PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ویروس را میشناسید؟؟؟ کندی سیستم در کرل!!!

zeus7610
03-03-2012, 11:12
با سلام و احترام. امیدوارم جای مناسبی این پست رو زده باشم.
من 6 تا سیستم دارم که ویندوز xp روش نصبه. (ویندوز رو تازه نصب کردم. بعد از این مشکل هم عوض کردم بازم فرقی نکرد) یه سری فایلهای کورل دارم با حجمی حدود 20 مگ و 16 صفحه تو در تو. در حالت عادی فایلهای من حدود 25-30 ثانیه طول میکشه تا باز بشه. برای هر روز هم یک فایل دارم به تاریخ همون روز. از فایلهای روزهای گذشته هم در روزهای جدید استفاده می کنم. (یعنی فایل روز بعد همون فایل دیروزه با 30-40% تغییرات)
چند وقتیه وقتی که من وقتی فایلم رو باز می کنم اولا برای باز شدن یکی دو دقیقه طول میکشه (تا 7 دقیقه هم شده!!) بعدش هم کپی پیست کردن یک مطلب در یک باکس خیلی طولانی می شود و کاری که یک تا دو ثانیه طول می کشید الان در حدود 15 ثانیه طول میکشه و بیشتر هم میشه. از این فایلهای خراب اگه چیزی متنی- تکست باکسی چیزی کنید توی فایلهای قدیمی آنها هم خراب و کند می شوند. کسی می دونه مشکل چیه؟؟
با آنتی ویروس ناد 32 ورژن 5.0.94 و آخرین آپدیت روز سیستم رو چک کردم ویروس نداشت. توی تسک منیجر هم پروسس سنگینی که قابل گفتن باشه و یا فایل عجیبی من ندیدم... ویندوز رو هم عوض کردم تفاوتی نکرد. هر چی هست به این فایلها مربوطه. فونت خاص و یا کاراکتر خاصی هم من تو این فایلها ندیدم.
کسی می تونه بهم کمک کنه؟؟؟ واقعا گیر کردم و دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه. خواهشمندم اساتید اگه نظری دارند اعلام فرمایند.

faraname
03-03-2012, 11:55
سلام . شما روی nod توی این جور کارها حساب نکن . اگر برای تون مقدور هست آویرا نصب کن و آپدیت کن و بده سیستم رو اسکن کنه . اویرا تو ویروس یابی با nod قابل مقایسه نیست . در ضمن تعویض ویندوز در سیستمی که به ویروسی بودن اش مطمئن نیستی کار درستی نیست . در بعضی موارد ویروس ها حتی می تونند مانع نصب صحیح ویندوز بشن. شما اول سیستم رو بدید آویرا اسکن کنه و پیدا کنه ویروس ها بعد ویندوز رو عوض کنید . اون موقع اگر همچنان مشکل داشتید بگید که کمک تون کنم . به یاد داشته باشید کندی سرعت می تونه دلایل سخت افزاری زیادی داشته باشه ولی گزینه های احتمالی پس از اطمینان از صحت عملکرد سیستم عامل شما مورد بررسی قرار میگیره .

zeus7610
07-03-2012, 09:26
ممنون دوست عزيز. چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم. روي يکي از سيستمها من AVG رو نصب کردم و متاسفانه فرقي نداشت. در مورد مشکلات سخت افزاري که فرموديد عرض کنم که اين مشکل به يکباره و در 4 سيستم بوجود آمد که روز قبل با فايل مشابه مشکلي نداشتند. يعني تقريبا احتمال مشکل سخت افزاري در 4 سيستم بصورت همزمان نزديک به صفر است. (به نظر من البته) در مورد آويرا هم نصب مي کنم و نتيجه رو خدمتتون ميگم..
يه سوال چطوري يه ويروس ميتونه مانع از نصب صحيح ويندوز بشه؟ توي بايوس ميره؟ چون وقتي که درايو سي رو فرمت کنيد و اصلا از هارد بوت نشيد و به درايوهاي ديگه هم اکسس نداشته باشيد چطوري يه ويروس ميتونه load شه؟؟ با تشکر

faraname
07-03-2012, 22:33
ممنون دوست عزيز. چند تا نکته رو خدمتتون عرض کنم. روي يکي از سيستمها من AVG رو نصب کردم و متاسفانه فرقي نداشت. در مورد مشکلات سخت افزاري که فرموديد عرض کنم که اين مشکل به يکباره و در 4 سيستم بوجود آمد که روز قبل با فايل مشابه مشکلي نداشتند. يعني تقريبا احتمال مشکل سخت افزاري در 4 سيستم بصورت همزمان نزديک به صفر است. (به نظر من البته) در مورد آويرا هم نصب مي کنم و نتيجه رو خدمتتون ميگم..
يه سوال چطوري يه ويروس ميتونه مانع از نصب صحيح ويندوز بشه؟ توي بايوس ميره؟ چون وقتي که درايو سي رو فرمت کنيد و اصلا از هارد بوت نشيد و به درايوهاي ديگه هم اکسس نداشته باشيد چطوري يه ويروس ميتونه load شه؟؟ با تشکر

با توجه به فرمایشات جناب عالی من هم موافقم که احتمال سخت افزاری بود خطا به صفر میرسه . اما در مورد مشکل ویروسی بودن نه . حتما با آویرا چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید. در مورد نصب ناقص ویندوز بر روی سیستم باید عرض کنم , بعضی از ویروس ها حتی با فرمت شدن درایو ویندوز هم همچنان به فعالیت خودشون ادامه میدن و به راحتی مانع از نصب صحیح و مجدد ویندوز بر روی یک سیستم میشن . تاکید می کنم الزما فرمت کردن یک درایو به معنای پاک شدن ویروس های درون اون نیست . بارها به عینه دیدم که حتی فرمت هم کار ساز نبوده . بهترین و مطمئن ترین راه نصب یک ویندوز سالم بر روی یک ویندوز معیوب عبارت است از :
1-نصب آنتی ویروس بروز و قوی ایی مثل آویرا
2-اسکن چند باره سیستم و اطمینان از ویروسی نبودن کل درایوها
3-آغاز نصب ویندوز در درایو دلخواه از طریق بوت از روی دیسک در محیط داس