ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پایین بودن کیفیت فایلهای تصویری در ویندوز 7 لپ تاپ و راه چاره ؟

uuuyrt
01-03-2012, 18:59
سلام دوستان

من رو لپ تاپم ویندوز 7 نصب کردم و دو تا کارت گرافیک intel hd و nvidia 520 دارم که هر دو رو کامل نصب کردم

اما وقتی میخوام فایل تصویری رو تماشا کنم خیلی کیفیت تصویر و وضوح اون پایینه . اصلا میشه گفت افتضاحه . در صورتیکه در xp کیفیت بسیار عالی و بالاست ..

دلیلش چیه؟ راه حل چیه؟ مشکل از کجاست؟

منتظر راهنمایی شما هستم . ممنون

jafarian
01-03-2012, 23:02
اول از همه درایور گرافیک خودتون آپدیت کنید شما امتیازی که ویندوز به قطعات میده رو فعال کردین ؟ کدک win7codec روی سیستم از لینک پایین دانلود کنید نصب کنید برنامه Mirillis Splash PRO رو نصب درمرحله آخر بعد از این موارد فیلم خودتون با این برنامه پخش کنیددرضمن این برنامه رو وقتی رجیستر کردین به وسیله فایروال جلوی دسترسیش به اینترنت بگیرین یا همون بلوک کنید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

uuuyrt
02-03-2012, 12:26
اصلا کلا تو لپ تاپم کیفیت پخش فایلهای تصویری پایینه اما تو کامپیوتر خیلی عالیه . دلیلش چیه؟

jafarian
02-03-2012, 13:17
اصلا کلا تو لپ تاپم کیفیت پخش فایلهای تصویری پایینه اما تو کامپیوتر خیلی عالیه . دلیلش چیه؟

اونکارهایی که من گفتم کامل تک تک انجام دادین نصب کدک استفاده از اون پلایری که مشخص کردم اگر بااینا کار شما راه نیفتاد داخل تاپیک پایین سئوال خودتون مطرح کنید چون در رابطه با لپ تاپ هست.

pcsoft
02-03-2012, 13:29
اصلا کارت گرافیک شناسایی شده؟ می دونم درایورشو نصب کردین ولی ببینین کامل شناخته داخل Device Manager یا نه.
کارت گرافیک ها switchable هست؟ سوئیچ کنید روی NVIDIA ببینین بازم همونطوره یا نه.

uuuyrt
02-03-2012, 13:55
اصلا کارت گرافیک شناسایی شده؟ می دونم درایورشو نصب کردین ولی ببینین کامل شناخته داخل Device Manager یا نه.
کارت گرافیک ها switchable هست؟ سوئیچ کنید روی NVIDIA ببینین بازم همونطوره یا نه.

اره کاملا شناخته شده

اما مورد دوم یعنی سوییچ به nvidia چگونه هست؟ راهنمایی میکنید؟

pcsoft
02-03-2012, 14:08
اره کاملا شناخته شده

اما مورد دوم یعنی سوییچ به nvidia چگونه هست؟ راهنمایی میکنید؟

الان داخل سیستم رتبه دهی. اسم کدوم کارت گرافیک آورده شده؟(دکمه View and Print سمت راست صفحه رو بزنید نشون بده)
تا جایی که می دونم باید روی آیکون Desktop کلیک راست و گزینه ای که اسمش الان یادم نیست رو انتخاب کنین.
چیزی شبیه Switchable Graphic باید باشه.

saeed774
02-03-2012, 14:50
چاره کار شما اینه که از Daum PotPlayer برای پخش فایل های تصویریتون در 7 استفاده کنین که کاملا برای 7 و سیستم رندر پیشرفته اون یعنی EVR بهینه شده . یا میتونین از پخش کننده های دیگه استفاده کنین منتهی در تنظیمات ویدوئی اونا باید حالت رندر رو روی EVR انتخاب کنین . در سایت soft 98 . ir میتونین نرم افزار رو پیدا کنین .