناپایداری یا تداخل IRQ بوجود میاد
ناپایداری : یعنی به علت کاهش جریان در مدار یکی از قطعات یا یکی از قسمت ها یا اتصال کوتاه پیش میاد بطور مثال وقتی سیستم خودم را تحت اورکلاک سنگین قرار میدم و یک ابزار جانبی را به front usb اتصال میدم دقیقا همچین حالتی پیش میاد که علتش غیر فعال کردن spread spectrum از درون بایاس هست
تداخل IRQ : یعنی یکی از نرم افزار ها یا ترجیحا نرم افزارهای مرتبط با سخت افزار که معمولا بر روی شیار های توسعه نصب شدن چنین حالتی اتفاق می افته
تصویر داره میپره اولین کار نصب مجدد ویندوز و آپدیت درایور گرافیک است درست نشد
باید کابل دیتا و مانتیور و کابل برق مانیتور چک بشه چک بشه
اگه موارد بالا درست بود باید برین سراغ گرافیک اسلاتشو عوض کنید و با یگ گرافیک دیگه تست کنید درست نشد درآخر چک کردن پاور سیستم
آخه من ویندوز نصب کردم یک بار هم خاموش نکرد مانیتور رو
امام وقتی ویندوز نصب کردم
ده ثانیه بعد از اینکه واردویندوزم میشه میزنه مانیتور رو خاموش میکنه
حالا کارهایی که گفتید انجام میدم نتیجه اعلام میککنم
کلا یک مانیتور دیگر رااوردم
باز مانیتور رو خاموش کرد و سیستم روشن می ماند
کلا یک مانیتور دیگر رااوردم
باز مانیتور رو خاموش کرد و سیستم روشن می ماند
پس موارد دیگرو چک کنید ......
پس چرا در حالت سیف مود و نصب ویندوز خاموش نمیشود؟
پس چرا در حالت سیف مود و نصب ویندوز خاموش نمیشود؟
شما پست منو خوندین ؟
درایور گرافیک رو که من بهش اشاره کردم چی ؟
تنظیمات گرافیک ؟
شما پست منو خوندین ؟
درایور گرافیک رو که من بهش اشاره کردم چی ؟
تنظیمات گرافیک ؟
درایور گرافیک نصب هست
راستی یک چیزی
من تا وقتی که درایو رو نصب نکردم و نبردم صفحه رو داخل 1024*768 مشکلی نبود
تا بردم به این مورد ها خاموش میشه مانتیور
بله خواندم پست شما را
خب نمیزاره ما تنظیمات رو دستکاری کنم یک دقیقه بعد خاموش میشه مایتور
درایور گرافیک نصب هست
راستی یک چیزی
من تا وقتی که درایو رو نصب نکردم و نبردم صفحه رو داخل 1024*768 مشکلی نبود
تا بردم به این مورد ها خاموش میشه مانتیور
بله خواندم پست شما را
خب نمیزاره ما تنظیمات رو دستکاری کنم یک دقیقه بعد خاموش میشه مایتور
درایور مانیتور رو نصب کنید و آخرین ورزن درایور رو هم نصب کنید و رو ریزولیشن پایین تر تست کنید رفرش ریت رو هم کم کنید
اگه بازم اینطور شد بهتره گرافیک روی یه سیستم دیگه چک بشه تا معلو.م بشه مشکل از کجاست
سلام
گرافیک دادم رفیقم
روی سیستمش گذاشت و سالم بود
مانیتور و گرافیک سالم هست با این حساب
چه رو چک کنم؟
سلام
گرافیک دادم رفیقم
روی سیستمش گذاشت و سالم بود
مانیتور و گرافیک سالم هست با این حساب
چه رو چک کنم؟
گرافیک رو که رو سیستم دوستتون گذاشتین درایور شو هم رو سیستمش نصب کردین ؟
گرافیک رو که رو سیستم دوستتون گذاشتین درایور شو هم رو سیستمش نصب کردین ؟
نه این بنده خدا این چیزها بلد نیست و سی دی تو خونه ما هست
نه این بنده خدا این چیزها بلد نیست و سی دی تو خونه ما هست
خوب باید درایور نصب بشه تا بشه فهمید مشکل داره یا نه تا درایور نصب نشه که نمیشه نظر داد وگرنه بدون نصب درایور هم رو سیستم شما درست بوده و تصویر میداده ببرید رو اون سیستم خودتون درایور شو نصب کنید ببینید تصویر میره یا نه اگه اینطور نشد موارد دیگرو بررسی میکنیم
با آخرین ورزن درایور هم چک بشه
خوب باید درایور نصب بشه تا بشه فهمید مشکل داره یا نه تا درایور نصب نشه که نمیشه نظر داد وگرنه بدون نصب درایور هم رو سیستم شما درست بوده و تصویر میداده ببرید رو اون سیستم خودتون درایور شو نصب کنید ببینید تصویر میره یا نه اگه اینطور نشد موارد دیگرو بررسی میکنیم
با آخرین ورزن درایور هم چک بشه
اگر با نصب درایو ر تصویر پرید و مانیتور خاموش شد یعنی مشکل از چیه//؟
یا مشکل از درایور است یا خود گرافیک
در مواردی ضعیف بودن پاور بعضی اوقات از تنظیمات مانیتور و خود گرافیک هم است که اگر در سیستم دیگه هم همینطور بشه که به این علت ها مربوط نیست
سلام
گرافیک خودم رو گذاشتم روی سیتسم رفیقم و بدون مشکل کار کرد حتی درایور ش هم نصب کردم .
رفتم پاور
پاور سیستم رفیقم انداختم رو سیستم خودم و مانیتور خاموش کرد
رفتم رم رفیقم گذاشتم سیستم خودم
بازم مانیتور خاموش کرد
ویندوز هم عوض کردم
مانیتور هم اون سری چک کردم سالم بود
چی رو چک کنم؟ :18:
مینتور و گرافیک و پاور ورم تا حالا تست شده و طاهرا سالمه
زدم کل هارد رو پاک کردم و ویندوز نصب کردم برای 10 دقیقه خوب بود باز مانیتور خاموش کرد
زدم کل هارد رو پاک کردم و ویندوز نصب کردم برای 10 دقیقه خوب بود باز مانیتور خاموش کرد
درکیس چیزی اتصال بدنه نداره ؟
سیستمون رو کلا از کیس در بیارین و به صورت open air چک کنید قبلش بایوس مین رو دیفالت کنید
سلام
زدم بایوس رو آپدیت کردم و بعد از چندین وقت
15 دقیقه کار کرد.ولی نامرد دوباره مانیتور رو خاموش کرد
سلام
زدم بایوس رو آپدیت کردم و بعد از چندین وقت
15 دقیقه کار کرد.ولی نامرد دوباره مانیتور رو خاموش کرد
به صورت open air جک کردین ؟
به صورت open air جک کردین ؟
سلام
ویندوز 7 نصب کردم باز مانیتور خاموش کرد
نه راستش شک دارم به مادربورد
احتمال بسیار قوی مادربورد تعطیل شده
چون گرافیک روی سیستم رفیقم سالم کار کرد.
سلام
ویندوز 7 نصب کردم باز مانیتور خاموش کرد
نه راستش شک دارم به مادربورد
احتمال بسیار قوی مادربورد تعطیل شده
چون گرافیک روی سیستم رفیقم سالم کار کرد.
خوب به صورت open air چک کنید !!
خوب به صورت open air چک کنید !!
بلد نیستم و نمیدانم چطور هست اینکار و مادربورد و گرافیک دیگری در اختیار ندارم :41:
sara_program
17-03-2012, 21:16
سی پی یو شما سالمه؟ لق نیست؟ خمیر سیلیکونش ذوب نشده؟ دورش کم نیست؟ صدای بد چرخیدن فن از کیستون نمیاد. باید درباره cpu و فن کارت گرافیم کاملا مطمئن بشید.
سی پی یو شما سالمه؟ لق نیست؟ خمیر سیلیکونش ذوب نشده؟ دورش کم نیست؟ صدای بد چرخیدن فن از کیستون نمیاد. باید درباره cpu و فن کارت گرافیم کاملا مطمئن بشید.
مشکل از مادربورد هست....
والا خمیر سیلیکون اطلاعی ندارم میشه لینکی بدهید مطالعه و چک کنم
صدای از فن سی پی یو نه
اما گرافیک خاک گرفته بود فوتش کردم جدیدا یک صدایی اول روشن شدن میده بعد نمیده و مشکل نداره اما با اینحال رو سیستم رفیقم بدون مشکل کار کرد
sara_program
17-03-2012, 23:50
اشکال از فن کارت گرافیکتونه. به علت وجود گرد و خاک، خوب نمیچرخه و تعداد دورش کم شده. باید فن رو روغن کاری کنید. بلدید؟
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
اهان حواسم نبود. روی سیستم رفیقتون کار کرده.
خمیر سیلیکون ماده ی خنک کننده cpu هستش. بین cpu و فن قرار داره. فن cpu رو بردارید. خمیری سفید رنگ باید بین فن و cpu باشه. اگه پودر شده باشه اشکال از همین جاست.
اشکال از فن کارت گرافیکتونه. به علت وجود گرد و خاک، خوب نمیچرخه و تعداد دورش کم شده. باید فن رو روغن کاری کنید. بلدید؟
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
اهان حواسم نبود. روی سیستم رفیقتون کار کرده.
خمیر سیلیکون ماده ی خنک کننده cpu هستش. بین cpu و فن قرار داره. فن cpu رو بردارید. خمیری سفید رنگ باید بین فن و cpu باشه. اگه پودر شده باشه اشکال از همین جاست.
دمای سی پی یو ولی نرماله
sara_program
18-03-2012, 00:09
یک پیشنهاد. تک تک اجزای سیستمتون مثل پاور، رم، سی پی یو رو با سیستم دوستتون امتحان کنید.
ولی من بازم میگم عیب از سی پی یو هستش
راستی وقتی پاور، خازنش باد کرده باشه یا سوخته باشه، اهم زیادی به سی پی یو میره و باعث میشه سی پی یو خوب کار نکنه. ایکاش سیستمتون پیشم بود. تا حالا سیستمی رو نشده که تعمیر نکرده باشم شکر خدا.
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
بازم میگم cpu یا لق می زنه یا داغ میکنه. خلاصه هر چی هست از cpu هستش. مورد اینطوری زیاد داشتم. cpu رو خمیر سیلیکون زدم و فن cpu را روغن کاری کردم و محکم جا زدم. مثل بنز کار کرده.
یک پیشنهاد. تک تک اجزای سیستمتون مثل پاور، رم، سی پی یو رو با سیستم دوستتون امتحان کنید.
ولی من بازم میگم عیب از سی پی یو هستش
راستی وقتی پاور، خازنش باد کرده باشه یا سوخته باشه، اهم زیادی به سی پی یو میره و باعث میشه سی پی یو خوب کار نکنه. ایکاش سیستمتون پیشم بود. تا حالا سیستمی رو نشده که تعمیر نکرده باشم شکر خدا.
---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
بازم میگم cpu یا لق می زنه یا داغ میکنه. خلاصه هر چی هست از cpu هستش. مورد اینطوری زیاد داشتم. cpu رو خمیر سیلیکون زدم و فن cpu را روغن کاری کردم و محکم جا زدم. مثل بنز کار کرده.
پس چرا تو نصب ویندوز یا وقتی درایور کارت گرافیک روش نصب نیست خوب کار میکنه
پاور و رم و هارد رفیقم رو انداختم رو این سیتسم باز خاموش کرد مانیتور رو
به صورت openیعنی قطعمات کامل باز بشه و بیرون کیس بسته بشه و بیرون از کیس تست بشه
به صورت openیعنی قطعمات کامل باز بشه و بیرون کیس بسته بشه و بیرون از کیس تست بشه
سیستم به صورت open تست کردم.
همه قطعات جز سی دی رم رو اوردم بیرون و تست کردم و بدون مشکل کار کرد. در ویندوز 7 و بدون نصب گرافیک
بعد سیستم رو داخل کیس بستم و روشن کردم 5 دقیقه بعد خاموش کرد مانیتور رو
جریان چیه؟
سیستم به صورت open تست کردم.
همه قطعات جز سی دی رم رو اوردم بیرون و تست کردم و بدون مشکل کار کرد. در ویندوز 7 و بدون نصب گرافیک
بعد سیستم رو داخل کیس بستم و روشن کردم 5 دقیقه بعد خاموش کرد مانیتور رو
جریان چیه؟
والا من به دو تا چیز شک دارم :
یکی screen refresh rate هست که البته mehrdad mm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قبل از من اشاره کرده بود ولی مسنکه زیاد جدی نگرفتی . با انواع و اقسام refresh rate ها سیستم رو تست کن .
مورد دوم هم که شک دارم کابل اتصال مانیتور به کارت گرافیکت هست (حالا فرقی نمیکنه دیجیتال باشه با آنالوگ) .
احیانا با بایوس کارت گرافیک از طریق nibitor و ... ور نرفتی که ؟ یا سیستم رو اورکلاک نکردی که ؟
در نهایت دما و مقادیر دیگه ی کارت گرافیک رو با GPUZ تست کن و اگه تمام موارد بالا که گفتم درست بود ، احتمالا بافر کارت گرافیکت مشکل داره که این مشکل با زیر 20 هزار تومن درست میشه . شاید با ریبال کردن چیپ گرافیک هم مشکلت حل شه که اون رو هم بهتره بدی بیرون انجام بدن . احتمال ضعیف شدن پاور خیلی کمه .
راستی مشخصات قطعات سیستمت + عمری که ازشون گذشته رو هم بگی بد نیست .
اگه سيستم به صوورت open درست كار ميكنه و داخل كيس تصوير ميره اين ميتونه به خاطر يك اتصال بدنه باشه كه بايد چك بشه
در حالت open حتما درايور نصب باشه و با درايور نصب شده چك بشه
اگه سيستم به صوورت open درست كار ميكنه و داخل كيس تصوير ميره اين ميتونه به خاطر يك اتصال بدنه باشه كه بايد چك بشه
در حالت open حتما درايور نصب باشه و با درايور نصب شده چك بشه
والا تو ین ویندوز 7 یو اس بی فلش کار نمیکنه و نتونستم راهش بندازم
اما همین بدون نصب درایور در داخل کیس خاموش میشه اما همین وضع در خارج کیس سالم هست و کار میده
این اتصال کوتاه چطور رفع میشه/؟
loveglance90
22-03-2012, 22:23
دوست عزیز اگه درست متوجه شده باشم این کارا رو بکن
1-لق نبودن سی پی یو
2-پاور رو چک کن
3-مادر برد رو از روی کیس باز کن و روی میز(روی موکت یا فرش نه!!!)روشن کن
اگه بازم خاموشی داشتی و مادر بردت حدودا واسه 1-2 سال پیش است که همینطوره احتمالا خازن های اکترولیتی روی مین برد رو چک کن یه علامت بعلاوه روی خازن است که اگه خراب باشه بیرون زده(بر امده شده)که باید همش عوض بشه
90 در صد علل خاموشی ناگهانی خازن های مدار مجتمع است
sara_program
25-03-2012, 17:07
اگه سيستمتون خارج از كيس درست كار ميكنه اشكال از كيستونه. احتمالأ كيستون برق داره. دست بذاريد ببينيد برق داره يا نه. كيستون بهتره كه كنار لوله آهني مثل لوله گاز نباشه.
شما جاي كيستون را كلأ عوض كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نه. اگر نشد كيستون رو عوض يا تعمير كنيد. منظورم فقط كيسه، جدا از مادربرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.