PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای خرید بهترین لپتاپ (بدون محدودیت قیمت)

حمید031090
02-03-2012, 00:48
سلام دوستان گرامی
دانشجوی مکانیک هستم کارم با لپ تاپ اجرای نرم افزار های مکانیک و کمی هم بازی هست
حدود 2هفته است که می خوام یکی بخرم اما بین اسوس g53 و n55sf و macbook pro md322 دودل هستم (کلا این 3 لپ تاپ رو میشناسم!!!)
(لپ تاپ را باید هم برای دانشگاه و هم برای سر کار رفتن حمل کنم و همچنین می خوام که حداقل 5 سال کار کنه(و خراب نشه):27:....اگر مدل های دیگه هم سراغ دارین که 100%از نظر خراب نشدن و کار کرد توپ باشه لطفا معرفی کنید)
راستی لپ تاپ رو نمی خوام از ایران بگیرم
(از داغ شدن لپ تاپ و داشتن نویز و سرو صدای فن بیزارم.....!)
ممنون دوستان گرامی لطفا کمک کنید:40::40::40:

biostar
02-03-2012, 11:12
اگر محدودیت قیمتی نداری از سری G ایسوس خرید کن ، البته این هم در نظر بگیر که این سری بسیار سنگینه و حمل اون مشکل
برای نرم افزار های تخصصی بهتره سیستم عامل ویندوز باشه تا مک

اگر وزن دستگاه برات مهم هست از سری N4 ایسوس خرید کن ،
سری Envy از HP هم بری خرید بسیار عالیه

milad_gasemi
02-03-2012, 11:35
به نظر من با توجه به درخواست شما که هم نرم افزار و بعضی وقتا گیم و عمر طولانی asus n55sf جواب میده...راستس اینم بگم که من برای اولین بار دیدم که یه لپ تاپی رو فروشنده هر روز صبح تا شب تو ویترین روشن بذاره تا همه کیفیت صفحه شو و همچنین اینکه این لپ تاپ به مدت زیادی در طول روز میتونه کار کنه...با این وضیعتم 2 سال گارانتی سازگار داره..

Devicestreet
02-03-2012, 11:55
یه کانفیک از سری جی چوی اسوس بگیر البته باید پول بفرستی اونور

bomb933
02-03-2012, 12:24
ONLY ALIENWARE

:19:

حمید031090
02-03-2012, 14:10
سلام نظر خودم هم بیشتر روی n55 بود اما با مشکلاتی که از طرف کاربران و دوستان گزارش شده کمی دل چرکین شدم....سوییچ نکردن کارت گرافیک برای فیلم های معمولی و نسبتا کیفیت پایین و همچنین خش خش کردن اسپیکر(یکی از دوستان می گفت حتی به یک اسپیکر دیگه هم وصل کردن بازم خش خش داشت!!! و همچنین لرزش دستگاه در موقع شروع به کار و یا حتی زمانی که لپ روشن می شود چون bluerayشروع به کار میکند باعث لرزیدن میشه!!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حمید031090
02-03-2012, 14:15
اگر محدودیت قیمتی نداری از سری G ایسوس خرید کن ، البته این هم در نظر بگیر که این سری بسیار سنگینه و حمل اون مشکل
برای نرم افزار های تخصصی بهتره سیستم عامل ویندوز باشه تا مک

اگر وزن دستگاه برات مهم هست از سری N4 ایسوس خرید کن ،
سری Envy از HP هم بری خرید بسیار عالیه
اما مطمئن هستم که مک اگر به درد هیچ کاری نخوره تو اجرای نرم افزار های سنگین و حجیم با دقت بالا و گرم نشدن سیستم حرف اول رو میزنه...(این حالت فقط تو مک هست حالا اگر رو اپل winبریزیم کارا بر عکس میشه...!)

حمید031090
02-03-2012, 14:24

حمید031090
02-03-2012, 14:24

3rdoor
03-03-2012, 12:15
من پیشنهاد می کنم که اولترابوک بگیری .
samsung 9 series
acer aspire s3
toshiba ultrabook

Devicestreet
03-03-2012, 15:55
در مورد n53sv فکر کردی

حمید031090
03-03-2012, 22:56
در مورد n53sv فکر کردی
سلام n53 رو دیدم اول کف کردم و اینا... چقدر خوشگل و خوشدسته واقعا کاراییش هم بالاست اما اگر بتونم بهترین کانفیگ رو سفارش بدم نور علی نور میشه!!!!داشتم خوش و خرم از پاساز پایتخت میومدم بیرون که یهو چشمم افتاد به msi gt683 عجب کانفیگی داره ...!!!صفحه نمایشش که معرکه هست باطری 9 سلولی و ...نظرتون راجع به این مدل و برند چیه؟
ممنونم که کمک و هم فکری می کنید .

Devicestreet
04-03-2012, 15:13
سلام n53 رو دیدم اول کف کردم و اینا... چقدر خوشگل و خوشدسته واقعا کاراییش هم بالاست اما اگر بتونم بهترین کانفیگ رو سفارش بدم نور علی نور میشه!!!!داشتم خوش و خرم از پاساز پایتخت میومدم بیرون که یهو چشمم افتاد به msi gt683 عجب کانفیگی داره ...!!!صفحه نمایشش که معرکه هست باطری 9 سلولی و ...نظرتون راجع به این مدل و برند چیه؟
با قیافش حال نکردم کارت گرافیک قوی و خوبی داره ولی ولی ولی وزنش 3.5 کیلو آخه این لپ تاپه یا تیر آهن

mn_acer1
04-03-2012, 16:40
GT683 کجا n53 کجا!!! :31:

ghoraba`
04-03-2012, 17:01
به نظرم اگ بتونی n55 گیری بیاری بهتره

حمید031090
04-03-2012, 19:18
GT683 کجا n53 کجا!!! :31:
سلام منظورتون رو متوجه نمی شم یعنی کدوم بهتره؟و چرا؟

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

به نظرم اگ بتونی n55 گیری بیاری بهتره
دوسته خوبم به هیچ وجه مشکلی در پیدا کردن مدل ها ندارم من می خوام سفارش بدم دوستم از امریکا برام بیاره (تازه ارز رو باهاش دولتی حساب می کنم ...طی کردیم!!!!)اما n55 مشکلات زیادی داره از جمله داغ کردن که خودم تو پاساز پایتخت فهمیدم!!!!پیشنهاد دیگه ای دارین؟

ghoraba`
04-03-2012, 19:41
منم دنبال لپ تاپ می گردم
بیشتر دوستان همین مدل ایسوس رو پیشنهاد کردند که فعلا تو ایران هم گیر نمیاد
موندم چکار کنم!!
حالا ببینم شما تو این تاپیک چیزی عایدتون میشه که به درد من هم بخوره

حمید031090
04-03-2012, 20:05
اقا تو رو خدا کمک کنید ...گیجه گیجه گیج شدم ................

Devicestreet
04-03-2012, 20:40
منم دنبال لپ تاپ می گردم
بیشتر دوستان همین مدل ایسوس رو پیشنهاد کردند که فعلا تو ایران هم گیر نمیاد
موندم چکار کنم!!
حالا ببینم شما تو این تاپیک چیزی عایدتون میشه که به درد من هم بخوره
در فروشگاه chare.ir

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:15 PM ----------

دوسته خوبم به هیچ وجه مشکلی در پیدا کردن مدل ها ندارم من می خوام سفارش بدم دوستم از امریکا برام بیاره (تازه ارز رو باهاش دولتی حساب می کنم ...طی کردیم!!!!)اما n55 مشکلات زیادی داره از جمله داغ کردن که خودم تو پاساز پایتخت فهمیدم!!!!پیشنهاد دیگه ای دارین؟
بگو دیگه از اونجایی که محدودیت نداری بالاترین کانفیگ اسوس جی چو رو سفارش بده شرکت لپ تاپی درست نکرده جولوی اون نیم خیز شه

mn_acer1
04-03-2012, 21:39

خوب معلومه GT683 بهتره گرافیکش GTX560 هست بقیه چیزا هم که جای خود داره!

حالا که همه چی ردیفه یا GT780 یا Alienware m17x یا G74sx بگیر دیگه! دنبال این مدل هایی که تو ایران هست نباش! چون هم با دلار دولتی داری میگیری هم ازون راحت میتونی بهترین لپ تاپ رو بگیری! :46::10:
حداقل GTX570m داشته باشه بیشترم میتونی هزینه کنی که چه بهتتر GTX580m داشته باشه هر 3تا مدلی که گفتم این گرافیک ها رو دارند! البته یه مدلی به اسم Sager هم هست اونم لپ تاپ های گیمینگ داره ولیکن نمیدونم خوبه یا نه! :13:

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

بگو دیگه از اونجایی که محدودیت نداری بالاترین کانفیگ اسوس جی چو رو سفارش بده شرکت لپ تاپی درست نکرده جولوی اون نیم خیز شه

ببخشید این مدل ایسوزی که میگینو میشه اسم انگلیسیشو بگید!؟

Devicestreet
04-03-2012, 21:58
چرا که نه asus jay chou special edition
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

یادم رفت حمید خان شما خیلی اهل بازی هستین آخه 560 به بالا عشق بازی اینا رو می گیرن لپ تاپ چیزیه که حداقلش راحت حملو نقل داره

حمید031090
04-03-2012, 22:37
خوب معلومه GT683 بهتره گرافیکش GTX560 هست بقیه چیزا هم که جای خود داره!

حالا که همه چی ردیفه یا GT780 یا Alienware m17x یا G74sx بگیر دیگه! دنبال این مدل هایی که تو ایران هست نباش! چون هم با دلار دولتی داری میگیری هم ازون راحت میتونی بهترین لپ تاپ رو بگیری! :46::10:
حداقل GTX570m داشته باشه بیشترم میتونی هزینه کنی که چه بهتتر GTX580m داشته باشه هر 3تا مدلی که گفتم این گرافیک ها رو دارند! البته یه مدلی به اسم Sager هم هست اونم لپ تاپ های گیمینگ داره ولیکن نمیدونم خوبه یا نه! :13:

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

ببخشید این مدل ایسوزی که میگینو میشه اسم انگلیسیشو بگید!؟
سلام...اولا فکر می کردم که sager هم بتونم ایران پیدا کنم اما وقتی رفتم پایتخت تا از نزدیک ببینم(!)متاسفانه موفق نشدم کلا 1 مغازه دار میشناخت که sager/clevoچی هست که بهم گفت اون یه مدل خیییلییی خوبه که اگر هم پیدا کنی (که نمی تونی)تمام نیاز های بازی و گیمر هارو بر طرف می کنه اما اما اما اگر حتی باطریش هم از کار بیافته چون نمایندگی و خدمات نداره تو ایران باید بری از خارج از بخریش و بیاری!!!!!!!!

حمید031090
04-03-2012, 22:46
نظر تون راجع به مک بوکmd322 چیه ؟از نظر استحکام و کارایی (نه زییبایی!)ممنوووووووووونم

ghoraba`
04-03-2012, 23:16
در فروشگاه chare.ir

---------- Post added at 08:40 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

ممنون دوست گرامی از اینکه این سایت خوب رو معرفی کردی
اما N55 ایسوس توش نبود:41:

mn_acer1
04-03-2012, 23:55
سلام...اولا فکر می کردم که sager هم بتونم ایران پیدا کنم اما وقتی رفتم پایتخت تا از نزدیک ببینم(!)متاسفانه موفق نشدم کلا 1 مغازه دار میشناخت که sager/clevoچی هست که بهم گفت اون یه مدل خیییلییی خوبه که اگر هم پیدا کنی (که نمی تونی)تمام نیاز های بازی و گیمر هارو بر طرف می کنه اما اما اما اگر حتی باطریش هم از کار بیافته چون نمایندگی و خدمات نداره تو ایران باید بری از خارج از بخریش و بیاری!!!!!!!!
سلام
پس با این حساب فقط مییمونه msi Gaming یا Asus Gaming:
msi GT780 - Asus G74 - msi GT683 - Asus G53sx

mn_acer1
05-03-2012, 00:07
چرا که نه asus jay chou special edition
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------

یادم رفت حمید خان شما خیلی اهل بازی هستین آخه 560 به بالا عشق بازی اینا رو می گیرن لپ تاپ چیزیه که حداقلش راحت حملو نقل داره

ممنون بابت اسم!

هرکس طرز فکر خودشو داره یکی فکر حمل و نقله یکی فکر ضاهر یکی فکر اسم یکی فکر کیفیت یکی فکر کارایی!!

Xilevens
05-03-2012, 13:45
دوست عزيز بهترين مدلي كه شما ميتونيد انتخاب و خريد كنيد كه گرافيك قدرتمندي هم داشته باشه
مدل ASUS G53SX هست كه حدود 3.6 وزن داره باطري 8 سل گرافيك 560 سيستم خنك كنندگي بسيار قوي نويز بسيار كم
مشكل وزن نداشته باشيد G74SX رو ميتونيد با همين كانفيگ و وزن 4.2 كيلويي بخريد كه تفاوتشون با قبلي تو اندازشون هست
ميتونيد هم صبر كنيد سري جديد اسوس ها با مدل G55 و G75 با پردازنده هاي جديد و گرافيك هاي نسل 6 جي فورس وارد بازار بشه

در غير اين صورت اگه گرافيك واستون مهم نيست و وزن مهمه من سري Z و يا S از سوني رو بهتون پيشنهاد ميدم كه كيفيتي عالي دارن
و باطري هاي بزرگي هم دارن كه شارژ بيشتري نگه داري ميكنن

خريد الين وير سيجر رو پيشنهاد نميكنم چون تعميركار ندارن در ايران
در مورد MSI هم متذكر بشم كه سيستم كولينگ به قدرت اسوس ندارن و در صورت استفاده از قابليت چرخش سريعتر فن ها
نويز آزار دهنده هست ولي با اينحال شايد براي شما نباشه
موفق باشيد

حمید031090
05-03-2012, 14:32
دوست عزيز بهترين مدلي كه شما ميتونيد انتخاب و خريد كنيد كه گرافيك قدرتمندي هم داشته باشه
مدل ASUS G53SX هست كه حدود 3.6 وزن داره باطري 8 سل گرافيك 560 سيستم خنك كنندگي بسيار قوي نويز بسيار كم
مشكل وزن نداشته باشيد G74SX رو ميتونيد با همين كانفيگ و وزن 4.2 كيلويي بخريد كه تفاوتشون با قبلي تو اندازشون هست
ميتونيد هم صبر كنيد سري جديد اسوس ها با مدل G55 و G75 با پردازنده هاي جديد و گرافيك هاي نسل 6 جي فورس وارد بازار بشه

در غير اين صورت اگه گرافيك واستون مهم نيست و وزن مهمه من سري Z و يا S از سوني رو بهتون پيشنهاد ميدم كه كيفيتي عالي دارن
و باطري هاي بزرگي هم دارن كه شارژ بيشتري نگه داري ميكنن

خريد الين وير سيجر رو پيشنهاد نميكنم چون تعميركار ندارن در ايران
در مورد MSI هم متذكر بشم كه سيستم كولينگ به قدرت اسوس ندارن و در صورت استفاده از قابليت چرخش سريعتر فن ها
نويز آزار دهنده هست ولي با اينحال شايد براي شما نباشه
موفق باشيد
سلام خیلی ممنونم بسیار مفید و خلاصه بوود من خیلی دوست دارم حداقل 2 ماه صبر کنم اما می دونیید دوستم بهم گفته که مدل رو بده دیگه دارم برمیگردم(در پست های قبلی گفتم که از کجا و چجوری می خوام بخرم...)با این حال و تحقیقاتی که خوده دوستم هم در usaکرده بود از خرید مک منصرف شدم چون تمام نرم افزار های مکانیک رو ساپورت نمیکنه!!!(البته فعلا...)با تمام سنگینی که g53 داره باز هم از کولینگ قویش تشکر می کنم و بهترین کانفیگ g53 رو برای خرید به دوستم سفارش دادم...
12 gig ram
corei7 2.2 or more
blueray
ووو
در ضمن دوستم می گفت استراکچر و ظاهر نرم افزار های مکانیک رو مک با ویندوز فرق می کنههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!! !!که ازار دهندست!
فعلا منتظر می مونم تا بهم پیغام بده که چه خبراست...!!!
اگر باز هم نظرو پیشنهادی راجع به انتخابم هست بفرمایید...ممنونم

Devicestreet
05-03-2012, 15:06
سفارش دادی تموم شد رفت دیگه اگه واقعا اینجور قدرت برات مهمه سیستم می گرفتی

حمید031090
05-03-2012, 17:26
سفارش دادی تموم شد رفت دیگه اگه واقعا اینجور قدرت برات مهمه سیستم می گرفتی
نه هنوز تموم نشده فعلا دوستم باید بره و بخره که بهش گفتم اگه مدل جدیدی بوود بهم بگوووووووو
کمکم کنید باز دودلم ...........سنگینه!!!!!!!!!!کدوم لپ تاپ چنین قدرتی رو داره با این کولینگ قوی و...؟؟؟؟؟؟؟؟معرفی کنید
در ضمن کیفیت مهمه برام ممنوووووونم

Devicestreet
05-03-2012, 22:51
من رو حرفم هستم
asus jay chou با بالاترین کانفیک
alienwarem17x or m18x