مشاهده نسخه کامل
: نصب نشدن ویندوز سون
سلام من یه ویندوز 7 نصب کردم بعد از تموم شده و بالا آمودن ویندوز اکتویتور انو نصب کردم اما گویا اکتیویتور اشکال داشت و بعد از ریست شدن دیگه ویندوز بوت نشد. من ویندوز رو پاک کردم و 7 دیگه ای نصب کردم اما اون هم نصب نشد حتی درایو رو فرمت و دلت هم کردم اما دیگه به هیچ وجه 7 رو کامپیوترم بوت نمیشه ( تمام مراحل نصب به خوبی پیش میره ) این در حالیه که ویندوز اکس پی رو کامپیوترم نصب میشه لطفا کمکم کنید :19::19:
mamadyazdani
02-03-2012, 23:09
مشکله شما در اون مرحله ای هست که بابد درایور ی که میخوای ویندوز نصب بشه هست؟
sajjadsaa
02-03-2012, 23:14
سلام دوستم تو میتونی با یه سی دی پارتیشن منیجر لود بشی و فایل سیستم سیستم عامل ویندوزه حذف کنی بعد دوباره 7نصب کنی
:40:تشکر پولی نیست:40:
مشکله شما در اون مرحله ای هست که بابد درایور ی که میخوای ویندوز نصب بشه هست؟
نه من درایو رو فرمت میکنم و ویندوز رو نصب میکنم و تا آخرین ریست شدن قبل از نصب کامل ویندوز هیچ مشکلی دیده نمیشه فقط تو این مرحله است که بوت نمیشه ، ضمنا همون طور که گفتم یه بار اصلا اون پارتیشن رو حذف کردم و دوباره ایجاد کردم بازم نشد یه بارم روی همون ویندوز ویندوز جدیدو نثب کردم که اونم نشد
جالب اینکه تو نصب اکس پی مشکلی وجود نداره
jafarian
03-03-2012, 14:39
شما ویندوزخودتون روی فلش بوت کنید ازاون طریق تست کنید آموزش اینکارم تو پست پایین هست درضمن مسیرنصب ویندوزروی هم چنج کنید رمهای خودتونم روی اسلات مادربورد یک جابجا کنید جاش بعد جوابش بدین :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.