PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چارت در وی بی

taknavaz123
29-02-2012, 11:33
با سلام.من در اکسل یه جدولی دارم که توش یه ستون داره نام کالا.یه ستون هم هست موجودی.
دو تا ستون دیگه هست به نام ماکسیمم و مینیمم. برای هر کالا یه مقدار ماکسیمم و مینیمم متفاوت وجود داره که به طور دستی براشون ثبت شده.
نام کالا هم که ثابته.موجودی هم که هر روز باید عدد جدید براش وارد بشه.
یه چارت هم بر اساس همون دو ستون نام کالا و موجودی طراحی شده.
اگه موجودی کالا از مقدار ماکسیمم بیشتر بشه یا از مقدار مینیمم کمتر بشه اونوقت رنگ اون موجودی کالا در چارت طراحی شده قرمز میشه.
اما اگر بین ماکسیمم و مینیمم باشه رنگ سبزه.

این کارو من در اکسل با نوشتن یه قطعه کد وی بی انجام دادم.اما مشکلی که دارم اینه وقتی یه داده وارد میشه تا تغیرات بخواد در چارت اعمال بشه یه چند دقیقه ای طول میکشه
.
حالا میخواستم بدونم این کار رو میتونم مستقیم در وی بی انجام بدم؟؟؟
و آیا اگر شدنیه آیا اینجا تاخیرها از بین میره؟؟

mehdibarghi
18-03-2012, 13:42
دوست عزیز ... با توجه به توضیحاتی که شما دادید به نظر نمیرسه که دستور محاسباتی خاصی که منابع سیستم رو بیش از حد اشغال کنه نوشته باشید ... در حقیقت یک دستور شرطی ساده نیاز هست .. پس یا اکسلتون مشکل داره یا اسنکه دستورتون رو به فرمت درست خودش ننوشتین ...
در مورد برنامه نویسی هم کار شدنی و بهتر از جدول اکسل هست ولی اگر کار شما فقط در همین حد هست که گفتید و نیاز به افزودنی های دیگه ندارید ... همین اکسل هم کافیه ...

اگه توضیحات بیشتری میخواهید یا فکر میکنید من درست متوجه منظورتون نشدم اگه فایل رو بدین شاید بتونم بهتر توضیح بدم .