مشاهده نسخه کامل
: سازماندهی آهنگ!
Nocturne
27-02-2012, 22:36
سلام. سوال عجیبیه . نمیدونم کسی اصلا جواب بده یا نه ولی خب به اینجام رسیده..
برای سازماندهی موسیقی هایی که دانلود میکنید چی کار میکنید؟ اگر پوشه بندی خاصی دارید که کارامده توضیح بدید. یا اگر از برنامه خاصی استفاده میکنید
:11:
Pessimist
28-02-2012, 12:58
:9:
سوالت یه مقدار عجیبه اما من خودم واسه هر سبک یه پوشه جدا درست کردم مثلا راک و متال و الکترونیک و بی کلام و پاپ خارجی و پاپ داخلی و سنتی هر کدوم داخل یه پوشه هستن.
واسه آهنگ هایی هم که از پی سی ورد دانلود میکنم هم یه قسمت جدا دارم مثلا دانلود آهنگ های آرام و غمگین یه پوشه اختصاصی داره و همینطور آهنگ های بی کلام و آهنگ های شاد.
یه برنامه بود که کار کردن باهاش حوصله میخواست، بیخیالش شدم : دی
فولدر بندی آرشیو خدا بیامرزم (که الان تو هارد اینترنالم هست و هارده هم بالا نمیاد) این جوری بود :
فولدر موزیک > چهار فولدر :
Persian
Foreign
Instrumental
Uncategorized
که خب سه تای اول مشخصه، آخری هم پوشهی موقت بود، آهنگا که دانلود میشدن، میرفتن این تو، بعد از شنیده شدن، به دستهی مورد نظر هدایت میشدن : دی
Pessimist
28-02-2012, 13:12
ولی کوروش من آهنگ هایی که از پی سی ورد دانلود میکنم رو همیشه تو یه پوشه نگه میدارم چون یه جورایی واسم خاطر انگیزه و هر وقت یکی از آهنگ ها رو پخش میکنم یاد همون شخصی میوفتم که این آهنگ رو معرفی کرده!
راستی یادم رفت اسم کلاسیک رو بیارم من کلا یه قسمت رو اختصاص دادم به این سبک
الان چند وقتیه نزدیک به 30 گیگ آهنگ کلاسیک به دستم رسیده و یه جورایی دارم سعی میکنم به شنیدن آهنگ های کلاسیک عادت کنم.
rezarrrr
28-02-2012, 13:23
من اول به چند بخش فارسی خارجی ترکی عربی و ... تقسم میکنم بعد ایکن پوشه ها رو عوض کردم عکس گذاشتم روش مثلا رو فلدر فارسی عکسش نوشته پرشن سانگ
ولی کوروش من آهنگ هایی که از پی سی ورد دانلود میکنم رو همیشه تو یه پوشه نگه میدارم چون یه جورایی واسم خاطر انگیزه و هر وقت یکی از آهنگ ها رو پخش میکنم یاد همون شخصی میوفتم که این آهنگ رو معرفی کرده!
راستی یادم رفت اسم کلاسیک رو بیارم من کلا یه قسمت رو اختصاص دادم به این سبک
الان چند وقتیه نزدیک به 30 گیگ آهنگ کلاسیک به دستم رسیده و یه جورایی دارم سعی میکنم به شنیدن آهنگ های کلاسیک عادت کنم.
نه، من تو فولدر جداگونه نگه نمیدارم، بلکه هر کسی که آهنگ رو معرفی میکنه، نام کاربریش رو در قسمت Comments آهنگ (تو Tag) مینویسم تا همیشه موقع گوش دادن بدونم ... :20:
powerslave
28-02-2012, 19:13
منم خارجی ها رو از ایرانی ها جدا نگه میدارم. ایرانی ها یه جای دیگن.
خارجی هاش قبلاً یه پوشه بود ولی درایو پر شد و الان چند تا پوشه هست. توشون به نام هر گروه یا آرتیست یه پوشه هست و داخل اون هم آلبوم ها و اینا به ترتیب سال انتشار. اگه اون گروه خیلی آلبوم منتشر کرده باشه، دوباره تو پوشۀ اصلی چند تا پوشه دارم مثل 1. Studio Albums یا 2. Live Albums و ....6. Solo Albums و غیره. مثلاً برای پینک فلوید و اسکورپیونز و ... اینطوریه. اگه گروهه هنوز خیلی آلبوم نداشته باشه، آلبوم های استودیویی رو به ترتیب سال انتشار میزارم. و اول آلبوم های لایو یا EP ها و .. قبل از تاریخ مشخص میکنم که چی هستن که خود به خود مرتب هم میشن مثلاً برای گروه Transatlantic که تعداد آلبوم هاشون کمه اینطوری میشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه همچین چیزی. اول EP ها هم مینویسم EP.
خود آهنگ ها رو هم تک تک باید اینطوری باشن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کلی آهنگ و آلبوم هستن که اینطوری مرتب نیستن ولی دلیلش اینه که وقت نکردم مرتبشون کنم. نهایتاً میشن. اگه بفهمم که یه آلبومی یه آهنگ داره که من ندارمش جلوش یه ++ میزارم تا بره بالا و ببینمش که ناقصه.
همۀ آهنگ ها هم باید تگ هاشون کامل باشه. تایتل، سابتایتل، کانتربیوتینگ آرتیست، آلبوم آرتیست، آلبوم، سال، شماره آهنگ، ژانر.
تا جایی هم که میتونم و گیر بیاد اسکن دفترچه های آلبوم ها رو هم دارم.
یه پوشه هم دارم که توش تک آهنگ هایی که دانلود میکنم رو قرار میدم. اگه مال بچه های p30 رو دانلود کنم، تو تگ کامنتشون هم یوزر نیمشون رو مینویسم.
غیر از اینها، تاپ 10 ها رو تو یه پوشۀ دیگه دارم، و یه پوشه هم دارم به نام ++ که آلبومهایی که تازه دانلود کردم رو میزارم اونجا تا یه دور گوش بدم و بعد جابجاشون میکنم.
کلیپ ها و کنسرت ها هم که کلاً جدا هستن و اصلاً یه جای دیگه هستن.
Nocturne
29-02-2012, 21:03
ایده تقسیم بندی بر حسب ژانر زیاد خوب نیست چون بعضی آهنگها در بیش از یک سبک هستند. ایده پوشه برای آهنگهای جدید ایده خوبیه و باید من هم بذارم
پوشه های من اینطوری اند
Foriegn Vocal
Instrumental
Iranian Vocal
Soundtrack
Top10
4تای اول که معلومه. پنجمی هم آهنگهای تاپیک تاپ تن هستن
اما کارامد نیست. چون که من از کل آهنگام شاید 1 درصدشون که بیشتر تو ذهنم هستن گوش میدم و بقیه یه جورایی فراموش شده هستن
برای مثال در پوشه خارجی یه عالمه آهنگ درهم برهم ریخته که سال تا سال گوش نمیدم. (اگه از خواننده ای دست کم یکی دو آلبوم داشته باشم براش پوشه جدا میزنم اما اگر فقط دو سه تا سینگل باشه پوشه نمیزنم)
این فراموشی برای فیلمها کمتر رخ میده. کل اونا رو تو یه فایل اکسل لیست کردم و تقریبا میدونم چی دارم چی ندارم. اما چنین کاری برای آهنگ نمیشه
سلام...
چه تاپیک خوبی :20:
تقسیم بندی آهنگ های من هم اینجوری هست:
Persian
Foreign
Instrumental
P30
New Download
Persian ، Foreign خودشون شامل این فولدرها هستن
A - E ، F - N ، O - Z , Other
Instrumental که برای خودش دنیایی داره!
P30 شامل چند فولدر هست: Members , Aram , Bikalam , Top 10 , Other
از هر کسی آهنگ دانلود میکنم در بخش Members یه فولدر اختصاصی درست میکنم.
Aram ، Bikalam و Top 10 که مشخص هستن Other هم برای آهنگ هایی هست که
از سایر تاپیک ها دانلود میکنم.
Top هم آهنگ های تاپی هستن که از هرکدوم از این ها پیدا کردم...
New Download فولدری هست برای آهنگ هایی که دانلود کردم ولی هنوز نشنیدم.
با تشکر مهران...
Hamid Hamid
01-03-2012, 10:33
سلام دوستان ...
خب همه از فولدرهاشون گفتن ... من هم بگم كه اول تقسيم بندي موسيقي من به اين صورت هستش :
The Masters of music
اينجا 2 تا فولدر بيشتر نداره : 1_ حبيب محبيان 2_ سياوش قميشي
Hamid's 19
شامل آهنگ هاي 19 خواننده ي محبوبم هست كه همه ايراني هستن : 1_ فرهاد مهراد 2_ فريدون فروغي 3_ ابراهيم حامدي 4_ داريوش اقبالي 5_ فرامرز اصلاني 6_بيژن مرتضوي 7_ كوروش يغمايي 8_ حسن شماعي زاده ( بيشتر آهنگ هايي هست كه واسه ديگران ساخته ) 9_ كاوه يغمايي 10_معين 11_ مارتيك 12_ شهرام شب پره 13_ فرامرز آصف 14_ احمدرضا نبي زاده 15_داوود بهبودي 16_ راستين 17_بابك رهنما 18_مسعود فردمنش 19_ فريدون آسرايي
Others
كه خب مربوط به ايراني ها ميشه كه جزو 2 تا فولدر بالايي نيستن ... كسايي مثل اندي و كوروس شاه ميري و رضا يزداني و محسن چاووشي و ...
Foreign
اينجا هم فولدري هست كه فول آلبوم گروه ها و خوانندگان خارجي مثل Sting / Chris de Burgh R.E.M / Coldplay و موارد ديگه مثل Queen و ... هستش
اما خب تو درايو C وقتي من آهنگ ها رو دانلود مي كنم ميزارمشون تو يكي از اين 4 گروه ... مثلا تاپ 10 ها جزو Others هستن و خلاصه هر چيزي رو هم كه جديد اگه دانلود كنم اضافه ميشه به همون فولدر هاي اصلي كه نام بردم.
اينم تقسيم بندي موسيقي در سيستم من ...
P30 شامل چند فولدر هست: Members , Aram , Bikalam , Top 10 , Other
از هر کسی آهنگ دانلود میکنم در بخش Members یه فولدر اختصاصی درست میکنم.
Aram ، Bikalam و Top 10 که مشخص هستن Other هم برای آهنگ هایی هست که
از سایر تاپیک ها دانلود میکنم.
یعنی مهران الان آهنگی مثل Dashti رو که سپیده معرفی کرد، تو سیستمت سرچ کنیم، 3 تا ازش پیدا میشه ؟! :دی
یکی تو فولدر sepid12ir در Members
یکی تو Bikalam
یکی هم تو Instrumental احتمالاً پوشهی Singles ...
هوم ؟! :دی
:دی
اصلش اینجاست...
D:\Music\P30\Members\sepid12ir
جاهای دیگه shortcut هست.
Bikalam مخصوص تاپیک "دانلود آهنگ های بی کلام" هست.
با تشکر مهران...
Bikalam مخصوص تاپیک "دانلود آهنگ های بی کلام" هست.
خب سپیده هم آهنگو تو همون تاپیک معرفی کرد دیگه :دی
البته یه بار هم تو آروم و غمگین معرفی کرد، فرقی نداره :دی
خب پس، شرتکات میذاری ;)
خب سپیده هم آهنگو تو همون تاپیک معرفی کرد دیگه :دی
اوهوم، تاکیدم رو این بود که فقط آهنگ های اون تاپیک رو در اون فولدر میذارم...
بقیه ی آهنگ های بی کلامی که از انجمن دانلود میکنم در جاهای دیگه هستن.
با تشکر مهران...
Dark Shine
04-03-2012, 19:54
مـن کـه بـرای هــر خوانـنـده یـا گـروه یـه فـولـدر میزنـم .
اینـطـوری تسلـطتـون رو آهنگ هـا بهتـر میشـه .
مثلـاً فـولدرِ Radiohead اَم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من در حالت کلی به چهار دسته تقسیم میشه
Irani
metal&rock
film
other
آهنگهای هر خواننده هم اکثرا" داخل آلبوم مربوط به خودش هست(بعضی خواننده ها رو حوصله کردم و طبق ویکیپدیا پوشه سازی کردم،شامل آلبوم استودیویی،زنده و..)،ولی سازماندهی اصلی رو من در تگ گذاری انجام میدم که بتونم با جستجو در پلیر راحت و سریع به آهنگ مورد نظر دسترسی داشته باشم.من فکر میکنم اگر روی تگ گذاری یکم وقت بذاریم در وقت بسیار صرفه جویی میکنیم و زودتر هم به آهنگ مورد نظرمون می رسیم.مثلا" من الان داخل مدیا پلیر نوشتم the final و آهنگ مورد نظرم در کمترین زمان ممکن پیدا میشه و من میتونم گوش بدم،حالا اگر برحسب اسم سازنده،اسم آلبوم هم سرچ میکردم پیدا میشد :20:
powerslave
05-03-2012, 02:59
خوب اگه اسم آهنگ رو ندونی چی؟ اینطوری که سخت تر میشه. این روش برای موقعی خوبه که تک آهنگ گوش بدی.
اگه مثل من عادت داشته باشی که آلبوم کامل گوش کنی، اونوقت اونیکی روش که بر اساس آلبوم ها (مثل کار خودت که با ویکی هماهنگ میکنی) موثر تره.
من وقتی قسمتی از اسم آهنگی رو مینویسم، تمام آهنگهایی که اون اسم و یا قسمتی از اون اسم رو در مسیرهایی که برای پلیر معرفی میکنم نمایان میشه و اگر اسم آهنگ رو ندونم اسم آلبوم و یا آرتیست رو که میدونم....!! و چون از قبل برای آهنگ تگ گذاری کردم پس در نتیجه درون پلیر براساس اسم آرتیست یا آلبوم به آهنگ میرسم و اگر چیزی پیدا نشه یعنی تگ گذاری نکردم(این عدم تگ گذاری بیشتر شامل آهنگ های ایرانیه که تگ گذاریش کامل نیست)
اما اگر بخوام آلبوم رو کامل گوش بدم: برای دسترسی به اون آلبوم کافیه سمت چپ پلیر در قسمت music گزینه ی albums رو انتخاب کنم تا بر اساس آلبوم جستجو انجام بشه. مثلا" من الان نوشتم the wall و چون دو مدل از این آلبوم دارم و دیسکبندی کردم 3 تا البوم به من نشون داده.
یامثلا میخوام تمام آهنگ هایی که از آلبوم the wall پنج ستاره دادم رو گوش کنم، کافیه از قسمت سمت چپ rating و بعدش 5star رو انتخاب کنم و بعد در قسمت جستجو بنویسم the wall و در کمتر از یک ثانیه تمام آهنگ های پنج ستاره ی the wall نمایان میشه.درواقع من خودم رو با این پلیر عادت دادم و کار من رو در سریع ترین زمان ممکن انجام میده.هرکسی روش خودش رو داره، من سه سال پیش روی پوشه کلیک راست میکردم و play all میزدم ولی الان یجور دیگه:20:
ali_badline
13-11-2012, 17:58
والا ممن واسه هر خواننده ه پوشه باز می کنم و تو پوشش آهنگ هر آلبوم رو داخل پوشه ی مربوط به آلبومش میندازم.....
به همین سادگی...........
اتفاقاً ظهر داشتم سازماندهی میکردم یهو یاد این تاپیک افتادم،الانم دیدم تاپیک بالا اومده.
آقا مساله سازماندهی به یک طرف>< این کمبود جا هم به یک طرف
الان مکان خیلی از فایلام قاطی و نامعلومه و فقط از روی تگ دارم پیدا میکنم.وقتی تعداد فایلها زیاد بشه خیلی سخت میشه،خصوصاً شبی ۴،۵گیگ فقط آهنگ بگیری:31:
Nocturne
13-11-2012, 23:22
اتفاقاً ظهر داشتم سازماندهی میکردم یهو یاد این تاپیک افتادم،الانم دیدم تاپیک بالا اومده.
آقا مساله سازماندهی به یک طرف>< این کمبود جا هم به یک طرف
الان مکان خیلی از فایلام قاطی و نامعلومه و فقط از روی تگ دارم پیدا میکنم.وقتی تعداد فایلها زیاد بشه خیلی سخت میشه،خصوصاً شبی ۴،۵گیگ فقط آهنگ بگیری:31:
مال من که خیلی قاطیه. تنها حرکت مثبتم این بود که فولدری برای آهنگهای تازه دانلود شده زدم (حاصل همین تاپیک بود در واقع) و این خوب بود
منتها این فولدر می بایست بهش رسیدگی بشه و کتگورایز بشه دیگه اما من چون بهشون رسیدگی نمیکردم و وقت نداشتم همینطوری میموند. اون وقت اومدم تو خود اون برای هر ماه یه فولدر درست کردم!
چون اگه میخواست همه با هم باشن خیلی شلوغ بود اینطوری باز لا اقل یه آهنگی رو که میخوام احتمالا تو یادم هست تو فولدر کدوم ماه بود!
البته یه راه سریعتر اینه که دکمه ویندوز رو بزنی و اسم آهنگه رو تایپ کنی : دی اما به شرطی که دنبال آهنگ خاصی باشی ولی اگه نه ، اون وقت آهنگها رو فراموش میکنی
یعنی آهنگهای بسیار قشنگی ممکنه دانلود کرده بودی حالا اصلا مدتهاست فراموششون کردی و یادت نیست خب این بده دیگه ،
باز این حالت دسته بندی ماه که در فولدر ++ م گذاشتم باعث میشه هر چند مدت یه سری به فولدرهای ماهها بزنم و چرخی بزنم
+
بعد اون وقت یه مشکل دیگه. من برای اینکه در صورت خرابی ویندوز یا هارد لپ تاپم آهنگام نپره یه کپی از همه شون رو هارد اکسترنالم دارم!
اون وقت چند مدت یه بار آپدیتش میکنم به این صورت که کل فایلها رو روی هارده کپی میکنم که کلی زمان می بره!
با برنامه های بک آپ هم ور رفتم خوب نبود چندان. من به یه برنامه نیاز دارم که خودش این دو تا فولدر رو (فولدر موزیک در لپ تاپ با همین فولدر در هارد) با هم سینک کنه
خودش تشخیص بده چه تغییراتی رخ داده هر وقت خواستم فقط تغییرات رو اعمال کنم (چه اضافه شدن ها چه پاک شدن ها و چه جابجایی فولدرها و فایلها)
کسی میشناسه چنین برنامه ای؟
yas_6969
14-11-2012, 13:31
برای منم الان چندین سال اینجوری بالای 5 سال
فقط اول یه پیشنهاد اینکه هارد میخواید پارتیشن بندی کنید 2 تا بکنید یدونه برای ویندوز یکی هم برای دیتا چون وقتی پارتیشن درست میکنید برای هر قسمت وقتی پارتیشن پر بشه اطلاعات پخش میشه اینور اونور
برای من اینجوری پوشه ها
MP3
Irani که شامل Dakheli و Khareji میشه
RAP که پوشه مورد علاقم هست
World که شامل خارجی هام میشه
Download هم که اول از همه آهنگ ها میان اینجا
Cover هم موزیک های کاور شده هست
من خودم با این چیدمان خیلی راحتم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.