مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ مهندسی سبک اما قدرتمند
سلام دوستان،
یه لپ تاپ برای کار با نرم افزارهای مهندسی مکانیک نیاز دارم، بودجه حدودا 1,200 .
لطفا با توجه به توضیحات زیر پیشنهاد بدید:
1- حتما زیر 2 کیلو باشه
2- کاملا کم صدا باشه
3- 13 اینچ و یا حداکثر 14 اینچ باشه
4- کیبرد مناسب و کیفیت صفحه نمایش برام مهم هستند
5- کیفیت بالای ساخت با حداقل آمار خرابی
خودم به سایت Asus که سر زدم گزینه های (سری U) مناسبی دیدم اما گویا مدلهای خوبش تو بازار ایران نیست
لطفا در این دو زمینه راهنماییم کنید:
سوال 1- به نظرتون مدل های جدیدتر مثل U44SG یا U36SD اصلا به ایران میاند؟ مثلا تا کی؟
سوال 2- پیشنهادات مناسب دیگه تون رو لطفا بفرمایید
با تشکر فراوان
Mr.Mazmamfi
03-03-2012, 23:02
سوال 1- به نظرتون مدل های جدیدتر مثل U44SG یا U36SD اصلا به ایران میاند؟ مثلا تا کی؟
سلام.
مدل U36 SD وارد ایران شده ، ولی تک و توک به بازار عرضه شده ، چون مدل U36 JC در انبارهاشون هست و برای اینکه اول اونو بفروشن مدل U36 SD رو رونه ی بازار نکردن !!!
سوال 2- پیشنهادات مناسب دیگه تون رو لطفا بفرمایید
ببین رفیق ، بودجه ی شما کمه ، وگرنه بهترین مدل هارو تو سری های U از برند ایسوس میتونستیم پیدا کنیم .
من خودم تا این بودجه مدل های :
3750 از برند ایسر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و 3350 از برند دل :
و مدل Z370 از برند لنوو :
رو پیشنهاد میدم .
در ضمن از لپ تاپ 13 اینچ توقع صدای زیاد نداشته باشید .
موفق باشید .
سلام.
مدل U36 SD وارد ایران شده ، ولی تک و توک به بازار عرضه شده ، چون مدل U36 JC در انبارهاشون هست و برای اینکه اول اونو بفروشن مدل U36 SD رو رونه ی بازار نکردن !!!
سلام، ممنون از پاسختون
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه، سعی میکنم برم دنبالش بگردم
در کل میخواستم بدونم سری U از Asus پیشنهاد میشه؟ که تو این سری دنبال مورد مناسب بگردم؟
در ضمن از لپ تاپ 13 اینچ توقع صدای زیاد نداشته باشید .
منظورتون از این مورد رو دقیقا متوجه نشدم، مشکل رزولوشنه فقط؟
در ضمن من حداکثر 14 اینچ رو میخوام چون از لپ تاپ های با سایز بزرگ و سنگین اصلا خوشم نمیاد
بابت موارد دیگه ای که پیشنهاد کردید متشکرم اما هیچکدوم رو در مقایسه با U36 نپسندیدم
با تشکر مجدد
Mr.Mazmamfi
04-03-2012, 23:44
سلام، ممنون از پاسختون
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه، سعی میکنم برم دنبالش بگردم
در کل میخواستم بدونم سری U از Asus پیشنهاد میشه؟ که تو این سری دنبال مورد مناسب بگردم؟
بله سریه U پیشنهاد میشه که تو اون ها هم 13 اینچ هایی که داریم U36 SD و U36 JC و U30 SD هست .
نکته ای که اینجا وجود داره اینه که U30 SD با توجه به 13 اینچ بودن وزنش حدود 2.2 هست !!!! ( برای 13 اینچ زیاده )
کلا سریه U تو بازار کم پیدا میشه ، و الان به دلیل کم شدن قیمتشون هم خیلی بالا رفته .
البته این موضوع رو هم بگم که سری های بامبو هم وارد بازار شده که خیلی خوشگله و قیمتشون حدود 1650 هست .
منظورتون از این مورد رو دقیقا متوجه نشدم، مشکل رزولوشنه فقط؟
وا . . . . من کی حرفی از رزولیشن زدم که شما داری در مورد رزولیشن میپرسی ؟؟؟؟
من گفتم صدای اسپیکرهاش ضعیفه و نباید توقع زیادی داشته باشی ، کلا سریه U و سبک این جوریه . همین !!!
در ضمن من حداکثر 14 اینچ رو میخوام چون از لپ تاپ های با سایز بزرگ و سنگین اصلا خوشم نمیاد
خب من هم مدل های 13 اینچ رو پیشنهاد دادم .
اگر از سریه 14 اینچ ایسوس میخوایی باید بری سراغ مدل های U4xx .
OK ?
بابت موارد دیگه ای که پیشنهاد کردید متشکرم اما هیچکدوم رو در مقایسه با U36 نپسندیدم
درسته ، این سری واقعا ارزش خرید بالایی داره ، و همین الانش رفیقم گفته یه دونه براش بخرم .
همین چند ساعت پیش هم به همکارم تو پایتخت زنگیدم گفت اصلا U36 SD پیدا نمیشه و مدل U36 JC هم حدود 1450 تومنه .
واقعا انقدر اوضاع خراب شده که با 1500 پول دادن برای لپ تاپ باز هم نمیتونی سندی بریج بخری !!! :41:
یه جورایی اگر میدنستیم بعد عید قیمت ها چجوری میشه ، ارزش صبر کردن داشت ، چون وقتی جنس تو بازار کم میشه ، هر کی هر قیمتی که دوست داره میفروشه ، و الان چنین شرایطی بر بازار حکم فرما شده .
و . . . .
موفق باشید .
خیلی ممنون که انقدر وقت میزارید و جواب سوالارو کامل میدید
JC که تا یه ماه پیش 250 تومن از اینی که شما گفتی پایین تر بود !! شنیده بودم گرون شده ولی فکر نمیکردم انقدر !!
بهرحال من فردا یه سر میرم پایتخت + ایران (شایدم رضا) تا ببینم اوضاع چجوریه
اگه اینجوری که شما میگی باشه مجبورم بیشتر صبر کنم تا ببینم کی جنس میاد به بازار
امیدوارم اینبار هم خوش شانس باشم :20:
متناسب با این مشخصاتی که شما می خواید ایم مدل ها رو پیشنهاد می کنم
samsung 350U2A-a01/2
asus u36
acer TM8481G
Mr.Mazmamfi
05-03-2012, 00:15
خیلی ممنون که انقدر وقت میزارید و جواب سوالارو کامل میدید
JC که تا یه ماه پیش 250 تومن از اینی که شما گفتی پایین تر بود !! شنیده بودم گرون شده ولی فکر نمیکردم انقدر !!
بهرحال من فردا یه سر میرم پایتخت + ایران (شایدم رضا) تا ببینم اوضاع چجوریه
امیدوارم اینبار هم خوش شانس باشم :20:
خواهش میکنم .
بله همین طور افزایش قیمت داشت ، شاید براتون قابل باور نباشه ، افزایش قیمت همینطور ادامه خواهد داشت .
ولی بحث اصلی اینه که آیا این گرونی های حال حاضر به خاطر قحطیه بعضی از مدل هاس یا بخاطر .... هست ؟ !!!
اگر به خاطر قحطی باشه ، آدم وایسه سری جدید لپ تاپ ها وارد بازار بشه و اون موقع خرید کنه !!!
شما برو یه سر بزن ، ولی برای آمار گرفتن برو ، هدفت خرید نباشه .
اگه اینجوری که شما میگی باشه مجبورم بیشتر صبر کنم تا ببینم کی جنس میاد به بازار
وضعیت یه جوری شده ، به جای اینکه ما لپ تاپ مورد نظرمون رو انتتخاب کنیم ، بازار لپ تاپ مارو انتخاب میکنه !!!
همش جبر !!! هم صبر میکیم ، هم مدل مورد نظر رو نمیخریم ، وهم گرون میخریم !!!
موفق باشید .
دوست عزیر اگه ممکنه یه مدلم به من پیشنهاد بدید تا 1800 برای کارهای مهندسی و برنامه نویسی می خوام و صد البته سبک باشه و کیفیت بالا.
Mr.Mazmamfi
05-03-2012, 09:53
دوست عزیر اگه ممکنه یه مدلم به من پیشنهاد بدید تا 1800 برای کارهای مهندسی و برنامه نویسی می خوام و صد البته سبک باشه و کیفیت بالا.
چند اینچ میخواهید ؟
13-14 هرچی که به نظرتون خوبه
Mr.Mazmamfi
05-03-2012, 10:30
13-14 هرچی که به نظرتون خوبه
برای برنامه نویسی معمولا زیر 14 اینچ توصیه نمیشه و 13 اینچ ها کار آدم رو سخت میکنن .
میتونی از سریه U برند ایسوس برداری که سبک هم باشه .
ولی من این مدل هارو پیشنهاد میدم .
از برند ایسوس مدل های K43 SA و N43 SL :
این یه اکسترنال ریویو از N43 :
واینم مدل 15 اینچش که دقیقا شبیه همونه ( من باب عکس هاش گذاشتم ) :
اگر هم از سریه U خواستی ، باید از U4xx بخری ، یعنی U40 SD و U46 SV :
و
میتونی گزینه ی specifications رو بزنی و مشخصات دقیق ترشو ببینی .
متاسفانه این مدلهای U فقط core i5 داره ، که شما شاید با افزایش یه مقدار کمی بودجه میتونید core i7 رو بخرید .
اینم مشخصات N43 (بیشتر به وزنش دقت کنید ) :
موفق باشید .
امروز همه مراکز خرید معتبر تهران رو گشتم از پایتخت گرفته تا رضا و ایران و پارسیان
از سری U تقریبا خبری نیست، مدلهای مختلفش به ندرت گیر میاد اما U30SD تقریبا بیشتر وجود داشت
U36JC هم تک و توک پیدا میشه اما با قیمت های خیلی پرت
نمیدونم چیکار کنم... تو این رنج و به با این ظاهر زیبا مورد دیگه ای فکر نمیکنم وجود داشته باشه
شاید منم منتظر بشم تا اردیبهشت که هم قیمت ها منطقی تر بشه هم جنس ها اتقدر کمیاب نباشند
Mr.Mazmamfi
06-03-2012, 18:19
شاید منم منتظر بشم تا اردیبهشت که هم قیمت ها منطقی تر بشه هم جنس ها اتقدر کمیاب نباشند
بعید مدونم قیمت ها منطقی تر بشه ، ولی وایستادن تا اون موقع یه مزیت داره و اونم اینه که مدلی که بر طبق میلتون هست رو میخرید ، حتی اگر باز هم گرون بشه .
بعید مدونم قیمت ها منطقی تر بشه ، ولی وایستادن تا اون موقع یه مزیت داره و اونم اینه که مدلی که بر طبق میلتون هست رو میخرید ، حتی اگر باز هم گرون بشه .
دقیقا مساله همینه چون اینکه قیمت ها پایین بیاد یا بیشتر بشه اصلا مشخص نیست
تنها مزیت همینه که لااقل مثل الان کمبود در بازار وجود نداره..
یه سوال : به نظرتون U44SG کی وارد بازار ایران میشه؟ چون به نظر میاد تعدادی از اون وارد بازار جهانی شده
Mr.Mazmamfi
06-03-2012, 22:44
دقیقا مساله همینه چون اینکه قیمت ها پایین بیاد یا بیشتر بشه اصلا مشخص نیست
تنها مزیت همینه که لااقل مثل الان کمبود در بازار وجود نداره..
یه سوال : به نظرتون U44SG کی وارد بازار ایران میشه؟ چون به نظر میاد تعدادی از اون وارد بازار جهانی شده
عشقیه ، هر موقع ببینن که رو مدلی میتونن سود بیشتری کنن ، واردش میکنن .
ولی احتمال داره بعد عید وارد کنن ، چون :
1 - جنس هاشون تموم شده و باید جنس وارد بازار کنن ، پس چه بهتر که مدل جدید وارد کنن و تنوع گرایی کنن .
2 - گرافیک این مدل 610 هست که از لحاظ قدرت فرق آنچنانی با 520 نداره ولی چون عددش افزایش پیدا کرده ، میتونه کاربران رو گول بزنه :27:
اینم مشخصاتش :
na_apple
23-04-2012, 22:33
سلام. میخواستم خواهش کنم در مورد انتخاب لپ تاپی با این ویژگی ها به منم کمک کنید :
واسه ی برنامه نویسی و کارهای فتو شاپ و دیدن فیلم می خوام .
ترجیحا" سبک باشه.
چشم رو اذیت نکنه (زود خسته نکنه)
عمر و کارکرد باطریش خوب باشه
زود هنگ نکنه و سرعتش خوب باشه
بتونم در کنار os خود لپ تاپ از لینوکس هم کنارش نصب و استفاده کنم .
بودجه ای که می تونم کنار بذارم هم حداکثر تا 1/300 هست
مدل یا مدل های پیشنهادی تون چی هست ؟
با این شرایط میتونم به بدنه ی محکم و ظاهر زیبا فکر کنم ؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.