ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دبیرکل آی‌تی‌یو خواهان راه‌اندازی سریع شبکه‌های نسل 4 در جهان شد



wichidika
28-02-2012, 12:27
دبیرکل آی‌تی‌یو خواهان راه‌اندازی سریع شبکه‌های نسل 4 در جهان شد
دکتر حمدون توره دبیرکل اتحادیه‌ی بین‌المللی مخابرات(آی‌تی‌یو) از بهره‌برداران ارتباطات سیار سراسر جهان درخواست کرد هر چه سریع‌تر شبکه‌های فراخ‌باند سیار همساز با استاندارد آی‌ام‌تی پیشرفته را ایجاد کنند و از دولت‌ها نیز خواست که مالیات‌های سنگین خدمات و تجهیزات فاوا را کاهش دهند یا حتی حذف کنند تا رشد آتی بخش ارتباطات سیر متوقف نشود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
وایمکس نیوز - دکتر توره گفت اگر بخواهیم معجزه‌ی ارتباطات سیار را که طی دهه گذشته رخ داده است به خدمات فراخ‌باند بی‌سیم ارتقاء دهیم باید به طور کامل از شبکه‌های همساز با استاندارد آی‌ام‌تی پیشرفته بهره‌برداری کنیم که سرعت بیش‌تری دارند و به سراغ خدمات و کاربردهای تازه برویم.
توره افزود که کاربران امروزی توقع دارند که در هر زمان و جایی بتوانند به اینترنت، شبکه‌های اجتماعی و داده‌های خود دسترسی داشته باشند. در عصر خدمات فراخ‌باند سیار واقعی به نفع همگان است که مردم بتوانند هر دم که بخواهند از افزاره‌های همراه استفاده کنند و از خدمات پرسرعتی چون تماشای فیلم به صورت زنده برخوردار باشند. بهره‌بردارانی که فناوری‌های همساز با استاندارد آی‌ام‌تی پیشرفته را به سرعت راه‌اندازی کنند و خدمات خود را با قیمت‌های رقابتی عرضه کنند از مزایای کامل موج آینده خدمات برخوردار خواهند شد.

P4RS4
28-02-2012, 12:35
به امید روزی که در ایران سیستم 4G قابل استفاده بشه :44: