مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن و گرفتن اطلاعات و نصب
shadmehrshadow
03-03-2012, 15:40
سلام
روی ویندوز ۷ من ۳ تا درایو هستش و من میخوام یکی از درایو ها رو به دو درایو تبدیل کنم و یه درایو دیگه هم بسازم. آیا میشه از طریق برنامه ای این کار را انجام داد. مثلا پارتیشن مجیک.
و اینکه چه جوری میشه فهمید کارت گرافیک چنده مثلا یک گیگ هست و یه اطلاعات کلیه دیگه.
در آخر هم ممنون میشم اگه فایلی چیزی برای آموزش تصویری نصب ویندوز ۷ دارید بزارید.
ممنون
jafarian
03-03-2012, 15:57
1: روی my computer کلیک راست کنید به گزینه manage انتخاب کنید بعدشم به قسمت disk management برین روی پارتیشنی که میخواین به دو درایو تبدیلش کنید کلیک راست گزینه مورد نظر طبق شکل اول شماره یک انتخاب کنید بعدشم اونمقدار فضایی که میخواین به درایو دیگه اضافه کنید تو کادری که تو شکل دوم مشخص شده وارد کنید بعدشم طبق شماره 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید
2: از برنامه gpu-z استفاده کنید که لینکش پایین گذاشتم
3: برای نصب سون هم طبق سایت دوم برین مشکلی بود راهنمایی کنم یا که از فایل لینک سوم استفاده کنید که باید برنامه power point هم روی سیستم داشته باشین:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FprogDownload%2FGPU-Z-Download-85523.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ultimate-guide-to-installing-windows-7.htm)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D841137)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shadmehrshadow
04-03-2012, 17:30
آقا دمت گرم .خیلی خوب بود. یه چیز دیگه . وقتی دکمه های آلت و تب رو میزنیم . یه حالت جدید او ویندوز هست که به شکل عکس های .شت سر هم هست . ولی من میزنم یه چیز تو مایه های ویندوز اکس پی میاد. چیکار کنم اونطوری بشه.
shadmehrshadow
04-03-2012, 18:30
آقا من بعد از اینکه فضای درایو هارو تغییر دادم .و سیستم رو خاموش کردم . وقتی روشن میکنم ..فقط یه صفحه سیاه میاد که یه کارکتر خط طیره چشمک میزنه. چی شده ؟چیکار کنم. فوریه
ینم بگم که اصلا صفحه ویندوز خوش آمدگوی نمیاد؛تو پی میشد اف 8 زد ولی اینجا نمیشه
یعنی ویندوز پرید?
jafarian
04-03-2012, 23:04
شما طبق اون روشی که من گفتم برای پارتیشن بندی پیش نرفتین اینکاری که میگم انجام بدین شاید ویندوزتون برگرده از طریق dvd ویندوز بالا بیاین بعدشم گزینه repair and install انتخاب کنید به صفحه مورد نظر برین طبق شکل پایین ابتدا گزینه 1 انتخاب کنید وقتی که سیستمریست شد بالا اومد ببینید وارد ویندوز میتونید بشین اگر بازم نشد طبق شماره 2 روی گزینه مربوطه کلیک کنید بعدم این دستور Bootrec.exe داخل صفحه ای که باز میشه تایپ کنید اینتر بزنید اگر بازم فیکس نشد این دستور bootrec/fixboot اول وارد کنید اینتر بزنید بعدشم این یکی bootrec/fixmbr دستور تایپ اینتر کنید بعدم سیستم ریست کنید ببینید فیکس میشه برای اون حالتی هم که میگین باید درایور گرافیکتون نصب باشه بعلاوه امتیازی که ویندوز 7 به سیستم میده رو فعال کنید درضمن سرچ منوی استارت باز کنید این دستور personalization داخلش تایپ روی گزینه اول کلیک کنید حالت aero ویندوز فیکس کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F)
shadmehrshadow
05-03-2012, 15:21
سلام اون کار ها رو کردم نشد,باید ویندور نصب کنم?
وقتی زدم bootrec/fixboot این رو نوشت
The volume does not contain a recognized file system.
Please make sure that all required file system drivers are loaded and the volume is not corrupted.
و برای دستور bootrecfixmbr :
The operation completed successfully.
jafarian
05-03-2012, 16:47
سلام اون کار ها رو کردم نشد,باید ویندور نصب کنم?
وقتی زدم bootrec/fixboot این رو نوشت
The volume does not contain a recognized file system.
Please make sure that all required file system drivers are loaded and the volume is not corrupted.
و برای دستور bootrecfixmbr :
The operation completed successfully.
شما یک تغییراتی تو درایو c ایجاد کردین که باعث شده به اینصورت بشه یکدور ویندوز خودتونم repair کنید ببینید فیکس میشه اگر نشد باید کلا ازنوع تعویضش کنید.
shadmehrshadow
05-03-2012, 17:51
چی بگم والا,من درایو e رو به 3تا درایو تقسیم کردم,بعد دیدم تو مای کامپیوتر نیومدن رفتم روشون کلیک راست کردم و گزینه اول new volume یا همچین چیزی و زدم و تو اونجا اسم بهشون دادم و بعد تو مای کامپیوتر اومدن
میشه نحوه repair ویندوز 7 رو بگی من زیاد 7رو بلد نیستم میترسم گند بزنم باز
در آخر هم خیلی ممنون از راهنمایی و سرعت جوابت
shadmehrshadow
05-03-2012, 22:27
سلام من رفتم ویندوز ۷ سرویس پک یک رو نصب کردم . و وقتی میام درایور nvidia geforce gt 525m driver رو نصب کنم میگه سازگار با این ورژن ویندوزت نیست. اعصابم واقعا به هم ریخته . حالا چیکار باید کنم . درایور کارت گرافیکام نصب نمیشه. باید یه ویندوز دیگه بگیرم؟
تقصیر خودم بود . ای کاش اون کار رو نمیکردم.
من نسخه ultimate-2009 رو نصب کردم,
ممکنه از ultimate باشه و با نصب professional یا همچین چیزی حل بشه؟
jafarian
05-03-2012, 22:54
سلام من رفتم ویندوز ۷ سرویس پک یک رو نصب کردم . و وقتی میام درایور nvidia geforce gt 525m driver رو نصب کنم میگه سازگار با این ورژن ویندوزت نیست. اعصابم واقعا به هم ریخته . حالا چیکار باید کنم . درایور کارت گرافیکام نصب نمیشه. باید یه ویندوز دیگه بگیرم؟
تقصیر خودم بود . ای کاش اون کار رو نمیکردم.
من نسخه ultimate-2009 رو نصب کردم,
ممکنه از ultimate باشه و با نصب professional یا همچین چیزی حل بشه؟
شما سری professional یا starter رو هم که نصب کنید با سری ultimate یکی هستن درایور روی ویندوز 7 قبلی همین درایور نصب کرده بودین در ضمن درایور خودتونم یک بروز کنید ببینید باز م به همین صورته یا که نه درضمن اگر ویندوزم خواستین دانلود کنید ازویندوزهای داخل همین انجمن دانلود کنید خیلی مطمئنتره برای آپدیت درایورها هم از برنامه driver genius استفاده کنید فقط باید از v p n برای این برنامه استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
shadmehrshadow
06-03-2012, 09:47
سلام.
خیلی خیلی ممنون از کمک و راهنماییت.
فقط یه سوال اینکه موقع نصب وقتی به قسمت انتخاب درایو نصب ویندوز و پارتیشن میرسیم. اون درایوی رو که تقسیم کردم نمیشه به عنوان درایو نصب ویندوز انتخاب کرد. و چیز مهم تری که ذهنمو مشغول کرده اینه که من درایو رو به دوتا درایو دیگه تقسیم کردم که تو این مرحله اسم اون ها رو Disk 0 volume نوشته و نمیشه کاریشون کرد و گزینه هاشون مثلا فرمت غیر فعال هست و یک متن اخطاری هم پایین هست کن وقتی میزنم نوشته زیر رو میگه
Windows cannot be installed to this hard disk space. The partition contains one or more dynamic volumes that are not supported for installation.
مبخواستم ببینم موضوع چیه.آیا مشکلی هست؟
jafarian
06-03-2012, 13:56
نمیدونم شما چطور پارتیشن بندی کردین که پارتیشن خودتون از basic به dynamic تبدیل کردین برای درست کردن اون درایوها هم از برنامه Dynamic Disk Converter استفاده کنید که ازلینک اول میتونید دانلودش کنید تو لینک دوم هم طبق شکل آموزشش هست.
shadmehrshadow
06-03-2012, 21:32
سلام؛مرسی ولی لینک های سایت uploadstube.de یکم مشکل داره ؛اون لینک دانلود قبلی هم که از این سایت گذاشتی 45 درصد بیشتر نمیره, میشه از یه سرور دیگه بزاری
jafarian
06-03-2012, 22:37
hassan232
24-03-2012, 14:20
1: روی my computer کلیک راست کنید به گزینه manage انتخاب کنید بعدشم به قسمت disk management برین روی پارتیشنی که میخواین به دو درایو تبدیلش کنید کلیک راست گزینه مورد نظر طبق شکل اول شماره یک انتخاب کنید بعدشم اونمقدار فضایی که میخواین به درایو دیگه اضافه کنید تو کادری که تو شکل دوم مشخص شده وارد کنید بعدشم طبق شماره 3 روی گزینه مورد نظر کلیک کنید
2: از برنامه gpu-z استفاده کنید که لینکش پایین گذاشتم
3: برای نصب سون هم طبق سایت دوم برین مشکلی بود راهنمایی کنم یا که از فایل لینک سوم استفاده کنید که باید برنامه power point هم روی سیستم داشته باشین:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FprogDownload%2FGPU-Z-Download-85523.html)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ultimate-guide-to-installing-windows-7.htm)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fdownload.php%3Ffile%3D841137)
سلام
لینک دومی در دسترس نیست و لینک سوی هم وسط کار قطع می شه.
با تشکر
shadmehrshadow
15-04-2012, 17:35
سلام.
کرک برنامه dynamic disc converter رو میذاری؟
shadmehrshadow1
29-04-2012, 11:58
تورو خدا یکی به من کمک کنه. این برنامه تبدیل دیسک سریال میخواد . من هرچی گشتم پیدا نکردم.
معلومه خودتون اصلا از این برنامه استفاده نکردید.
میشه یا کرکش رو بزارید یا یه برنامه دیگه معرفی کنید. ترجیحا حجمش مناسب باشه
خیلی فوریه و من گیرشم.
jafarian
07-05-2012, 23:34
شما برنامه mini tools partition wizard دانلود کنید از لینک پایین نصبش کنید بعدشم طب شکل روی هارد خودتون کلیک راست گزینه مورد نظر انتخاب کنید اون برنامه ای هم که قراردادم خودش رجیستر شده هست نیازی هم به کد نداره.
shadmehrshadow1
08-05-2012, 08:31
ممنون.
فقط یه سوال این برنامه اطلاعات درایو ها رو پاک میکنه و یا فایل ها حفظ میشه؟
اون برنامه به نظر رجیستر شده میاد. راحت نصب میشه و هیچ پیغامی هم نمیده. ولی وقتی رو دکمه ای که میخواهیم دیسک رو تغییر بدیم کلیک میکنم پیغام میده که باید برنامه رو بخریم.
نمیدونم تا حالا کسی امتحان کرده تا ببینه آیا این طور هست یا وه.
jafarian
08-05-2012, 15:26
نه مشکلی پیش نمیاد اگر دیسک شما کلا دینامیک شده این برنامه به حال basic تبدیل میکنه دیسک شمارو اون برنامه قبلی هم همین کار انجام میداد واسه احتیاط یک بک آپ هم از اطلاعات مهم داخل هارد تهیه کنید البته خودم قبلا هم با اون برنامه قبلی هم با این کار کردم مشکلی پیش نیومده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.