مشاهده نسخه کامل
: ویروس Winhelp.exe
Reza Razor
01-03-2012, 10:30
سلام
یه چند وقتی بود سیستم که بالا می اومد انتی ویروسم (نود 32) پیام میداد که یه ویروس باسم winhelp.exe تو سیستم وجود داره که پاکم نمیشه .
توجه نمیکردم که امروز اوضاع یکم بیریخت شد .
اولا فایلای تصویری که روی دسکتاپ باشن و اجرا بشن پاک نمیشن پیغام میده با یه برنامه ی دیگه ای در حال استفاده ازشونه که توی تسک منیجر هرچی گشتم چیز عجیبی ندیدم
بعدش فایلا خیلی بد دانلود میشن یعنی فایل اگه تصویری باشه که هی وسط پخش قطع میشه اگه فایل زیپ باشه که همش ارور CRC میده .
کسی به این ویروس برنخورده . باید چیکار کنم الان باهاش :13:
با یکی از نرم افزارهای زیر در سیف مود (و اگر سیف مود نشد در حالت عادی ) سیستم رو فول اسکن کنید
Malwarebytes Anti-Malware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SuperAntiSpyware ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Kaspersky Virus Removal Tool ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آپدیت دو نرم افزار اولی فراموش نشه
Devicestreet
01-03-2012, 13:55
xp یا 7
من با xp بلدم
Reza Razor
02-03-2012, 01:34
کلی از این نرم افزارا تست کردم ولی جواب نداد
آخر ویندوزو عوض کردم ولی یه مشکل هنوز هست
فایلای دانلودیم مشکل دارن
فایلای زیپ همشون بعد دانلود ارور CRC میدن فایلای تصویری هم مشکل دارن و وسط پخش قطع میشن .
واقعا کلافم کرده
از صبح تا حالا پشت این سیستم گیر کردم
Devicestreet
02-03-2012, 09:49
ببین تو xp یه فولدر توی فولدر ویندوز یه اسم prefetch هست که فایل winhelp تو اونه
تو task manager برنامه ی winhelp رو end task کن
اول همه ی درایوا رو با هم اجرا می کنیبعد برنامه ی نرو ترجیحا ورژن 6 رو اجرا می کنی.چرا نرو:چونکه ما دو جور فایل مخفی داریم و نرو هردو نوع رو نشون می ده
اگه نداشتی از سربرگ view تو folder options تیک .... hide protected رو بگیر تو prefetch فایل winhelp نمایش داده می شه.
اونو حذف کن و یه فولدر با همون اسم توی prefetch درست کن
کرم ها برای خودشون بک آپ دارن با نرو توی هر درایو برو و بک آپو حذف کن بعد درایو بعدی
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:49 AM ----------
ه eset عمرا حل نمی کنه
Reza Razor
02-03-2012, 14:06
مشکل از ویروس نیست اصلا
هرچی مثلا فایل زیپ دانلود میکنم موقع اکسترکت کلی ارور میده گفتم شاید نرم افزار winrar مشکل داره با 7zip هم نشد .
با دانلود منیجر های مختلف هم تست کردم نشد
از چی میتونه باشه ؟!:13:
Devicestreet
02-03-2012, 16:44
این ویروس پدر سیسممو در آورد یکی دو جا نبود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.