ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بـازی ایرانـی Arrow of Time در AppStore بـا موتـور گرافیکـی ا Unreal3 ا

Hadi King
26-02-2012, 20:17
این بازی که Arrow of Time (پیکان زمان ) نام دارد، داستان پلیسی است که بر سر یک شمشیر باستانی که به یک
دختر تعلق دارد با مردان مسلح درگیر می‌شود و در حالی که او برای نجات دختر تلاش می‌کند به یک سفر ناخواسته
در زمان و به قرن سیزدهم فرستاده می‌شود و این درست زمانیست که او باید برای پیدا کردن شمشیر و غلبه بر
دشمنان خطرهای زیادی را به جان بخرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این بازی دارای سبک اکشن معمایی سوم شخص است که به صورت تخصصی برای دستگاه‌های IOS طراحی
شده و بر روی دستگاه‌های iPhone 4 ،iPhone 4S ،IPAD 1.2 قابل نصب است.

این بازی در فروشگاه آیتونز با قیمت 0٫۹۹ دلار عرضه شده که واقعا دارای قیمت مناسبی است و امیدوارم
هموطنان عزیز نسخه اریجینال بازی را خریداری کنند تا کمکی باشد برای توسعه برنامه نویسی فارسی و از نصب
نسخه کرک شده جدا پرهیز کنند.
-=-=-=-=-=-=-
لینک فروشگاه آیتونز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید!:40:

pro_translator
26-02-2012, 21:23
iTunes که توی سایتش زده 0.99$؟ نام فروشنده هم پویا دادگر هست...

تاریخ عرضه: ۱۲ دسامبر ۲۰۱۱

نسخه‌ی بازی: ۱.۰

حجم: ۳۴۷ مگابایت

زبان: انگلیسی

فروشنده: پویا دادگر

وب‌سایت رسمی: AOTGame.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دانلود تریلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(کیفیت بالا - سرور GameEMag.ir)

دانلود تریلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(کیفیت متوسط - سرور GameEMag.ir)

دانلود تریلر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (سرور Aparat)

عکس‌های بازی که نشون می‌دن حرفه‌ای ساخته شده... حالا من سعی می‌کنم اصلش رو تهیه کنم...

ممنون از معرفی...:11:

ATA FARZADI
27-02-2012, 08:43
واقعاً آفرین بر تهیه کنندش

واسه اندروید هم بیاد صد در صد میخرم...

arash1995
29-05-2012, 21:22
چجوری میشه خرید یعنی ربطی به تحریم نداره؟

Aidin_Oblivion
12-06-2012, 00:25
آفرین بر ایرانی جماعت