مشاهده نسخه کامل
: تغییر فونت در ویندوز 7
سلام من چطوری می تونم فونتو عوض کنم دقت کنین زبان فارسی رو نصب نکنم زبانش فراسی می نوسیه ولی فونت دلخواه من نیست مثلا میخوام فونتم تیتر باشه یا هما یا اصلا این فونتی که می نوسیم اسمش چیه ؟
jafarian
02-03-2012, 22:25
برای تغییر فونت باید روی دسکتاپ کلیک راست گزینه Personalize انتخاب کنید بعدشم روی گزینه Window Color کلیک کنیدطبق شکل پیش برین اگر هم بطور مثال فونت مورد نظر شما داخل ویندوز نیست میتونید دانلودش کنید داخل پوشه فونت کپی کنید :20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
داش ممنون ولی این فونته انگلیسی رو تغییر می ده من می میخوام فارسی رو تغییر بده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dariushtanha
08-03-2012, 02:41
من هم مایلم اینو یاد بگیرم
اساتید فروم لطفا همراهی کنن...:13:
jafarian
08-03-2012, 13:49
داش ممنون ولی این فونته انگلیسی رو تغییر می ده من می میخوام فارسی رو تغییر بده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فونت فارسی رو هم تغییر میده شکلشم من خودم پایین قرارداد تو دو حالت که راحت متوجه میشین برای تغییرشم از همون قسمت باید برین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Dariushtanha
09-03-2012, 15:15
ولی در قسمت کشوئی فونتها فقط لیست فونتهای انگلیسی قرار داره ولی فونتهای اختصاصی فارسی مثل فونت Titr اونجا دیده نمیشه.من میخوام از فونتهائی مثل تیتر،هما،کودک ... استفاده کنم.:13:
Dariushtanha
12-03-2012, 02:52
پس یعنی امکانش نیست؟!لطفا اظهار نظر کنید...
jafarian
12-03-2012, 14:55
پس یعنی امکانش نیست؟!لطفا اظهار نظر کنید...
شما نمیتونید فونت مورد نظر خودتون که به اون قسمت که شکلش گذاشتم اضافه کنید فقط از فونتهای پیشفرض اونقسمت میتونید استفاده کنید.
Dariushtanha
13-03-2012, 01:53
پس با این حساب نمیشه فونت دلخواه فارسی را داشته باشیم درسته؟
Dariushtanha
15-03-2012, 02:43
اساتید دیگه
لطفا نظرات نهائی خود را اعلام کنن تاپیک را ببندیم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.