PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سیستم برای میکس با avid

mtx891
01-03-2012, 10:47
سلام دوستان
تایپیک برای سیستم میکس زیاده
اما من یک سری کلیات که یک سیستم میکس نیاز دارl میخام که کار رندر رو با کیفیت بالا انجام بده و سریع باشه حداکثر کیفیت مورد استفاده هم DVD
دنبال برند خاصی نیستم فقط مشخصات رومیخام مثلا cpu تا چه حدی باشه رم بالا میخام یا اینکه به هارد سریع نیاز دارم؟ آیا SDD ببندم
آیا گرافیک توی رندر فیلم تاثیر کمتری داره و بیشتر برای کارای سه بعدیه؟؟
حدود قیمت هم تا 1.200

mtx891
03-03-2012, 15:47
کسی با avid کار نمیکنه؟
با افتر افکت چطور؟

BMW.M3_E46
03-03-2012, 22:24
کسی با avid کار نمیکنه؟
با افتر افکت چطور؟

سلام
با کدوم بیشتر کار میکنین؟

mtx891
04-03-2012, 09:56
سلام
با کدوم بیشتر کار میکنین؟
والا برای خودم نمیخاستم من خودم اطلاعات سخت افزاری خوبی دارم اما مشورت چنتا میکسر رو میخاستم
بیشتر avid اما خیلی دیره از جای دیگه اطلاعات گرفتم
avid برنامه قدیمیه از نسخه 7.2 بالاتر نیومده زیاد با کارت گرافک کار نداره با 128 هم اجراش کردم قبلا
یک خوبی یا ضعفش اینه کمتر از رم استفاده میکنه وهمیشه از رم یه کپی داخل هارد نگه میداره باعث میشه وقتی برق میره پروژه رو از دست ندی برای همین هرچی هارد سریعتر باشه سریعتر اجرا میشه دنبال SDD بودم اما تو این وضعیت بیخیالش شدم 8گیگ رم 1600 و cpu 2400 و یه هارد 7200rmp با main خوب msi بستم اینجوری avid خیلی رون اجرا میشه اما افتر افکت cs5 به گرافیک نیاز داره ازونجایی که الان کمتر به افتر افکت نیاز دارم گرافیک ضعیفی بستم تا بعد ارتقا بدم
سیستم 1.300 تموم شد امروز میرم تحویل بگیرم
چیزهایی که بالا نوشتم رو از روی تجربیات چند ساله افراد زیادی بدست اوردم
کسی که به من کمک نکر امیدوارم به درد دیگر دوستان بخوره

BMW.M3_E46
05-03-2012, 15:09
والا برای خودم نمیخاستم من خودم اطلاعات سخت افزاری خوبی دارم اما مشورت چنتا میکسر رو میخاستم
بیشتر avid اما خیلی دیره از جای دیگه اطلاعات گرفتم
avid برنامه قدیمیه از نسخه 7.2 بالاتر نیومده زیاد با کارت گرافک کار نداره با 128 هم اجراش کردم قبلا
یک خوبی یا ضعفش اینه کمتر از رم استفاده میکنه وهمیشه از رم یه کپی داخل هارد نگه میداره باعث میشه وقتی برق میره پروژه رو از دست ندی برای همین هرچی هارد سریعتر باشه سریعتر اجرا میشه دنبال SDD بودم اما تو این وضعیت بیخیالش شدم 8گیگ رم 1600 و cpu 2400 و یه هارد 7200rmp با main خوب msi بستم اینجوری avid خیلی رون اجرا میشه اما افتر افکت cs5 به گرافیک نیاز داره ازونجایی که الان کمتر به افتر افکت نیاز دارم گرافیک ضعیفی بستم تا بعد ارتقا بدم
سیستم 1.300 تموم شد امروز میرم تحویل بگیرم
چیزهایی که بالا نوشتم رو از روی تجربیات چند ساله افراد زیادی بدست اوردم
کسی که به من کمک نکر امیدوارم به درد دیگر دوستان بخوره

سیستم رو بنویسیم یا بستین سیستم رو؟

mtx891
06-03-2012, 19:24
ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺭﻭ ﺑﻨﻮﯾﺴﯿﻢ ﯾﺎ ﺑﺴﺘﯿﻦ ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺭﻭ؟

ﺑﺴﺘﻢ ﺍﻣﺎ ﻣﻄﻤﻌﻨﺎﺍﮔﺮﻧﻈﺮﺕ ﺭﻭﺑﻨﻮﯾﺴﯽ. ﺑﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﻫﺎﮐﻤﮏ ﮐﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺍﺯﻃﺮﯾﻖ ﺟﺴﺘﺠﺠﺴﺘﺠﻮ ﻭﺍﺭﺩﻣﯿﺸﻦ