مشاهده نسخه کامل
: سوال در مورد اسکرول بار و محل نمایش فرم
Ehsan-l-able
01-03-2012, 09:11
با سلام.
سوال اول : چطور می تونم محل ظاهر شدن فرم رو در زمان اجرا به پایین صفحه سمت راست (بالای ساعت)
قرار بدم ، در قسمت StartPosition چیکار باید انجام بدم؟
Manual
CenterScreen
WindowsDefaultLocation
WindowsDefaultBounds
سوال دوم :
من میخوام نحوه چیدمان عناصر داخل panel در فرم در دو حال عادی و Maximize تغییر کنه ، یعنی فقط اسکرول عمودی داشته باشه ، به این شکل دقت کنید :
1- در حالت عادی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- در حالت Maximize :
یعنی آخرین کادر پس از maximize به سطر اول بیاد !!!!! و پس از بازگشت به حالت عادی ، چون عرض فرم کم میشه به سطر دوم بره ! (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
دوستان عزیز ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
szh_1367
01-03-2012, 11:29
با سلام.
سوال اول : چطور می تونم محل ظاهر شدن فرم رو در زمان اجرا به پایین صفحه سمت راست (بالای ساعت)
قرار بدم ، در قسمت StartPosition چیکار باید انجام بدم؟
Manual
CenterScreen
WindowsDefaultLocation
WindowsDefaultBounds
سوال دوم :
من میخوام نحوه چیدمان عناصر داخل panel در فرم در دو حال عادی و Maximize تغییر کنه ، یعنی فقط اسکرول عمودی داشته باشه ، به این شکل دقت کنید :
1- در حالت عادی :
2- در حالت Maximize :
یعنی آخرین کادر پس از maximize به سطر اول بیاد !!!!! و پس از بازگشت به حالت عادی ، چون عرض فرم کم میشه به سطر دوم بره ! (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
دوستان عزیز ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
در مورد سوال اولتون باید یک notifyIcon به فرم اضافه کنید و همچنین کدهای زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دومتون درست متوجه نشدم شما اگر خاصیت anchor کنترل ها رو درست تنظیم کنید باید با تغییر سایز فرم کنترل ها نیز تغییر بکنند
برای سوال دومی شما می توانید از Container ها عنصر FlowLayoutControl را استفاده کنید.این عنصر همه اشیاء داخلش را پیوسته پشت هم می چیند.
Dockو AutoScroll آن را فعال کنید. برای تنظیم فاصله آن ها نیز از عناصر خام (هر چی دوست داشتید!) استفاده کنید.
موفق باشید.
Ehsan-l-able
01-03-2012, 14:22
Msba ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ممنون مشکلم حل شد ، راستش تو آموزش های سی شارپی که خونده بودم اطلاعاتی در مورد این کنترل ننوشته بود !
szh_1367 از راهنمایی شما هم ممنونم ، در واقع شما به یکی از سوالات دیگه من پاسخ دادید :20:
منظورم این بود که اگه گزینه StartPosition را روی Manual بذارم چطوری با خصوصیت Location فرم در قسمت پایین ، سمت راست نمایش داده بشه ؟ مثل تصویر زیر :
که با هر Resolation در اون قسمت قرار بگیره ؟؟؟
با تشکر راهنمایی شما.
یک درخواست هم از مدیر انجمن دارم که برای آپلود عکس ها یه بخش مشخصی قرار بدن که بعد های حذف نشن چون این سوالات ممکنه سوالات خیلی ها باشه و مطرح کردن سوال همراه تصویر میتونه شفاف تر باشه.
کلاس Screen برای دسترسی به اندازه صفحه و موارد مشابه است.
از این کد استفاده کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.