ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : iastor8 با atapi و... تفاوتش چیه؟

golijan
01-03-2012, 21:24
با سلام
بذارید از اول بگم:
یه لپ تا پ دل مدل vostro 1310 یکی از آشناها واسم آورد و گفت بدجور ویروس داره. منم کاسپر با آپدیتش رو نصب کردم و همشون رو به غیر از 4 تا که دقیقا قایل های خود ویندوز بودن رو نتئنست پاک کنه .بعد از اینکه سیستم رو برای دومین بار ریست کردن صفحه بلو اسکرین میومد و سریع سیستم ریست میشد و همین آش و همین کاسه
بعدش خواستم ویندوز جدید بریزم که پیغام میداد هارد قابل شناسایی نیست در صورتی که تو ستا نشون داده میشد
بعد با پارتیشن مجیک بوتیبل میخواستم بوت بشم میگفـت:
partition table error #105 found
خلاصه چندین نرم افزار تست کردم تا آخرش با یه نرم افزار تحت داس که اسمشو یادم رفت چی بود تونستم پارتیشن بندی کنم و ویندوز سون نصب کردم.
و اما سوال من:

در هنگام نصب ویندوز بعد از انختب پارتیشن مورد نظر یه صفحه میاد که نوشته:
on 232245 MB Disk 0 at ID 0 on bus 0 on iastor8 [MBR].
تو بشتر وینوز ها بجای iastor8 نوشته atapi
اولا من میخواسنم بدونم این چیه و چه تفاوتی باهم دارن؟
دوما من جدول پارتیشن رو با یه نرم افزار کلا پاک کردم و دوباره هارد رو پارتیشن بندی کردم هرکاری میکنم نمیدونم چطور میشه به atapi تبدیل بشه؟ چطوری این کارو کنم؟ تفوتی بین اینا هست؟ البته یه بار یه چیز دیگه نوشته بود که فرامئش کردم چی بود؟
برای نصب ویندوز تفوتی داره که کدوم باشه؟
لطفا راهنمایی کنید

البته من چون ویندوز بالا نمیومد و مدام پنجره آبی مرگ(بلو اسکرین) رو نشون میداد و نمیشد اصلا ویندوز نصب کرد چون میگفت هارد قابل شناسایی نیست به همین دلیل مجبور شدم با نزم افزارهای دیگه این کارو بکنم

saeed_136915
02-03-2012, 13:11
سلام احتمالا شما میخوایین ویندوز XP روش نصب کنین که هارد رو نمیشناسه. توی ویندوز 7 این مشکل پیش نمیاد. اگه خواستین ویندوز XP بزنین حتما سی دی یا DVD باید Sata رو ساپرت کنه . حالا یا از بیرون بخرین یا خودتون با نرم افزار nLite (اگه اسمشو درست یادم باشه) درایورهای ساتا رو توی فایل های نصبی ویندوز قرار بدین.

golijan
03-03-2012, 23:34
نه حتی وقتی من خواستم 7 رو هم نصب کنم از هارد ایراد گرفت و این سخت افزار رو نشناخت.
سوال من یه چیز دیگست!