مشاهده نسخه کامل
: 4 پارتیشنم تبدیل به یک پارتیشن شد! اشتباه مرگبار راهنمایی
ghoroobegham
28-02-2012, 12:39
سلام بر یاراان متخصص
دوستان من خواستم ویندوز لپتاپم رو ریکاوری کنم اما اشتباها بجای اینکه فقط درایو c رو ریکاوری کنم ،
(از back up که خود شرکتی که لپتاپ رو ازش گرفتم )
کل هارد دیسک رو فرمت کرد. و الان شده مثله روز اولی که لپتاپم رو خریداری کردم
حالا دوستان یه نرم افزار می خوام که پارتیشن های قبلیم رو بشناسه وبتونم ریکاوری کنم
البته من تایپیک هایی که مشکل من مربوط بود رو مطالعه کردم اما از اونجا که من می خوام پارتیشن ها برگوردنم نه اطلاعات یک پارتیشن، یکم راهنماییتون فکر می کنم متفاوت باشه.
الان 3 تا درایو هام D,E,F تبدیل شده به یک درایو d
:42:کمکم کنیید. امیدوارم به این مصیبت دجار نشید
به نام خدا
درود
اگر تنها پارتیشن ها یکی شده اند پس نباید مشکلی برای جدول اطلاعات هارد پیش آمده باشد
به نظر من به وسیله ی نرم افزاری مانند EasyRecovery Professional 6.21.02
کل فایلهای موجود بر روی آن پارتیشن را بازیابی کنید سپس اقدام به پارتیشن بندی کنید .
ghoroobegham
28-02-2012, 13:11
به نام خدا
درود
اگر تنها پارتیشن ها یکی شده اند پس نباید مشکلی برای جدول اطلاعات هارد پیش آمده باشد
به نظر من به وسیله ی نرم افزاری مانند EasyRecovery Professional 6.21.02
کل فایلهای موجود بر روی آن پارتیشن را بازیابی کنید سپس اقدام به پارتیشن بندی کنید .
ممنون دوست من
اما ببینید من هنگام ریکاوری ویندوز این اتفاق برام افتاد و به اشتباه بجای اینکه فقط درایو c رو ریکاوری کنم کل هارد دیسک رو ریکاوری کردم و پارتیشن هام بکل از بین رفت .حالا من 2 پارتیشن ntfs دارم که یکی ویندوز و دیگری درایو خالی d است. یه نرم افزار که در وهله اول بتوند پارتیشن ها را بخوبی تشخیص بده و در وهله دوم اطلاعات رو بخوبی برگردونه. یا اینکه اصلا بجای استفاده از این نرم افزار ها که غالبا خوب کار نمی کنند و بسختی 50 درصد اطلاعات رو شاید برگردونند آیا راه دیگه هم هست؟
سلام بر یاراان متخصص
دوستان من خواستم ویندوز لپتاپم رو ریکاوری کنم اما اشتباها بجای اینکه فقط درایو c رو ریکاوری کنم ،
(از back up که خود شرکتی که لپتاپ رو ازش گرفتم )
کل هارد دیسک رو فرمت کرد. و الان شده مثله روز اولی که لپتاپم رو خریداری کردم
حالا دوستان یه نرم افزار می خوام که پارتیشن های قبلیم رو بشناسه وبتونم ریکاوری کنم
البته من تایپیک هایی که مشکل من مربوط بود رو مطالعه کردم اما از اونجا که من می خوام پارتیشن ها برگوردنم نه اطلاعات یک پارتیشن، یکم راهنماییتون فکر می کنم متفاوت باشه.
الان 3 تا درایو هام D,E,F تبدیل شده به یک درایو d
:42:کمکم کنیید. امیدوارم به این مصیبت دجار نشید
سلام
این برنامه خوبیه و میتونید بصورت بوت هم استفاده کنید
Acronis Disk Director Suite
Recover deleted or lost partitions
Working with Partition Recovery tool:
Acronis Recovery Expert allows recovery of hard disk partitions accidentally deleted or damaged due to a hardware or software failure. It uses a wizard interface. There are two methods to recover deleted partitions:
Automatic Recovery Mode - You do not have to select partitions, Acronis Recovery Expert searches for all deleted partitions and recover all partitions found
Manual Recovery Mode with two option: fast and complete - using the Fast search method, Acronis Recovery Expert checks the beginning of each side of every cylinder of a hard disk. Using the Complete method, Acronis Recovery Expert checks every hard disk sector. The manual recovery mode allows you to select all found partitions for recovery. For example, if one of your partitions was deleted intentionally and another by mistake, the manual mode enables you to select and recover only the partition you deleted by mistake. Partitions are selected for recovery by clicking them.
Note: the information about hard disk partitions is stored in a special disk area – the 1st sector of 0th cylinder, 0th head – called the partition table. This sector is called a boot sector or the master boot record (MBR). Acronis Recovery Expert not only checks the partition table for deleted partitions, but also scans the entire disk surface. Therefore the recovery process might take some time to complete.
ghoroobegham
28-02-2012, 19:29
سلام
این برنامه خوبیه و میتونید بصورت بوت هم استفاده کنید
Acronis Disk Director Suite
Recover deleted or lost partitions
ممنون اما من بصورت بوت نمی خوام باشه آخه باید اطلاع را از طریق یه هارد اکسترنال ذخیره کنم و از راه بوت هارد اکسترنال رو فکر نمی کنم بشناسه !
با recovery my file امتحان کردم اما خوب جواب نگرفتم
خیلی از اطلاعاتم ناقص بود!:sad:
ممنون اما من بصورت بوت نمی خوام باشه آخه باید اطلاع را از طریق یه هارد اکسترنال ذخیره کنم و از راه بوت هارد اکسترنال رو فکر نمی کنم بشناسه !
با recovery my file امتحان کردم اما خوب جواب نگرفتم
خیلی از اطلاعاتم ناقص بود!:sad:
فکر میکنم از طریق شبکه بشه این کارو انجام داد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.