مشاهده نسخه کامل
: مشکل باگیرنده دیجیتال ایکس ویژن
amin1374
26-02-2012, 21:56
باسلام من یک گیرنده ایکسویژن مدل3100 خریدم ولی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه
مشهد -بلوار سرافرازان- بلوار پایداری-پایداری 7 خیابان آرمان -آرمان 6 هستیم (آدرس مکان )
من امروز این گیرنده رو خریدم ولی هیچ چیزی ندارم (شبکه) باید چیکار کنم:41::11::11:
mamadyazdani
26-02-2012, 22:21
بهترین و ساده ترین راه زنگ زدن به گارانتی میباشد مشترکه گرامی
عزیز انجمن رو اشتباه اومدی ! تاپیک رو میفرستم جای درستش
باسلام من یک گیرنده ایکسویژن مدل3100 خریدم ولی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه
مشهد -بلوار سرافرازان- بلوار پایداری-پایداری 7 خیابان آرمان -آرمان 6 هستیم (آدرس مکان )
من امروز این گیرنده رو خریدم ولی هیچ چیزی ندارم (شبکه) باید چیکار کنم:41::11::11:
با آنتن هوایی تست کن عزیز. انتن خودش تو خیلی جاهای مشهد نمیگیره.
amin1374
01-03-2012, 14:13
باید جهت انت هوایی به کدام سمت جغرافیایی باشه؟ آنتن چی بخرم (یک عکس ازش بزار ببینم چه شکلیه و برم مثل همون بخرم)
ممکنه که گیرنده خراب باشه
آها مشهد هستید
باید سمت خواجه ربیع بگیری انتن رو
انتن هم هر جا بری گبو شاخه ای میخوام.
فقط بگو کجای مشهدی که ببینم نقطه دوری نباشه.
amin1374
01-03-2012, 21:35
مشهد -بلوار سرافرازان- بلوار پایداری-پایداری 7 خیابان آرمان -آرمان 6 هستم (آدرس مکان
---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
راستی یک نمونه عکس از این انتن هایی که میگی برام بزار راستی قیمتشون چنده
با تشکر
با آنتن هوایی مشکلی نیست . راحت میگیره.
انتن شاخه ای به هر کی بگی بهت میده . قیمتش از 5 تومن هست تا 20 تومن
amin1374
03-03-2012, 19:56
تشکر دوست عزیز من رفتم مادیران برام تستش کردن مشکلی نداشت گفتند باید از این شاخه ای ها بگیرم حالا شما گفتید که از 5 تا 20 تومن هست فرق بینشون در چیه ؟؟ کجا برم بخرم و ......
صدا وسیما هم زنگ زدم گفتند مشکلی نداره منطقتون و خیلیهم گیرندگیش بالا هست چرا؟چون که ما توی ارتفاعات هستیم و این که قشنگ کوه هاب کلات روبرومون هست و بدون هیچ مانعی فقط میمونه این خرید آنتن ونصبش که دیگه اونم حله حالا چند تا سوال آنتن رو به چی وصل کنم تا بفرستم بره بالا اشکال داره سیمش یکم تیکه بخوره چون کوتاهه و....
با زم ممنون از جوابتون موفق باشید
تشکر دوست عزیز من رفتم مادیران برام تستش کردن مشکلی نداشت گفتند باید از این شاخه ای ها بگیرم حالا شما گفتید که از 5 تا 20 تومن هست فرق بینشون در چیه ؟؟ کجا برم بخرم و ......
صدا وسیما هم زنگ زدم گفتند مشکلی نداره منطقتون و خیلیهم گیرندگیش بالا هست چرا؟چون که ما توی ارتفاعات هستیم و این که قشنگ کوه هاب کلات روبرومون هست و بدون هیچ مانعی فقط میمونه این خرید آنتن ونصبش که دیگه اونم حله حالا چند تا سوال آنتن رو به چی وصل کنم تا بفرستم بره بالا اشکال داره سیمش یکم تیکه بخوره چون کوتاهه و....
با زم ممنون از جوابتون موفق باشید
پس اگر گیرندگی بالاس که دیگه هیچی . برو بگو ارزونترین انتن شاخه ای رو فقط بدند . UHF باشه کافیه . اینقدر حساسیت به خرج نده :دی
amin1374
04-03-2012, 22:50
حالا شما یک توضیحی در مورد فرقشون بده واجبه از کجا بخرم هم بگو در مورد سیم هم بگو حتما واجب هست که میپرسم دیگه
تنکیو گود بای
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
چند تا سوال آنتن رو به چی وصل کنم تا بفرستم بره بالا اشکال داره سیمش یکم تیکه بخوره چون کوتاهه و....
---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
شما گفتید که از 5 تا 20 تومن هست فرق بینشون در چیه ؟؟ کجا برم بخرم و ......
برو سعدی فروشگاه مصدق . بگو انتن شاخه ای ساده UHF میخوام .
سیم رو شما یک تیکه بگیر . نیاز سنجی کن کابل کرمان بخر . همون فروشگاه داره . کارش همینه.(ضمنا پسرخاله بنده هم نیست . زیادی معروفه تو مشهد:-/ )
فرق خاصی ندارند.بزرگترها و گرونتر ها قوی ترند . که شما نیازی به هزینه اش نداری.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.