مشاهده نسخه کامل
: مشکل با بلوتوث acer 5755g
سلام دوستان عزیز
بلوتوث با اینکه در دوایس منجر وجود داره با f3 ایکونش میاد ولی به هیچ وسیله ای کانکت نمیشه
یعنی اصلا پیدا نمیکنه (فقط با موبایل تست کردم) وقتی هم که میخوام درایورش رو با سی دی خودش نصب کنم میگه دوایس وجود ندارد
ویندوزم 7 .64 بیتیه
درایورهاش رو از سایت ایسر گرفتم ولی بازم کار نمیکنه
اگه راه حلی به ذهنتون میرسه خواهش میکنم کمک کنید.
مرسی
کسی نیست؟:41:
بلوتوثی که دانلود کردین باید این درایور باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این
بلوتوثی که دانلود کردین باید این درایور باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیا این
Bluetooth_Atheros_7.02.0000.0065_W7x86W7x64_A_2
Bluetooth_Broadcom_6.3.0.8100_W7x86W7x64_A
این دوتا درایور خودم که از خود سایت برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کردم ولی بازم میگه بلوتوث دوایس وجود ندارد
و بلوتوثمو نمیشناسه :41:
وقتی مدل لپتاپ و نوع ویندوز رو دادم این دو ورژن رو بهم داد که ظاهرا با ورژن شما فرق داره.
مشکل از چی میتونه باشه؟
Bluetooth_Atheros_7.02.0000.0065_W7x86W7x64_A_2
Bluetooth_Broadcom_6.3.0.8100_W7x86W7x64_A
این دوتا درایور خودم که از خود سایت برای ویندوز 7 64 بیت دانلود کردم ولی بازم میگه بلوتوث دوایس وجود ندارد
و بلوتوثمو نمیشناسه :41:
وقتی مدل لپتاپ و نوع ویندوز رو دادم این دو ورژن رو بهم داد که ظاهرا با ورژن شما فرق داره.
مشکل از چی میتونه باشه؟
شما باید از کنترل پنل درایور قدیمی رو از لیست Add remove Program حذف کنید و همین درایوری که گرفتین رو دوباره نصب کنید
شما باید از کنترل پنل درایور قدیمی رو از لیست Add remove Program حذف کنید و همین درایوری که گرفتین رو دوباره نصب کنید
ممنون جلال عزیز کاری رو که گفتید انجام دادم ولی درست نشد چه با درایور خودش چه با
درایوری که از اینترنت گرفتم.
تازه ایکون بلوتوث هم تو دوایس منجر شده : other devise>base devise یعنی پاک شده.
اینهم اخطارهایی که میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dj_aghamajid
29-02-2012, 15:55
پشت لپتاپ رو نگاه کن. 2 تا برچسب هست که نوع بلوتوس و لن و... شما رو نوشته. تو سایت ایسر و مدل 5755G شما 2 تا فایل واسه بلوتوس قابل دانلود هست. یکی بنام atherous و دیگری broadcom . ببین کدومشه، همونو دانلود و نصب کن. همه چی درست میشه.
میشه همون 2 فایلی که دانلود کرده بودی. فقط باید همونی که مربوط به شماست رو نصب کنی.
برنامه lunch manger هم اگه تا حالا نصب نکردی از همون سایت بگیر و نصب کن تا کلید های ترکیبی Fn با جلوه های گرافیکی کار کنه.
اگه بازم کار نکرد. ویندوز رو عوض کن و بایوس جدید هم نصب کن و دوباره درایورها رو نصب کن.
پشت لپتاپ رو نگاه کن. 2 تا برچسب هست که نوع بلوتوس و لن و... شما رو نوشته. تو سایت ایسر و مدل 5755G شما 2 تا فایل واسه بلوتوس قابل دانلود هست. یکی بنام atherous و دیگری broadcom . ببین کدومشه، همونو دانلود و نصب کن. همه چی درست میشه.
میشه همون 2 فایلی که دانلود کرده بودی. فقط باید همونی که مربوط به شماست رو نصب کنی.
برنامه lunch manger هم اگه تا حالا نصب نکردی از همون سایت بگیر و نصب کن تا کلید های ترکیبی Fn با جلوه های گرافیکی کار کنه.
اگه بازم کار نکرد. ویندوز رو عوض کن و بایوس جدید هم نصب کن و دوباره درایورها رو نصب کن.
سلام دوست عزیز
مدل بلوتوثم atherous که درایورش رو از سایت گرفتم و نصب کردم لانچ منجر هم همینطور بایوس هم اپدیت کردم
ولی موقعی که نصب برنامه تموم میشه این اخطار رو نشون میده:
و بلوتثم به هیچ وسیله ای کانکت نمیشه
درایوری که گرفتم این پوشه ها توشون بود :
که فقط پوشه blue suit 7 فایل نصبی داره و فقط اونو میشه نصب کرد.
ا
منتظر راهنماییتون هستم.
western1
29-02-2012, 22:40
دوست عزیز شاید برنامه بهینه ساز یا آنتی ویروسی نصب کردی..اونا اتوماتیک سیستم بلوتوثو پاک می کنن.
منم همین مشکلو دارم. نمی دونم چطور حل میشه مال من مارک دل هست!.. تنها راهش تا اونجا کخ من میدونم اینه که ویندوزو عوض کنی یا ریکاوریتو کار بندازی...بازم اگه کسی می دونه کامل توضیح بده
سلام دوست عزیز
مدل بلوتوثم atherous که درایورش رو از سایت گرفتم و نصب کردم لانچ منجر هم همینطور بایوس هم اپدیت کردم
ولی موقعی که نصب برنامه تموم میشه این اخطار رو نشون میده:
و بلوتثم به هیچ وسیله ای کانکت نمیشه
درایوری که گرفتم این پوشه ها توشون بود :
که فقط پوشه blue suit 7 فایل نصبی داره و فقط اونو میشه نصب کرد.
ا
منتظر راهنماییتون هستم.
راستی User account control رو در کنترل پنل Disabel کنید
راستی User account control رو در کنترل پنل Disabel کنید
ممنون فکر میکنم disable باشه
کسانی که این مدل لپتاپ و دارند میتونند راهنمایی کنند ؟
aliasadi8
08-03-2012, 18:15
سلام
من مدل 5755g دارم
در ابتدا مثل شما در نصب و استفاده از بلوتوث مشکل داشتم.
چون در سی دی که فروشنده داده بود بعنوان درایور های ایسر 5-6 تا درایور برای بلوتوث های مختلف داره که باید شما اونوی که مربووط به مدل شما هست رو انتخاب کنی مثلا من هم مثل شما ابتدا
Bluetooth(4.0)_Atheros
رو انتخاب میکردم که در ظاهر در نوار وظیفه مینداخت ولی بعد نسخه 2 شو رو نصب کردم جواب داد با ریست تارت
شما هم بهتره سعی و خطا کنی و به ترتیب همه رو شروع به امتحان کنی و اونی که مربوط به لپ تاب ته پیدا کنی
در ضمن اونوی که من نصبش کردم خودش بلوتوث سوئیت هم حین نصب با خودش نصب کرد.
سلام
من مدل 5755g دارم
در ابتدا مثل شما در نصب و استفاده از بلوتوث مشکل داشتم.
چون در سی دی که فروشنده داده بود بعنوان درایور های ایسر 5-6 تا درایور برای بلوتوث های مختلف داره که باید شما اونوی که مربووط به مدل شما هست رو انتخاب کنی مثلا من هم مثل شما ابتدا
Bluetooth(4.0)_Atheros
رو انتخاب میکردم که در ظاهر در نوار وظیفه مینداخت ولی بعد نسخه 2 شو رو نصب کردم جواب داد با ریست تارت
شما هم بهتره سعی و خطا کنی و به ترتیب همه رو شروع به امتحان کنی و اونی که مربوط به لپ تاب ته پیدا کنی
در ضمن اونوی که من نصبش کردم خودش بلوتوث سوئیت هم حین نصب با خودش نصب کرد.
ممنون
درایور رو نصب کردم ولی هیچ وسیله ای رو بلوتوث نمیشناسه:13:
سلام دوستان منم همین مشکل رو داشتم که شما گفتین بعد نصب درست نمیشناخت بلوتوث رو و پیغام های شما رو دریافت میکرم اما کاری که کردم این بود همین الان و درست شد .
رفتم تو کنترل پنل و بعد add/remove و تمام برنامه های بلوتوث تو اونجا رو پاک کردم و بعد فقط این برنامه رو Bluetooth_Atheros_6.18.0624.0302_Win7x64 که از سایت خود ایسر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرفته بودم رو نصب کردم و کاملا نصب شد و حالا بلوتوث لب تاپ اوکی شده.
موفق باشید آرش .
saeeddez
18-09-2012, 21:40
سلام به همه دوستان
مدل لپتاب من اینه
acer aspire 5755G cori7
منم مشکل بلوتوث داشتم. اول از توی کنترل پنل درایور بلوتوثی که نصب بود و کار نمیکرد رو remove و بعد ریستارت کردم
از توی CD که بهم دادن اینو نصب کردم
HON HAI Bluetooth BT 4.0 Atheros BU22 --- v7.4.0.96
مشکل بلوتوث حل شد:46:
موفق باشید. سعید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.