PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اگه بایوس خراب بشه راهی هست؟

reza41
03-03-2012, 19:28
سلام
من یه مادربرد دارم ام اس آی. AMD ساپورت هست.
وقتی روشن میکنم سیستم رو سیستم بوت نمیشه یعنی نه بوقی میزنه و نه چیزی میاد روی صفحه مونیتور. به نظر مشکل از بایوس میاد چون رم رو تست کردم. حتی وقتی رم رو هم درمیارم بازم هیچ بوق خطایی نمی زنه.
خمیر سی پی رو هم عوض کردم ولی مشکل هست.
به نظرتون راهی هست یا باید بی خیال مادر برد بشم؟

khelane
04-03-2012, 15:49
اگه همه قطعات رو تست کردی باید مینبورد رو به یه تعمیرکار ببری و بایوس رو اپگرید کنی که باید بایوس رو برداره و با پروگرامر پروگرام کنه از نو مشکل حل نشد احتمالا از جای دیگه هست

Ramin987
13-03-2012, 11:53
دوستان عزیز یه سوال!
اینکه لازمه من بایوس مادربردمو آپدیت کنم؟
چون یه برنامه Asus Update دارم که کارش آپدیت بایوس هست اگه ضرورتی داره که آپدیت کنم اگر نه هم که به قول معروف سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
چیکار کنم به نظرتون؟

t-38
13-03-2012, 12:30
دوستان عزیز یه سوال!
اینکه لازمه من بایوس مادربردمو آپدیت کنم؟
چون یه برنامه Asus Update دارم که کارش آپدیت بایوس هست اگه ضرورتی داره که آپدیت کنم اگر نه هم که به قول معروف سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن!
چیکار کنم به نظرتون؟
ابدیت بایوس معمولا برای ساپورت مدل های جدید cpu و رم و گرافیک است و اگر سیستم شما مشکلی نداره

اصلا نیازی به این کار نیست .

Lord_theOne
31-03-2012, 10:28
سیستم اصلا بوت نمیشه؟
قطعاتت رو تک تک باید تست کنی با یک قطعه دیگر

reza41
14-04-2012, 22:33
سیستم اصلا بوت نمیشه؟
قطعاتت رو تک تک باید تست کنی با یک قطعه دیگر

داداش مشکل از چیپست مادربردمه که رفته تعطیلات. دیگه بی خیال مادر برد شدم. قطعات دیگه هم تست کردم همه سالمن.

rezaabbaspour
20-04-2012, 10:45
داداش مشکل از چیپست مادربردمه که رفته تعطیلات. دیگه بی خیال مادر برد شدم. قطعات دیگه هم تست کردم همه سالمن.

فن سی پو را دربیار و سیستمو روشن کن و دست روی سی پو بزار اگر داغ کند چیپ هایت مشکلی ندارن
اگر سی پو داغ نکند و کاملا خنک بماند ایراد از چیپ و یا مدار تغذیه سی پی یو هست
در نظر اول نمیشه گفت که چیپ خرابه
خرابی S.B در صورتی هست که کاملا داغ کند و دستو بسوزوند و یا اینکه کاملا خنک باشد که در صورتی خنکی ایراد باز هم تنها بخود چیپ برنمیگردد مدار smd اطراف چیپ نیز ممکنه ایراد داشته باشد
که بازم اگر مادربردت باارزش باشد چیپ جنوبی ارزش تعویض دارد
اما نورث بریدج اگر کاملا خنک باشد و ایراد از اس ام دی های اطراف چیپ نباشد خود چیپ شمالی رفته و تعویض و گیر آوردن چیپ هم تقریبا ممکن نیست
ولی اونم با بی جی آی ریبال ممکنه جواب بده و اگر هم ریبال کردن جوابی نداد با بی جی آی ریورک قابل تعویضه
موفق باشید

s@daf
15-06-2012, 12:53
سلام دوستان

من با ی سیستمی مواجه شدم که بایوسش بالا نمیاد یعنی وقتی دکمه رو میزنی که بره بایوس ی صفحه سیاه میاد که بالاش ی خط میاد که داره چشمک میزنه.البته مال یکی از دوستامه من خود سیستم رو ندیدم پیشنهاد در آوردن باتری رو هم کردم ولی درست نشده. مدل مادربردشم نمیدونم ولی مال شرکت گیگا هست.راه حلی واس مشکل منم هست؟

ببخشید اگه سوالو جای نامناسب زدم.هنوز تازه واردم و نخواستم تاپیک جداگونه ای واس مشکلم بزنم.:wub:

EXTREME
15-06-2012, 13:01
سلام دوستان

من با ی سیستمی مواجه شدم که بایوسش بالا نمیاد یعنی وقتی دکمه رو میزنی که بره بایوس ی صفحه سیاه میاد که بالاش ی خط میاد که داره چشمک میزنه.البته مال یکی از دوستامه من خود سیستم رو ندیدم پیشنهاد در آوردن باتری رو هم کردم ولی درست نشده. مدل مادربردشم نمیدونم ولی مال شرکت گیگا هست.راه حلی واس مشکل منم هست؟

ببخشید اگه سوالو جای نامناسب زدم.هنوز تازه واردم و نخواستم تاپیک جداگونه ای واس مشکلم بزنم.:wub:

الان شما دکمه ی delete یا F2 رو تند تند بزنید نمیتونید وارد بایوس بشین ؟

s@daf
15-06-2012, 13:08
نه اصلا واد بایوس نمیشه.گفتم که به جاش ی صفحه سیاه خالی میاد بالاش ی خط تیره داره که داره چشمک میزنه .البته قبلا ویندوزم بالا نمی اومد که بعد در آوردن باتری مشکل حل شد الان فقط مشکل نرفتن به بایوس.

EXTREME
15-06-2012, 13:14
اگه از سلامت کیبورد مطمئنید بایوس مین ممکنه مشکل پیدا کرده باشه باید بدید بیرون با پروگرمر براتون درست کنن اگه با این کار وارد بایوس میشد ولی بازم همونطوری بعد از بایوس چشمک میزد و حتی سی دی ویندوز هم بوت نمیشد به ترتیب هارد و اتصالاتش و اینکه هارد در بایوس شناسایی میشه یا نه همچنین رم و پاور باید تست بشه اینا به شرطی است که وارد بایوس بتونید بشین ولی بعدش باز همونطور چشمک میزنه و هیچ اتفاقی نمیفته
ولتاژ باتری مین رو اگه میتونید با مولتی متر بگیرین
و اگه ندارین با یک باتری دیگه تست کنید