ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیدا کردن اندازه پیکسلی یک لایه

ms368
26-02-2012, 20:29
سلام

در فتوشاپ دارم با یه فایل لایه باز کار میکنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس بالایه فایل psd که 2 لایه درونش قرار داره
اگه بخوام بفهمم اندازه لایه ای که انتخاب میکنم چقدره باید چیکار کنم ؟ ( منظورم اندازه پیکسلیه نه حجمی )
اندازه تمام فرم رو به راحتی میتونم پیدا کنم ولی لایه انتخابی رو نه .

ممنون

ps: متاسفانه به خاطر عجله ای که داشتم تاپیکو اشتباهی توی انجمن آموزش زدم . لطفا انتقال بدید به انجمن فتوشاپ .از مدیران گرامی معذرت میخوام.

ms368
26-02-2012, 20:52
یه سوال دیگه مرتبط با ابزار ها

یه psd دانلودی میگیرم و یکی از لایه ها رو انتخاب میکنم
وقتی که میخوام یه قسمتی از لایه رو برش بدم ( با ابزار rectangluar marque ) ارور زیرو بهم میده

کلافم کرده بخدا

majid0307
26-02-2012, 21:33
یه سوال دیگه مرتبط با ابزار ها

یه psd دانلودی میگیرم و یکی از لایه ها رو انتخاب میکنم
وقتی که میخوام یه قسمتی از لایه رو برش بدم ( با ابزار rectangluar marque ) ارور زیرو بهم میده

کلافم کرده بخدا

برای این که لایه انتخابی شما داخل یک گروه میباشد ان را از داخل گروه انتخاب یا خارجش کن

mohammadrm
26-02-2012, 22:59
سلام

اگه بخوام بفهمم اندازه لایه ای که انتخاب میکنم چقدره باید چیکار کنم ؟ ( منظورم اندازه پیکسلیه نه حجمی )

ممنون

ps: متاسفانه به خاطر عجله ای که داشتم تاپیکو اشتباهی توی انجمن آموزش زدم . لطفا انتقال بدید به انجمن فتوشاپ .از مدیران گرامی معذرت میخوام.

روی لایه ای که میخوای اندازه دقیق رو به دست بیاری کلیک راست کن و گزینه Convert To Smart Object رو انتخاب کن . بعدش روی مربع لایه 2 دابل کلیک کن و Ok رو بزن .
فتوشاپ لایتو توی یک سند جداگانه با همون سایز فیت میندازه .
حالا بره اینکه سایزشو به دست بیاری برو به این آدرس : Image > Image Size
موفق باشی

ms368
26-02-2012, 23:23
ممنون
ولی اندازه اصلی رو نمیده و یکم از چهار طرف اونو بزرگتر میکنه و بعد لایه رو درونش قرار میده
چرا آخه ؟

برای این که لایه انتخابی شما داخل یک گروه میباشد ان را از داخل گروه انتخاب یا خارجش کن نمیشه باز
حالا دیگه cntrl + x که میزنم عملی انجام نمیده ولی وقتی یه فایل با فرم jpg یا غیره انتخاب میکنم سریع جواب میده . حتی del نمیکنه

mohammadrm
27-02-2012, 00:08
حتما اون لایه یک افکتی روش افتاده که معلوم نیست یا اینکه اون فایل رو توی یک فضای دیگه کار کردن و بعدش وارد فضای کار نهایی کردن .
حالا شما این سایز دقیق رو میخوای چیکار ؟

smahdis
27-02-2012, 08:31
خوب با Rectangular یا هر چیز دیگه ای انتخاب کن بعد اندازه اش رو تو Info ببین.

ms368
27-02-2012, 08:51
حتما اون لایه یک افکتی روش افتاده که معلوم نیست یا اینکه اون فایل رو توی یک فضای دیگه کار کردن و بعدش وارد فضای کار نهایی کردن .
حالا شما این سایز دقیق رو میخوای چیکار ؟
ممنون بابت جواب

در طراحی سایت با css میشه دکمه هارو طوری تعریف کرد که وقتی موس روی اونا قرار گرفت ( خواصیت hover ) یه تصویر دیگه نمایش بده
اون عکس که من گذاشتم دقیقا واسه همین کار ساخته شده زمانی که موس روی اون قرار میگیره نیمه پایینی اونو نمایش داده میشه

من اندازه دقیق یکی از اون دکمه هارو میخوام تا بتونم اونو توی یه صفحه سفید که 2 برابر اون دکمه هست بزارم
و اندازه دقیق هم مهمه و باید اونو توی css تعریف کرد ، چون حتی یک پیکسل کم یا زیاد باعث مشکل بزرگی توی طراحی میشه

خوب با Rectangular یا هر چیز دیگه ای انتخاب کن بعد اندازه اش رو تو Info ببین.

خیلی عالی بود
فقط واسه یه لایه که سایه داره نمیشه ازش استفاده کرد

ممنون

ms368
27-02-2012, 08:58

برای این که لایه انتخابی شما داخل یک گروه میباشد ان را از داخل گروه انتخاب یا خارجش کن

داخل گروه نیست
حتی توی یه صفحه خالی جدید هم که میزارم نمیتونم برش بدم

mohammadrm
27-02-2012, 09:41
شما فایلت رو بزار اینجا ببینیم مشکلت چیه .

aram_nfs
27-02-2012, 11:37
شما می تونید برای طراحی صفحات وب از ابزار slice استفاده کنی و با استفاده از اون ناحیه مورد نظرت رو انتخاب کنی و به راحتی با استفاده از پنجره save for web خروجی بگیری

در ضمن اندازه پیکسلی هر slice با انتخاب کردن slice option قابل دسترسی و تنظیم هست

موفق باشی

ms368
27-02-2012, 19:45
شما می تونید برای طراحی صفحات وب از ابزار slice استفاده کنی و با استفاده از اون ناحیه مورد نظرت رو انتخاب کنی و به راحتی با استفاده از پنجره save for web خروجی بگیری

در ضمن اندازه پیکسلی هر slice با انتخاب کردن slice option قابل دسترسی و تنظیم هست

موفق باشی
ابزار slice رو استفاده کنم
البته بلد نبودم و یکم سرچ کردم تا باهاش آشنا شدم
کلا این ابزار خیلی کاربردی برای وب محسوب میشه
خیلی ممنون بابت معرفی

شما فایلت رو بزار اینجا ببینیم مشکلت چیه .

مشکلم مختص یک فایل نیست
شما هر psd رو که مد نظرتون هست رو من مشکل دارم

عکس زیرو ببینید

ارور رو که رفع میکنم بازم نمیتونم کپی یا کات کنم ( قسمت مورد نظر از یک لایه یا یک لایه کامل )

sajjadsaa
06-03-2012, 20:31
شما زنجیره کنار لایه هاتنو با چند تا کیلیک وش برداری مشکلت حله اینا به هم وصلن واصه همون:46:

Mohammad Yek110
06-03-2012, 20:47
سلام

ممنون

سلام
باتشکر از آقا محمد به خاطر جوابشون.یه راه دیگه هم دارید:
روی مربع لایه راست کلیک کنید و select pixels رو بزنید.
از منوی ادیت روی copy merged کلیک کنید
از فایل new رو بزنید و اون سایز پیش فرضی که فتوشاپ بهتون میده سایز اون لایه ست
یا بعد از باز کردن سند جدید ctrl+vرو بگیرید.بعد از منوی ایمیج روی image size کلیک کنید
سایزی که میاد سایز لایه ست