مشاهده نسخه کامل
: کمک برای انتخاب آنتی ویروس
reza_aref
28-02-2012, 17:21
دوستان سلام
من اول عذرخواهی بکنم که اگر اینجا جای بیان مشکلم نبوده شرمنده
دوستان من به تازگی یه لپتاپ خریدم و می خوام براش یه آنتی ویروس خوب انتخاب کنم
ویندوزم اورجیناله
روشم نورتون داره ولی چون قبلا با nod کار کردم زیاد به دلم نمیشینه مشکل اینترنتم واسه آپدیت ندارم
فقط می خوام بهترین باشه تو هر بخشی و سرعت اسکنشم بالا باشه چون تو دانشگاه زیاد فلش و هارد بهش وصل میشه لطفا کمکم کنید
بعد آیا حتما باید اصلشو بگیرم یا نه همین کرکیا هم خوبه
ممنونم
bane_soheil
28-02-2012, 18:14
با اون چیزایی که گفتی به نظر من آنتی ویروس avast بکار شما میاد.در ضمن به نظر من لازم نیست آنتی ویروس اورجینال بخری.برای اطلاعات بیشتر هم می تونی یه سری به لینک زیر بزنی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
AlexanderMahone
28-02-2012, 18:29
دوستان سلام
من اول عذرخواهی بکنم که اگر اینجا جای بیان مشکلم نبوده شرمنده
دوستان من به تازگی یه لپتاپ خریدم و می خوام براش یه آنتی ویروس خوب انتخاب کنم
ویندوزم اورجیناله
روشم نورتون داره ولی چون قبلا با nod کار کردم زیاد به دلم نمیشینه مشکل اینترنتم واسه آپدیت ندارم
فقط می خوام بهترین باشه تو هر بخشی و سرعت اسکنشم بالا باشه چون تو دانشگاه زیاد فلش و هارد بهش وصل میشه لطفا کمکم کنید
بعد آیا حتما باید اصلشو بگیرم یا نه همین کرکیا هم خوبه
ممنونم
دوست من همون نورتون کافیه قدرتش مناسبه سرعتش مناسبه و مثل نود سبکه جدید ترین تست ها هم خوب درخشیده بهتره همون رو فعال کنید اینم تایپیکش:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این تایپیک هم سر بزنی دلیل حرفمو میفهمی عزیز:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
*Batman*
28-02-2012, 23:39
سلام.
دوست گرامی شما باید سوال خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید:
تاپیک مقایسه آنتی ویروس ها و تبادل نظر کاربران ╣══ نتایج نظرسنجی های سالیانه در پست اول ══╠ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
================================================== ========
با مطالعه مطالب موجود در پست دوم تاپیک پایین هم میتونید یک گزینه مناسب انتخاب کنید :
بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر ← مقررات و آرشیو تستها در پست اول و دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
با تشکر.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.