ghazalehm
28-02-2012, 08:24
كامپيوتر من سيستم و قطعاتش مال 9 سال پيشه و خيلي كند شده. بعضي وقتا پيغام مي ده virtual memory too low. من الان اينترنت adsl دارم.با لپ تاپ ازش استفاده مي كنم و سرعتش هم خيلي خوبه اما با كامپيوتر سرعتش خيلي پايينه. البته اينم بگم كه كامپيوترم كارت شبكه نداره و براي اتصال مودم از يه مبدل usb to Ethernet استفاده مي كنم. البته پشتيباني پارس آن لاين مي گه پايين بودن سرعت اينترنت توي كامپيوتر به مبدل ربطي نداره و به دليل قديمي بودن سيستم كامپيوترت هستش. ويندوز هم تقريبا دير بالا مياد و هر وقت يه فلش مموري بهش وصل مي كنم هنگ مي كنه!
استفاده من از اين كامپيوتر در حد اينترنت و كارهاي معموليه. خلاصه اين كه من مي خوام بعضي از قطعات كامپيوتر رو عوض كنم تا اين مشكلش حل بشه اما نمي دونم كدوما رو بايد عوض كنم. يه جا به من گفتن براي ارتقا كل قطعات كامپيوترت بايد 400 هزار تومن خرج كني. من نمي خوام يه سيستم خفن ببندم فقط مي خوام بشه كارهاي عادي رو باهاش انجام داد و سرعت اينترنت هم بالا بره
قطعات فعلي سيستم من اينه:
مادربورد: giga 8id
سي پي يو: intel 1700 سلرون
رم: 256MB SD
كارت گرافيك: 32MB TNT
هارد: 80GB
لطفا بگيد كه چه قطعاتي رو عوض كنم و چي بخرم و حدودا هزينه اش چقدر مي شه. ممنون
استفاده من از اين كامپيوتر در حد اينترنت و كارهاي معموليه. خلاصه اين كه من مي خوام بعضي از قطعات كامپيوتر رو عوض كنم تا اين مشكلش حل بشه اما نمي دونم كدوما رو بايد عوض كنم. يه جا به من گفتن براي ارتقا كل قطعات كامپيوترت بايد 400 هزار تومن خرج كني. من نمي خوام يه سيستم خفن ببندم فقط مي خوام بشه كارهاي عادي رو باهاش انجام داد و سرعت اينترنت هم بالا بره
قطعات فعلي سيستم من اينه:
مادربورد: giga 8id
سي پي يو: intel 1700 سلرون
رم: 256MB SD
كارت گرافيك: 32MB TNT
هارد: 80GB
لطفا بگيد كه چه قطعاتي رو عوض كنم و چي بخرم و حدودا هزينه اش چقدر مي شه. ممنون