ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کند شدن بازی پس از چند دقیقه

Starcraft
03-03-2012, 12:58
سلام.
به تازگی به مشکلی تو بازی ها برخوردم که برام عجیبه.
تازگیها بعضی از بازی های جدید رو که توشون یه مدته هیچ ایرادی ندیدم و به راحتی بازی می کردم وقتی وارد می شم پس از یه مدت بازی رای چند ثانیه کند می شه ( تیک نداره فقط روندش کند می شه، حرکات و چرخش دوربین و ...) و بعد دوباره مشکل برطرف می شه و بعد از حدوده 10-15 ثانیه دوباره همین مشکل و بعد برطرف شدنش و بعد همین ماجرا ادامه داره :41:
با تعویض ویندوز و آپدیت کارت گرافیک مشکل کمتر شد ولی الان دوباره دارم احساس می کنم داره بر می گرده به روند قبلی خواهشا کمک کنید. :19:
ممنون

عکس از هنگام پردازش بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نوع cpu :

mamadyazdani
03-03-2012, 14:13
شاید مشکله شما از پرشدنه سی پی یو باشه وقتی که بازی کند میشه شما ctrl+alt+del رو نگه دار ببین چه فضایی از cpuدر حاله پردازش هست
راستی مدله cpu هم بگو

Starcraft
03-03-2012, 14:48
این عکس هنگام پردازش بازی گرفته شده :

این هم مدل کارت گرافیک :

خواهشا از هیچ کمکی دریغ نکنید دارم دیوونه می شم :19:

پست قبلیم کجاست؟؟؟!

EXTREME
03-03-2012, 17:01
اگه همون اول بازی بازی روون است و بعد از چند مدت بازی کند میشه شما اول راه های نرم افزاری رو نجام بدین
تعویض ویندوز و اسکن ویروس و آپدیت درایور گرافیک و چک کردن کرک بازی
درست نشد این مشکل یا از دمای بالای قطعات است یا از ضعیف بودن پاور قبل از اینکه بخواین بازی کنید پروسس های اضافرو ببندید
حجم رم سیستم شما چقدر است ؟

Starcraft
03-03-2012, 17:07
ویندوز رو دیروز عوض کردم. درایو کارت گرافیک رو تازه گرفتم و نصب کردم. بازی ها هم اورجینالند و کرک ندارن
احتمالا مشکلات سخت افزاری باید باشند.
جالب اینجاست که بازی بعد از کند شدن دوباره به حالت قبلی برمیگرده و دوباره کند می شه و دوباره همین روند
حتی از نرم افزار های مخصوص هم کمک گرفتم تا هنگام اجرای بازی با مشکلات اضفه رو به رو نشم. نرم افزارهایی مثل game booster ولی هنوز همون آشه و همون کاسه
منظورم از کند شدن هم تیک داشتن نیست. به این صورته که دوربین و حرکات و ... برای چند ثانیه آهسته می شه و بعد بازی به حالت طبیعیش بر می گرده.
رمم 2

EXTREME
03-03-2012, 17:23
ویندوز رو دیروز عوض کردم. درایو کارت گرافیک رو تازه گرفتم و نصب کردم. بازی ها هم اورجینالند و کرک ندارن
احتمالا مشکلات سخت افزاری باید باشند.
جالب اینجاست که بازی بعد از کند شدن دوباره به حالت قبلی برمیگرده و دوباره کند می شه و دوباره همین روند
حتی از نرم افزار های مخصوص هم کمک گرفتم تا هنگام اجرای بازی با مشکلات اضفه رو به رو نشم. نرم افزارهایی مثل game booster ولی هنوز همون آشه و همون کاسه
منظورم از کند شدن هم تیک داشتن نیست. به این صورته که دوربین و حرکات و ... برای چند ثانیه آهسته می شه و بعد بازی به حالت طبیعیش بر می گرده.
رمم 2
یعنی یک صحنه بازی کند میشه و دوباره درست میشه اینطوریه ؟

Starcraft
03-03-2012, 20:34
آره فقط یه لحظه ای نیست چند ثانیست . یکی دو بار مشکل خاصی ایجاد نمی کنه ولی مداومش واقعا رو اعصاب می ره.
تو بازی های مختلف هم متفاوته. برای مثال تو بازی ها Mafia 1 که ماله حدوده چند سال پیه اصلا این مشکل وجود نداره. تو MW3 کمتره( هر 10 دقیقه 1 بار و حدوده 30 ثانیه طول می کشه ) و تو بازی های گرافیکی تر مثل Batman: AC که هر 30 ثانیه یه بار حدوده 5 ثانیه حرکت ها کند می شه. فکر می کنم شاید از داغ شدن یکی از قطعاه ولی کدوم قطعه رو نمی دونم. شاید هم مشکل یه چیز دیگست.

Devicestreet
03-03-2012, 21:55
اگه می شه گذارش fraps و gpu-z رو بذارین
gpu-z توی سایت techpowerup.com هست
fraps تو پی سی ورلد

EXTREME
03-03-2012, 23:54
مشکل شما علت های مختلف داره
درایور گرافیک رو آپدیت کنید نمیتونیم بگیم که از بازی است چون در اکثر بازی ها مشکل دارین
کار بعدی که باید بکنید اینه که تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین اگه با اینکار درست شد مشکل از افت فریم و ضعیف بودن قطعات بوده اگه با پایین آوردن تنظیمات گرافیکی باز هم این مشکل است سیستم مشکل داره
اگه با آپدیت درایور درست نشد و سیستم هم ویروسی نبود و پروسس های در حال اجرا هم بسته شده بود و باز هم این مشکل بود
باید دمای قطعات پاور و هارد سیستم چک بشه
رم سیستم هم بهتره افزایش پیدا کنه 2 گیگ کمه برای بازی های الان

Devicestreet
04-03-2012, 15:07
مشکل شما علت های مختلف داره
درایور گرافیک رو آپدیت کنید نمیتونیم بگیم که از بازی است چون در اکثر بازی ها مشکل دارین
کار بعدی که باید بکنید اینه که تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیارین اگه با اینکار درست شد مشکل از افت فریم و ضعیف بودن قطعات بوده اگه با پایین آوردن تنظیمات گرافیکی باز هم این مشکل است سیستم مشکل داره
اگه با آپدیت درایور درست نشد و سیستم هم ویروسی نبود و پروسس های در حال اجرا هم بسته شده بود و باز هم این مشکل بود
باید دمای قطعات پاور و هارد سیستم چک بشه
رم سیستم هم بهتره افزایش پیدا کنه 2 گیگ کمه برای بازی های الان
مهرداد جان می خاستم چند تا نکته یاد آوری کنم به دلیلی که الان می گم مشکل از دما نیست
قبول داری اگه پروسس مداوم باشه دما بالاتر می ره و بالاخره ثابت می شه؟
مشکلی که از نظر من عجیبه بازشت به حالت عادیه
بازم ببخشید که توی این تاپیک به خواستم یه نکته یاد آوری کنم اگه اشتباه می گم لطفا بگو:31::40:

Devicestreet
04-03-2012, 20:37
پاک شود ..........
اگه جایی از پستم اشتباهه لطفا درستش رو بگو:40:

Starcraft
04-03-2012, 22:52
من فردا اگه وقت کنم فیلم می گیرم می ذارم که فکر نکنید دروغ می گم. ممنون از کمکاتون :10:

EXTREME
04-03-2012, 23:06
من فردا اگه وقت کنم فیلم می گیرم می ذارم که فکر نکنید دروغ می گم. ممنون از کمکاتون :10:
شما مواردی که گفته به طورکامل چک کنید حتما مشکلتون حل میشه نمیخواد فیلم بزارین

Starcraft
02-05-2012, 21:05
این رو می ذارم برای اون دسته از افرادی که بعد ها از طریق جست و جوی گوگل و یا گشت و گذار تو فروم به این ترد می رسند و مشکل مشابه دارند.
من توی گشت وگذار هام به یک تاپیک مشابه در فروم های ویستا برخوردم که بعد از طرح مشکل و راه حل های احتمالی، یکی از راه حل ها برای صاحب تاپیک جواب داد.
جالب اینجاست که دقیقا بعد از حل مشکل، چندین نفر که مشخص بود اولین و آخرین پستشون در فروم های ویندوز ویستا هست از فردی که با مطرح کردن راه حل باعث حل این مشکل شده بود تشکر ویژه کرده بودند.
مشکل اصلی، مشکل فن CPU و کارت گرافیک بود که با لایه های متعدد گرد و خاک پوشیده شده بود. بعد از باز کردن کیس و تمیز کاری، مشکل به طور کامل برطرف شد.
ممنون از تمام دوستانی که برای حل این مشکل یاری رسوندند. :11:

rangooo
07-03-2013, 19:13
سلام برای منم این مشکل پیش اومده بود چند کارو انجام دادم درست شد
1:برو رم مجازی سیستمتو ببر بالا
2:اگه از 2 تا هارد یا دیویدی رایتر استفاده میکنی یکیو کم کنی
3:خمیر روی سی پی یوتو عوض کنی:n27:ببینم چه کار میکنی

javad2015
07-03-2013, 19:17
تاریخ این تاپیک برای 8 ماه پیش هست!

alireza541
23-06-2015, 13:18
سلام.من هم مشکل کند اجرا شدن بازی دارم فقط کلا کند اجرا میشه از همون اول...
فار کرای4یا3یابتلفیلد همش کند میاد.از توی تنظیمات خود بازی هم که گرافیکو کمو زیاد میکنی باز سرعت همونه...
رم8/گرافیک2048/سی پی یوintel i7 3.5