ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار برای مدل سازی

hamid_axel
01-03-2012, 18:43
سلام

میخواستم ببینم دوستان بیشتر با چه نرم افزاری مدل و کارکتر (مخصوصا کارکتر) طراحی میکنن؟

z.brush خیلی اذیت میکنه ! یه چیزی در همون حد اما سالمتر وجود نداره ؟

من z.brush 4 رو کار میکنم خیلی خیلی اذیت میکنه وقتی draw میکنم edit نمیشه تازه اگه دوتا شکل رو draw کنم اولی دیگه ادیت نمیشه فقط دومی ادیت میشه اونم بعضی وقتا نمیدونم تحت چه شرایطی !

یه پک آموزشی هم گرفتم گویندش فقط بلده بگه z.brush نرم افزار جالبیه ! یکی نیست بگه مگه داری در مورد معجزه حرف میزنی ؟! کلا کامپیوتر چیز جالبیه ! ولی باید باهاش کنار بیای !!! :31::31::31:

pm-bax
01-03-2012, 23:18
سلام

میخواستم ببینم دوستان بیشتر با چه نرم افزاری مدل و کارکتر (مخصوصا کارکتر) طراحی میکنن؟

z.brush خیلی اذیت میکنه ! یه چیزی در همون حد اما سالمتر وجود نداره ؟

من z.brush 4 رو کار میکنم خیلی خیلی اذیت میکنه وقتی draw میکنم edit نمیشه تازه اگه دوتا شکل رو draw کنم اولی دیگه ادیت نمیشه فقط دومی ادیت میشه اونم بعضی وقتا نمیدونم تحت چه شرایطی !

یه پک آموزشی هم گرفتم گویندش فقط بلده بگه z.brush نرم افزار جالبیه ! یکی نیست بگه مگه داری در مورد معجزه حرف میزنی ؟! کلا کامپیوتر چیز جالبیه ! ولی باید باهاش کنار بیای !!! :31::31::31:

نرام افزار دیگه میشه mudbox رو هم گفت که خیلی نرمافزار خوبیه ولی خوب شباهتش کم نیست به Zbrush داره شما اگه با zbrush مشکل داری احتمالا mudbox هم همین خواهد بود ولی نمی دونم به چه دلیل شما با zbrush مشکل داری حتی کسی که آموزش هم ندیده خیلی راحت میتونه با zbrush کار کنه تا یه حدی ولی نرم افزار دیگه غیر از zbrush,mudbox که بتونه این کارارو بکنه من نمی شناسم به هر حال برای Detail دادن باید کار کرد با این نرم افزار

hamid_axel
01-03-2012, 23:35
عزیز مشکل من با zbrush 4 خیلی کوچیکه اما مهمه

فرض کن من یه طرح زدم حالا میرم تو دراوینگ تا از قلمهای 2.5دی استفاده کنم یا یه شکل جدید اضافه کنم

وقتی اینکارو میکنم دیگه نمیتونم اون شکلی که اول ساختمو وارد حالت ادیت کنم !
کسی میدونه چه باید کرد ؟

Lord-Voldemort
02-03-2012, 12:34
این نرم افزار هست Sculptris

2ERroR
27-05-2012, 21:19
نرم افزار poser هم خوبه