ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ** آلوده شدن سیستم و پخش آن در داخل شبکه(فوری)

Ahmad-Ra
29-02-2012, 19:08
سلام به همگی.
دستگاه من تو شرکت آلوده به یک ویروسی شده که این مشکلات رو به وجود آورده :

از هر فایل تو سیستم یک فایل میسازه با همون اسم و آخرش پسوندی با نام .Ink ایجاد میکنه.
ایجاد فایل های autoran.ini داخل هر درایو.
ایجاد فایل های .exe با نام های عجیب و غریب..
از کار انداختن آنتی ویروس ..

البته یکبار scan گذاشتن ویروسی به نام win32.sality پیدا کرد و یکسری exploit .. ولی همگی پس از یک اسکن کلی 4 ساعته پاکسازی شدند.
به دلیل اینکه دستگاه داخل شبکه هست و همه چی share هستند دستگاههای دیگه هم دارن الوده میشن و خلاصه مشکلات زیادی به وجود اورده و سرعت شبکه رو هم دچار اختلال کرده.
انتی ویروسم هم kasper با اخرین آپدیت ها بود..

لطفا خواهش میکنم یکی سریعتر من رو کمک کنه..

متشکرم.

jolan57
29-02-2012, 19:22
از پست زیر ابزار پاکسازی مخرب Sality رو دانلود کنید و سیستمتون رو باهاش اسکن کنید و نتیجه رو اینجا قرار بدین

معرفی ابزار پاکسازی ویروس ها [Virus Removal Tools]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمن اینکه آخر ایـــــــــــــــــــــــ ـــــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پست هم برنامه هایی برای نابود کردن ویروس اتوران قرار گذاشته شده است

فول اسکن با کسپر آپدیت شده هم فراموش نشه

Ahmad-Ra
29-02-2012, 19:47
امتحان میکنم نتیجه رو میگم.
امیدوارم جواب بنده

Ahmad-Ra
01-03-2012, 09:56
فایده ای نداشت. ابزار رو دانلود کردم. ویروس sality رو پیدا و پاک کرد. اما مشکل همچنان باقی هست. فکر میکنم ویروس دیگه ای درگیرم کرده. حتی ابزار Kaspersky Virus Removal رو دانلود کردم و اسکن کرد اما No thread بود !!! لطفا کمک کنید.

AlexanderMahone
01-03-2012, 14:08
فایده ای نداشت. ابزار رو دانلود کردم. ویروس sality رو پیدا و پاک کرد. اما مشکل همچنان باقی هست. فکر میکنم ویروس دیگه ای درگیرم کرده. حتی ابزار Kaspersky Virus Removal رو دانلود کردم و اسکن کرد اما No thread بود !!! لطفا کمک کنید.

1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ahmad-Ra
01-03-2012, 22:27
متشکر. اما راه سریعتر از اینها نیست ؟؟ تا من بخوام اینها رو تست کنم دیگه کار از کار گذشته

AlexanderMahone
03-03-2012, 20:30
متشکر. اما راه سریعتر از اینها نیست ؟؟ تا من بخوام اینها رو تست کنم دیگه کار از کار گذشته

استفاده از دیسک نجات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و نرم افزار Dr.WebCureIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arashlolos
04-03-2012, 05:29
سلام
من دوتا سيستم دارم كه از طريق مودم adsl شبكشون كردم.
بعد از نصب آنتي ويروس avasat سيستمم بعد از روشن شدن هنگه يسره.هيچ كاري نميشه كرد.
تازه اون سيستمي كه شبكه بود باهاش هم آيكن هاي دسكتاپش حذف شده!!!!!!!!!
چيكار كنم....تو دفتر فني مهندسي هستم كلي نقشه دارم....

AlexanderMahone
04-03-2012, 15:24
سلام
من دوتا سيستم دارم كه از طريق مودم adsl شبكشون كردم.
بعد از نصب آنتي ويروس avasat سيستمم بعد از روشن شدن هنگه يسره.هيچ كاري نميشه كرد.
تازه اون سيستمي كه شبكه بود باهاش هم آيكن هاي دسكتاپش حذف شده!!!!!!!!!
چيكار كنم....تو دفتر فني مهندسي هستم كلي نقشه دارم....
به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])برو و بنا به توضیحات یک یا دو ابزار رو انتخاب کن و اقدام به پاکسازی کن