ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن اعداد بالایی کیبورد

drbehnam
01-03-2012, 09:51
من چند روزه اعداد بالایی کیبوردم کار نمیکنه.اگه راه حلی چیزی دارین به منم بگین .اگه مشکل از درایوره لطفا درایورشوواسه دانلود بزاری مدل کیبوردمم Microfire 838 هست.

EXTREME
01-03-2012, 11:48
من چند روزه اعداد بالایی کیبوردم کار نمیکنه.اگه راه حلی چیزی دارین به منم بگین .اگه مشکل از درایوره لطفا درایورشوواسه دانلود بزاری مدل کیبوردمم Microfire 838 هست.
شما باید کیبورد رو باز کنید و پستونک هارو تمیز کرده و کیبورد رو تمیز کنید و چک کنید ببینید پستونک ها سالمه یا نه
اگه سالم بودند مشکل از برد تلقی کیبورد است که اگه مولتی متر داشته باشین بهتون میگم چطور درستش کنین

drbehnam
01-03-2012, 12:26
شما باید کیبورد رو باز کنید و پستونک هارو تمیز کرده و کیبورد رو تمیز کنید و چک کنید ببینید پستونک ها سالمه یا نه
اگه سالم بودند مشکل از برد تلقی کیبورد است که اگه مولتی متر داشته باشین بهتون میگم چطور درستش کنین

بله مولتی متر دارم

Joaquin
21-12-2012, 22:01
[*=center]مجموعه شماتیک و سرویس منوال گوشی های نوکیا
[*=center]
[*=center]لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=center]
[*=center]مجموعه شماتیک و سرویس منوال گوشی های سونی اریکسون
[*=center]
[*=center] لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[*=center]
[*=center]مجموعه شماتیک و سرویس منوال گوشی های سامسونگ:
[*=center]
[*=center]لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا این کارا دیگه چیه؟ تبلیغ ممنوعه!

Mahdi yas
14-01-2013, 14:31

در صورت روشن بودن دکمه FN قسمت بالای کیبرد کار نمیکند . ربطی به خرابی کیبرد ندارد.