مشاهده نسخه کامل
: مشاوره لپ تاپی که خاموش نخواهد شد
pariseiran
27-02-2012, 12:58
سلام من یه مشاوره میخواستم من یه لب تاپ میخواستم تو حدود همین قیمت ولی البته اگه چیزی باشه دیگه تا 3 تومن جا داره برام ولی البته اگه جوری باشه که شما ها تایید کنید که خیلی شاخه
ببنید در کل خودم لیسانس کامپیوتر هستم و سیستم خوبی رو احتیاج دارم متاسفانه اصلا تو بازار سخت افزار اشنایی زیادی ندارم و همش تو کار نرم افزار بودم
پس سیستمی که به درد من بخوره رو میخوام لب تاپ قبلیم dell xps 1530 بود الان چیپ گرافیکیش سوخته و تو تعمیرگاه هست الان یه netbook گیگا m 1005 گرفتم تا کارم رو راه بندازه
انتظاری که من از لب تاپ دارم نه گیم میخوام بازی کنم نه چیزی کارم با فتو شاپ و ویژوال استدیو و این جور چیزاست راستش خودم بیشتر نظرم رو مک بوک پرو هست ولی اونا همه رمشون 4 هست
یه چیزی که خیلی مهمه اینه که لب تاپ من خیلی کم خاموش خواهد شد یعنی از صبح تو روشن زیر دست منه تا شب ....شب هم تازه تو کار داونلود رایگان رو انجام خواهد داد خلاصه اگه میشه یه چنتا از پیشنهاداتون بگید من برسسی کنم ممنون
pariseiran
29-02-2012, 08:46
کسی به ما کمک نمی کنه؟
Mr.Mazmamfi
01-03-2012, 16:37
سلام من یه مشاوره میخواستم من یه لب تاپ میخواستم تو حدود همین قیمت ولی البته اگه چیزی باشه دیگه تا 3 تومن جا داره برام ولی البته اگه جوری باشه که شما ها تایید کنید که خیلی شاخه
ببنید در کل خودم لیسانس کامپیوتر هستم و سیستم خوبی رو احتیاج دارم متاسفانه اصلا تو بازار سخت افزار اشنایی زیادی ندارم و همش تو کار نرم افزار بودم
پس سیستمی که به درد من بخوره رو میخوام لب تاپ قبلیم dell xps 1530 بود الان چیپ گرافیکیش سوخته و تو تعمیرگاه هست الان یه netbook گیگا m 1005 گرفتم تا کارم رو راه بندازه
انتظاری که من از لب تاپ دارم نه گیم میخوام بازی کنم نه چیزی کارم با فتو شاپ و ویژوال استدیو و این جور چیزاست راستش خودم بیشتر نظرم رو مک بوک پرو هست ولی اونا همه رمشون 4 هست
یه چیزی که خیلی مهمه اینه که لب تاپ من خیلی کم خاموش خواهد شد یعنی از صبح تو روشن زیر دست منه تا شب ....شب هم تازه تو کار داونلود رایگان رو انجام خواهد داد خلاصه اگه میشه یه چنتا از پیشنهاداتون بگید من برسسی کنم ممنون
سلام رفیق
مدل پیشنهادی من Y570 از برند خر کاره لنوو هست که هم کانفیگ خوبی داره و هم کیفیت خوبی داره .
میتونی به نیم نگاهی هم به مدل N55 SF بندازی .
ولی جدیدا مدل N53 با صفحه نمایش FHD وارد بازار شده که برای کار شما که کارهای گرافیکی انجام میدی فوق العادس و گرافیک GT 540 داره که گرافیک قدرتمندی محسوب میشه ولی از مدل های دیگه ای که گفتم پایین تره .
در مورد داغ کرد نو . . . میتونی توتاپیکشون بپرسی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
راستی تا یادم نرفته ، برای دانلود های شبانه به صورت هفتگی بهتره یه PC به درد نخور جور کنی ، چون دیگه هر لپ تاپی هم که باشه ، بعد از یه مدت زوارش در میره .
و اگر واقعا نیاز داری باید کول پد براش بخری .
یه پیشنهاد دیگه ، اگر خیلی دانلود میکنی ، یه مودم هایی هست بدون نیاز به کامپیوتر ، دانلود هارو برات انجام میده ، البته محل ذخیره سازی اطلاعات روی هارد اکسترنال هست . (از برند ایسوسه )
و . . . .
fokahi110
06-03-2012, 09:08
سلام دوست عزیز پیشنهاد من سونی سری F اون هست من 12 ساعت هم باش کار کردم اخ نگفته نه داغ میکنه نه هنک نه صدا میده صفحه نمایش قوا اچ دی.یا علی. پیشنهاد من مداVPC F236HG/B قیمت با گارانتی رهجو نمایندگی رسمی سونی 2 میلیون و 600 .
8 گیگ رم
Cpu:2760QM Core i7
NVIDIA 540M 1GIG
FuLL HD
hard7200 640 GIG
blu ray RW
:20::11:
Cristiano777
13-03-2012, 19:50
من یه 3 سالی هست msi دارم و مثل شما 24 ساعته روشن و اکثرا هم تو دانلود هستم بازی میکنم با برنامه هایی مثل سالید و کتیا زیاد کار میکنم و آخ نگفنه..سری C از msi عالیه برا داداشم یه cx460 i5 گرفتیم یه ساله اون هم مثل من راضیه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.