مشاهده نسخه کامل
: كمك براي خريد كارت sli
سلام به دوستان عزيز من تصميم گرفتم گرافيكم رو ارتقا بدم و اونجوري كه من شنيدم ٢ تا كارت sli 1 gig بهتر از يك كارت ٢گيگ هست . حالا به نظر اساتيده اينجا من چه كار كنم .
سيستمم اينه:
Motherboard : p5k epu
Cpu core 2dua 8400
Vga 8800 gtx geforce
Ram 4g
قصدم هم از اين كار بازيه و ايتكه كارتم خروجي hdmi داشته باشه . ممنون ميشم راهنماييم كنىد
happyfeat
29-02-2012, 10:12
برای sli کردن کارتتون باید دقیقا هم مدل کارت الانتون باشه یعنی یه 8800 gtx دیگه که الان نوی این کارت توی بازار تقیریبا گیر نمیاد و باید دست دو تهیه کنید . در ضمن قدرت کارت به میزان حافظه ای که داره نیستش و کاملا مربوط به قدرت و توانایی Gpu اون کارت در پردازش میشه و میزان کمی به حافظه کارت مربوط میشه .
پیشنهاد بنده فروش کارت الانتون و با افزایش بودجه تهیه یه کارت قوی تر برای سیستم هستش که به مراتب بهتر از Slli کردن 2 تا 8800Gtx جواب بده . صرف نظر از هزینه ای که برای پاور هم باید بکنید برای Sli این دو کارت پر مصرف
BMW.M3_E46
29-02-2012, 12:22
سلام به دوستان عزيز من تصميم گرفتم گرافيكم رو ارتقا بدم و اونجوري كه من شنيدم ٢ تا كارت sli 1 gig بهتر از يك كارت ٢گيگ هست . حالا به نظر اساتيده اينجا من چه كار كنم .
سيستمم اينه:
Motherboard : p5k epu
Cpu core 2dua 8400
Vga 8800 gtx geforce
Ram 4g
قصدم هم از اين كار بازيه و ايتكه كارتم خروجي hdmi داشته باشه . ممنون ميشم راهنماييم كنىد
2 x PCIe x16 (blue @ x16 mode, black @ x4 or x1 mode) supports CrossFire Technology
مین شما فقط تکنولوژی CF رو پشتیبانی می کنه SLI نمیشه یعنی یه 8800 GTX نمیتونین بهش اضافه کنین
دقیقا هم مدل کارت الانتون باشه یعنی یه 8800 gtx
البته اینی که گفتی درسته چون GPU پرفورمنس خودش بطور واضح نشون میده
ولی حتما نباید دقیق همون مدل باشه اگه از خانواده 8000 باشه و ModelName هم باید همون باشه
یعنی مثلا GTX هست باید GTX باشه
پس به نظر شما چكار كنم ؟ چه كارتي تا دو سال ديگه راحت جواب ميده ؟ بودجه 400
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
ميخوام مانيتوره ٢٢ اينچه ايسوس بگيرم با يه كارته خفن ك حال كنم موقع بازي پس لطفا كارتش خيلي خوب باشه
happyfeat
29-02-2012, 16:38
پس به نظر شما چكار كنم ؟ چه كارتي تا دو سال ديگه راحت جواب ميده ؟ بودجه 400
---------- Post added at 04:02 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
ميخوام مانيتوره ٢٢ اينچه ايسوس بگيرم با يه كارته خفن ك حال كنم موقع بازي پس لطفا كارتش خيلي خوب باشه
پاور رو هم ذکر می کردید بهتر بود اما با فرض اینکه پاور کافی باشه با سیستم الانتون اگه فقط قصد خرید کارت رو داشته باشید پیشنهاد من Gforce 560 حدود قیمت 360 تومان یا Amd 6870 حدود قیمت 370
اما ممکنه که پردازنده در بعضی مواقع برای کارتتون گلوگاه ایجاد کنه که با اور پردازنده این مشکل یه مقداری رفع میشه . ولی برای بازی روی رزولیشن فول اچ دی نباید مشکلی داشته باشید :10:
پاور رو هم ذکر می کردید بهتر بود اما با فرض اینکه پاور کافی باشه با سیستم الانتون اگه فقط قصد خرید کارت رو داشته باشید پیشنهاد من Gforce 560 حدود قیمت 360 تومان یا Amd 6870 حدود قیمت 370
اما ممکنه که پردازنده در بعضی مواقع برای کارتتون گلوگاه ایجاد کنه که با اور پردازنده این مشکل یه مقداری رفع میشه . ولی برای بازی روی رزولیشن فول اچ دی نباید مشکلی داشته باشید :10:
VTX 6870 قیمتش الان 250 تومنه !
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
happyfeat
01-03-2012, 21:31
VTX 6870 قیمتش الان 250 تومنه !
لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] p%3D766)
بهتره قبلش حتما تماس بگیرید قیمت جدید رو سوال کنید .
قیمت هایی که به بازار نزدیک هستش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتره قبلش حتما تماس بگیرید قیمت جدید رو سوال کنید .
قیمت هایی که به بازار نزدیک هستش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت هنوز همونه ( فوقش 270 باشه !! )
چه خبره 370 تومن مگه عقلمون کمه بدیم به 6870 ؟!!
من 2 هفته پیش 250 تومن خریدم خودم . تماس بگیرید با همین حدود قیمت بهتون میده
happyfeat
01-03-2012, 22:33
قیمت هنوز همونه ( فوقش 270 باشه !! )
چه خبره 370 تومن مگه عقلمون کمه بدیم به 6870 ؟!!
من 2 هفته پیش 250 تومن خریدم خودم . تماس بگیرید با همین حدود قیمت بهتون میده
من چند روز پیش 6970 که قیمتش 450 بود خریدم 600 تازه قیمت کف بازار با کلی گشتن
می تونید تشریف ببرید بازار قیمت بگیرید .
چه باب میل باشه یا نه قیمت ها شدیدا افزایش داشته نسبت به قبل که اون هم نتیجه افزایش قیمت شدید د ل ا ر هستش :31::41:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.