مشاهده نسخه کامل
: خواهشمندم هر چه سريعتر كمك كنيد(قفل كردن اندازه پنجره اينترنت اكسپلورر)
مي خواستم دوستان اگر مي تونن راهنماييم. من مي خوام در طراحي يك سايت لينك هايي رو قرار بدم كه وقتي روشون كليك كردي عكسي در يك صفحه جديد باز بشه. تا اينجاش رو مشكلي ندارم ولي مي خواستم بدونم چطور ميشه كاري كرد كه اندازه صفحه باز شده با اندازه عكس فيكس باشه و نشه تغييرش داد. يعني اندازه صفحه اينترنت اكسپلورر رو قفل كرد.
mehdi936
16-09-2006, 20:50
ببين دوست من اگه همه اين كارا رو تو فرانت پيج انجام بدي خيلي راحته. حالا براي اين كار شما بايد تو قسمت كد طول و عرض صفحتو هر جوري خواتي وارد مني. يا يه كار بهتر مي توني بكني چون ممكنه نتوني اون قسمتو پيدا كني براي اين كار از قسمت ويو پيج سايزتو هر چي دلت خواست انتخاب كن. اگه كمكي خواستي مي توني با من در تماس باشي.
وب سايت من: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_nioton
19-09-2006, 09:35
اين كارو با جاوا اسكريژت ميكنن
تو دريم ويور قسمت كد هاي جاواش يه همچين چيزي ديدم
ولي اين طور كه دوستمون كي گن ژيدا كردنش تو فرانت ژيج راحت تره
فرانت ژيج رو نمي دونم ولي با دريم ويور اون كد رو امتحان كردم خيلي چيزا رو مي توني تنظيم كني
دكمه هاي مينيمايز و .. و خيلي چيزا رو كنترل ميكنه
miladism
29-04-2007, 03:03
شما شاید بتونی اندازه صفحات خودتون رو تنظیم کنید اما هیچ وقت تضمینی نیست که بازدید کننده هم اونا رو با همون سایز ببینه!!!چون این بستگی به این داره که آخرین باری که کاربر از مرور گرش استفاده می کرده اونو به صورت مینیمایز بسته یا ماکسیمایز!!!!!اگه شک دارین امتحان کنین!!بهترین کار و تنها کاری که برای کنترل اندازه صفحه میشه کرد اینه که شما کاری کنید که بازدید کننده در هر حالتی که وارد صفحه شما میشه اون صفحه رو بصورت ماکسیمایز ببینه!!!این کارو با کد زیر میشه انجام داد :
<!-- START OF Window Auto Maximize DHTML -->
<!-- SUMMARY BRIEF
This code will automatically maximize the
browser window when the page is loaded.
-->
<!-- Put this code inside of your <HEAD> tag. -->
<script language="JavaScript1.2">
<!--
top.window.moveTo(0,0);
if (document.all) {
top.window.resizeTo(screen.availWidth,screen.avail Height);
}
else if (document.layers||document.getElementById) {
if (top.window.outerHeight<screen.availHeight||top.window.outerWidth<screen.availWidth){
top.window.outerHeight = screen.availHeight;
top.window.outerWidth = screen.availWidth;
}
}
//-->
</script>
<!-- END OF Window Auto Maximize DHTML -->
موفق باشین
Ali_Moradi
29-04-2007, 03:15
چرا همه چیزو میپیچونید؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا این لینک رو بزار تو سایتت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.